Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 08:00   #3991
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Czarownica
Trzymamy kciuki . Ostatni spacer starego rozdziału życia, zaraz rozpocznie się nowy .

Kissmisiaa
Oj nie będzie tak źle .

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Czekam na ktg u gina... Mam nadzieję, że znów nie każde mi przyjść w środę... Co 2 dni ktg przesada :p
Stary 2015-08-24, 08:06   #3992
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Mnie wiaderko przekonuje, ale paradoksalnie dla większego dziecka, nie dla noworodka który jest maleńki w porównaniu do tego wiaderka. I w sumie mniej bym się bała kąpać sama w wiaderku. Ale kupię dopiero wtedy, kiedy się okaże że mały ma problem z kolkami bo wtedy wiaderko podobno jest rewelacyjne.

Na FB wrzuciłam wam jedyne zdjęcie z sesji, na którym jestem sama

Jaka sama. Ja tam widzę lokatora w brzuszku. Sama to już nigdy nie będziesz

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Dobry

noc przespana bez żadnych urozmaiceń, plan na dziś dopakować na 100% torbę (muszę wsadzić 2 książkę bo jak będę leżeć i czekać na tą indukcję to umrę z nudów), spotkanie z mamą i koleżanką a jutro rodzimy . Nie chciała Glizda wyleźć jak miała możliwość to będziemy wykurzać

Byłam wczoraj z TŻ na "ostatnim" samotnym spacerze, wieczorem po parku (w którym byliśmy na pierwszej randce), było super, nastrojowo

Jutro to bardzo dobra data. Mój Tż ma urodziny jutro.
Stary 2015-08-24, 08:09   #3993
czarownica_tea
Zakorzenienie

Pytanie czy się uda jutro? Bo jak będą się bawić we wlewanie tej oxy po trochu to im dnia zabraknie . A końcówka wakacji to dobry czas na urodziny- już tak myśląc perspektywicznie (da się zrobić imprezę przed rozpoczęciem roku). Pożyjemy zobaczymy
A tak ogólnie to dziś TP wyliczany z OM

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:10   #3994
fatal21
Wtajemniczenie

Namisek i oczarowana jesteście następne wg mojego snu

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-24, 08:13   #3995
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Przynajmniej jest konsekwentna, jak się wtrącać to pod kołdrę także...

Wszystko zależy od oceny konkretnego lekarza.
Cc można zrobić w każdym momencie.

Głównie po to żeby ocenić czy dziecko się dobrze czuje w brzuchu, czy łożysko działa jak powinno i czy dajesz radę wystarczająco natlenić i nakarmić malucha.

Mój mąż też poszedł do pracy a mi się nie chce spać... Ale się jeszcze zmuszę bo dzień będzie za długi.
O 17 mam wizytę u gina, może jakieś decyzje zapadną...
Ja tez mam o 17 wizytę u gina. Ciekawa jestem ile to moje dziecię waży i czy coś tam na dole się dzieje.

Wczoraj to siedzieć juz nie mogłam tak mnie bolało krocze. A o chodzeniu nic nie wspomnę.
Cytat:
Dobry

noc przespana bez żadnych urozmaiceń, plan na dziś dopakować na 100% torbę (muszę wsadzić 2 książkę bo jak będę leżeć i czekać na tą indukcję to umrę z nudów), spotkanie z mamą i koleżanką a jutro rodzimy . Nie chciała Glizda wyleźć jak miała możliwość to będziemy wykurzać

Byłam wczoraj z TŻ na "ostatnim" samotnym spacerze, wieczorem po parku (w którym byliśmy na pierwszej randce), było super, nastrojowo
Wczoraj myślałam co jeszcze spakować do torby i musze na pewno kupić jakąś kosmetyczkę większą pod prysznic. Chociaż mam po przelewane do mniejszych opakowań produkty to i tak nie mieszczą mi się w tą co mam.

Czarownica fajnie ze juz nie długo będziesz tulic mała. Ja tez wolałabym wiedzieć na czym stoję.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Czarownica
Trzymamy kciuki . Ostatni spacer starego rozdziału życia, zaraz rozpocznie się nowy .

Kissmisiaa
Oj nie będzie tak źle .

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Czekam na ktg u gina... Mam nadzieję, że znów nie każde mi przyjść w środę... Co 2 dni ktg przesada
Kciuki za ktg. Ja jeszcze ani jednego nie miałam.

Oj jak czytam mamy rozpakowane to czasami aż własny stają dęba co te dzieci robią. Dają czadu rodzica jak nie wiem.
Stary 2015-08-24, 08:20   #3996
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Fatal21
Mój mąż ma dziś imieniny i liczył, że będzie prezent haha. No cóż niby dzień się nie skończył...

Kissmisiaa
Ty obecnie który tydzień? Ja to mam aż nadmiar tego ktg za to usg oprócz tego w szpitalu to było w 30 tygodniu
Stary 2015-08-24, 08:21   #3997
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
No to nie ma rady na to, ja na swoją już pomysłów nie mam niestety. Dziś do mnie dzwoniła i z pytaniem, czy nie wychodziliśmy gdzieś (wrażliwość to ma chyba jakiegoś słonia...) i że powinnam iść na spacer - oczywiście, ledwo do wc idę bo mnie szwy ciągną, krew mi dodatkowo leci ale nie no pójdę na godzinny spacer najlepiej. To usłyszałam, że przesadzam i właśnie powinnam więcej chodzić jak mnie ciągną szwy - ona to ma chyba alergię na to, że ja leżę. A z pracą nie chce pomóc tylko zazdrości, że ja mogę sobie siedzieć w domu a ona musi pracować. Tż nie chce żebym szła do pracy teraz i się jeszcze bardziej o to wkurza na moją mamę niż ja. Tyle razy jej mówiłam, żeby mi nic nie mówiła o pracy bo w tym roku to wykluczone i że jak będę potrzebowała pomocy w szukaniu to dam znać. Nie dociera.
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja te granice już lata nakreślam i się nie da bo można tak gadać do ściany. A ciekawostka- moja mama mi kazała obiecać, że się wstrzymamy z tż z seksem do ślubu, bo inaczej nam nie pozwoli razem mieszkać. To jest dopiero pomysł niezły, co?...
Wiesz co, przepraszam, że się wypowiadam na temat osoby, której nie znam, ale jednak sporo piszesz o mamie na forum więc dajesz jakiś jej obraz... mi się wydaje, że ona jest niesamowicie toksyczną osobą. I że na nią nie podziałają nigdy Twoje prośby, zapewnienia, przekonywania i nawet krzyki. Dla mnie na taką osobę działa jedynie znaczne ograniczenie kontaktu. Jak dzwoni, powiedz, że wszystko w porządku i tyle, musisz kończyć bo jesteś zajęta. Mi trochę przypomina mojego teścia, z tym, że on jest po prostu... no nie dociera do niego i tyle. Też setki razy powtarza dobre rady, których nikt nie chce słuchać, które powodują w jego dzieciach ku#*icę. Im mniej się z nim gada tym on ma mniejsze pole do popisu. Jak się mu zaczyna tłumaczyć, mówić, żeby się nie wtrącał itp to on jeszcze bardziej... najlepiej uciąć temat, kontakt, po prostu być ścianą, od której te wszystkie słowa się odbijają. Bo przecież zwariować można.

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Trochę mnie pobolewa w dole brzucha, bo wzięłam TŻ w obroty
Mnie zwykle też pobolewa po

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Hahaha TZ za☠☠☠isty. Ale swoja droga tak kminie...nie zebym byla jakas pruderyjna... ale to siedzenie 'na waleta' po turecku mialo jakis cel czy tak sobie po prostu siadacie i u was to normalne?
Hehe, ja też bym tak wolała nie siedzieć raczej właśnie ze względu na wygląd niedźwiadka ale tak to dość często śmigam nago, jak wychodzę z prysznica to się raczej nie spieszę z ubieraniem, jak były upały to też często leżałam sobie na golasa i puszczałam wentylator na siebie ale mimo wszystko nie chcę, żeby mojemu mężowi widok mnie nago kojarzył się z misiem

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny w końcu mogłam sie zalogiwac i tutaj My juz rozpakowAni Synek urodził sie dzisiaj pi północy Ważył 3540 i ma 55 cm Mały ssak glodomorek z niego Tylko je i spi
Super Powodzenia i pomyślnego powrotu do domu

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Aa co do jazdy samochodem moja mala tez zawsze szaleje. I kminimy z TZ czy lubi jak mna tak buja, czy lubi szum silnika czy po prostu reaguje na mojr wycie, bo ja czy jade sama czy z TZ i z calym kompletem pasazerow to spiewam do piosenek z radia. To juz jest nalog. I myslalam, ze moze chodzi o moj glos
Przecież jasne jak słońce, ona wyczuwa imprezę i tańcuje

Cytat:
Oczarowana
Nie ma tak dobrze :p dziś cisza w eterze.

Wy za ciążą tęsknić będziecie? Ja nie... Tyle nerwów ile mnie to kosztuje i to chodzenie po lekarzach, branie leków itd. Szybko na drugie się nie zdecyduje... To nie jest dobry czas dla mnie.
A ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony mam dość i czuję się jak niepełnosprawny słoń w tej ciąży. Czuję się nieatrakcyjna z tym cellulitem i nadwagą i jestem pewna, że w dużej mierze to moja wina. Czuję się niesprawna, nie umiem się schylać dobrze bo czasami jak moje dziecko prostuje nogi to jakbym połknęła kij... jestem ociężała i zmęczona. Bezradna. Bolą mnie plecy. Nie wspominając już pierwszego trymestru kiedy rzygałam dalej niż widzę. Ale z drugiej strony wiele razy w ciąży poczułam się cudownie. Wiele razy słyszałam miłe słowa, a pierwsze kopniaki były jednym z najbardziej wzruszających momentów w życiu moi bliscy są dla mnie troskliwi, nie muszę się obawiać, że jestem sama i nikt mi nie pomoże itp. Mieszczę się w swoje buty Nie przytyłam 30kg. Nie budzę się tak jak wiele z was tyle razy w nocy na siku. Mogło być gorzej

Cytat:
Dobry

Chyba też wezmę książkę, bo jak będę już po, a dzidzia będzie spała to pewnie będę się nudzić. Czy nie? czy gapienie się na nią będzie najlepszą rozrywką pod słońcem?
Stary 2015-08-24, 08:33   #3998
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fatal21
Mój mąż ma dziś imieniny i liczył, że będzie prezent haha. No cóż niby dzień się nie skończył...

Kissmisiaa
Ty obecnie który tydzień? Ja to mam aż nadmiar tego ktg za to usg oprócz tego w szpitalu to było w 30 tygodniu
Ja jestem w 37 tc. W podpisie mam nie zmieniony tydzień.

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Chyba też wezmę książkę, bo jak będę już po, a dzidzia będzie spała to pewnie będę się nudzić. Czy nie? czy gapienie się na nią będzie najlepszą rozrywką pod słońcem?
Ridja ty będziesz spala ile wlezie przy dziecku jak się urodzi a nie za książkę się będziesz brała do czytania. Zobaczysz hehe
Stary 2015-08-24, 08:35   #3999
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Drugi dzień z rzędu boli mnie nieziemsko głową ciśnienie normalne mam

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:36   #4000
fatal21
Wtajemniczenie

Może zimny kompres przyloz

Stary 2015-08-24, 08:40   #4001
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ridja ty będziesz spala ile wlezie przy dziecku jak się urodzi a nie za książkę się będziesz brała do czytania. Zobaczysz hehe
Pewnie tak
Albo będę wszystkim spamowała zdjęciem bobasa bo przecież będzie najpiękniejsza na świecie
Stary 2015-08-24, 08:41   #4002
fatal21
Wtajemniczenie

Obstawiam ta opcje

Stary 2015-08-24, 08:46   #4003
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tak
Albo będę wszystkim spamowała zdjęciem bobasa bo przecież będzie najpiękniejsza na świecie :
Dla każdej z nas swoje dziecko będzie najpiękniejsze

Wczoraj moja koleżanka powiedziała ze dla niej poród to było mega przeżycie a najpiękniejsza chwila było położenie jej małej na piersi.
Stary 2015-08-24, 09:00   #4004
Sandrusia91
Zadomowienie

mnie tak łeb boli od wczoraj, że to masakra :/

jakie tabletki przeciwbólowe można wziąć karmiąc piersią? bo oszaleje normalnie :/

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

zaraz przychodzi do mnie położna..

ciekawe jak tam mały przybrał od niedzieli.. mam nadzieję, że lepiej niż oststnio

w ogóle to już mały śpi w nocy 4 godziny w dzień też mu się zdarza tyle przespać, więc nie jest źle

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:01   #4005
ridja devojka
Zakorzenienie

Oglądam porody na ipli. Kurcze ale te niektóre pary są dziwne
Kobieta mówi ze jej facet jest najlepszy na świecie bo jest niewymagajacy i co mu da zjeść to zje i nie wybrzydza

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-08-24, 09:13   #4006
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość

jakie tabletki przeciwbólowe można wziąć karmiąc piersią? bo oszaleje normalnie :/

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

ciekawe jak tam mały przybrał od niedzieli.. mam nadzieję, że lepiej niż oststnio

w ogóle to już mały śpi w nocy 4 godziny w dzień też mu się zdarza tyle przespać, więc nie jest źle
Najlepiej to spytaj się położnej, skoro ma przyjść do ciebie. Niestety nie wiem czy można.

Super ze mały Julek ładnie Ci śpi
Cytat:
Oglądam porody na ipli. Kurcze ale te niektóre pary są dziwne
Kobieta mówi ze jej facet jest najlepszy na świecie bo jest niewymagajacy i co mu da zjeść to zje i nie wybrzydza

Nie ogladam tego nie będę się nastawiać na nic.
Stary 2015-08-24, 09:14   #4007
agu23gda
Wtajemniczenie

Hej ho! Wstawalam w nocy na siku czesto ale wracalam do lozka i zasypialam. Wiec noc nie rewelacja ale troche mozdzek sie zregenerowal. Pozno tez zasnelam. O 1 jeszcze spac mi sie nie chcialo wiec poszlam sobie ogarnac Bozene na dzisiejsza wizyte. Jezu jak ja sie nie moge doczekac 15

Sandrusia - nooo 4 godziny to ja ciurkiem nie spie nie majac dziecka przez latanie szczac wiec Twoj synek wyrozumialy haha
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:19   #4008
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość

Z tego co było w SR to można i ibuprom i paracetamol. Z tym, że lepiej zacząć od paracetamolu a jak nie pomoże to wtedy ibuprom

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Fatal21

Kissmisiaa
Ja też nie miałam jeszcze ani razu ktg, a jestem w 36tc. Za tydzień mam USG i to wszystko. Przed wizytą położna podsłuchuje tylko małego takim małym urządzeniem i mówi, że nie trzeba ktg...
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:24   #4009
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ja też nie miałam jeszcze ani razu ktg, a jestem w 36tc. Za tydzień mam USG i to wszystko. Przed wizytą położna podsłuchuje tylko małego takim małym urządzeniem i mówi, że nie trzeba ktg...
ja pierwsze KTG mam tydzień przed terminem czyli w czwartek
Stary 2015-08-24, 09:24   #4010
ridja devojka
Zakorzenienie

Ja nie miałam żadnego ktg.

Stary 2015-08-24, 09:25   #4011
Rybulka
Zakorzenienie

Ridja devojka, śniło mi się, że leżałyśmy z brzuchami na tej samej sali w szpitalu Ty urodziłas wcześniej
Ja spakowałam książkę, ale pamiętam, że 5 lat temu przeczytałam ledwie kilka stron, bo... zmęczenie, spanie i fajne towarzystwo na sali

Merry, nie smarowałam za każdym razem, ale obowiązkowo po kupie i na noc , no i jak widziałam, że coś się dzieje.

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
(...)
I dla mnie ciąża też jest wyjątkowym czasem, mimo że czasem dolegliwości dają popalić, nie da się wyspać porządnie czy być tak sprawną jak bez brzuszka to wiem że będzie mi tego brakować.
Może przechodzę ciążę nieco lżej i raczej bezproblemowo, i z tego wynika, że będę tęsknić za brzuszkiem..
No i nie wiem czy się kiedyś zdecydujemy na 3 dziecko, więc tym bardziej mi smutno jak pomyślę, że być może już tych kopniaków nie poczuję i doceniam, że Młody jeszcze mnie ostro obkopuje... (...)
U nas też trzeciej ciąży raczej nie będzie i jak o tym pomyślę, to chce mi się płakać, bo jednak jak się przechodzi ciążę bez większych problemów, to jej potem brakuje. Trzeba będzie się przyzwyczaić do braku ruchów w brzuchu, czkawki itd. Pamiętam, że po pierwszym porodzie jakoś mi było dziwnie z pustym brzuchem, mimo, że mały był obok

Czarownico, to już jutro! Oby wszystko poszło raz dwa
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:25   #4012
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Namisek i oczarowana jesteście następne wg mojego snu

FOCH! :-P

Zapomniałam, ze przed jutrzejsza wizyta mam zrobić ostatnie wyniki i nie kupilam pojemnika na mocz...
Wyparzylam słoik i przeleje przed, myslicie, ze bedzie, ok?

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:25   #4013
agu23gda
Wtajemniczenie

Aa bo jak wszystko z dzieciaczkiem w porzadku to nie ma potrzeby robienia ktg.

Jezu umieram z glodu a TZ zaginal w sklepie...
Stary 2015-08-24, 09:26   #4014
party_girl7
Zakorzenienie

To ja wczoraj czytając wasze nieprzespane noce cieszyłam się że jeszcze w miarę śpię dobrze mimo paru pobudek na siku, ale chyba wykrakałam bo dziś miałam kiepską noc... nie umiałam zasnąć, potem się przebudziłam, wydawało mi się że ktoś chodzi po domu, do tego jakby nie spałam ale czułam że nade mną ktoś chodzi a ja nie potrafiłam ani otworzyć oczu ani ruszyć choćby jednym palcem... taki dziwny paraliż, straszne uczucie, prawie jak te niektóre operacje pod narkozą, paraliż ale świadomość wszystkiego dookoła;/ w końcu mogłam się ruszyć to przykryłam się cała kocem, ale było tak gorąco że zmieniłam koc na prześcieradło, w międzyczasie znowu 2razy siku i tak pół nocy nie przespanej... do tego przed 7 wpada TŻ do pokoju i mówi że jedzie na szycie bo wjechał sobie kątówką w pracy z samego rana
Stary 2015-08-24, 09:32   #4015
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Z tego co było w SR to można i ibuprom i paracetamol. Z tym, że lepiej zacząć od paracetamolu a jak nie pomoże to wtedy ibuprom

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Mnie położna tylko opracowuje przez wizyta. Waga ciśnienie wyniki. Potem idę do gabinetu i lekarz resztę mi kontroluje. Badanie na fotelu i usg.
Stary 2015-08-24, 09:33   #4016
ridja devojka
Zakorzenienie

Rybulka a Ty rodzisz w Rybniku nie? bo ja chce w Żorach.

Stary 2015-08-24, 09:44   #4017
malaja86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
U nas też trzeciej ciąży raczej nie będzie i jak o tym pomyślę, to chce mi się płakać, bo jednak jak się przechodzi ciążę bez większych problemów, to jej potem brakuje. Trzeba będzie się przyzwyczaić do braku ruchów w brzuchu, czkawki itd. Pamiętam, że po pierwszym porodzie jakoś mi było dziwnie z pustym brzuchem, mimo, że mały był obok

:
A moje dziecię chyba nie miało czkawki ani razu. Za to ja tak, prawie cała ciąże, czasem aż tak że nie dawało się pobrać krwi.

W zeszłym tygodniu miałam atak płaczu , że nie urodzę bo świat jest zły i nie będę już mogła dbać o jej bezpieczeństwo tak jak teraz. Mina męża była bezbłędna, wiedziałam że to trochę bez sensu ale nie mogłam się opanować.
Wczoraj mieliśmy pierwsZa rocznicę ślubu, byliśmy w kinie i na mszy w kościele gdzie był nasz ślub, u tego samego księdza co tez udzielał sakramentu. Zreszta i u niego na mszy zaczęliśmy swoją pierwszą randkę.
To był bardzo miły dzień. Padłam zaraz po powrocie
Stary 2015-08-24, 09:45   #4018
melawen
Rozeznanie

Gratulacje dla mamci

Cytat:
Oczarowana
Nie ma tak dobrze :p dziś cisza w eterze.

Wy za ciążą tęsknić będziecie? Ja nie... Tyle nerwów ile mnie to kosztuje i to chodzenie po lekarzach, branie leków itd. Szybko na drugie się nie zdecyduje... To nie jest dobry czas dla mnie.
A mi będzie szkoda, całkiem mi dobrze i będzie mi brakowało tego gadania do brzucha i ruchów. Szczególnie, że my raczej nie planujemy więcej dzieci.
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:46   #4019
agu23gda
Wtajemniczenie

Moje dzoecko ma ciagle czkawke. Nie mam pojecia co jest tego powodem. Jakis czas temu sie czasami zdarzalo. A teraz kilka razy w ciagu dnia a nawet i w nocy czuje jak czkawka szarpie moja myszką. Juz odstawilam cole i wszystko gazowane ale daaalej
Stary 2015-08-24, 09:47   #4020
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
To ja wczoraj czytając wasze nieprzespane noce cieszyłam się że jeszcze w miarę śpię dobrze mimo paru pobudek na siku, ale chyba wykrakałam bo dziś miałam kiepską noc... nie umiałam zasnąć, potem się przebudziłam, wydawało mi się że ktoś chodzi po domu, do tego jakby nie spałam ale czułam że nade mną ktoś chodzi a ja nie potrafiłam ani otworzyć oczu ani ruszyć choćby jednym palcem... taki dziwny paraliż, straszne uczucie, prawie jak te niektóre operacje pod narkozą, paraliż ale świadomość wszystkiego dookoła;/ w końcu mogłam się ruszyć to przykryłam się cała kocem, ale było tak gorąco że zmieniłam koc na prześcieradło, w międzyczasie znowu 2razy siku i tak pół nocy nie przespanej... do tego przed 7 wpada TŻ do pokoju i mówi że jedzie na szycie bo wjechał sobie kątówką w pracy z samego rana
Witaj w klubie, tez wykrakalam! Po dzisiejszej nocy czuje sie jak by mnie czolg przejechał :-( mlody szalal jak nigdy az zaczelo mnie to martwic, nie moglam przez to znalesc odpowiedniej pozycji i ciagle sie wiercilam i wstawalam co dodatkowo sprawialo mi cholerny bol :-/ i strasznie mi dretwieja rece tz przeze mnie nie wyspany.
Nie bede tu dzis smentolic.

Kciuki za wizyty dziewczyny!

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości