Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 09:51   #4021
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Rybulka a Ty rodzisz w Rybniku nie? bo ja chce w Żorach.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Ja rodzę w Rydułtowach
Ale najlepsze jest to, że wzywałam do Ciebie położną, bo miałaś bolesne skurcze, wzięli Cię na poród SN, a skończyło się na cc, bo, jak potem opowiadałaś, trwało to jakoś długo i zaczęłaś udawać, że zwichnęłaś nogę i nie da rady sn

Malaja, gratuluję pierwszej uroczej rocznicy ślubu
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:53   #4022
mysza007
Zakorzenienie

Witam się,

Szok, usnelam przed północą i tylko raz wstałam na siku
Pada u mnie i chyba nieco się deszcz utrzyma, bo mnie nogi bolą jak nie wiem

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Jutro to bardzo dobra data. Mój Tż ma urodziny jutro.
Mój też ma jutro urodzinki

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:54   #4023
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja rodzę w Rydułtowach
Ale najlepsze jest to, że wzywałam do Ciebie położną, bo miałaś bolesne skurcze, wzięli Cię na poród SN, a skończyło się na cc, bo, jak potem opowiadałaś, trwało to jakoś długo i zaczęłaś udawać, że zwichnęłaś nogę i nie da rady sn

Malaja, gratuluję pierwszej uroczej rocznicy ślubu
Haha nieźle ale sny!

Stary 2015-08-24, 09:55   #4024
Rybulka
Zakorzenienie

Agu, mój też ma wiecznie czkawkę Ze starszym synem było dokładnie tak samo. Moja mama urodziła cztery córki i powiedziała, że my ani jedna czkawki nie miałyśmy. Nie wiem od czego to zależy

Blondynko, mój mały też mi dziś przez całą noc dzikie charce uprawiał
Stary 2015-08-24, 09:56   #4025
olkka16
Rozeznanie

Cytat:
Rybulka a Ty rodzisz w Rybniku nie? bo ja chce w Żorach.

Rybulka chyba tylko pochodzi z Rybnika, ja tutaj będę rodzic
Zapomnialam , że na jutrzejsza wizytę miałam mieć zrobiony mocz i morfologię, mam nadzieję, że jutro w jeden dzień zrobią i będą wyniki bo to już najprawdopodobniej ostatnia wizyta.
Zniknęły mi te najgorsze objawy - od dwóch dni nie boli krocze a aż chodzić nie umiałam, w nocy śpię jak dziecko, obracam się bez bólu, nie wstaję siku - normalnie cud. A tyle tygodni się meczylam z bólem krocza i pachwin.
Tylko śluzu wylatuje tyle, że wkładka i majtki przemakaja😏

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-24, 09:59   #4026
Rybulka
Zakorzenienie

Olkka, może się poprawia przed wielkim dniem
Taak, ja pochodzę z Rybnika, mieszkam od sześciu lat w Wodzisławiu, a rodzę w Rydułtowach
Stary 2015-08-24, 10:00   #4027
olkka16
Rozeznanie

O a ja w przyszłym roku przeprowadzam się do Wodzisławia😊

Stary 2015-08-24, 10:04   #4028
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Olkka, może się poprawia przed wielkim dniem
Taak, ja pochodzę z Rybnika, mieszkam od sześciu lat w Wodzisławiu, a rodzę w Rydułtowach
Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość
O a ja w przyszłym roku przeprowadzam się do Wodzisławia😊

Hehe a ja pracowałam w Wodzisławiu

Stary 2015-08-24, 10:05   #4029
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Na KTG wszystko ok a i tak mam pojawić się w środę lub piątek to już wolę pt...

Czarownica
No ładnie ale pamiętaj dzień się nie skończył . Uda się uda, życzę aby było szybko i niezbyt boleśnie.

Kissmisia
Daj znać ile waży .
To pewnie ktg od przyszłego tyg. U mnie wcześniej ekscesy były i dlatego tak często ktg.

Ridja
Masz fajne podejście do ciąży. Ja ją bardzo traktuję z dystansu. Chyba, że coś się dzieje to wtedy mój punkt widzenia się zmienia. Chyba jestem wyrodną matką bo nie czuje aż takiej więzi...

Nie śmiej się. Znam takich co jedzenie żony wybrzydzają i wolą mamusi... Pomysl jak żony się czują...

Sandra
Fajnie, że nie masz kłopotów z maluchem.

Agu
Ja wczoraj Bożene i nogi ogarnęłam... Masakra.

Tusia
Nie fochaj, dla mnie będziesz przede mną haha. Z reszta wy z owieczka i czarownica terminy sierpniowe więc wrześniowe kolejki jakby was nie obowiązywały

Party
Paraliż przysenny to się zdarza.

Malaja
Gratuluję rocznicy

Melawen
Teraz pogadasz do małej istotki już nie przez brzuch .
Stary 2015-08-24, 10:05   #4030
Ana0611
Raczkowanie

Dzień doberek,

Kurcze widzę, że machina zwana rozpakowywaniem ruszyła chyba na dobre, to która następna?

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny w końcu mogłam sie zalogiwac i tutaj My juz rozpakowAni Synek urodził sie dzisiaj pi północy Ważył 3540 i ma 55 cm Mały ssak glodomorek z niego Tylko je i spi
GRATULACJEEE!!!!

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Elcia, owieczkaa
Po ile to właściwie chodzi? Chce to kupić. Gruszki do mnie nie przemawiają
Ja kupowałam w Tesco

Cytat:
Ja chce prawdziwe wino

Weeźźź ostatnio jak moja mama piła przy mnie prawdziwe białe schłodzone wino to myślałam, że zaślinię jej podłogę....ale to "wino" bezalkoholowe Fre w sumie nie jest takie złe (abo już jestem taka zdesperowana jestem że mi tak smakuje )

Cytat:

Czekam na ktg u gina... Mam nadzieję, że znów nie każde mi przyjść w środę... Co 2 dni ktg przesada :p
Ja tak mam i na dodatek każde ktg kosztuje mnie 50 zł ostatnio jak liczyłam i porównywałam z Tżtem koszty ciąży+wprawki i naszego ślubu to ślub to jeden wielki pikuś

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Wasze maludy tez tak reaguja na jazde samochodem? W domu spokojny a tylko ruszymy autem to sie zaczyna taki kik boksing ze maks az mnie skreca.
Oj tak, nasz młody też uwielbia jazdę samochodem a w szczególności kopać mnie i wciskać syrki w żebra podczas jazdy, ale to chyba przez pasy (nasz mały nie lubi jak coś dotyka JEGO brzucha, wyjątkiem jest ręka jego taty )

Ana0611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:05   #4031
Rybulka
Zakorzenienie

O proszę, ile powiązań z Wodzisławiem Ja tu przydybałam za mężem i tutaj też pracuję
Stary 2015-08-24, 10:09   #4032
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
FOCH! :-P

Zapomniałam, ze przed jutrzejsza wizyta mam zrobić ostatnie wyniki i nie kupilam pojemnika na mocz...
Wyparzylam słoik i przeleje przed, myslicie, ze bedzie, ok?
Przejdzie. Ja bym przelala na miejscu w kibla
Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie, tez wykrakalam! Po dzisiejszej nocy czuje sie jak by mnie czolg przejechał :-( mlody szalal jak nigdy az zaczelo mnie to martwic, nie moglam przez to znalesc odpowiedniej pozycji i ciagle sie wiercilam i wstawalam co dodatkowo sprawialo mi cholerny bol :-/ i strasznie mi dretwieja rece tz przeze mnie nie wyspany.
Nie bede tu dzis smentolic.

Kciuki za wizyty dziewczyny!

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Nie dziękuję
Stary 2015-08-24, 10:14   #4033
olkka16
Rozeznanie

Cytat:
Hehe a ja pracowałam w Wodzisławiu

Cytat:
O proszę, ile powiązań z Wodzisławiem Ja tu przydybałam za mężem i tutaj też pracuję
Świat jest mały
Dzisiaj mi się śniło, że rodzilam w Rydultowach😁 była zima, na każdej sali był taki piec i same musialysmy węgiel donosic - nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło, o tej porodowce dużo dobrego słyszałam😊

Stary 2015-08-24, 10:17   #4034
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Jaka sama. Ja tam widzę lokatora w brzuszku. Sama to już nigdy nie będziesz
No tak tak technicznie to tam też łapy męża są haha wiec dwóch moich mężczyzn się ukrywa

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
A końcówka wakacji to dobry czas na urodziny- już tak myśląc perspektywicznie (da się zrobić imprezę przed rozpoczęciem roku). Pożyjemy zobaczymy
A tak ogólnie to dziś TP wyliczany z OM
Hahaha praktyczna data, na urodziny prezent w postaci wyprawki szkolnej
Powodzenia na indukcji
Cytat:
Oglądam porody na ipli. Kurcze ale te niektóre pary są dziwne
Kobieta mówi ze jej facet jest najlepszy na świecie bo jest niewymagajacy i co mu da zjeść to zje i nie wybrzydza

Moim zdaniem to jest ważne. Nie znioslabym chłopa który kręci nosem przy każdym obiedzie. Mój taki był zawsze ze jadł co mu pod nos postawiłam, ale ostatnio sobie ubzdural że jest gruby i na przykład gotuje obiad, ziemniaki, wiadomo po czym on mówi ze ziemniaków nie chce... Potem oczywiście jest głodny i wyjada wszystko z lodówki a ja muszę się męczyć z resztkami bo wywalić mi szkoda.
Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
FOCH! :-P

Zapomniałam, ze przed jutrzejsza wizyta mam zrobić ostatnie wyniki i nie kupilam pojemnika na mocz...
Wyparzylam słoik i przeleje przed, myslicie, ze bedzie, ok?
Jeśli nie na posiew to jak najbardziej ok.
Stary 2015-08-24, 10:29   #4035
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Hahaha praktyczna data, na urodziny prezent w postaci wyprawki szkolnej
.

się śmiej, ja myślałam, że będę mieć idealny prezent na rocznicę ślubu (jutro mamy 3) a tu psikus! Chyba, że się namyśli w nocy! I co ja zrobię?! Co Tż dam?
Stary 2015-08-24, 10:31   #4036
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Oczarowana
Nie ma tak dobrze :p dziś cisza w eterze.

Wy za ciążą tęsknić będziecie? Ja nie... Tyle nerwów ile mnie to kosztuje i to chodzenie po lekarzach, branie leków itd. Szybko na drugie się nie zdecyduje... To nie jest dobry czas dla mnie.

Ja tez nie bede tesknic za ciaza - pierwsza znosilam zle, druga wspaniale, ale mimo wszystko to nie jest dla mnie jakis magiczny czas.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:31   #4037
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem to jest ważne. Nie znioslabym chłopa który kręci nosem przy każdym obiedzie. Mój taki był zawsze ze jadł co mu pod nos postawiłam, ale ostatnio sobie ubzdural że jest gruby i na przykład gotuje obiad, ziemniaki, wiadomo po czym on mówi ze ziemniaków nie chce... Potem oczywiście jest głodny i wyjada wszystko z lodówki a ja muszę się męczyć z resztkami bo wywalić mi szkoda.
No ale podawanie tego za główną zaletę swojego faceta to chyba trochę ujma "mój chłop jest dobry bo niewymagający" to prawie jak "Dobry bo nie pije i nie bije" jakoś mnie to rozbawiło. W końcu jest kobietą swojego faceta a nie kucharką
Stary 2015-08-24, 10:34   #4038
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na KTG wszystko ok a i tak mam pojawić się w środę lub piątek to już wolę pt...

Czarownica
No ładnie ale pamiętaj dzień się nie skończył . Uda się uda, życzę aby było szybko i niezbyt boleśnie.

Kissmisia
Daj znać ile waży .
To pewnie ktg od przyszłego tyg. U mnie wcześniej ekscesy były i dlatego tak często ktg.

Ridja
Masz fajne podejście do ciąży. Ja ją bardzo traktuję z dystansu. Chyba, że coś się dzieje to wtedy mój punkt widzenia się zmienia. Chyba jestem wyrodną matką bo nie czuje aż takiej więzi...

Nie śmiej się. Znam takich co jedzenie żony wybrzydzają i wolą mamusi... Pomysl jak żony się czują...

Sandra
Fajnie, że nie masz kłopotów z maluchem.

Agu
Ja wczoraj Bożene i nogi ogarnęłam... Masakra.

Tusia
Nie fochaj, dla mnie będziesz przede mną haha. Z reszta wy z owieczka i czarownica terminy sierpniowe więc wrześniowe kolejki jakby was nie obowiązywały

Party
Paraliż przysenny to się zdarza.

Malaja
Gratuluję rocznicy

Melawen
Teraz pogadasz do małej istotki już nie przez brzuch .
Dam dam

Mam nadzieję, że to mały tak przybrał na wadzę przez te 3 tygodnie, a nie ja. Bo dzisiaj zobaczyłam strach w swoich oczach na wadze.
Cytat:
Napisane przez Ana0611 Pokaż wiadomość
Dzień doberek,

Kurcze widzę, że machina zwana rozpakowywaniem ruszyła chyba na dobre, to która następna?

GRATULACJEEE!!!!

Ja kupowałam w Tesco

Weeźźź ostatnio jak moja mama piła przy mnie prawdziwe białe schłodzone wino to myślałam, że zaślinię jej podłogę....ale to "wino" bezalkoholowe Fre w sumie nie jest takie złe (abo już jestem taka zdesperowana jestem że mi tak smakuje )

Ja tak mam i na dodatek każde ktg kosztuje mnie 50 zł ostatnio jak liczyłam i porównywałam z Tżtem koszty ciąży+wprawki i naszego ślubu to ślub to jeden wielki pikuś

Oj tak, nasz młody też uwielbia jazdę samochodem a w szczególności kopać mnie i wciskać syrki w żebra podczas jazdy, ale to chyba przez pasy (nasz mały nie lubi jak coś dotyka JEGO brzucha, wyjątkiem jest ręka jego taty )
Mój daje popalić rano i wieczorem w brzuszku, a tak to ogólnie spokój i nic mi nie przeszkadza.
Stary 2015-08-24, 10:35   #4039
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, przepraszam, że się wypowiadam na temat osoby, której nie znam, ale jednak sporo piszesz o mamie na forum więc dajesz jakiś jej obraz... mi się wydaje, że ona jest niesamowicie toksyczną osobą. I że na nią nie podziałają nigdy Twoje prośby, zapewnienia, przekonywania i nawet krzyki. Dla mnie na taką osobę działa jedynie znaczne ograniczenie kontaktu. Jak dzwoni, powiedz, że wszystko w porządku i tyle, musisz kończyć bo jesteś zajęta. Mi trochę przypomina mojego teścia, z tym, że on jest po prostu... no nie dociera do niego i tyle. Też setki razy powtarza dobre rady, których nikt nie chce słuchać, które powodują w jego dzieciach ku#*icę. Im mniej się z nim gada tym on ma mniejsze pole do popisu. Jak się mu zaczyna tłumaczyć, mówić, żeby się nie wtrącał itp to on jeszcze bardziej... najlepiej uciąć temat, kontakt, po prostu być ścianą, od której te wszystkie słowa się odbijają. Bo przecież zwariować można.

Mnie zwykle też pobolewa po

Hehe, ja też bym tak wolała nie siedzieć raczej właśnie ze względu na wygląd niedźwiadka ale tak to dość często śmigam nago, jak wychodzę z prysznica to się raczej nie spieszę z ubieraniem, jak były upały to też często leżałam sobie na golasa i puszczałam wentylator na siebie ale mimo wszystko nie chcę, żeby mojemu mężowi widok mnie nago kojarzył się z misiem

Super Powodzenia i pomyślnego powrotu do domu

Przecież jasne jak słońce, ona wyczuwa imprezę i tańcuje

A ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony mam dość i czuję się jak niepełnosprawny słoń w tej ciąży. Czuję się nieatrakcyjna z tym cellulitem i nadwagą i jestem pewna, że w dużej mierze to moja wina. Czuję się niesprawna, nie umiem się schylać dobrze bo czasami jak moje dziecko prostuje nogi to jakbym połknęła kij... jestem ociężała i zmęczona. Bezradna. Bolą mnie plecy. Nie wspominając już pierwszego trymestru kiedy rzygałam dalej niż widzę. Ale z drugiej strony wiele razy w ciąży poczułam się cudownie. Wiele razy słyszałam miłe słowa, a pierwsze kopniaki były jednym z najbardziej wzruszających momentów w życiu moi bliscy są dla mnie troskliwi, nie muszę się obawiać, że jestem sama i nikt mi nie pomoże itp. Mieszczę się w swoje buty Nie przytyłam 30kg. Nie budzę się tak jak wiele z was tyle razy w nocy na siku. Mogło być gorzej

Chyba też wezmę książkę, bo jak będę już po, a dzidzia będzie spała to pewnie będę się nudzić. Czy nie? czy gapienie się na nią będzie najlepszą rozrywką pod słońcem?

Ja wezme ksiazke, jakbym miala problemy ze snem. Mam zamiar odpoczac podczas pobytu w szpitalu ;-)
Stary 2015-08-24, 10:36   #4040
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
się śmiej, ja myślałam, że będę mieć idealny prezent na rocznicę ślubu (jutro mamy 3) a tu psikus! Chyba, że się namyśli w nocy! I co ja zrobię?! Co Tż dam?
Ojojoj kurcze może jakoś go przekonasz ze spóźniony ewentualnie prezent trochę będzie

Cytat:
No ale podawanie tego za główną zaletę swojego faceta to chyba trochę ujma "mój chłop jest dobry bo niewymagający" to prawie jak "Dobry bo nie pije i nie bije" jakoś mnie to rozbawiło. W końcu jest kobietą swojego faceta a nie kucharką
Hehe no właśnie, dlatego obserwowanie ludzi jest fascynujące
A ja tam lubię być kucharka dla swojego męża, tak jak on bywa hydraulikiem
Stary 2015-08-24, 10:44   #4041
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Drugi dzień z rzędu boli mnie nieziemsko głową ciśnienie normalne mam

Uzupelniasz plyny? Plecy Cie nie bola? Moze to od kregoslupa?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Oglądam porody na ipli. Kurcze ale te niektóre pary są dziwne
Kobieta mówi ze jej facet jest najlepszy na świecie bo jest niewymagajacy i co mu da zjeść to zje i nie wybrzydza

Troche male wymagania, ale ja znam dziewczyne, ktora szuka teraz meza - jej jedyny warunek - bedzie mogla urzadzic mieszkanie po swojemu. Reszta jest niewazna.
Stary 2015-08-24, 10:48   #4042
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja tam lubię być kucharka dla swojego męża, tak jak on bywa hydraulikiem
Wyobrazilam sobie jak to napisalas... Ty kucharka - sam fartuszek wiazany w pasie i gola dupa...i Twoj TZ wchodzi do kuchni w niebieskich ogrodniczkach sprawdzic RURE pod zlewem. powinnam sie leczyc :/ hahahaahhah
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:49   #4043
malaja86
Rozeznanie

Dziewczyny może to głupota ale czy wzmożone upławy to tez objaw końca ciąża. Białe, gęste, nie pachnące.
Stary 2015-08-24, 10:52   #4044
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość
Świat jest mały
Dzisiaj mi się śniło, że rodzilam w Rydultowach😁 była zima, na każdej sali był taki piec i same musialysmy węgiel donosic - nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło, o tej porodowce dużo dobrego słyszałam😊

Nooo, ja nie narzekam, rodziłam tam raz, drugi raz też idę Tykko, że prawdopodobnie porodówka ta działa tylko do końca tego roku. Potem wszystko ma być przeniesione do Wodzisławia z powodu oszczędności.

A Ty gdzie rodzisz?
Stary 2015-08-24, 10:52   #4045
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może to głupota ale czy wzmożone upławy to tez objaw końca ciąża. Białe, gęste, nie pachnące.
Ja nie wiem, ale ja od 2 tyg mam takie uplawy, ze mala bania. Wkladki to latam co chwile wymieniac. Ludzilam sie, ze to moze.jalas oznaka ale to juz trwa 2 tydz... nawet na noc zakladam wkladke a wczesniej nie musialam
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:54   #4046
olkka16
Rozeznanie

Cytat:
Nooo, ja nie narzekam, rodziłam tam raz, drugi raz też idę Tykko, że prawdopodobnie porodówka ta działa tylko do końca tego roku. Potem wszystko ma być przeniesione do Wodzisławia z powodu oszczędności.

A Ty gdzie rodzisz?
Ja rodzę w Rybniku, mam bardzo blisko, opinie się znacznie poprawiły no i lekarz prowadzący tu pracuje😊

Stary 2015-08-24, 10:56   #4047
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Wg rozpiski od mojego lekarza jak najbardziej tak
Stary 2015-08-24, 10:56   #4048
olkka16
Rozeznanie

Cytat:
Też tak mam właśnie dzisiaj pisałam, że np w nocy to mi wkładka przemaka. Są białe, czasem takie kremowe no i bez zapachu. Mój lekarz stwierdził,że pod koniec ciąży to normalne

Stary 2015-08-24, 10:58   #4049
meneq
Zakorzenienie

Dzis widzialam sie z polozna: trudno jej bylo okreslic jednoznacznie, ze brzuch sie obnizyl, ale sluchajac serca powiedziala, ze slyszy je w miejscu charakterystycznym dla kobiet w przed dzien porodu. Innych badan nie bylo, wiec albo urodze, albo nastepna kontrola za tydzien
Stary 2015-08-24, 10:59   #4050
party_girl7
Zakorzenienie

Aakkzzii Ty masz chyba ogólnie taki nastrój po tej wiadomości z wagą Werki, Ty weź się kobieto nie zamartwiaj, bo jak na moje oko to będzie cesarka, ale tak na prawdę okaże się na miejscu i do tego czasu nic za bardzo nie zrobisz. Pomyśl sobie że to już niedługo, a ile inni tak jak Panna Izabela daliby za to żeby mieć 4kg ale żywego klocuszka! także głowa do góry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości