Mamusie Listopadowe 2015 część II! - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 09:43   #4921
cynamon_
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!

India love, tak kupiliśmy z pewnego źródła, mamy gwarancję do 2019 więc wszystko si
Stary 2015-08-24, 09:44   #4922
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Gonisz mnie Jejku tyle tematów się przewinęło, nie wiem czy ogarnę

Czeko dziękuję

To może ja poproszę nieśmiało o nadsyłanie aktualizacji na pierwszą stronę gdyż lada moment otwieramy III wątek

No i ostatni spam :P Brzuszek z dzisiaj, nadal w prostokąt więc podejrzewam że Zuzia nadal się nie przekręciła. Widać już, że nie mam kontroli nad wagą :P Sorrrki za brudne lustro i gniotki spodnie

Witaj ponownie

Zdjęć niestety na telefonie nie widzę, potem nadrobię

U mnie możesz na 1 stronie zmienić imię, tzn. wykreślić Emilkę, a zostawić "dziewczynka Julia"

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:47   #4923
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Piękny pokoik gdzie kupowałaś pościel?
Dzięki Lexie kupowałam pościel w tym samym sklepie co mebelki. Tylko oni nie mają na allegro tego wystawionego więc jak pojechaliśmy po odbiór to od razu dobrałam pościel bo wybór był ogromny a znalazłam http://www.krak-wit.pl

india_love dzięki też Ostatnio sobie na więcej pozwalam ale też mam wrażenie, że organizm wiecznie się domaga jedzenia. I widzę po zdjęciu, że brzuszek mam wysoko a słyszałam ostatnio od teściowej "o jak nisko masz brzuszek" a od mamy " fajnie bo tak wysoko masz brzuszek" hehe ;d

Poznanianka Nie ma problemu

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

Edytowane przez srebrna_smuga
Czas edycji: 2015-08-24 o 09:50
srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:54   #4924
Kasiula8708
Rozeznanie

Cytat:
Udało mi się załączyć zdjęcia pokoiku Już prawie gotowy, jeszcze chcę go dopieścić, ogarnę ubranka na dniach i torbę do szpitala

Hej fajnie że już jesteś

Super pokoik a ja sie zastanawiałam czy nir za wcześnie na składanie łóżeczka heheh ale w środe mąż ma wolne to sie za to zabierzemy

Narazie nasza wyprawka stanęła w miejscu,kupiłam sobie 2koszule,kosmetyczke a z reszta rzeczy higienicznych dla mnie i dla małej musze czekać do kolejnej wypłaty pod koniec września chcemy jechać do większego miasta pooglądać wózki i na początku października zamówić,takie plany mamy a zobaczymy co z.nich wyjdzie

cynamon no ja w czwartek zacznę 30 tc i naprawdę to poważnie brzmi

Lexie i czekoolada gratulacje kolejnych tygodni
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:00   #4925
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Kasiula8708 Nic nie za wcześnie :P U mnie stoją mebelki już złożone od 2 miesięcy i nie żałuję bo nadal, mimo otwartego wiecznie okna, czuć zapach "nowości". Modlę się żeby nic nie było czuć jak przyniosę Malutką

Nam się udało kupić wszystko z gruszki męża ale powiem Wam to był hardcore...nigdy więcej nie chce kompletować koszyka na allegro w takiej ilości na raz

Zuzia już na świecie

Stary 2015-08-24, 10:02   #4926
fasterka90
Zadomowienie

Jejku srebrna_smuga ten pokoik jest przepiękny!! Widzę macie łóżeczko pod oknem - tak też mój tz rozplanował umeblowanie w pokoju naszej małej ale "starszyzna" naszej rodziny(z każdej możliwej strony) bardzo skrytykowała taki pomysł... Że przeciąg,że zimno,że blisko kaloryfer,że niebezpiecznie jak podrośnie itp. I nie wiem już sama... A ten przewijaczek tylko zdaje się taki mały czy jest mały?
Zgrabny brzuszek
Zamówiłam dziś łóżeczko i materac,prześcieradła,och raniacz na materac, koszule do karmienia i zestaw minky do wózka

Jakiś mam dziwny humor... Babcia mi przesłała kasę właśnie na łóżeczko, rozmawiałam z nią przez telefon potem i jakoś mi głupio,że ona dała kasę bo nas stać, a z tego co babcia mówiła to inne osoby z rodziny znowu od niej dużo kasy ciągną bo mają problemy... No ale w sumie babcia sama chciała, się uparła od samego początku że ona łóżeczko kupi dla prawnuczki...ja nigdy od niej kasy nie pożyczam,nie biorę a druga część rodziny ciągle....
I jeszcze pies się dziwnie zachowuje, nadmiernie się tuli,lize mnie czego normalnie nie robi nigdy,nie wiem o co chodzi.
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:02   #4927
cynamon_
Zakorzenienie

Srebrna_smuga, to masz już wszystko na powitanie malutkiej?
Stary 2015-08-24, 10:05   #4928
czekooczekolada
Zakorzenienie

a może wymyślimy jakiś fajny tytuł do nowego wątku ?

np. " jesteśmy czadowe, my mamy listopadowe ! 2015 cz. 3 "

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-08-24, 10:06   #4929
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja wczoraj liczyłam ile wyniosą mnie zakupy u r_p77 i wyszło mi lekko ponad 250zł, a nie liczyłam jeszcze kosztów przesyłki
A i tak on nie ma np. jednorazowych majtek siateczkowych... Najlepiej jakbym u niego z kilku rzeczy zrezygnowała (te co ma droższe) i dokupiła je u flaminga24, ale wtedy zapłacę za dwie przesyłki... Hmm chyba, że w doz pl uda mi się to zamówić, byłoby super

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-24, 10:12   #4930
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Jejku srebrna_smuga ten pokoik jest przepiękny!! Widzę macie łóżeczko pod oknem - tak też mój tz rozplanował umeblowanie w pokoju naszej małej ale "starszyzna" naszej rodziny(z każdej możliwej strony) bardzo skrytykowała taki pomysł... Że przeciąg,że zimno,że blisko kaloryfer,że niebezpiecznie jak podrośnie itp. I nie wiem już sama... A ten przewijaczek tylko zdaje się taki mały czy jest mały?
Zgrabny brzuszek
Zamówiłam dziś łóżeczko i materac,prześcieradła,och raniacz na materac, koszule do karmienia i zestaw minky do wózka

Jakiś mam dziwny humor... Babcia mi przesłała kasę właśnie na łóżeczko, rozmawiałam z nią przez telefon potem i jakoś mi głupio,że ona dała kasę bo nas stać, a z tego co babcia mówiła to inne osoby z rodziny znowu od niej dużo kasy ciągną bo mają problemy... No ale w sumie babcia sama chciała, się uparła od samego początku że ona łóżeczko kupi dla prawnuczki...ja nigdy od niej kasy nie pożyczam,nie biorę a druga część rodziny ciągle....
I jeszcze pies się dziwnie zachowuje, nadmiernie się tuli,lize mnie czego normalnie nie robi nigdy,nie wiem o co chodzi.
Dzięki My mamy pokoik w prostokąt i ciężko inaczej łóżeczko ułożyć żeby było ładnie je widać. I u nas były takie gadki ale analiza była taka:
- u nas i tak zawsze okna są otwarte, nie chce dziecka uczyć przebywania w pomieszczeniach zamkniętych na wszystkie spusty bo ja nie cierpię duchoty i nie dam rady wytrzymać :P
- grzejnik jest tam cały czas na 0, nawet zimą bo mieszkanie mamy środkowe i zawsze jest 25 stopni. Najwyżej odkręcimy je potem na 3 i myślę, że będzie ok.
- niebezpiecznie może być wszędzie, dla mnie to nie argument xD

Co do pomocy babci, ja bym dała sobie pomóc I tak przy kupowaniu tego wszystkiego wydaje się masę pieniędzy. Jak babcia chce pomóc i jeszcze się nie wtrąca w wybór to czemu nie
Piesek pewnie wyczuwa, że zmieniło Ci się ph skóry Od mojej siostry suczka w sobote jak byłam u niej ciągle mi nos pod spódnice wkładała

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Srebrna_smuga, to masz już wszystko na powitanie malutkiej?
Mamy już wszystko prawie Jeszcze kapcie, szlafrok i parę bodziaków dokupię. Muszę powoli ogarniać bo jeśli będę miała cc to napewno do 38 tyg będzie

Zuzia już na świecie

Stary 2015-08-24, 10:14   #4931
Soul89
Zadomowienie

Hej wam

srebrna_smuga: Pokoik cudny ! u mnie wszystko stoi w miejscu z wyprawką, ale jak wystrzelę z procy.. u mnie też możesz skasować imię i chyba zostaw na razie puste miejsce, mamy w głowie Szymona, ale jakoś muszę się utwierdzić w tej decyzji.. w ogóle wybór imienia to chyba dla mnie najtrudniejsza jak do tej pory decyzja

W ogóle wczoraj u nas była przykra sytuacja. Psinka nam zdechła najgorsze w tym wszystkim jest, to, że nic nie wskazywało na to.. jednego dnia biegał, bawił się, a następnego..

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:14   #4932
cynamon_
Zakorzenienie

Poznanianka, a nie mozesz tych majtek kupić w jakimś stacjonarnym sklepie, w aptece chyba tez powinny być, i za drugą przesyłkę nie będziesz płacić, ja tez zaraz będę kompletowac koszyk u r_p77 ma wszystko wokół kp co potrzebuje
Stary 2015-08-24, 10:21   #4933
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Hej wam

srebrna_smuga: Pokoik cudny ! u mnie wszystko stoi w miejscu z wyprawką, ale jak wystrzelę z procy.. u mnie też możesz skasować imię i chyba zostaw na razie puste miejsce, mamy w głowie Szymona, ale jakoś muszę się utwierdzić w tej decyzji.. w ogóle wybór imienia to chyba dla mnie najtrudniejsza jak do tej pory decyzja

W ogóle wczoraj u nas była przykra sytuacja. Psinka nam zdechła najgorsze w tym wszystkim jest, to, że nic nie wskazywało na to.. jednego dnia biegał, bawił się, a następnego..
oj wspolczuje. dla mnie strata zwierzaka to zawsze traumatyczne przezycie, tyle co ja sie naryczałam za kotami to chyba nikt tyle nie przeryczał

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-08-24, 10:22   #4934
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Udało mi się załączyć zdjęcia pokoiku Już prawie gotowy, jeszcze chcę go dopieścić, ogarnę ubranka na dniach i torbę do szpitala
Super pokoik bardzo dziewczęcy i słodki A brzusio zgrabniutki

Jeny dziewczyny Wy już macie wszystko, ja jeszcze daleko w tyle z wyprawką
Stary 2015-08-24, 10:24   #4935
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
oj wspolczuje. dla mnie strata zwierzaka to zawsze traumatyczne przezycie, tyle co ja sie naryczałam za kotami to chyba nikt tyle nie przeryczał
Mąż niby sądzi, że nie byłam z nim tak bardzo związana, bo mieszkamy razem rok, ale w sumie dla mnie był tu od zawsze. A jak się wprowadziłam po ślubie, to dla mnie stał się członkiem rodziny.. eh i tak pusto bez niego teraz

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-08-24, 10:25   #4936
fasterka90
Zadomowienie

Poznanianka majtki te jednorazowe są w Rossmanie nawet dostępne
soul bardzo mi przykro
Ja bym oszalała no ale my naszego psa jak dziecko w zasadzie traktujemy. A starszy to już był psiak czy młody? U nas w okolicy ostatnio dużo psów zdechło bo zatruły się pestycydami na polach... Masakra czym oni tam teraz pryskają to co my potem jemy,aż mi się niedobrze robi jak o tym pomyśle. I cieszę się że już nie jestem w stanie tam dojść bo i o psa bym się martwila i o siebie i dziecko to wdychać :/
srebrna_smuga u nas sytuacja podobna, też zimnolubni jesteśmy i dziecka też nie chcemy przegrzewać...Chociaż mi te komentarze rodziny na rękę w tym przypadku bo ja mam inne umeblowanie w głowie
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:34   #4937
cynamon_
Zakorzenienie

Co do łóżeczka pod oknem, jak się synek urodził też nie było możliwości żeby stało gdzie indziej, i na pierwszej wizycie położnej po urodzeniu małego dostaliśmy zje*** od niej na Dzień dobry, ale łóżeczka i tak nie przenosiliśmy każdy robi tak jak mu wygodnie, bez przesady...
Stary 2015-08-24, 10:34   #4938
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
soul bardzo mi przykro
Ja bym oszalała no ale my naszego psa jak dziecko w zasadzie traktujemy. A starszy to już był psiak czy młody? U nas w okolicy ostatnio dużo psów zdechło bo zatruły się pestycydami na polach... Masakra czym oni tam teraz pryskają to co my potem jemy,aż mi się niedobrze robi jak o tym pomyśle. I cieszę się że już nie jestem w stanie tam dojść bo i o psa bym się martwila i o siebie i dziecko to wdychać :/
Około 9, ale to był duży pies (owczarek kaukaski), niemniej jednak był pełen życia, bo gdyby zaczął chorować, to dałoby się to jakoś wytłumaczyć, dlaczego zdechł a tu.. Mąż mówił, że poprzedniego psa im otruto (też owczarek), bo chorowały dwa i jeden padł. Przykre to bardzo, z czasem się przyzwyczaimy do jego nieobecności już, tylko teraz tak pusto i cicho

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-08-24, 10:34   #4939
cynamon_
Zakorzenienie

Soul, współczuje straty psiaka
Stary 2015-08-24, 10:35   #4940
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wam

Współczuję Młody był czy już starszy?

Cytat:
Poznanianka, a nie mozesz tych majtek kupić w jakimś stacjonarnym sklepie, w aptece chyba tez powinny być, i za drugą przesyłkę nie będziesz płacić, ja tez zaraz będę kompletowac koszyk u r_p77 ma wszystko wokół kp co potrzebuje
Chyba w doz są, więc raczej w doz zamówię, a odbiór osobisty mam w aptece u siebie w miejscowości A i tak będę leki zamawiać, więc przy okazji bym też te majtki kupiła, a może coś więcej - zobaczę co jest taniej, a drożej niż u r_p77.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-24, 10:37   #4941
cynamon_
Zakorzenienie

soul, owczarki kaukaskie są przepiękne

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

u nas odchodzi zakup laktatora bratowa w końcu zlitowała się i oddała moją medele więc ok 2 stówki w portfelu
Stary 2015-08-24, 10:43   #4942
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja póki co laktatora nie kupuję, aczkolwiek kusił mnie, bo u r_p77 jest promocja za niecałe 150zł laktator TT (ręczny) z wszystkimi akcesoriami, a ja akurat mam butelkę i smoczki tej firmy. Ale na razie nie kupuję, bo nie wiadomo jak będzie z kp.

Przeglądam od czasu do czasu wątki innych mamuś i w jednym dziewczyny jak zakładały nową część to przejrzały ranking postów i jeśli ktoś kto był na liście nie napisał żadnego posta w poprzednim wątku, usuwano go z listy. A jeśli napisał tylko 1 post to trafiał na listę tzw. zaginionych. Może byśmy też tak zrobiły, bo mam wrażenie, że kilka osób z listy w ogóle tu nie zagląda. Co o tym sądzicie? srebrna_smugo, co Ty na to?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-24, 10:43   #4943
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Hej wszystkim, ja jeszcze w łóżku leżę ale wczoraj praktycznie cały dzień poza domem spędziliśmy i mnie to wymeczylo

Soul, współczuję bardzo straty pieska trzymaj się dzielnie

Srebrna smugo, fajnie że jesteś

Cynamon, który laktator z medeli masz? Ja miałam kupić sobie laktator elektryczny z canpola ale po wczorajszej szkole rodzenia nie wiem czy nie lepiej kupić z medeli chociażby ręcznego.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-24, 10:45   #4944
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Pamiętam, że jak musieliśmy uśpić naszego sznaucera, musiałam mamę wysłać do babci, bo wpadła w totalne otępienie. Teraz mamy kota łobuza. Niby żyję własnym życiem, ale jak to nie ma go dłużej, zaraz jest panika i GDZIE JEST KOT?! Niby tylko zwierzę, ale fajnie jest wiedzieć, że w mieszkaniu nigdy nie jest się samej. Strasznie mi przykro

Co do zakupów internetowych, to powiem Wam, że nie wszystko warto tak zamawiać. Mój wybrany wózek jest często droższy, niż w sklepach stacjonarnych. Na Allegro w ogóle porażka. Apteczne rzeczy też różnie wychodzą. Ja namiętnie zamówiłam rzeczy z 2 aptek i nawet między nimi potrafiły być spore różnice. A teraz obok mnie otworzyli nową aptekę i jak się trafi, można wyhaczyć rzeczy nawet o połowę taniej.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2015-08-24 o 10:47
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:52   #4945
cynamon_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Hej wszystkim, ja jeszcze w łóżku leżę ale wczoraj praktycznie cały dzień poza domem spędziliśmy i mnie to wymeczylo

Soul, współczuję bardzo straty pieska trzymaj się dzielnie

Srebrna smugo, fajnie że jesteś

Cynamon, który laktator z medeli masz? Ja miałam kupić sobie laktator elektryczny z canpola ale po wczorajszej szkole rodzenia nie wiem czy nie lepiej kupić z medeli chociażby ręcznego.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
laktator mam ręczny, tez na szkole rodzenia nam go polecali jest spoko, ale jak ktoś bardzo czesto musi odciągać mleczko bo np. dziecko nie chwyta brodawki, bądź z powodu innych problemów to raczej bym polecała elektryczny bo można się zajechać przy moim nawale jak już mi ręka cierpła, zatrudniałam małża do pomocy ale to tylko 2 dni zaledwie trwało więc daliśmy radę
Stary 2015-08-24, 10:57   #4946
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej wam

Bardzo współczuję, wiem jak to jest... Ja swojego miałam 12 lat, wpadł pod samochód wiem jaka to pustka w domu... okropne uczucie ;( współczuję...
Stary 2015-08-24, 11:03   #4947
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
a może wymyślimy jakiś fajny tytuł do nowego wątku ?

np. " jesteśmy czadowe, my mamy listopadowe ! 2015 cz. 3 "
Dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj liczyłam ile wyniosą mnie zakupy u r_p77 i wyszło mi lekko ponad 250zł, a nie liczyłam jeszcze kosztów przesyłki
A i tak on nie ma np. jednorazowych majtek siateczkowych... Najlepiej jakbym u niego z kilku rzeczy zrezygnowała (te co ma droższe) i dokupiła je u flaminga24, ale wtedy zapłacę za dwie przesyłki... Hmm chyba, że w doz pl uda mi się to zamówić, byłoby super
O znam to, tu 250, tam 300, a w aptece gemini zostawiłam 150 :P Pieniądze lecą jak woda... Ja kupiłam majtki jednorazowe do szpitala a do domu jeszcze takie wielorazowe

Cytat:
Hej wam

Usunęłam Jeszcze czasu troszkę na wybór imienia jest I dzięki

Przykro mi, że piesek tak nagle odszedł Pamiętam jak moja suczka odeszła, to był niesamowity żal, smutek...tak nagle, nie oczekiwanie Współczuję

fasterka no chyba, że tak Pewnie jeszcze nie raz będziemy coś zmieniać hehe. Komoda jest duża, pojemna a przewijak duży Nie widać dobrze na zdjęciu ale jestem z tego ogromnie zadowolona.

Powiem Wam dziewczyny, że jak zaczął się ten III trymestr to masakra...Nie dość, że w środku wszystko się powiększa i wszystko boli to przez to jeszcze mam mdłości jak w I trymestrze :/ W dzień jestem leniwa i na nic nie mam siły a po 21 dostaje takiego kopa, że spać nie mogę. Zrobiłam się powolna, dyszę jak smok, jak dopadnie mnie rwa to trzyma dwa dni dopóki jej nie wyleżę :/ Denerwuje mnie takie śmieszne pulsowanie na środku brzucha albo z prawej strony, wczoraj specjalnie to sprawdzałam i stetoskopem udało mi się znaleźć serduszko pod moimi żebrami Nie mogę zasnąć na lewym boku bo Mała od razu wierzga nogami i mi ciągle tam kopie..

A właśnie, polecam Wam picie wody z limonką Piję już 2 miesiąc i na reszcie żadnych bakterii nie mam w moczu

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Ja póki co laktatora nie kupuję, aczkolwiek kusił mnie, bo u r_p77 jest promocja za niecałe 150zł laktator TT (ręczny) z wszystkimi akcesoriami, a ja akurat mam butelkę i smoczki tej firmy. Ale na razie nie kupuję, bo nie wiadomo jak będzie z kp.

Przeglądam od czasu do czasu wątki innych mamuś i w jednym dziewczyny jak zakładały nową część to przejrzały ranking postów i jeśli ktoś kto był na liście nie napisał żadnego posta w poprzednim wątku, usuwano go z listy. A jeśli napisał tylko 1 post to trafiał na listę tzw. zaginionych. Może byśmy też tak zrobiły, bo mam wrażenie, że kilka osób z listy w ogóle tu nie zagląda. Co o tym sądzicie? srebrna_smugo, co Ty na to?
Myślałam o tym Zawsze jak coś to można z listy zaginionych dopisać na pierwszą stronę. Myślę, że nikt się nie obrazi

Cytat:
laktator mam ręczny, tez na szkole rodzenia nam go polecali jest spoko, ale jak ktoś bardzo czesto musi odciągać mleczko bo np. dziecko nie chwyta brodawki, bądź z powodu innych problemów to raczej bym polecała elektryczny bo można się zajechać przy moim nawale jak już mi ręka cierpła, zatrudniałam małża do pomocy ale to tylko 2 dni zaledwie trwało więc daliśmy radę
Dobrze, że oddała na czas Też mam ręczny ale z Lovi. Boję się karmienia a jednocześnie bardzo chcę. Tak się czasem zastanawiam czy nie lepiej mieć na to KP olewkę bo tak mi się wydaje, że im bardziej kobieta chce to tym więcej problemów. A jak się nie nastawia to może to samo przychodzi, naturalnie? :X

Zuzia już na świecie

Stary 2015-08-24, 11:06   #4948
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

mi się podoba pomysł z czystkami
może w ogóle ten pierwszy post jakoś tak przejrzyściej zrobić ? :P

🤍

Stary 2015-08-24, 11:07   #4949
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dziewczyny pokażcie jakie śpiworki do łóżeczka kupujecie? Bo pełno na allegro różnych różnistych, chyba taki zakładany na ramionka najlepszy??
Stary 2015-08-24, 11:09   #4950
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Ja mam dzisiaj o 13.00 wizyte. Trzymcie kciuki Nie mam tylko co zrobic z coreczka. Moze ktoras z was sie zaopiekuje? :P

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Srebrna Smuga u mnie mozna dopisac dziewczynke. Imienia nie mamy Dla mnie tez jest to jakas wydzurbiscie trudna decyzja... Najbardziwj sklaniam sie ku Oldze ale tez pewnosci nie mam
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości