|
|
#1411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
Cytat:
![]() Cytat:
Narazie lepiej ![]() Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
Super ze bioderka wyszly ok ![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52517380]to ja tez dzis kupiłam takiego, zobaczymy co to za cudo wczoraj jej ksiązeczkę szeleszcząca jeszcze kupiłam, a wcale nie zasłużyła ostatnio na zabawki ale dzis mi sie snilo,ze wstała po skoku i zaczela mowic pełne wyrazy "mama mleko" np. i ja sie nawet tu na forum juz tym chwalilam ![]() to może taki sen proroczy ![]() ale fajnia przygoda! pokażesz tego misia z Zosią na FB?to kciuki, za męża prace i żeby Nikolcia już Was nie straszyła gorączką dużą miała temperature?uuu, jaki wybrednis moja to wszedzie zaśnie (jak spiąca oczywiscie). Ale tez jak ze mną spi czasem w łóżku to sie nie przytulamy tylko każda spi na swojej połowie. Moja łapy do góry zwykle rozwalaWidziałam na FB jaka mobilna Ona tak przez sen sie kręci? szok, moja jak zaśnie tak śpi.Moja córcia tez tak miała ostatni ok 1,5 tygodnia, jak niby usnęła wieczorem to jeszcze z godzine tak co 5-10 minut takie ryki wydawała. wczoraj juz spokojnie spała. Oby to było "skokowe" a nie na stale. Odległy termin masz z tym ortopedą... Oby Ci sie nadgarstek polepszył. ja mam w prawej ręce, a Ty?[/QUOTE] Dziekuje za kciuki. Nie duza, 38° Cytat:
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Boleczka moze za wczoraj 😜 że go na imprezę nie wzięliśmy, cały dzien sam siedział (siostra po 15 pojechała go wyprowadzić i nakarmić i wtedy już był dziwny nie chcial chodzić) A teraz chodzi taki biedny i omija nas szerokim łukiem i nie spał u nas nawet wcale. Zdrówka Nilolci.
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Sonia jeśli to ja Cię uraziłam to przepraszam 😞 Wracaj do nas! 😘
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Sylwia pisała ale zgadzam się, ze zniknie szybko. U nas byla szrama i zniknęła po 2 godz
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle czy kupic Oilum w SP bo bedzie za 16.99 za 400ml. Nad reszta jeszcze gdybam, ale znajac zycie na pewno cos wpadnie
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
CASH super ze bioderka ok
![]() Mo właśnie nie wiem chyba bym zginęła [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52517380]to ja tez dzis kupiłam takiego, zobaczymy co to za cudo wczoraj jej ksiązeczkę szeleszcząca jeszcze kupiłam, a wcale nie zasłużyła ostatnio na zabawki ale dzis mi sie snilo,ze wstała po skoku i zaczela mowic pełne wyrazy "mama mleko" np. i ja sie nawet tu na forum juz tym chwalilam ![]() to może taki sen proroczy ![]() ale fajnia przygoda! pokażesz tego misia z Zosią na FB?to kciuki, za męża prace i żeby Nikolcia już Was nie straszyła gorączką dużą miała temperature?uuu, jaki wybrednis moja to wszedzie zaśnie (jak spiąca oczywiscie). Ale tez jak ze mną spi czasem w łóżku to sie nie przytulamy tylko każda spi na swojej połowie. Moja łapy do góry zwykle rozwalaWidziałam na FB jaka mobilna Ona tak przez sen sie kręci? szok, moja jak zaśnie tak śpi.Moja córcia tez tak miała ostatni ok 1,5 tygodnia, jak niby usnęła wieczorem to jeszcze z godzine tak co 5-10 minut takie ryki wydawała. wczoraj juz spokojnie spała. Oby to było "skokowe" a nie na stale. Odległy termin masz z tym ortopedą... Oby Ci sie nadgarstek polepszył. ja mam w prawej ręce, a Ty?[/QUOTE] Może faktycznie skokowe i mu przejdzie u mnie lewa ręka. Kciuki żeby i Tobie się polepszylo! Ojej bidulka musisz paznokietki obcinać tak żeby nie było ostrych rozkow.
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą jak rozmawialiśmy z właścicielem restauracji to jakaś nowa moda na odmawianie chyba jest, bo mowil ze kilka dni przed weselem ostatnio mlodzi zadzwonili ze jeszcze 15 osob sie rozmyslilo.
![]() Chusteczki absorbujace kolory sa tez od dzis
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Pisalyscie o Emolium -50% w SP. Ktorego to dnia? Bo ja slepa chyba jestem i nie widze w gazetce.
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się u nas też nosek podrapany od kilku dni, już strupek powoli znika
![]() Cytat:
My już po szczepieniu, Michaś ma 6400 i 65cm ![]() Zastrzyk zniósł dzielnie, popłakał chwilę i teraz śpi. Rozmawiałam z pediatrą o rozszerzaniu diety i powiedział, że w 4 miesiącu wcale nie trzeba dziecku nic więcej poza mlekiem. Możemy co któryś dzień spróbować coś dać, aby poznał nowe smaki i faktury jedzenia, ale z typowym rozszerzaniem spokojnie 5-6 miesiąc nawet na mm. I opowiadał mi historię jak trafiło do niego 3miesieczne dziecko którego ulubionym jedzeniem były danonki ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Zaraz wziełam sobie 2 paczki ![]() I jeśli któraś używa vanisha do firanek to też jest tanio bo 10zł za 750ml. Hmm mam kupon do nexta -35zł i nie wiem co wziąć jeszcze przy kupowaniu ubranka na wesele. |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też malutka czesto się gdzieś podrapie, ale na szczęscie szybko znika
Ale znajomy mówił że jego wnuczka podrapala się za niemowlaka i szramę ma do tej pory a ma z 5 lat- ale to musiała się ostro drasnąć.
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
nasz tez czesto sie gdzies drapnie ze jest slad, ale faktycznie szybko znika
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziopki :-*
Na początku chce Was bardzo bardzo podziękować za wsparcie, pocieszanie i za troskę :-* Nie miałam okazji tego zrobić wcześniej -szczególnie chce podziękować jeszcze Dziewczynom które mnie tu wywoluja :-*- jesteście Kochane i bardzo ale to bardzo mi jest miło że o mnie pamiętacie :-* Olaf juz mniej kicha ale wczoraj jeszcze miał lekki stan podgoraczkowy :-(- nocki da słabe bo pewnie mu spływa do gardła i się wybudza :-(- z soboty na niedzielę budził się tryliard razy wiec wczoraj oczy to mi cały dzień leciały :-(- no i suszarka jest w częstym użyciu. W środę idziemy do kontroli wiec zobaczymy czy mu się polepszylo. MAJKA - Ty pytałaś chyba o antybiotyk -tak dostał -raz dziennie mu daje plus kilka innych specyfików a HANIA - pytałaś co się działo ze poszliśmy do lekarza -no właściwie to niewiele -Kichał od czasu do czasu tylko jakoś tak dziwnie przy kichaniu charczal jakby z oskrzeli i to mi nie dawało spokoju... wiec chciałam żeby ktoś go osluchal -no i osluchowo czysty tylko to nieszczęsne gardelko :-( Z innych rzeczy to lekarka jeszcze mu spojrzała na siusiaka i niestety bym z lekka sklejony -rozkleila mu i teraz musimy dodatkowo przemywać i smarować :-( Bidus jest bo mało śpi i tak... no łatwych dni nie mamy niestety :-( |
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Dzieki Wam wiem o promce w sp i na pewno sie wybiore ale raczej w srode..nie mam kasy tez. Jutro ide z Mikolajem na 12 do naszej pediatr skonsultowac sie o to wszystko co sie z nim dzieje i rozszerzanie diety. Miala ktoras to do mycia cialka 400ml oilatum baby co w promce jest? |
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Sunny super że juz po szczepieniu
oby maluszek dobrze zniósł, czuję że mamy taką samą wagę A mi dziś pokazało o 2 kg mniej ważę 56 ale tylko owsiankę jadłam to może temu
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Melduje ze wracam "do was" urlop sie udal wypoczelismy, naspacerowalismy sie.. opaleni i szczesliwi wlasnie wracamy do domu. Dzieciaki sie wybawily na wszystkim co mozliwe a i maz po pifkowal na kolejny rok z gory Martyna grzeczniutka, duzo spala i duzo sie smiala Co do karmienia niemowlat ciekawymi rzeczami to wczoraj widzialam jak dziecko 7/8msc jadlo zapiekanke.. z sosem na oko czosnkowym.. mamusia byla zachwycona
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
O na raz się nasze zaginione odezwały
witajcieSonia oby pediatra Wam pomôgł Kciuki ![]() Domima oby Olafowi się polepszyło po tych lekach Kciuki
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam co chciałam napisać z tego wszystkiego :-( napewno to
![]() VIOLKA BLACK -super ze chrzciny się udały no i zazdroszczę ze juz macie to za sobą ![]() KANA - śliczny ten Misio -gdzie jest ten sklep? ![]() NANCY - Gratki wygranej -Ty Dziewczyno graj jak masz takiego farta ![]() KAMILOVE - wózki piękne pokazujesz ale kurde te ceny miazdza z lekka ![]() MADZIXX - ta Twoja Córcia to istny Anioł -rany-przekochane dziecko ![]() BOLECZKA - super ze wszystko tam idzie po Waszej myśli -nadal trzymam kciuki no i zdrówka dla Nikolci :-*** KAROLA -Ja też mam nianie z monitorem oddechu Angel care -tez z dwoma płytkami i powiem szczerze że jest to dla mnie wygoda duża bo się nie stresuje i nie latam do małego jak śpi na non stopie ![]() SONIA - :-* Hm. .. coś jeszcze miałam pisać... Nie ma za dużo nadrabiania ale jednak trochę jest - choć tak właściwie to czemu takie pustki? Aha MAŁA -kciuki żeby ten skok nie był aż tak destrukcyjny :-** ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
- eh Ty laska -gratuluję pięknej wagi :-*---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- He he bardzo mi się spodobało hasło NIEZAWSZE do KAMILOVE odnośnie VIOLKI Wyobraź sobie Violke a teraz wyobraź sobie ze zupełnie inaczej wygląda )))))) he he dobre, dobre ))
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA, SONIA super ze sie odezwalyscie
Sonia ja mam ten Oilan co jest w promo, ale jeszcze nie uzywalam. Jak poczytalam to Sroka pisze ze sklad przyzwoity, wiec chyba wezme jeszcze na zapas A jak tam u Was?
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hmm a o czym swiadczy to ze był siusiak sklejony? Rozumiem, że końcowka tak?
|
||
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA a odciagasz Olafowi napletek przy kapieli, czy nie?
SUNNY jaki komplet kupujesz?
|
#1432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my naszą Hnie mylismy przez ok. pierwsze 3 m-ce w Oilatum baby 500 ml (kurcze, nie wiem jakie jest w promce) w takim ![]() a teraz w emolium 400 ml i w sumie nie widzę róznicy. młoda miala po oilatum ładna skórę, ale jak sie skonczylo i umylism w nivei to sie jej wysuszyla i potem już oilatum jej samo do dobrostanu calkowitego nie przywrociło. teraz ma lepsza skore, ale troche suchawą z rana jednak - na brzuchu i udach kremikiem smaruję.Emolium smarowalam, dobry jest, a ostatnie 2 dni kremem bambino maziam. moja córka dzis sie zaczęła śmiac na głos i to dobre kilka razy ![]() taki efekt skoku to ja rozumim! ![]() gorzej,ze sie naumiala pokrzykiwac, tak nieplaczliwie tylko animuszem do zabawek i to już z deka irytujace jest po godzinie krzykow zabawowych |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ze jwszcze nie tesowalas [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52520290]hej ![]() my naszą Hnie mylismy przez ok. pierwsze 3 m-ce w Oilatum baby 500 ml (kurcze, nie wiem jakie jest w promce) w takim ![]() a teraz w emolium 400 ml i w sumie nie widzę róznicy. młoda miala po oilatum ładna skórę, ale jak sie skonczylo i umylism w nivei to sie jej wysuszyla i potem już oilatum jej samo do dobrostanu calkowitego nie przywrociło. teraz ma lepsza skore, ale troche suchawą z rana jednak - na brzuchu i udach kremikiem smaruję.Emolium smarowalam, dobry jest, a ostatnie 2 dni kremem bambino maziam. moja córka dzis sie zaczęła śmiac na głos i to dobre kilka razy ![]() taki efekt skoku to ja rozumim! ![]() gorzej,ze sie naumiala pokrzykiwac, tak nieplaczliwie tylko animuszem do zabawek i to już z deka irytujace jest po godzinie krzykow zabawowych Ja uzywam zwyklego hippa do mycia ale on 20zl a tu promka jest na 17zl bodajze |
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam znikajaca babke i nazwa jak najbardziej trafiona
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie ta końcówka :-(- musiała mu naciągnąć ta skórkę tak trochę mocniej :-(
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowaliśmy się na ten http://pl.nextdirect.com/pl/g667092s3
Kurcze chce zapłacić za zakupy to wbk znowu ma jakieś problemy, drażni mnie ostatnio ten bank
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- He he dokładnie tak
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sklep jest na Siennej niedaleko dawnego Empiku (teraz tam Zara jest). Misie są tam przepiękne! I bardzo milutkie w dotyku, idealne przytulanki 😃 ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ja miałam i nie widzę różnicy między Oilatum. Nawet skład jest chyba ten sam, bo kiedys porowbywalam. |
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA mialam tak z Bartkiem. Dostalismy masc i odkleilam sama w domu
mala miala wargi skleione i gin odkleial. To sie zdarza.SONIA urzywalam tego i bylo ok choc balneum najlepsze dla mnie i na all w fajnej cenie kupuje
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

dużą miała temperature?