|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
A my mamy takie płytki http://www.kwadroceramika.com/upload...ranz_large.jpg i mnie te jasne na podłodze (mamy jaśniejsze niż na zdjęciu) załamują bo widać każdy mój włos i każdy paproszek
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Śliczne macie swoje łazienki ja niestety kiepska jestem w urzadzaniu
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażesz jakie? Cytat:
U mnie też włosy widać, dlatego zawsze po suszeniu zbieram wszystkie ręką, a później i tak odkurzam wszędzie podłogi Ale szlag mnie trafia jak muszę odkurzacz obierać w włosów, dlatego ręką zgarniam ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Syylwuska jaką wielkość kocyka planujesz kupić? 75x100? Czy większy 100x135? Może Wy dziewczyny też poradzicie?
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Kalusia piękne płytki
Czubasek pokazuj meble Nieskromnie się pochwalę. kocyk "kibicuję razem z tatą" gotowy. wymiary 100x100. I mam nadzieję, że się przyda, bo trochę sie narobiłam :P
|
#2614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spiochy sa fajne, mi sie mocno kojarzaz. Takimi malusienkimi dzieciaczkami Cytat:
Ja bym sie nie bala jasnych plytek ![]() Sama mam w kuchni czarne a w lazience jasne i stwierdzam ze nie ma rzeczy idealnych, na jedych widac wlosy, na drugich np tluszcz. Cytat:
Ooo to widze ze Igor ladnie dopakowal ![]() Ale niech rosna zdrowo ![]() Cytat:
I tez mnie to przeraza. |
|||
|
|
|
#2615 | |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy takie płytki w łazience http://www.tubadzin.pl/sites/default...?itok=YXBQf5W3 bardzo je lubię, bo nic na nich nie widać
![]() Aniqa my mamy na razie dwa kocyki 75x100 ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
|
#2616 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
podobny wzór kwiatków mam w toalecie tylko kolor inny ![]() My w łazience mamy takie płytki http://salonyhoff.pl/inspiracje/salo.../rosa-tubadzin Nie wiem czy dobrze to wkleiłam. Nie umiem wkleić zdjęcia ze strony ;/ A takie w toalecie http://ilazienki.pl/plytki_cersanit_alba,c_922 Cytat:
A Ty dziś zamawiasz? Bo widzę, że zastanawiasz się nad tymi kocykami ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-24 o 18:59 |
||||
|
|
|
#2617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie ja się zastanawiam czy kupić 75x100 czy od razu większy, żeby na dłużej był
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
meble z tej kolekcji
http://www.brw.com.pl/katalog-produk...oj-mlodziezowyma juz łózko a teraz zamówilismy jej dwie komody, szafe i biurko. Z zielonymi wstawkami ale maja taki bajer ze mozna sobie wymieniac na pomaranczowe
|
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś na pewno nie zamówię, bo dalej nie wiem który wzór wybrać Chyba zapiszę sobie zdjęcia tych które najbardziej mi się podobają i zapytam męża o zdanie (chociaż on mi pewnie niewiele pomoże).A jak nie to jeszcze poradzę się mamy i sióstr i będę odrzucać ![]() No chyba, że sama podejmę ostatecznie decyzję jak będę miała mniej zdjęć do przeglądnięcia ![]() A pytam tak, bo chcę powoli wziąć się porządnie za wyprawkę Tak naprawdę niewiele mam, a przed wyjazdem nie chciałam już nic zamawiać ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Super kolor i świetny bajer z tymi wymiennymi wstawkami
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2621 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My chcieliśmy coś wybrać w sobotę, ale w jednym sklepie generalny remont, a w drugim te, które chcieliśmy, były tylko z wyprzedaży i nie można było rozkompletować... A u nas dzisiaj od 12 do 17 nie było wody. I nikt wcześniej nie uprzedzał ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Ale do kupienia był cały komplet (dwa regały, dwie komody i biurko), a tyle miejsca w pokoju to my nie mamy.
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2623 |
|
Zadomowienie
|
Ijaa mój sie tak właśnie od paru dni zachowuje. Od rana kopie i praktycznie cały dzień daje popalić.
Czubasek fajne do dziecinnego pokoju super będą pasować
|
|
|
|
#2624 |
|
Konto usunięte
|
Ja myślę o tym większym kocyku. Widziałam dzisiaj gdzieś w sklepie ten mały i był serio mały jak dla mnie...
Dzisiaj ciąg dalszy braku humoru u mnie. Mój mąż jest chyba genetycznie zaprogramowany na tryb "nie umiem okazywać uczuć"... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Sorry, nie odniosę się do tego co pisałyście... ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Najpierw gratuluję wszystkim udanych wizyt Skracającym się szyjkom mówimy NIE! Mam nadzieję, że żadnej z nas już to nie dotknie ![]() Sylwuska mam identyczne buciki!! ![]() Halwaya, mi się bardziej podobają grafitowe mebelki ![]() Sylwoha, ja wybrałabym chyba jednak czarny, nie zgodzę się, że to karawan ![]() Ogolnie, a mi mówili, że nie mogę jodu nawet w ciąży no i nie biorę... ![]() I zazdro wszystkich łazienek, my wynajmujemy i mamy to co jest, ale też się zdarzyło, że białe ściany mamy i granatową podłogę, na której wszystko widać... Nadal boli mnie mocno w lewym boku, nie wiem co to może być, pisałam maila do lekarza, bo on taki kontakt preferuje i nie odpisuje... Nie wiem czy mam iść do rodzinnego, bo może to nie od ciąży... ?
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda trudno żyć z kimś kto dusi uczucia w sobie a kobieta (w większości przypadków) jednak lubi jak jej pokazywać ze się ją kocha
Mojego TŻ udało mi się nauczyć okazywać uczucia,ale bardzo dużo czasu,cierpliwości i kompromisów to wymagało Jestem na etapie zamawiania prześcieradel i śpiworka bo znalazłam u jednego sprzedawcy kilka rzeczy. Jak tak dalej pójdzie to we wrześniu będę miała wszystko,zostanie tylko wózek i łóżeczko
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Hello. Cos dzis mam zaległości u was. Ale właśnie wróciliśmy z treningu i będę jadła to was nadrobie
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52525264]Ja myślę o tym większym kocyku. Widziałam dzisiaj gdzieś w sklepie ten mały i był serio mały jak dla mnie...
Dzisiaj ciąg dalszy braku humoru u mnie. Mój mąż jest chyba genetycznie zaprogramowany na tryb "nie umiem okazywać uczuć"... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Sorry, nie odniosę się do tego co pisałyście... ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Może po prostu powiedz mu, ze Ci smutno, zeby powiedział Ci coś miłego, mężczyznom czasami trzeba powiedzieć co mają powiedzieć ![]() Cytat:
![]() A boli Cię wysoko czy nisko? Bo mnie dzisiaj też tak klulo ze 2 godz, teraz przeszło i boli z drugiej strony, obstawiam że to macica dalej się rozciąga. Cytat:
U kogo zamawiasz? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda przykro mi, że tak to wygląda u Ciebie.
![]() acapella mnie dla odmiany dzisiaj coś złapało w prawym boku. Najpierw nisko - nad jajnikiem, później wyżej jakby kolka i znów po jakimś czasie nisko. Byliśy na zakupach, łaziliśmy i aż TŻa wystarczyłam, bo aż mnie zgięło w pół w pewnym momencie. Nie wiem o co chodziło, ale przeszło - jak wróciłam do domu i usiadłam. Fionka co dobrego będziesz jadła? Ja mam ochotę na smażonego camemberta z żurawiną, ale.. nie chce mi się zrobić. Zadowoliłam się bułką z kurakiem i chyba starczy.
|
|
#2630 |
|
Konto usunięte
|
Ogolnie może nie do końca dobrze się wyraziłam z tymi uczuciami... Ogólnie mam zyebany humor od wczoraj już... Ale to trochę pisałam w klubie. Dzisiaj doszło do tego wszystkiego, że mieliśmy z mężem pozałatwiać kilka spraw, zamówić okna itp. i była mowa, że jedziemy my i tyle. Nagle dzisiaj rano mąż przyjeżdża z budowy i mi oznajmia, że szwagier z nami jedzie
no to to, co liczyłam, że będę mogła mu powiedzieć jak będziemy sami, musiałam powiedzieć w domu. A wypomniałam mu, że teściowa wiecznie przesiaduje na budowie, że mi się to nie podoba, że jak ona chce jeździć to proszę bardzo, ale beze mnie i tak dalej. Teściowa podsłuchiwała i od rana ma na mnie focha, udaje, że nie ma mnie w domu pogadałam z sąsiadką, pokręciłam się i mówię, że jadę. Mąż akurat nosił pustaki od sąsiada do nas. Myślałam, że podejdzie na sekundę i da mi buziaka, a on stwierdził, że nie ma czasu... Więc wsiadłam do auta i tyle mnie widział. A jakąś chwilę później dzwoni do mnie i mówi, żebym mu mamę dała do telefonu, albo niech mama coś zrobi z telefonem, bo nie idzie się do niej dodzwonić... Zanim ten dom stanie, to mnie chyba szlag trafi... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Sorry za ten elaborat, ale musiałam się wygadać... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Sylwuska na niego to nie działa. Chodziło o głupiego buziaka, jak jechałam z budowy do domu, a usłyszałam "nie mam czasu" jakbym co najmniej na jakiś gorący 5godzinny seks go namawiała ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Czuję się ostatnio sama z ciążą... Pomijam fakt, że teściowa, z którą mieszkamy i będziemy jeszcze mieszkać przez jakiś czas ani razu nie zapytała się mnie nawet jak się czuję... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
No to gratuluje udanych wizyt.
Czubasek oszczędzaj sie tam ładnie. Żadnego mycia okien Śliczne macie łazienki. Kalusia Twoja najbardziej zblizona do tego co wybraliśmy. Mieliśmy remontować jeszcze przed porodem ale okazało sie ze będą nam wymieniać piecyki na cw w przyszłym roku wiec odpuściliśmy. No a ogólnie to bardzo nie lubię swojej łazienki tak bardzo chce mieć plytki haha.No ale z drugiej strony dobrze sie złożyło bo pewnie nic a nic byśmy sie finansowo nie wyrobili
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Do Mama z Łodzi i okolic: w sobotę w Porcie Łódź organizowany jest SWAP - używane ubranka i artykuły dla dzieciacków https://www.portlodz.pl/pl-pl/news-a...dzieciecych_08
Planuję się wybrać, może coś upoluję.
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam ambitny plan na pieczona cukinie ale sie zasiedzielismy i za bardzo glodna juz się zrobiłam wiec wpadly jajka na twardo, pomidor i kanapki z pasztetem i serkiem topionym ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Gryzelda dziwna masz chwilowo relacje z mężem ale moze jemu to też jakos wszystko nie leży a ty dodatkowo mu to powtarzasz i tak wychodzi? Moze tesciowa juz zdazyla mu cos nagadać? Radzić nic nie będę bo najlepsza w tym wszystkim bylaby rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa, ale ty lepiej znasz męża i wiesz co do niego dotrze a co nie. Pamiętaj ze tu zawsze sie możesz wygadać. Nawet jakby to miał być esej
|
|
#2634 |
|
Konto usunięte
|
Fionka rozmowa na pewno... Ale kiedy jak nie mamy dla siebie czasu? A jak go mamy to ktoś jest obok? Dzięki
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
Gryzia, współczuję sytuacji. Ale tak to jest-faceci są zadaniowcami, a teraz zadaniem Twojego męża jest postawienie domu dla żony i syna! On pewnie nie rozumie o co Ci chodzi, bo on się stara wszystko zrobić, a nie siedzi z piwem przed tv a Ty zamiast być z niego dumna masz focha. Ty z kolei jako kobieta potrzebujesz czułości (teraz to tym bardziej) i irytuje Cię, że dla niego ważna jest tylko budowa.. no ale tak jest. Ktoś kiedyś słusznie zauważył-faceci są z marsa, a kobiety z wenus
Musicie przetrwać jakoś ten trudny czas..No a teściowej to nie d skomentuje.. 5 kolo u wozu i tyle.. |
|
|
|
#2636 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
WOW ale produkcja dzisiaj widze ze foru wrocilo na swoj tor
Cytat:
Cytat:
Matko kochana juz 7 miesiac ![]() Cytat:
piekneeee. Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52525264]Ja myślę o tym większym kocyku. Widziałam dzisiaj gdzieś w sklepie ten mały i był serio mały jak dla mnie... Dzisiaj ciąg dalszy braku humoru u mnie. Mój mąż jest chyba genetycznie zaprogramowany na tryb "nie umiem okazywać uczuć"... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Sorry, nie odniosę się do tego co pisałyście... ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE][1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52526103]Ogolnie może nie do końca dobrze się wyraziłam z tymi uczuciami... Ogólnie mam zyebany humor od wczoraj już... Ale to trochę pisałam w klubie. Dzisiaj doszło do tego wszystkiego, że mieliśmy z mężem pozałatwiać kilka spraw, zamówić okna itp. i była mowa, że jedziemy my i tyle. Nagle dzisiaj rano mąż przyjeżdża z budowy i mi oznajmia, że szwagier z nami jedzie no to to, co liczyłam, że będę mogła mu powiedzieć jak będziemy sami, musiałam powiedzieć w domu. A wypomniałam mu, że teściowa wiecznie przesiaduje na budowie, że mi się to nie podoba, że jak ona chce jeździć to proszę bardzo, ale beze mnie i tak dalej. Teściowa podsłuchiwała i od rana ma na mnie focha, udaje, że nie ma mnie w domu pogadałam z sąsiadką, pokręciłam się i mówię, że jadę. Mąż akurat nosił pustaki od sąsiada do nas. Myślałam, że podejdzie na sekundę i da mi buziaka, a on stwierdził, że nie ma czasu... Więc wsiadłam do auta i tyle mnie widział. A jakąś chwilę później dzwoni do mnie i mówi, żebym mu mamę dała do telefonu, albo niech mama coś zrobi z telefonem, bo nie idzie się do niej dodzwonić... Zanim ten dom stanie, to mnie chyba szlag trafi... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Sorry za ten elaborat, ale musiałam się wygadać... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Sylwuska na niego to nie działa. Chodziło o głupiego buziaka, jak jechałam z budowy do domu, a usłyszałam "nie mam czasu" jakbym co najmniej na jakiś gorący 5godzinny seks go namawiała ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Czuję się ostatnio sama z ciążą... Pomijam fakt, że teściowa, z którą mieszkamy i będziemy jeszcze mieszkać przez jakiś czas ani razu nie zapytała się mnie nawet jak się czuję... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]wez go za glowe... dom domem ale w domu powinna mieszkac rodzina ! zona kochana !!! ZA GLOWE GO I POWIEDZIEC ZEBY KOCHAL ZEBY POKAZAL ! Ja jak potrzebuje uczuc to ide do Tzta z krzywa mina i mowie -kochaj mnie... ![]() pokaze wam co wariatka porobila w sobote ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis dzien okropny... kolana mnie bola po wczoraj... Wgl ja tu widze ze znowu nie wszystko sie zacytowalo.. nie wiem juz ktora, ale dziekuje za stwierdzenia ze ladne fotki ;** Ja zrobilam sesje komputerowi TZta a teraz siedze i czekam az sie botwinka ugotuje hihi
|
|
#2637 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kurcze lipa jest u mnie z tymi szkołami rodzenia... Wszystkie są płatne. Jedna 200zł za 6 zajęć, druga 250zł za 6 zajęć i trzecia 120 zł ale na miesiąc, chodzi się 3 miesiące i w miesiącu jest 8 zajęć. Biorąc pod uwagę stawkę godzinową to ta ostatnia wychodzi najlepiej ale to z kolei 360zł które mogę wydać na dziecko... I teraz nie wiem... A może w ogóle nie chodzić...
A opinii w necie jest bardzo malutko i stare. U mnie jakoś dziwne to miasto, nikt nie chce się wypowiadać. I mała mnie właśnie skopała i nie wiem czy to na znak że chce chodzić do SR czy nie... |
|
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
Sylwuska, Ija
buciki od koleżanki dostałam, ale z lumpeksu też I boli mnie tak pośrodku na wysokości pępka, ale aż do pachwiny nieraz promieniuje. I dlatego obstawiam, że to może jakaś kolka nerkowa albo coś takiego... Boli już od jakichś 10 dni. A ten pajac nie odpowiada ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z Krakowa, gdzie chodzicie do ginekologa? Szukam teraz kogoś innego, mam zamiar chyba się przenieść gdzie indziej, bo to jest niepoważne, że mnie boli, a on ma to w dupie. A taki polecany i wgl Proszę o kontakt do kogoś sensownego i niebardzo drogiego, najlepiej w centrum... Bo nie chcę na pogotowie, a naprawdę boli
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Acapella a wykluczasz przepuklinę?
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Zaneta no rzeczywiście lipa u Ciebie. Ja w mojej mieścinie place 130 zl za 6 tyg po 2 spotkania. Gdyby bylo drożej nie poszłabym no chyba ze na prawdę program i opinie bylyby super i można by sporo z niej wynieść. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Adka ale fajnie juz się ogarniasz. Ja wciąż prawie nic nie mam, a to co mam leży w siatach na stercie
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Acapella chcesz prywatnie chodzić czy na NFZ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

ja niestety kiepska jestem w urzadzaniu

no to to, co liczyłam, że będę mogła mu powiedzieć jak będziemy sami, musiałam powiedzieć w domu. A wypomniałam mu, że teściowa wiecznie przesiaduje na budowie, że mi się to nie podoba, że jak ona chce jeździć to proszę bardzo, ale beze mnie i tak dalej. Teściowa podsłuchiwała i od rana ma na mnie focha, udaje, że nie ma mnie w domu