|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Ja bym chętnie wozila w gondoli gdyby tylko chciała ale ona chyba jak brat, dopóki nie będzie mieć czarnego sufitu będzie wyć. Diabły mam i tyle. W spacerówce jej lepiej...
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A volvo, ale to nie dla mnie, lecz dla mojej mamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
siacha zaprosilam cie na fb
ja swoja zwaze w piatek ale obstawiam ze cos kolo 7 kg bedzie juz wazyc..ogolnie coraz mniej spi, ale przynajmniej nie marudzi za bardzo
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
My też chcemy chrzcić we wrześniu. Ale jeszcze nie wiem kiedy. Raczej nie w niedzielę i bez mszy. Tylko sakrament.
Franek miał dziś gorszy dzień.. Nie mógł spać i był przez to mega marudny. Przyszła waga- młody waży 5700😃
|
#905 | |
|
celebriti
|
Moja wazy 5220
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Niby dużo ale przybrała 800 w 5 tyg
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę niby jak najdłużej ale miejsce sir kończy.
Ja w gondoli jak nie śpi podnosze górę żeby coś widziała a jak zasnie opuszczam na płasko. Wychowawczyni wiem jak się nazywa ale nie widziałam bo jej i jeszcze jednej akurat nie było. Jakas nowa
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja trzy tygodnie temu wazyla 4300, ciekawe ile teraz. U Was takie duze dzieci. Widze, ze w naszej kategorii wagowej tylko Lenka Kaji chyba jest
|
|
#908 |
|
Konto usunięte
|
Z jednej strony mam pokarm, tyle walczyłam o tą laktację, z waszą pomocą mi się udało. A z drugiej mam wrażenie, że tylko męczę dziecko. Jak widzę jak zwija się z bólu... on nie zna życia bez bólu... Na MM w szpitalu wrzeszczał, na piersi też wrzeszczy... Co to za życie dla niego jak wszystko co zje powoduje, że jego wykręca... dzisiaj kilka razy prawie mostek zrobił... Co to za życie w ciągłym bólu i strachu... I ten jego wzrok, zapłakane oczy, patrzy an mnie jakby wiedział że to moja wina
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Groszki- nie martw się. Przyrost wagi jest w normie. Bo wychodzi że przybierała 150 na tydzień. To jest ok.
|
#910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szuuu biedny ten Twoj synuś. Myślisz o mm? |
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To takie smutne... Biedny maluszek... Ale to nie jest twoja wina! Nie pisz tak ani tak nie myśl. To wina niedoskonałej natury.. Wyrośnie z tego i o niczym złym nie będzie pamiętał.
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu aż się serce kraje jak się patrzy jak płacze a my nie możemy pomoc. Dziś byliscie u lekarza? To kołki czy co? Skoro po mm jest to samo to karmiąc piersią dajesz mu najlepsze
Moja najmłodszą na wątku i waży ponad 5kg. Jutro dokładnie zwazymy |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj z tego płaczu wyladowalysmy na sorze.. Co za pediatrow tam mają
|
|
|
|
|
#914 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i wybrała termin na chrzciny właśnie jak ja byłam w ciąży, chciała je robić w Polsce bo tak to mieszka w de. Po przyjeździe jej mama że absolutnie, kobieta w ciąży nie może być chrzestną bo to źle dla dziecka itp itd. I ta do mnie ze jednak sorry, ale nie mogę byc, ja aż z podziwu wyjść nie moglam że wierzy w takie pierdoły i jej trochę łeb zryłam, ale ona szła w zaparte.. Po kilku dniach, dzwoni że jednak ok.. Niestety ja już byłam tak w☠☠☠☠iona że tak namieszała, że się w sumie nie zgodziłam. Niby to zrozumiała ale niesmak pozostał. Ja też miałam ją brać na chrzestną ale po tej akcji jakoś mi się odechciało i stwierdziliśmy z tż że lepiej by była jego sister Cytat:
Cytat:
![]() Dziewuchy czytam i czytam i nadrobić nie mogę!! Mam jeszcze 10 stron
|
|||
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam kruszynke. Prawie 3 miesiące i waży ok 5200, może ciut więcej, tak płakała na wadze że nie dała sie zwazyc.
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz że nie możesz sie podłamywać? mały wyczuwa i to mu nie pomaga....... życze ci dużo siły. wiele was to wszystko kosztuje ...ehhhh edit: monika, ehhh ty też nie masz lekko. ściskam mocno ![]() twój starszak też taki był ?
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-08-24 o 21:35 |
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Monika no u was też kolorowo nie jest. Namecy się malutka. Kojarze że z synkiem też tak mialas, ile miał jak mu przeszło? No i co powiedzieli na sorze?
|
|
|
|
#918 | |||
|
celebriti
|
Cytat:
Dziewczyno to nie jest Twoja wina ! Ty robisz wszystko by Jemu było jak najlepiej. Starasz sie, czerpiesz sile chyba z kosmosu na kolejne dni. Nigdy nie próbuj zwątpić w siebie bo jesteś Jego ukochana Mama ! Cytat:
Dzięki. Pocieszylas mnie bo ona tak sie szarpie przy cycu ze mam wrażenie ze tam nic nie ma...
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wagi nie zdziwię się jak moja będzie mieć z przodu 7 w środę na szczepieniu
|
|
|
|
|
#920 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki dziewczyny, znowu złapałam dołka... Jutro pediatra i położna chce tez go zobaczyć. Ale jestem pełna nadziei bo wlasnie tz wrocil od pacjentki i zdobył nr do dobrego gastroenterologa dziecięcego Monika jezu tak mi przykro, co te maluszki musza sie namęczyć ... I co na sorze? Tak zle? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Aika zapomniałam napisać - mysle ale tyle sie starałam o kp ze nie chce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oby coś doktorek pomógł a jak tz, dał spokój narazie z tematem chrzcin??
|
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na sorze uznali że panikuje bo pewnie uważam że dziecko powinno tylko jeść i spać a jak płacze to do szpitala. W końcu powiedziałam tam conieco. Wg nich dziecko zdrowe, nic nie jest. |
||
|
|
|
#924 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hu huuuu, klopsik Ja to po cichu liczę że zimę się przebujam w gondoli... Było by super ![]() Cytat:
czy tylko ja nie wiem jak Kejti wyglądała?? Cytat:
Noo własnie, ja też chcę .. ![]() O to to me too Jeszcze dwie strony tylko bateria w tel pada... :/
|
|||
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale oby pomógł
|
||
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie wiem co lepsze.. taki sor czy pediatra radzaca zmienić probiotyk i tyle. Co lekarz to inne zalecenia. Od diety bezmlecznej po jeść wszystko, dawać probiotyk (tyle kropli ile mi się naleje
nie wiem czy to miała być złośliwość za to co powiedziałam czy co..)
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilaś sab simplex? oby w końcu skończyła się ta męka a jak z tż lepiej?
|
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SZuu strasznie mi Was żal ale to nie jest Twoja wina i nie możesz tak myślec wiem ze łatwo powiedziec ale musisz przetrwać dasz rade! Skoro na mm nie było poprawy to ja bym od piersi nie odstawiają, mleko matki najlepsze Cytat:
Az tak płakała? Matko masakra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jutro 3 miesiące i mały waży 7700
dziś miał mega jazdy, jak by się czegoś bał. Nagle grymas na twarzy i wielki krzyk aż do bezdechu.
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Monika ehh ci lekarze... Przeciez nawet jeslu to lepiej panikowac niż coś zaniedbac. To z synkiem długo mieliscie pod górkę, oby teraz chociaż bolesne ząbkowanie wam odeszło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

Ale oby pomógł
dziś miał mega jazdy, jak by się czegoś bał.
Nagle grymas na twarzy i wielki krzyk aż do bezdechu.