Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 20:57   #1561
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
74 ☺

Tak wydaje mi się ze nic nie zaszkodziło. Chyba że ewentualnie bolał brzuszek ale nie zauważyłam żeby po czymś ewidentnie. Teraz jest tak ze na śniadanie właśnie wprowadzam kaszke hipp z jabłkami ryżowa mleczna. Pusze na niej ze jest na dobranoc ale nie wiem czemu tak wymyślili. No a potem ok południa je zupkę. Najbardziej lubi delikatne jarzynki z gerbera.

Umowilam się dziś do fryzjera na 1 września.
A ta kaszke robisz na mm czy na wodzie? I to jest już taka ze łyżeczką dajesz czy z butli?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Jejku u nas tez niewiele spania - nawet przestałam to liczyć bo stwierdziłam ze to w naszym przypadku nie ma sensu... :-(

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ciuchy z Nexta są super, a skąd masz kupon?

Może nie chciała żeby zwiedło, prawie świeże masz

ja też na wyrost kupuje

Też nic nie robie

Uwielbiam karmi zurawinowe
He he ale te badyle tak czy siak uschly - niektóre liście to już wyglądały jakby wiele przeszły...

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dostaliśmy trochę prowiantu z chrzcin, większość rozdaliśmy- niemam gdzie trzymać i mój Tż nie przepada za odgrzewańcami. Tylko zupą nie gardzi - dwa wiadra zostały😜 Strogonow i porowa. Teraz objadamy się sękaczem mniam
U nas na południu chyba nie jest tak popularny sekacz :-(- ja jadłam chyba tylko ze dwa razy w swoim życiu :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:00   #1562
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
A i zamówiłam fotelik dziś i ubranek kilka dla pawka na smyku. I dla koleżanki córci bo zawsze coś przynosi dla synka.
Jaki wybralas fotelik? i chwal sie ciuszkami

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:08   #1563
soniuska
Zakorzenienie

Dobranoc
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:08   #1564
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja do kaszki kupilam smoki z taką krecha zamiast dziurek,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:12   #1565
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ja do kaszki kupilam smoki z taką krecha zamiast dziurek,
Mam też jakiś smoczek do kaszek - jeszcze go nie otwierałam - ale tam jest ze niby od 6 mca :-(- I się boje ze za bardzo mu może polecieć :-(
Stary 2015-08-24, 21:13   #1566
kana158
Zakorzenienie

Dalam dziś Zosi parę lykow soczku jabłkowego hippa i teraz wieczorem strasznie bolał ją brzuch.. Dawno tak bidusia nie płakała... Jak udalo sie ją uspokoić i uśpić to ja się popłakałam z tych nerwów 😔 generalnie dzień z tych cięższych... Cały czas jeczala, cały czas rączki. A na koniec ten brzuszek.. Cóż, narazie surowe owoce (poza bananem) zdecydowanie odpadają. Nie wiem co mnie z tym sokiem podkusilo...
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:13   #1567
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
O kurde to co obiad na 2dni nie wchodzi w grę? 😕
Ja też dałam teściowej i mamie jedzonka ale i nam zostało ☺

Na 2 dni wchodzi w grę takiego swojego jak zrobię, nawet na 3 jak dobre A te to podziubie trochę - i tu masa tego została byśmy miesiąc jedli po kilka zostawiłam roznych rodzai mięs . Sałatek mąż nie lubi, ryb nie lubi tatara nie - taki wybredaśny ten mój Tż niestety.
Stary 2015-08-24, 21:14   #1568
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Dalam dziś Zosi parę lykow soczku jabłkowego hippa i teraz wieczorem strasznie bolał ją brzuch.. Dawno tak bidusia nie płakała... Jak udalo sie ją uspokoić i uśpić to ja się popłakałam z tych nerwów 😔 generalnie dzień z tych cięższych... Cały czas jeczala, cały czas rączki. A na koniec ten brzuszek.. Cóż, narazie surowe owoce (poza bananem) zdecydowanie odpadają. Nie wiem co mnie z tym sokiem podkusilo...
Oj Biedna :-( przykro mi :-(- rozumiem jak się czujesz :-( trzymaj się tam dzielnie :-*
Stary 2015-08-24, 21:15   #1569
Rina
Rozeznanie

Cytat:
U nas też marudzenie przez cały weekend. I nie wiem o co chodzi 😜 mogą być zeby, może być skok. Dziś podjęłam decyzję, wypożyczam nosidlo, by spr czy Mała je zaakceptuje. Niestety na Tule długie terminy, ale wolna będzie Manduca. Jak się sprawdzi to kupujemy.
Oo daj znać jak sie czujecie i jak sie sprawdzilo. Ja sie nastawiam na zakup Manduki uzywanej.

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze jutro uda mi sie cos w sp kupic i w srode..
Bo ja pojade po pediatrze dopiero

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

O ile jutro w ogole pojade
Trzyma kciuki Soniu za pediatrę:-* daj znac jutro co i jak

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hej

przyznam bicia - nie nadrobię
jak większość z Was widziała na fb, wróciłyśmy do chusty cudna rzecz

Mała śpi od prawie 18, mąż w pracy, a ja nadrabiam Na wspólnej

szykuje się na ciuchowe zakupy dla małej
Widziałam-piekną masz chustę
Jakie zakupy planujesz? Ją chce zobaczyć na dniach co tam w stacjonarnym h&M słychać :-P

Cytat:
Dostaliśmy trochę prowiantu z chrzcin, większość rozdaliśmy- niemam gdzie trzymać i mój Tż nie przepada za odgrzewańcami. Tylko zupą nie gardzi - dwa wiadra zostały😜 Strogonow i porowa. Teraz objadamy się sękaczem mniam
Jezuuu podziel się sekaczem!uwielbiam:-D

U nas całkiem nieźle ogolnie- mama psychicznie wreszcie super!!dziec ma ostatnio noce bardzo różnorodne, najczęściej naprzemiennie jedna super, drugą kosmos. Ale nic to, przejdzie;-)

My wprowadziliśmy dziś jedzonko nowe- na razie marchewka nie powala:-P

Słuchajcie mam pytanko- jak będą rozmiarowo, tak plus minus,wygladaly nasze dzieci zimą, wiosną?
Bo nie wiem co na jaki okres kupić, trochę ubranej na 80 i 86 już mam,ale nie wiem na jaką porę roku to wyjdzie?zima i wiosna odpowiednio?
Poprzednio mnie poratowalyscie, jak pytalam o rozmiary do 74.Prosze teraz o pomoc.

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:16   #1570
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Oo daj znać jak sie czujecie i jak sie sprawdzilo. Ja sie nastawiam na zakup Manduki uzywanej.

Jakie zakupy planujesz? Ją chce zobaczyć na dniach co tam w stacjonarnym h&M słychać :-P

U nas całkiem nieźle ogolnie- mama psychicznie wreszcie super!!dziec ma ostatnio noce bardzo różnorodne, najczęściej naprzemiennie jedna super, drugą kosmos. Ale nic to, przejdzie;-)

Słuchajcie mam pytanko- jak będą rozmiarowo, tak plus minus,wygladaly nasze dzieci zimą, wiosną?
Bo nie wiem co na jaki okres kupić, trochę ubranej na 80 i 86 już mam,ale nie wiem na jaką porę roku to wyjdzie?zima i wiosna odpowiednio?
Poprzednio mnie poratowalyscie, jak pytalam o rozmiary do 74.Prosze teraz o pomoc.
Dobrze ze jesteś:-*- juz się martwilam :-*
Stary 2015-08-24, 21:16   #1571
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
A ta kaszke robisz na mm czy na wodzie? I to jest już taka ze łyżeczką dajesz czy z butli?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Jejku u nas tez niewiele spania - nawet przestałam to liczyć bo stwierdziłam ze to w naszym przypadku nie ma sensu... :-(

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

He he ale te badyle tak czy siak uschly - niektóre liście to już wyglądały jakby wiele przeszły...

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

U nas na południu chyba nie jest tak popularny sekacz :-(- ja jadłam chyba tylko ze dwa razy w swoim życiu :-(

Chyba tak - Podlaska potrawa Jak chcesz mogę Ci wysłać, Tż ciotka robi takie wypieki- wysyła w Polskę nie raz
Rina Tobie też

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-08-24 o 21:19
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:18   #1572
kana158
Zakorzenienie

Rina, od kiedy planujecie się nosić?
Myslalam o uzywkach ale szczerze powiedziawszy nie ma wielkiej oszczędności kupując używane nosidełko. Tula uzywka to min.350zl a nówka za 500zl.
Stary 2015-08-24, 21:18   #1573
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak - Podlaska potrawa Jak chcesz mogę Ci wysłać, Tż ciotka robi takie wypieki- wysyła w Polskę nie raz
O rany- serio? No bardzo bym chciała tylko jak przesłać?
Stary 2015-08-24, 21:19   #1574
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Biedna :-( przykro mi :-(- rozumiem jak się czujesz :-( trzymaj się tam dzielnie :-*
Dzięki 😘
Stary 2015-08-24, 21:22   #1575
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
O rany- serio? No bardzo bym chciała tylko jak przesłać?

Chyba w kartonie 😜 musiałabym zapytać jak jest bezpiecznie

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:

Współczuje- oby jutro był lepszy dzień
Stary 2015-08-24, 21:24   #1576
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba w kartonie 😜 musiałabym zapytać jak jest bezpiecznie

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Współczuje- oby jutro był lepszy dzień
To Kochana jakby była taka możliwość to ja bym była chętna :-*
Stary 2015-08-24, 21:27   #1577
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej
Melduje ze wracam "do was" urlop sie udal wypoczelismy, naspacerowalismy sie.. opaleni i szczesliwi wlasnie wracamy do domu. Dzieciaki sie wybawily na wszystkim co mozliwe a i maz po pifkowal na kolejny rok z gory Martyna grzeczniutka, duzo spala i duzo sie smiala

Co do karmienia niemowlat ciekawymi rzeczami to wczoraj widzialam jak dziecko 7/8msc jadlo zapiekanke.. z sosem na oko czosnkowym.. mamusia byla zachwycona
Ooo no ciekawy posilek. Gratuluje rodzicom:-D
Ładną pogodę mieliście? U nas ostanie wieczory mega zimne byly, dziś natomiast pieknie
Kiedy zamawiasz ksiazki???:-D ;-)

Cytat:
Zaraz będę nadrabiać, to Was pocytuje 😃

U nas wróciła Zosia-Zgrzedolek. Ostatnio wstaje z drzemki lewą nogą i strasznie jęczy i żali się nad sobą. Wtedy nie ma innego sposobu na uspokojenie jak uspic, pospi 30min i budzi się w dużo lepszym nastroju. Tz śmieje się, że musi jej się happy end snu dosnic 😃
Dodatkowo strasznie chce mi się śmiać, bo wczoraj w ramach spaceru wybraliśmy się na Rynek Główny, mieliśmy przy okazji wstąpić do sklepu Bukowskiego po misia-szmatke do spania. Generalnie spacer super, Mała zainteresowana wszystkim w koło, ale pod koniec zaczęła robić się zmęczona i marudna, a w programie wycieczki został nam tylko zakup misia. Jak weszliśmy do sklepu (miski od podłogi po sufit) to Zosia zapomniała o wszystkich zalach, oczy jak 5 zł i zaciesz na buzi! Nawet ekspedientka się śmiała z jej reakcji 😀 Zosia wybrała sobie misia i szczęśliwa, wtulona w nowy zakup poszła w końcu spać 😀
Misie Bukowski są cudne

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Niezawsze mozesz byc swiadkiem chrztu. O ile.ksiadz sie zgodzi. Moja siostra tak.zostala,

Super.ze chrzciny udane

Domima, zdrowka dla synka

Boleczka, kciuki za start na obczyznie, oby wam sie udalo wszystko po waszej.mysli

Wyrwalam.zeba, tzn dentystka.mi.wyrwala, co za ulga, juz prawie.po scianach chodzilam.z.bolu, ona.jedna mnie.dzis.przyjela i to doslownie.po powrocie z wakacji,
I nie pocieszyla mnie. Duzo do leczenia, i kanalowki mnie czwkaja, najpierw zaczne kase zbierac.

Milej nocy
Znam ten ból. Ją sporo kasy wydała pare lat temu na doprowadzenie zębów do porządku i na szczęście od tamtej pory mam spokój. Każda kontrolą kończy sie tak sama- Kasia idź już sobie, ją tu nie mam nic do roboty;-) i ciążę też dobrze przeszła, choć balam się że poleca, bo żeby to ją mam słabe.

Stary 2015-08-24, 21:27   #1578
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
74 ☺

Tak wydaje mi się ze nic nie zaszkodziło. Chyba że ewentualnie bolał brzuszek ale nie zauważyłam żeby po czymś ewidentnie. Teraz jest tak ze na śniadanie właśnie wprowadzam kaszke hipp z jabłkami ryżowa mleczna. Pusze na niej ze jest na dobranoc ale nie wiem czemu tak wymyślili. No a potem ok południa je zupkę. Najbardziej lubi delikatne jarzynki z gerbera.

Umowilam się dziś do fryzjera na 1 września.

Ooooo cena !!! Chce go !!!

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Za polecenie

Ja nie ale wiem kto ma na sprzedaż marita roan czerwony bodajże, stan bardzo dobry, spacerówka ani razu nie użyta. Chyba ok 400zł chcieli.
Ale od nas ?

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:28   #1579
FlightlessBird
Zakorzenienie

Kana ciężko za 350zł tule używaną znaleźć, przeważnie 400 trzeba liczyć
Rina dzięki zakupy w H&M i Zarze, aaa i śpiochy w C&A mam zapisanych parę ciuchów, ale muszę zrobić selekcję

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-08-24 o 21:30
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:31   #1580
violka848
Zakorzenienie

Niewiem czy pisałam, ale malutka taką sukienkę miała brudną i rajstopki w kroku od rąk wszystkich hehe 😝 i mocno wypryszczona na buźce dziś- za dużo tych ludziów ją macało 😜
Jak spacerowałam z piesełem spotkałam siostrę, patrzę a ta w moich butach - 2 lata ich już nie miałam- najładniejsze moje baleriny! - już na straty spisałam Jej mąż ma dopilnować żeby jutro mi oddała 😜

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
To Kochana jakby była taka możliwość to ja bym była chętna :-*

Daj adres na priv jutro się zgadam z ciotką
Stary 2015-08-24, 21:32   #1581
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hej.
Dzieki Wam wiem o promce w sp i na pewno sie wybiore ale raczej w srode..nie mam kasy tez.
Jutro ide z Mikolajem na 12 do naszej pediatr skonsultowac sie o to wszystko co sie z nim dzieje i rozszerzanie diety.
Miala ktoras to do mycia cialka 400ml oilatum baby co w promce jest?

ja używam od urodzenia.ia i super jest oliatum. Nie widzę różnicy z emoloum. Balneum nie używałam. Muszę iść do SP i kupić ze 3 opakowania bo cena dobra

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki

my wczoraj byliśmy cały dzień u rodzinki a potem załapaliśmy sie na dożynki wioski kuzyna męża, było kupe ludzi, disco polo, kiełbaski, piwko, wata cukrowa, odpustowe duperele hehe impreza na całego Małą tylko na chwilę pokazaliśmy, bo muzyka strasznie głośna była, basy jak na koncercie i dzieciaki z petard strzelały, to ja się wzdrygałam a co dopiero taki maluch i tak się biedna wystraszyła jak pełno obcych dla niej osób nad wózkiem się nachylało, żeby ją zobaczyć..oczywiście wszyscy, że do męża podobna ale potem jak mamę zobaczyła to już było dobrze, ah cudnie być całym światem dla takiej istotki
w ogóle to mnie tak zaskoczyła, bo nakarmiłam ją o 18 i potem z babcią wózkiem jeździła a my sobie siedzieliśmy, mówię do męża, że najpóźniej o 20 wracamy, żeby nie bylo płaczu że głodna a wykąpać jeszcze trzeba. No to się zapakowaliśmy potem do auta i Ala zasnęła sobie w trakcie, dojechaliśmy a ona dalej śpi (mamy godzinkę drogi), myślałam, że jak wejdziemy na górę to się obudzi a ona nic..no to zrobilismy jej dzień dziecka i nie rozbudzaliśmy..spała do 4:30 pierwszy raz tak zasnęła na noc bez kąpieli, dotychczas myślałam, że dopóki się nie wykąpie to nie wie że idzie noc i czas na długie spanie a ona po prostu sobie zasnęła w swojej porze pójscia spać

zaraz ponadrabiam, czytałam, że chrzciny u Violi i Black udane

No patrzcie jaka punktualna

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Dzień Dory dziewczynki
Dziś Tż poszedł do pracy pierwszy dzień po urlopie więc mam więcej czasu żeby tu posiedzieć
U nas ostatnio cięzko od 3 dni mały ciągle niespokojny, najchętniej byłby tylko na rękach a i to czasem nie pomaga bo jest płacz, stawiam na to że idą mu ząbki bo twarde dziąsełka ma na dole a do tego jeszcze męczył go brzuch przez weekend...także 2w1
Kupiłam dentinox i staram się smarować, apropo-gdzie kupowałyście te szczoteczki do masowania dziąseł?

Boję się bo w sobote jedziemy na wesele na śląsk i jak taki będzie marudny caly dzień to masakra... dobrze że mamy tam wynajęty pokój w hotelu..

A z tych lepszych rzeczy to już Wam pisałam nie wiem czy pamiętacie ale będziemy się starać o kredyt i kupować swoje własne M
Swoją drogą...ciekawe jak banki zapatrują się na dawanie kredytu jak ktoś jest na urlopie macierzyńskim

różnie. Niektóre traktują jak etat a niektóre jak bezrobotną,zależy od banku.

Dziewczyny a to Oliatum to jutro czy we ssrode?

Cytat:
Wiecie co... wczoraj teściowa mi podeslala szpinak z ogródka i bardzo mnie to cieszy bo uwielbiam szpinak tylko ze padlybyscie ze śmiechu w jakiej formie mi to podeslala. No normalnie badyle z korzeniami... szkoda ze nie w kawałku wykopanej ziemi... nosz qrwa...- 40 minut obieralam żeby mieć same liście. Jak Boga kocham ta to ma wyobraźnię. Serio musi mnie nienawidzić... jak mi podeśle ziemniaki to pewnie z ziemią żebym sobie wykopala -fantazja ja ponosi...
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:32   #1582
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze ze jesteś:-*- juz się martwilam :-*
Cos Ty ja zagladam raz na kilka dni.
Wczoraj to w ogóle w necie nie wiedziałam, a dziś dzień cały w biegu i dopiero wieczorem usiadlam:-D

Cytat:
Rina Tobie też
really?? Jezu weź bo się skusze:-D

Cytat:
Rina, od kiedy planujecie się nosić?
Myslalam o uzywkach ale szczerze powiedziawszy nie ma wielkiej oszczędności kupując używane nosidełko. Tula uzywka to min.350zl a nówka za 500zl.
W sumie to chyba możemy już, ale kasę muszę uzbierać:-D i chce jeszcze pożyczyć manduce od znajomej, na próbę. I wtedy podejmie ostateczną decyzję.
To ją w naszych okolicach już za 300 stowki widzialam.

Stary 2015-08-24, 21:32   #1583
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Mam też jakiś smoczek do kaszek - jeszcze go nie otwierałam - ale tam jest ze niby od 6 mca :-(- I się boje ze za bardzo mu może polecieć :-(
Nie martw sie, ja nozyczkami sobie powiekszylam dziure w pierwszym smoku aby byl do kaszki :p

Cytat:
a rozcienczalas czy taki normalny?

bo z tego co czytalam to na poczatek rozrabiac sie powinno.

Cytat:
Na lato kupuje 86, na wiosne 80.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:33   #1584
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas dziś 3 drzemki po 30 minut oj niewiele.
U mnie to standard jak jest więcej to jestem szczęśliwa
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 21:33   #1585
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Cos Ty ja zagladam raz na kilka dni.
Wczoraj to w ogóle w necie nie wiedziałam, a dziś dzień cały w biegu i dopiero wieczorem usiadlam:-D

really?? Jezu weź bo się skusze:-D

W sumie to chyba możemy już, ale kasę muszę uzbierać:-D i chce jeszcze pożyczyć manduce od znajomej, na próbę. I wtedy podejmie ostateczną decyzję.
To ją w naszych okolicach już za 300 stowki widzialam.
A... no bo nic nie odpisywałas :-(
Stary 2015-08-24, 21:34   #1586
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

80 - 9-12 m-cy
86 - 1-5 roczku
92- 2 latka

Madzixx - ja też wszędzie z Julianem jeżdżę ale jutro chyba sprzedam go teściowej jak się uda
Stary 2015-08-24, 21:34   #1587
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Niewiem czy pisałam, ale malutka taką sukienkę miała brudną i rajstopki w kroku od rąk wszystkich hehe 😝 i mocno wypryszczona na buźce dziś- za dużo tych ludziów ją macało 😜
Jak spacerowałam z piesełem spotkałam siostrę, patrzę a ta w moich butach - 2 lata ich już nie miałam- najładniejsze moje baleriny! - już na straty spisałam Jej mąż ma dopilnować żeby jutro mi oddała 😜

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Daj adres na priv jutro się zgadam z ciotką
Serio? to zaraz Ci wyślę :-*
Stary 2015-08-24, 21:35   #1588
Majka232
Zakorzenienie

Sonia - dobranoc
Oby lekarz coś podpowiedział
Stary 2015-08-24, 21:35   #1589
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kana ciężko za 350zł tule używaną znaleźć, przeważnie 400 trzeba liczyć
Rina dzięki zakupy w H&M i Zarze, aaa i śpiochy w C&A mam zapisanych parę ciuchów, ale muszę zrobić selekcję
Dziś widziałam na olx za 350 zl, ale nie wnikalam co i jak, bo jak mam dołożyc 150zl i mieć nową to jak dla mnie nie ma się nad czym zastanawiać. Wolę nowke niesmiganą. No ale najpierw sprawdzę czy nosidlo podejdzie mojemu Zgrzedolkowi.
Stary 2015-08-24, 21:35   #1590
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
U mnie to standard jak jest więcej to jestem szczęśliwa
Kochana a Bartuś dalej tak na cycusiu wisi?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości