|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gust vs uroda
Cytat:
. A to taki misio co ukochanemu kotkowi kroi nereczki w cienkie paseczki, żeby kiciuś się nie zakrztusił ;DBo kobiecie nie przeszkadza jak facet jest brzydki, niektóre to nawet lubią (moja matka lata całe kochała się w Belmondo). Kobiecie przeszkadza, jak ma większe jaja od niego. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Kocia.... mój pieska w nocy przytula
.Ładny nie jest, ale jest tak męski, że majtki same spadają.
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Sama bym lepiej nie opisała tych pokrzywdzonych, niemęskich ciapciaków.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja ciagle tłuke,ze charakter powinien miec duze znaczenie,bo uroda sama to co daje?ktos moze byc piekny a gadac głupoty jak osioł..
Ale akurat z autorem sie zgodze, jednak przecietni faceci bo "nie pociagaja", nawet jak maja cos do powiedzenia,przepadaja .. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Banalama odniosla sie do Autora, a on z kolei pisał o swoim teście, troche inny kontekst;p
|
|
|
#126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie lubię też łysych. Wypowiadam się jako laska, która, jak najbardziej, leci na wzrost i urodę i nie udaję, że nie. Różni faceci podobają mi się w różnych okresach. Na przykład uważam, że Robert Pattison ma zabójczy uśmiech. Podoba mi się Christian Bale. Podoba mi Ryan Gosling. Nie podoba mi się Mel Gibson, Colin Farrel, Tom Cruise (koszmar ) czy Pierce Brosnan. Specjalnie podałam jego przykład jako Bonda bo podoba mi się Daniel Craig jako Bond. Ma w Skyfall super figurę. Lubię Seana Bean'a. Interesujący wydaje mi się być Leonardo Di Caprio. Bradley Cooper jest ok. Takie luźne przykłady. Obecnie od faceta wymagam, aby był wysoki, proporcjonalnie zbudowany, miał ładną, interesującą twarz, i krótkie gęste włosy. Ale jednocześnie np. nie znoszę urody w stylu Ridża z Mody na Sukces. ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Aha, i znam facetów, którzy mają beznadziejne foty na portalach np. ale sa fajni w realu. Znałam jednego, który dobrze wychodził na zdjęciach, ale w realu szału nie było.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2015-08-24 o 19:02 |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
Głupia marzy o gwiazdach z hollywood, tak już jest jeśli zbyt wiele filmów się naogląda.
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#129 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli chodzi o miłości filmowe wierna byłam tylko i wyłącznie Keanu Reeves'owi. Interesują mnie realni faceci. Wyłącznie. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogólnie nie wiem o co spin tyłka. Od zawsze było wiadomo, że faceci lecą na wygląd. Zobacz co media zrobiły kobietom? Gazety, filmy, teledyski. Współczesny ideał? Cycki na baczność, usta jak pontony, blond do połowy pleców. Skóra gumowana fotoszopem. Laski wyłażą z siebie by przypominać ideał. Mają kompleksy, bo panie w flimach xx mają śliczne różowe waginy i wybielone odbyty. I nagle żal okolic lędźwiowych, że one też chcą słodki cukierek a nie byle cieniasa. No chcą. Nie ma wyjścia wuwuwu goł tu siłownia com oraz fryzjer i stylista. ![]() W najgorszym razie chirurg plastyk. Panie jakoś mogą. Mnie nie dziwi, że panowie też. Przepraszam za szczerość, ale współcześnie wygląd ma znaczenie. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
To samo myślę. Jaka wspaniałomyślność. Male cycki i lekka nadwaga jako wyznacznik ''nie potrzebuję ślicznej lali''. ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Piękny facet ale burak zraża mnie do siebie w tempie błyskawicznym. ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Temat jest świetny. Można się pośmiać. Natomiast, przyznaję się, kompletnie nie ogarniam idei portali sympatyczniowych. Po co ludzie na tym siedzą to nie wiem.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2015-08-24 o 19:14 |
|||||||||
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Portali sympatyczniowych?w jakim sensie:P?
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrozumcie jedną rzecz kobieta z ładną twarzą, z normalnym ciałem (nie "lekko przy kości") zawsze będzie mieć powodzenie i nie potrzebuje do tego wybielonego odbytu, cycków na baczność czy ust jak pontony btw w kwestii wyglądu kobieta ma lepiej od faceta dobra sylwetka kobiety to taka przy której nie jest gruba a facet o dobrej sylwetce może mówić dopiero jak jest wyrzeźbiony, nie wystarczy, że jest normalny tj bez nadwagi i niedowagi do tego dochodzi makijaż, który może użyc tylko jedna z płci... |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawdziwy facet ma w sobie to coś, ze już przy pierwszym wrażeniu widzisz, że to facet, a nie chłopaczek i to sprawia, że zwraca się na niego uwagę
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
wolisz tylko dlatego, że masz obawy, że nie będzie mieć dla Ciebie czasu, albo że będzie niejadkiem
btw normalni ludzie też jedno zjedzą, a drugie nie i też nie zawsze mają czas dla swoich drugich połówek, według mnie to kwestia mentalności a nie tego czy ktoś chodzi na siłownię czy zbiera znaczki |
|
|
|
|
#134 |
|
Czarna owca
|
Krewet, widzę, że na punkcie sylwetki też masz kompleksy
a ja Ci powiem, że o ile nadwagi nie lubię (nie i już, nieważne, jak pusto to z mojej strony brzmi), o tyle wolę mężczyzn o sylwetce szczupłej/przeciętnej. Nie podobają mi się 'napakowani' i nie jestem jedyna. Tak jak niektórzy mężczyźni wolą małe piersi, tak my czasem wolimy szczupłych/pulchnych/chudych. I już a to, że przy swoich preferencjach często zakochujemy się w innych, bo oczarują nas charakterem... działa tylko na niekorzyść nudziarzy i desperatów
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie mam kompleksów
napiszę wam coś, zapamiętajcie to, wyryjcie w kamieniu to, że ktoś się z wami nie zgadza/bawi go to co piszecie, nie znaczy że ma kompleksy, małego siusiaka, jest prawiczkiem w wieku 30 lat druga sprawa, ja pisałem o wyrzeźbionych kolesiach a nie napakowanych w stylu Burneiki trzecia sprawa, nie napisałem, że każda ma takich lubić, napisałem tylko, że w kwestii ciała kobieta ma dużo łatwiej niż mężczyzna już nie mówię o tym, że facetom można do woli pociskać, że są za grubi/za chudzi, ale jak grubej pannie pociśniesz to jesteś chamem i prostakiem, co zresztą widać na tym forum |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest różnica miedzy facetem do "oglądania", a facetem do życia. Nie jestem już nastolatką i na faceta patrzę pod innym kątem, niż tylko wygląd
|
|
|
|
#137 | |
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Męski facet, bez kompleksów nie siedzi na babskim forum, bo nie ma na to czasu. W tym czasie rozwija swoje pasje, pracuje, albo uprawia seks. Nie da się poważnie traktować faceta, który na babskim forum próbuje uświadomić kobietom jakie mają życie. Jakby mi facet wyskoczył z hasłem, że przesiaduje na Wizażu to sorry, ale pomyślałabym albo, że musi mieć bardzo małego, albo, że nie potrafi go używać. Facet może być brzydki, ale kurde musi być facetem. Nie ma zmiłuj.
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
czytam też męskie fora i tam czasem zdarzają się wyjątki w postaci kobiet i jakoś nikt im nie pisze, że sikają na stojąco
to po pierwsze a po drugie to założyłem tu konto, żeby zadać pytanie związane z kobietą i tyle, a że się zadomowiłem i czasem coś napiszę to nie moja wina i nie ma co dorabiać do tego ideologii ja niczego nie próbuję uświadamiać kobietom, temat jak sama się domyślasz założył inny mężczyzna, więc docelowo to jemu chciałem pomóc |
|
|
|
|
#139 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Powiedzenie mojej babci: Facet moze nie miec nog ani rak, byle nie byl inwalida. LOOOOL
|
|
|
|
#140 | |
|
sissy that walk
|
Wiele kobiet ma wspólny kanon, więc nie ma co czarować że wysoki brunet z trzydniowym zarostem i wyrzeźbionym ciałem będzie miał mniejsze branie niż sympatyczny grubcio w okularach. Ale powodzenie relacji, to co będzie się działo po pierwszej randce, zależy od tego czy będzie chemia. W Internecie jest o tyle trudniej, że nie widać gestykulacji, stylu bycia, widać tylko samą twarz bez żadnych "dodatków" które są cholernie ważne. Jednakże i tu gust ma znaczenie i nie ma facetów, którzy spodobają się każdej, tak jak nie ma facetów którzy nie spodobają się żadnej. I z kobietami jest tak samo. Tylko, że mając klasyczną urodę, będąc "w kanonie", ma się zwykle większy wybór bo więcej kobiet w tym gustuje - gdyby nie gustowało, to by tak nie wyglądali amanci filmowi
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i stwierdzenie, że tu przesiaduję też jest przesadzone, 200 postów w 9 miesięcy to niedużo, szczególnie, że te duża część z nich pisana jest w jednym i tym samym wątku Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-25 o 08:33 |
|
|
|
|
|
#142 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A tu się zgodzę. Wmawianie czlowiekowi, że to co pisze o swoich preferencjach to kłamstwo, albo tylko mu się tak wydaje, doprowadza do dzikiej radości/znudzenia/irytacji, ale na pewno nie do chęci dalszej dyskusji.
|
|
|
|
#143 | |
|
sissy that walk
|
To może wtedy wcale nie chodzi o urodę?
Nie znam nikogo, kto nie miałby w życiu przynajmniej jednego "adoratora". Za to mnóstwo osob, które swoim podejściem do życia i do innych ludzi odstraszą każdego.
|
|
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od stuleci kobieta miała być piękna, a facet zaradny. Nie wymagano od facetów więcej niż urodzenia się w dobrej rodzinie lub dojścia do kasy samodzielnie. Potem takie stare zgredy przebierały w ślicznych młódkach, a kobiety nie miały wyboru. Teraz kobieta nie dość, że ma być piękna, zadbana, zgrabna, wysportowana, z wysokim libido, to jeszcze ma mieć dobrą pracę, sporo zarbiać, być inteligentna, a jak po tych pracach i siłowniach nie ma czasu na zrobienie misiowi obiadu lub uprasowanie mu koszuli to słyszy, że jest mało kobieca i brak jej opiekuńczości. I co? Taka wielka niesprawiedliwość, że nagle i my mamy wymagania? Że nie chcemy grubaska, co siedzi przed telewizorem? Albo starego zgreda? Tak ciężko jest nagle zadbać o sylwetkę, ładnie się ubrać, ładnie pachnieć? No to witaj w świecie kobiet! I nie powiesz mi, że facetowi jest ciężej osiągnąć wyrzeżbioną sylwetkę niż kobiecie. I że od kobiet nie wymaga się, aby wyglądały jak Chodakowska. Jak was czytam to dochodzę do wniosku, że wam chodzi jedynie o to, aby znaleźć żywą lalkę do seksu. Nie chcecie sie zakochać, oszaleć z miłości. Wam jest wszystko jedno, byleby była dostępna wagina. I jeszcze żal, że te waginy was nie chcą. No jak to tak! Jak mogą?!?!? Przecież wam się należy! No, ale wina nie leży w was. To wszystko wina lasek, którym tylko wygląd/kasa/duże penisy w głowach. |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale są ludzie obiektywnie brzydcy i to, że gościu jest z brzydką babką to nie znaczy, że ona go w jakiś sposób pociąga może być mnóstwo innych powodów dla których z nią jest może ma 30 lat i boi się matki, która karze mu kogoś znaleźć może ma kompleksy i wymyślił sobie, że ładniejsza to go szybko zdradzi może życie mu ucieka i bierze to co jest itd podłe to jest, wiadomo, ale tak też może byc KociaAmbiwalencja, 1. to nie jest żadna niesprawiedliwość, że macie wymagania, gdzie coś takiego napisałem? 2. to o dobrej pracy i zarobkach nie wiem skąd wzięłaś 3. sęk w tym, że kobieta nie musi mieć wyrzeźbionej sylwetki żeby wyglądać dobrze - wystarczy, że będzie w miarę szczupła, chyba każdy facet ma w dupie czy laska ma kaloryfer Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-25 o 08:58 |
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
no nie szanuje siebie i drugiej osoby to fakt
kiedyś byłem z ziomkiem u takiego jego kolegi gość lekki patus, ale taki pozytywny, miał około 30stki, jedno dziecko chyba, był w miarę przy kasie no i miał grubą laskę siadamy we trójkę i się zaczyna żalić, że gruba jest, że jak ją poznawał to jeszcze normalna była no i co taki chłop ma zrobić, ma 30stkę, dziecko, już mało zdziała, więc zostaje z tym co ma on oczywiście nie powinien się tak o niej wyrażać, nie żebym to popierał |
|
|
|
|
#148 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No niestety nie każdy facet ma to w dupie. Podobnie z rozmiarem biustu, ust, długości włosów i paznokci. Faceci potrafią mieć wymagania hodowcy koni czystej krwi arabskiej i to jakoś im się wydaje jak najbardziej w porządku, a jak przychodzi do kobiecych wymagań, to jest krzyk, że jak kobieta śmie
![]()
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ludzie, ktorzy zwiazuja się z kim popadnie, żeby tylko nie być samotnymi nieświadomie mogą odtrącić kogos, z kim naprawdę byliby szczęśliwi, tylko dlatego, że kogoś już mają. Teraz jest olbrzymia presja na zwiazki - ze strony rodziny,znajomych. Wiem po sobie, ale ważne, zeby nie brać tego do siebie. Lepiej poczekać az spotka się kogoś odpowiedniego, kto zwróci na nas uwagę nie przez wygląd, a przez charakter i nie przejmować się, że nie ma się wielkiego powodzenia wśród płci przeciwnej
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Ci Panowie uznawani są za obiektywnie przystojnych, a mnie odrzucają
https://upload.wikimedia.org/wikiped...t_premiere.jpg http://img.timeinc.net/time/photoess..._pattinson.jpg Ale tak serio serio, nawet bym się nie umowiła na jedną randkę, chyba, że by mieli mega super charakter. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

. A to taki misio co ukochanemu kotkowi kroi nereczki w cienkie paseczki, żeby kiciuś się nie zakrztusił ;D

.
. Sama bym lepiej nie opisała tych pokrzywdzonych, niemęskich ciapciaków.