Gust vs uroda - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-25, 09:16   #151
KociaAmbiwalencja
Rozeznanie

Dot.: Gust vs uroda

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość

KociaAmbiwalencja,
1. to nie jest żadna niesprawiedliwość, że macie wymagania, gdzie coś takiego napisałem?
2. to o dobrej pracy i zarobkach nie wiem skąd wzięłaś
3. sęk w tym, że kobieta nie musi mieć wyrzeźbionej sylwetki żeby wyglądać dobrze - wystarczy, że będzie w miarę szczupła, chyba każdy facet ma w dupie czy laska ma kaloryfer
Ad. 2 z życia
Ad.3. nie generalizuj, widać mało widziałeś.

Jak już pisałam - mój ojciec jest obiektywnie brzydki. Ma 2 razy złamany nos; widac, że cierpiał na trądzik; jak go moja matka spotkała cierpiał na niedowagę (62 kilo, przy 185 cm wzrostu). I z tym wszystkim miał branie jak marzenie, opinię lowelasa, a moja święta matka dała się zaprosić do kina po pierwszym spotkaniu.
Nie miała kompleksów, nie bała się matki, po prostu uznała, że jest fascynujący.

Porównywanie portali randkowych do normalnego życia, ma się jak porównywanie zupy do samochodu. Na portalach 99% użytkowników patrzy na zdjęcie i pod jego kątem wybiera. Na imprezie szybko okazuje się, że przystojniak jest nudny i szukasz kogoś ciekawszego.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No niestety nie każdy facet ma to w dupie. Podobnie z rozmiarem biustu, ust, długości włosów i paznokci. Faceci potrafią mieć wymagania hodowcy koni czystej krwi arabskiej i to jakoś im się wydaje jak najbardziej w porządku, a jak przychodzi do kobiecych wymagań, to jest krzyk, że jak kobieta śmie
KociaAmbiwalencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:24   #152
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Zapamiętaj jedno także Ty:
Męski facet, bez kompleksów nie siedzi na babskim forum, bo nie ma na to czasu. W tym czasie rozwija swoje pasje, pracuje, albo uprawia seks.
Nie da się poważnie traktować faceta, który na babskim forum próbuje uświadomić kobietom jakie mają życie. Jakby mi facet wyskoczył z hasłem, że przesiaduje na Wizażu to sorry, ale pomyślałabym albo, że musi mieć bardzo małego, albo, że nie potrafi go używać.
Facet może być brzydki, ale kurde musi być facetem. Nie ma zmiłuj.
))

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:32   #153
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Zapamiętaj jedno także Ty:
Męski facet, bez kompleksów nie siedzi na babskim forum, bo nie ma na to czasu. W tym czasie rozwija swoje pasje, pracuje, albo uprawia seks.
Skoro męski facet = facet bez kompleksów to kobieca kobieta = kobieta bez kompleksów? Hmmm?
Co w takim razie wy, kobiety, robicie na jakimkolwiek forum? Sio, rozwijać swoje pasje i uprawiać seks. Przecież na nic innego w życiu nie ma czasu.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:33   #154
agatka36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Ci Panowie uznawani są za obiektywnie przystojnych, a mnie odrzucają
https://upload.wikimedia.org/wikiped...t_premiere.jpg
http://img.timeinc.net/time/photoess..._pattinson.jpg
Ale tak serio serio, nawet bym się nie umowiła na jedną randkę, chyba, że by mieli mega super charakter.
Pierwszy moim zdaniem jest przystojny, ale nie zwiazałabym się z nim- jakiś taki nie męski

Edytowane przez agatka36
Czas edycji: 2015-08-25 o 09:35
agatka36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:45   #155
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Powinien z nią o tym pogadać i już. Przeciez jej nie zostawi, bo przytyła? Bo jesli o tym mysli, to na takiego faceta szkoda slow
Ludzie, ktorzy zwiazuja się z kim popadnie, żeby tylko nie być samotnymi nieświadomie mogą odtrącić kogos, z kim naprawdę byliby szczęśliwi, tylko dlatego, że kogoś już mają. Teraz jest olbrzymia presja na zwiazki - ze strony rodziny,znajomych. Wiem po sobie, ale ważne, zeby nie brać tego do siebie. Lepiej poczekać az spotka się kogoś odpowiedniego, kto zwróci na nas uwagę nie przez wygląd, a przez charakter i nie przejmować się, że nie ma się wielkiego powodzenia wśród płci przeciwnej
nie zostawi, ale urządza sobie skoki w bok, co też jest złem, ale ja pisząc to chcę tylko uświadomić wam, że nie wszystko wygląda tak kolorowo jak piszecie
to, że jest presja to się zgadzam, i widzisz - o ile ty tej presji nie ulegniesz i dobrze, to część z twoich koleżanek i kolegów ulegnie i będzie marnować czas sobie i tej drugiej osobie

swoją drogą,
podejście typu "jesteś brzydki, brzydszy od jacka, franciszka i henia, ale staraj się chłopczyku i zabawiaj mnie, to może, może, zapomnę o tym, że jesteś brzydki i będziesz na ich poziomie" jest uwłaczające dla faceta
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:49   #156
KociaAmbiwalencja
Rozeznanie

Cytat:

swoją drogą,
podejście typu "jesteś brzydki, brzydszy od jacka, franciszka i henia, ale staraj się chłopczyku i zabawiaj mnie, to może, może, zapomnę o tym, że jesteś brzydki i będziesz na ich poziomie" jest uwłaczające dla faceta
Ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo mam pewne wątpliwości.
KociaAmbiwalencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:49   #157
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
swoją drogą,
A podejście typu "jesteś w sumie całkiem fajna, ale cycki mogłabyś mieć większe, Justynka i Ela mają zobacz jakie za☠☠☠iste...no ale miło mi się czas spędza, staraj się, może przymknę na brak rowka między piersiami oczko" jest uwłaczające dla kobiety.

Buractwo jest wszędzie, wiadomo że trzeba je omijać szerokim łukiem, bez względu na to jak śliczne na foteczkach portalu randkowego jest.
Stary 2015-08-25, 09:51   #158
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo mam pewne wątpliwości.
umiem, a co?

Cytat:
A podejście typu "jesteś w sumie całkiem fajna, ale cycki mogłabyś mieć większe, Justynka i Ela mają zobacz jakie za☠☠☠iste...no ale miło mi się czas spędza, staraj się, może przymknę na brak rowka między piersiami oczko" jest uwłaczające dla kobiety.
to nie moje podejście, bo nigdy bym się nie związał z osobą odpychającą fizycznie dla mnie
Stary 2015-08-25, 09:52   #159
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
nie zostawi, ale urządza sobie skoki w bok, co też jest złem, ale ja pisząc to chcę tylko uświadomić wam, że nie wszystko wygląda tak kolorowo jak piszecie
to, że jest presja to się zgadzam, i widzisz - o ile ty tej presji nie ulegniesz i dobrze, to część z twoich koleżanek i kolegów ulegnie i będzie marnować czas sobie i tej drugiej osobie
A wiesz, ilu facetów zdradza swoje szczupłe kobiety...
Niestety, ani bycie ładnym, ani bycie brzydkim, nie uchroni przed związkiem z burakiem.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:57   #160
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
to nie moje podejście, bo nigdy bym się nie związał z osobą odpychającą fizycznie dla mnie
Ale to Ty próbujesz zaklinać rzeczywistość twierdząc, że ładna twarz wystarczy (swoją drogą "ładna" to też pojęcie względne...). A tak nie jest, niestety wymagania i selekcja w kwestii wyglądu były, są i będą.
A że niektórzy z czasem dochodzą do wniosku, że samo opakowanie to za mało żeby stworzyć związek, ba, żeby stworzyć fajną łóżkową przygodę, to całe szczęście.
Stary 2015-08-25, 10:10   #161
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:

swoją drogą,
Znam faceta tego typu. I mam wrażenie, że on ma po prostu skłonność do skoków w bok. Bo jak wytłumaczyć fakt, że zdradzał żonę 2 lata po ślubie i kilkanaście lat później robi to dalej. A przecież mógł odejść.

A propos brzydkich. Poznałam brzydkiego faceta w pracy. Na początku było jakoś tak - łeee, że też nie mogłam trafić na ładniejszego współpracownika. Potem odkryłam, że facet ma uroczy uśmiech i w ogóle jest fajnym kumplem, takim, co się nie obraża o byle co, jak już się połapał w moim poczuciu humoru. I godnym zaufania.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 10:16   #162
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
A propos brzydkich. Poznałam brzydkiego faceta w pracy. Na początku było jakoś tak - łeee, że też nie mogłam trafić na ładniejszego współpracownika. Potem odkryłam, że facet ma uroczy uśmiech i w ogóle jest fajnym kumplem, takim, co się nie obraża o byle co, jak już się połapał w moim poczuciu humoru. I godnym zaufania.
jaki to ma związek z tematem?
Stary 2015-08-25, 10:33   #163
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Taki, że na postrzeganie wpływa rownież sympatia.
Ja męża znałam 3 lata i nic. Jemu się podobały inne, mi inni.
A potem bliżej się poznaliśmy i nagle on się okazał ideałem, i jak widać z wzajemnością.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 11:35   #164
agatka36
Zadomowienie

Cytat:
A potem bliżej się poznaliśmy i nagle on się okazał ideałem, i jak widać z wzajemnością.
Duże znaczenie ma pierwsze wrażenie, ale jednak to właśnie przy poznaniu, rozmowach, dowiadujemy się wielu rzeczy o czlowieku i nawet w osobie, ktora totalnie nam się nie podobała, mozna znalezc szczegół, który wpadnie mam w oko wielu przecietnych facetow ma super charakter, a wielu bardzo przystojnym brakuje tego czegoś
Stary 2015-08-25, 14:53   #165
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Taki, że mogłam tolerować obecność, omijać wzrokiem, nie odzywać się.
Ale nie mam zwyczaju kogoś skreślać tylko za to, że nie odpowiada jakimś kanonom urody.
Jeśli kogoś polubimy, przestajemy pewne rzeczy dostrzegać.
Stary 2015-08-25, 15:08   #166
krewet
Zakorzenienie

ale my tu rozmawiamy o czymś zupełnie innym
czym innym jest olewać kogoś bo jest brzydki, traktować gorzej
czym innym nie traktować go jak potencjalnego partnera
to pierwsze to żenada, drugie jak najbardziej normalne
ja też miałem brzydkie koleżanki w liceum i wyobraź sobie, nawet je lubiłem
Stary 2015-08-25, 15:44   #167
I am Rock
lokalna gwiazda

W fajnym kumplu możemy dostrzec kandydata na partnera.
Ja zaczęłam związek od przyjaźni.
Nie było wielkiego "bum", jaki to on piękny. Był fajny facet z niesamowitym poczuciem humoru. A ja wcale nie myślałam, że cos z nim stworzę.
Stary 2015-08-25, 15:50   #168
BuchajacaKopara
BAN stały

Cytat:

Buractwo jest wszędzie, wiadomo że trzeba je omijać szerokim łukiem, bez względu na to jak śliczne na foteczkach portalu randkowego jest.
Kobiety też mają często takie podejście a nawet gorsze związane z wiekiem czy wzrostem. Nie powinno być uwłaczające dla kobiety, bo żadna normalna kobieta nie bierze pod uwagę zdania takiego buraka.
BuchajacaKopara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 15:54   #169
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez BuchajacaKopara Pokaż wiadomość
Kobiety też mają często takie podejście a nawet gorsze związane z wiekiem czy wzrostem.
A czy napisałam gdzieś, że tak nie jest? Buractwo, chamstwo i ogólna obrzydliwość jest obecna wszędzie, bez względu na wiek, płeć, wykształcenie.
Cytat:
Napisane przez BuchajacaKopara Pokaż wiadomość
Nie powinno być uwłaczające dla kobiety, bo żadna normalna kobieta nie bierze pod uwagę zdania takiego buraka.
Chyba że się w nim zdąży zakochać zanim on pokaże jakim burakiem jest.
Stary 2015-08-25, 16:22   #170
BuchajacaKopara
BAN stały

Cytat:
A czy napisałam gdzieś, że tak nie jest? Buractwo, chamstwo i ogólna obrzydliwość jest obecna wszędzie, bez względu na wiek, płeć, wykształcenie.

Chyba że się w nim zdąży zakochać zanim on pokaże jakim burakiem jest.
Jeżeli tak się stanie należy wykonać proces prostowania buraka.
Składa się on z następujących punktów:

1. Przygotować odpowiednie miejsce, np. pokój,
2. Zaopatrzyć się w narzędzie do prostowania (polecam laczki, które nosili nasi ojcowie radośnie tańcząc na plaży swoimi piwnymi brzuchami, kubotę)
3. Użyć narzędzia, wykonując zamaszysty ruch w papę.
4. Profit.

BuchajacaKopara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 17:42   #171
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Rzekłbym, że w tym wydaniu jest nawet normą. Z obu stron.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 23:17   #172
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
ale my tu rozmawiamy o czymś zupełnie innym
czym innym jest olewać kogoś bo jest brzydki, traktować gorzej
czym innym nie traktować go jak potencjalnego partnera
Trudno traktować jako potencjalnego partnera kogoś, kto nas nie pociąga. Natomiast pociąganie nie zależy jedynie od wyglądu.
Są osoby, które gustują w typowych przystojniakach, siłownia, fryzjer itd. Są takie, które ten typ uważają za kompletnie niepociągający. Są tacy, którzy mają jakiś konkretny szczegół, który u nich dodaje +10 do atrakcyjności, większość to mężczyźni-fetyszyści, ale np. u mojej koleżanki to wysoki wzrost i... trampki Converse. Mile widziana pulchniejsza figura i krótkie włosy. No tak ma i faktycznie, głównie wg tego klucza wybiera.

Przyznam szczerze, że im jestem starsza, tym mniej mnie uroda sama w sobie bierze. Może wystarczająco dużo się już naoglądałam przystojniaków, żeby się tak podniacać . Nie mam też żadnego konkretnego typu. Pociągali mnie faceci o baaaardzo rożnym "współczynniku za☠☠☠istości", od młodego Johnego Deppa po Ędwarda Ąckiego w dresach (mówię tu tylko o tzw. chemii, nie o charakterze czy czym by tam mogli nadrobić, większość z nich pod tym względem totalnie mi nie pasowała, chyba z wzajemnością).
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 23:28   #173
agatka36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość

Przyznam szczerze, że im jestem starsza, tym mniej mnie uroda sama w sobie bierze. Może wystarczająco dużo się już naoglądałam przystojniaków, żeby się tak podniacać . Nie mam też żadnego konkretnego typu. Pociągali mnie faceci o baaaardzo rożnym "współczynniku za☠☠☠istości", od młodego Johnego Deppa po Ędwarda Ąckiego w dresach (mówię tu tylko o tzw. chemii, nie o charakterze czy czym by tam mogli nadrobić, większość z nich pod tym względem totalnie mi nie pasowała, chyba z wzajemnością).
Otóż to. Z wiekiem chyba zaczynamy myśleć bardziej "przyszlosciowo" o facecie, więc charakter gra tu główną rolę
Stary 2015-08-26, 08:13   #174
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Przyznam szczerze, że im jestem starsza, tym mniej mnie uroda sama w sobie bierze.
Mnie w ogóle nigdy nie brała, dopiero ze mnie problem dla autora wątku Nie mam i nigdy nie miałam żadnego kryterium urodowego, według którego wybierałabym potencjalnego partnera, ups
Stary 2015-08-26, 09:20   #175
_ema_
Zakorzenienie

Często jest też tak, że widzi się faceta na ulicy i miękna kolana, a potem podchodzi, otwiera usta i wszystko czlowiekowi opada
Aha i dodam jeszcze, że eksperyment na zdjęciach nie jest miarodajny. Ogromną rolę w urodzie gra mimika, ruchy ciała, tembr głosu itd. Na zdjęciach tego nie ma, ocenia się wyłącznie jeden z elementów.
A sama znam bardzo przystojnego chłopaka, ktory jak mówi czy się uśmiecha to ma mimikę jak zajączek i dla mnie to odbiera mu jakakolwiek urodę

Edytowane przez _ema_
Czas edycji: 2015-08-26 o 09:22
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-26, 09:37   #176
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
O to chodzi.
Na portalu randkowym oceniasz aparycję - i to tylko "zdjęciową". Nie ma ruchu, mimiki, głosu, itp. Nigdy nie spotykałam się z facetem, który spodobał mi się na pierwszy rzut oka. Zwykle byli mi obojętni, albo wyraźnie widziałam ich wady. Za każdym razem dopiero rozmowa, podobne poczucie humoru, itp. zbliżało mnie do mężczyzny. Teraz jestem w szoku, że nie zauważyłam od razu jaki piękny uśmiech ma mój facet. Ale byłam wtedy zajęta i widocznie odporna na urodę innych mężczyzn
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-26, 11:13   #177
2016070953
Konto usunięte

bo podobanie się na portalu to tak jakby się jakiś aktor/piosenkarz podobał :P
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-26, 11:43   #178
krewet
Zakorzenienie

inna sprawa autorze, że takim jak ty internet zdecydowanie utrudnia sprawę
taka małolata może wyglądać jak gówno, ale zrobi sobie zdjęcie z milionem filtrów, nałoży makijaż, wypnie biust i dostanie 200 lajków na facebooku, co wystarczająco jej podbije samoocenę
myślę, że gdyby był rok 2000 i mieszkałbyś w małej miejscowości, to twój podryw miałby lepsze efekty
Stary 2015-08-26, 15:59   #179
Moda de mujer
Raczkowanie

Od siebie dodam, że potwierdzam, że wygląd nie jest kluczowy( niemniej ważny). Zdarzało mi się zauroczyć jakimś chłopakiem. Jednak często było tak, że powzdychałam do nich na odległość przez kilka tygodni a później różne sytuacje sprawiały, że okazywali się niedojrzali, typowi lanserzy, brak kultury i szerszego spojrzenia na świat. Ot cała magia mijała, z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że nie są nawet tacy przystojni( a może gust mi się trochę zmienił). Za to na kursie prawa jazdy poznałam chłopaka. Pierwsze wrażenie- ,,co to nie ja" itp. Dość przystojny, aczkolwiek bardziej w kierunku przeciętnego. Jednak wspólne jazdy z instruktorem zaczęły sprzyjać poznaniu się no i chłopak totalnie mnie zauroczył. Pierwszy raz w życiu ktoś naprawdę ujął mnie swoją osobowością. Był otwarty i wygadany a ja uwielbiam takie osoby, bo na początku zawsze jestem trochę nieśmiała a takie osoby ułatwiają mi zmniejszenie dystansu. Podobne poczucie humoru, ten sam profil w liceum, ja od zawsze miałam problem z wagą a on schudł chyba jakoś ponad 10 kg więc kolejny wspólny punkt. Do tego był pracowity, łączył ambicję( chciała iść na medycynę) z grą w drużynie sportowej, imponował mi zorganizowaniem, mimo wielu zajęć miał czas na życie towarzyskie. Teraz na studiach u mnie jest facet też dość przystojny, ale od mojego ideału daleki. Za to ma tak fajne poczucie humoru, jest duszą towarzystwa i radzi sobie w życiu. Nie sposób nie pomyśleć o nim jako o fajnym, atrakcyjnym facecie. Moja koleżanka z pracy przez wszystkich uważana jest za miss, aż jej tego zazdroszczę. Obiektywnie mówiąc- ładna, wysoka i bardzo szczupła. Jej chłopak ma ze 30 kg nadwagi i nie jest zdesperowana, zalotów od różnych mężczyzn ma na pęczki, nie musiałaby być z tamtym, zresztą jest jeszcze młoda, zegar biologiczny nie tyka. Zgadzam się, że na portalach rzeczywiście przeciętniacy będą mieli gorzej, ale ja bym na takiej stronie konta nie założyła co świadczy o tym, że nie uważam tego za coś fajnego. W życiu jest inaczej, są pewne tendencje, ale wcale nierzadko zdarzają się wyjątki od przyjętych kanonów
Stary 2015-08-28, 09:04   #180
Piotrek_1989
BAN stały

Oj kochane, biedne dziewczyny i kobiety. Nie będę tu cytował waszych wypowiedzi, ale bije z nich paranoja na temat wyglądu i wymagan facetów co do Was.
Mówicie, ze trzeba nam porno cycków, squat pupy, nog do nieba i wydatnych ust z włosami do pasa, prostymi jak amerykanska autostrada. Dobre. To ta popkultura wam spaczyła poglądy. To nie my, faceci tego wymagamy tylko wy same od siebie, zeby dorownac czasom MTV, Warsaw Shore, wszedobylskiej ponografii, zeby byc Top model i zostac księżniczką. Lubie obejrzec pornola, owszem, ale czy to ma na celu stworzenie kobiety takiej jak w tym syfie, ktore sluzy tylko masturbacji ? Ulegacie modzie, dążeniom do bycia lalką. Kto wymaga od Was zakładania obcisłych szortów, ze póldupki wychodzą na wierzch? Lubicie byc pozadane i uwielbiane, a ze macie zadbane na maksa ciała to juz zwykly facet wam nie potrzebny, lepiej wziać ciacho jak z amerykanskiej porno-bajki.
I nie mowcie ze Grey Was nie podnieca, bo słyszę na kazdym kroku o tym jak lubicie odgrywac scenki rodem z tej historyjki. Najgorsze jest to, ze juz naprawde mlodziutkie dziewczyny maja umysly przesiakniete takim stylem.
Są faceci, nie modele z fajnymi dziewczynami, ale to trzeba miec okazję, żeby się zbliżyc, zaprezentowac osobowosć, a jak prezentowac cokolwiek, jak chcąc zatanczyc w klubie widzę pogardliwy wzrok księżniczki i jedyne co slysze to "nie" lub "fajny chłopak jestes, ale nie masz szans'. Wcale się nie dziwię, ze potem jakis frustrat bierze bron i strzela do obcych ludzi w szkole lub galerii handlowej.
To ludzie ludziom gotują taki los.
Piotrek_1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości