|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
Cytat:
taki start mieć...Zazdroszczę! Ja juz tak szybko nie chudnę.. Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2015-08-25 o 10:28 |
|
|
|
|
#1742 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Skąd macie te szaszetki bebiko? czy to z tych pudelek bobovita moze byly te jakies kupony do wypelnienia, czy z netu jakas ankieta?
mi by sie przydaloyw razie W, bo zadnego mm w domu nie mam. a cala puche Hippa wywalilam, glupio mi tak jedzneie wywalac jak gdzie indziej ludzie głodują ;/ Cytat:
Cytat:
chyba że ją będziesz brac na spacery i komentowac wózki po drodze, to moze sie wygada, jaki chce ![]() Cytat:
o kurka, nocny imprezowicz. śpisz razem z nim? ja bym odstawila imprezowicza (niepłaczącego) do swojego łózeczka albo i pokoju. Moja tak miewała w nocy czasem, jak jeszcze w kolysce przy mnie spala, że zamiast spac po cycku to fikała, teraz ma swoj pokoj i niech se tam fika do woli, w nocy jakoś się nauczyła sią nie wydzierac za to dzis od rana juz pokrzykiwała sobie, tak z nudów albo towarzysko do zabawek, czy ja niedawno nie narzekałam,ze mało rozmowną córkę mam?? Cytat:
Cytat:
tez mam czasem takie marzenia... chociaz bardziej pod wieczór, jak tak po kapieli jojczała, wczoraj sie wydarłam na TZta,ze sie kąpac poszedł po wykapaniu małej i ze cycków nie ma, na ktore mi właśnie krzyczała Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jaka pogode macie? u nas deszczowo cisnienie na pysk padlo i moja tylko jedną pobudke urządziła o 2giej Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2015-08-25 o 10:07 |
||||||||
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
z tym c&^a to zniżka jest jeszcze od tych obnizonych?
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Patrze ciocia Violki bedzie miala co robic
Tak bardzo lubicie? Dla mnie ok, ale szalu nie na
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
SUNNY jak dla mnie na krowie to za wczesnie z tego co pamietam to jest chyba "za ciezkie" i jest ryzyko alergii a u nas wystepowala. Spiwor mam do wozka i byl w komplecie. Ja mam stala znizke 10% nawet na obnizone rzeczy w c&a
![]() GOCZEK na stronie bebiko wypelnialam formularz
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja już od 6 na nogach bo na 7 byłam umówiona na rzęsy wyszłam jak mały spał z Tż i jak wróciłam to dalej spał:-P Dzisiaj na obiad zrobie sobie gulasz i ugotujeto tego kasze dobra jest na jelita, małemu też się przyda jak mama zje coś takiego, może ten brzuszek przestanie go męczyć.Pogoda u nas nijaka, w pierzyne i do spania ![]() ![]()
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie wiem co to ten sekacz :P nazwe znam ale co tam w nim jest? :P
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52529707]Skąd macie te szaszetki bebiko? czy to z tych pudelek bobovita moze byly te jakies kupony do wypelnienia, czy z netu jakas ankieta?
mi by sie przydaloyw razie W, bo zadnego mm w domu nie mam. a cala puche Hippa wywalilam, glupio mi tak jedzneie wywalac jak gdzie indziej ludzie głodują ;/ napiszesz ile minut je pieklas? ja bym z takim prezentem niespodzianki nie robila, żeby mamusi przyszłej pasował, bo pewnie siedzi na forach i w internetach i swoje typy juz ma. co innego ubranko nietrafione, a co innego cos tak kosztownego. chyba że ją będziesz brac na spacery i komentowac wózki po drodze, to moze sie wygada, jaki chce ![]() ja mam zamiar codziennie gotowac warzywka, ewetualnie na drugi dzien zostawić. na poczatku w garnuszku z wodą,a potem chyba razem z naszymi ziemniaczkami (tzn. obok) na parze, bo i tak gotujemy. nie wydaje mi sie to pracochłonne. najwięcej zabawy to mam zawsze z mięsam, nie daj buk kotletami. o kurka, nocny imprezowicz. śpisz razem z nim? ja bym odstawila imprezowicza (niepłaczącego) do swojego łózeczka albo i pokoju. Moja tak miewała w nocy czasem, jak jeszcze w kolysce przy mnie spala, że zamiast spac po cycku to fikała, teraz ma swoj pokoj i niech se tam fika do woli, w nocy jakoś się nauczyła sią nie wydzierac za to dzis od rana juz pokrzykiwała sobie, tak z nudów albo towarzysko do zabawek, czy ja niedawno nie narzekałam,ze mało rozmowną córkę mam?? oj mamuska, nie płacz, to pewnie od tego kaszlnięcia, nie od naciśniecia. Raz nie zbrodnia. bidoku tez mam czasem takie marzenia... chociaz bardziej pod wieczór, jak tak po kapieli jojczała, wczoraj sie wydarłam na TZta,ze sie kąpac poszedł po wykapaniu małej i ze cycków nie ma, na ktore mi właśnie krzyczała pamietam ajk Ci wtedy zazdroscilam, jak to pislalas po porodzie,że taka spiaca i grzeczna, bo moja juz sie rozwrzaskiwala wtedy ![]() tez bym zjadła sekacza dobrego ehh ![]() no to gites a jaka pogode macie? u nas deszczowo cisnienie na pysk padlo i moja tylko jedną pobudke urządziła o 2giej Wziąłem go z lozeczka, bo tam się darł, u mnie tylko gadał i kopał, jeszcze Maja przyszła dziś, tz uciekł na kanape |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
a skąd masz 10% a skąd 20%? bo może bym kurtkę upolowała dla synka. widze fajna ale znow nie zdazylam kupic-ludzie czatują na te ciuchy czy jak?!
|
|
|
|
#1752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to musze zaczac sie rozgladac za spiworkiem, bo jak moj tak lubi kopanie nozkami to chol.ery dostane na spacerach z kocykiem... ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
no ciężko czasami cos kupic, znikaja rzeczy raz dwa. :/ |
||
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U niej codziennie kobieta piecze Ja uwielbiam, do cieplej herbaty czy mleka mniam ![]() Goczek możesz śmiało się podłączać- piszcie na priv jaką wielkość chcecie - mogę też stronę internetową podać tam są w pełnej okazałości- jest ciut inny z wyglądu niż standardowy, dla mnie ładniejszy
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
A te spiwoty jakie bdcie zamawiac?
|
|
#1758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie mleko jeszcze gorsze niz te ze sklepu Co kupiłaś? Cytat:
super ![]() Widziałam Twoje foto - jestes szczupła! Cytat:
Mój tak wczoraj wybrał kamizelkę ![]() Wybralam sie do SP bez adaptera do fotelika i musialam dźwigać fotelik w rękach. Masakra. Kupilam 2paki pampkow, żel emolium, krem svr sobie i tusz dla szwagierki. Wydalam 120 zl. Mam nadzieję ze te 15zl na kolejne zwkupy to niezależnie co kupię i pampki tez sue wliczają, jak myślicie?
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- kupiłam zieloną - dzięki Cash ![]() bo jest z bluzą, którą można wypiąć. A na teraz nie ma żadnej |
|
|
|
|
#1760 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
i jeszcze to seplenienie, masakraCytat:
![]() Cytat:
![]() jaki kremik z svr polecasz i jaki tusz? Max factora tusze nadal takie dobre jak kilka lat temu? |
||||
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
A -20 nie wchodzi jed?
Tak na szybko wpadl mi ten w oko http://allegro.pl/cieplutki-spiworek...087032506.html Podobaja mi sie minky ale tyle nie dam :p |
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52529707]Skąd macie te szaszetki bebiko? czy to z tych pudelek bobovita moze byly te jakies kupony do wypelnienia, czy z netu jakas ankieta?
mi by sie przydaloyw razie W, bo zadnego mm w domu nie mam. a cala puche Hippa wywalilam, glupio mi tak jedzneie wywalac jak gdzie indziej ludzie głodują ;/ napiszesz ile minut je pieklas? ja bym z takim prezentem niespodzianki nie robila, żeby mamusi przyszłej pasował, bo pewnie siedzi na forach i w internetach i swoje typy juz ma. co innego ubranko nietrafione, a co innego cos tak kosztownego. chyba że ją będziesz brac na spacery i komentowac wózki po drodze, to moze sie wygada, jaki chce ![]() ja mam zamiar codziennie gotowac warzywka, ewetualnie na drugi dzien zostawić. na poczatku w garnuszku z wodą,a potem chyba razem z naszymi ziemniaczkami (tzn. obok) na parze, bo i tak gotujemy. nie wydaje mi sie to pracochłonne. najwięcej zabawy to mam zawsze z mięsam, nie daj buk kotletami. o kurka, nocny imprezowicz. śpisz razem z nim? ja bym odstawila imprezowicza (niepłaczącego) do swojego łózeczka albo i pokoju. Moja tak miewała w nocy czasem, jak jeszcze w kolysce przy mnie spala, że zamiast spac po cycku to fikała, teraz ma swoj pokoj i niech se tam fika do woli, w nocy jakoś się nauczyła sią nie wydzierac za to dzis od rana juz pokrzykiwała sobie, tak z nudów albo towarzysko do zabawek, czy ja niedawno nie narzekałam,ze mało rozmowną córkę mam?? oj mamuska, nie płacz, to pewnie od tego kaszlnięcia, nie od naciśniecia. Raz nie zbrodnia. bidoku tez mam czasem takie marzenia... chociaz bardziej pod wieczór, jak tak po kapieli jojczała, wczoraj sie wydarłam na TZta,ze sie kąpac poszedł po wykapaniu małej i ze cycków nie ma, na ktore mi właśnie krzyczała pamietam ajk Ci wtedy zazdroscilam, jak to pislalas po porodzie,że taka spiaca i grzeczna, bo moja juz sie rozwrzaskiwala wtedy ![]() tez bym zjadła sekacza dobrego ehh ![]() no to gites a jaka pogode macie? u nas deszczowo cisnienie na pysk padlo i moja tylko jedną pobudke urządziła o 2giej Jakieś 30 min na 180stopni (ale wkładam do zimnego piekarnika), wcześniej robię dziurki widelcem w skórce. |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52530439]ja mam spiworek, mysle ze szczelniejszy.
i jeszcze to seplenienie, masakraPięknie! ![]() jak gospodarz oddaje mleko do skupu to powinien miec przebadane. Ale w smaku to takie mleko dla mnie bylo okropne, pamiętam z dziecinstwa, mozna sie zrazic ![]() jaki kremik z svr polecasz i jaki tusz? Max factora tusze nadal takie dobre jak kilka lat temu?[/QUOTE] Tak badają to co oddaje. Ja bym nie wypiła takiego prosto od krowy. Żadnego krowiego nie dalabym do 2 lat ale kazdy robi jak uważa ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Ja do wózka dziecko ubrane w kombinezon i osłonka na nóżki od wózka + kocyk
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny ale trochu drogi. ALe wygoda jest. |
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupilam dwie emulsje do kapieli Emolium. Wyszly po 20zl, widzialam ze ktos wczoraj pytal o cene, chyba KAMILOVE. A zeby bylo smiesznie, na sklepie byly tylko 3 butle. Jedna na dzieciecym stoisku i jakas dziewczyna mnie ubiegla o 3 sekundy :P hehe I dwie na aptecznej czesci. Przygotowali sie super do promocji :P Poza tym kupilam sobie tylko krem z L'Oreala i wkladki laktacyjne. 9.10 juz bylam spowrotem w aucie na parkingu, bo maz mi pisal smsy jak to maly wrzeszczy i nie mialam czasu pobuszowac :/ Ale z Emolium jestem bardzo zadowolona Jeszcze gdyby nie niemila kobieta na kasie byloby super :P
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, może zmowily się te nasze dzieci albo biometr jest niekorzystny czy co..(tylko od UK, przez DE aż po PL?) bo u nas dziś jojczenia ciąg dalszy. Nic tylko raczki ratują. Ale przynajmniej z brzuszkiem już ok, w nocy jeszcze sobie poprukala a teraz tylko zgrzedy jej zostały 😜 teraz śpi.
No i dziś 5 miesięcy kończymy! 🎁 ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Dodam tylko, że jeśli faktycznie mamy teraz skok to po nim Zosia chyba chodzić się już nauczy (albo mówić przynajmniej), bo takie mamy natężenie marudzenia jak nigdy. |
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ja chcialam żel emolium 400ml to nie znalazłam i wzięłam 200
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zamowilam ksiazki i peklo 240zl, na all zawowilam proszek do prania bo juz mam prawie pusto :P oby szybko doszedl
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeszcze jakis lęk separacyjny, nie widzi mnie to sie drzec zaczyna, stane nad nia i cisza, musi mnie widziec 😑
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere - po ile wyszla ta emulsja emolium 400ml?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

taki start mieć...
a wcale sobie nie odmawiam. 4dni diety i teraz jem już normalnie tylko po prostu mniej. W talii 4cm mniej w brzuchu też. W udzie 1cm no i cycusie 2cm. Bioderka 2cm.
nie wiem jak mam to rozegrać by się nie zorientowała 
tez mam czasem takie marzenia... chociaz bardziej pod wieczór, jak tak po kapieli jojczała, wczoraj sie wydarłam na TZta,ze sie kąpac poszedł po wykapaniu małej i ze cycków nie ma, na ktore mi właśnie krzyczała 

i jeszcze to seplenienie, masakra