|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
KAROOLA śliczna kamizelka
fajnie czas spedzilyscie z mama szkoda ze tak szybko czas ucieka.
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak widze ile na szczotce zostaje to tylko siasc i ryczec... Kana gratki 5 miesiecy
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po paznokciach, ledwo się wyrobilam z czasem.
Szczepienia dzis nie będzie :/ bo pani doktor nie ma. Zła jestem bo tak to bym wczoraj pojechała z moim bratem do rodziców. |
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Juz po marchewce
Dzis nawet juz buzke jak mały pisklak otwierał. Sloiczek 125g byl na 3 dni. Pierwszego 2-3 łyżeczki, kolejnego dnia więcej i dzus to co zostało czyli ciut njiej niz 1/2sloika. Chyba druga jedynka sie uaktywnila bo jakis stekajacy jest i rączkami dziąsła masuje
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Podszykowalam obiad i czekam az kolejne pranie stanie. Chlopaki poszly na dwor i probuje Martyne polozyc bo cos pojekuje wiec pewnie zmeczona
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Karoola fajna kamizelka i geria jaka potężna. Malutka metr przepłynęła, ale to musiało słodko wyglądać 😍
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
HANKA tak, czas bardzo szybko ucieka
a dluzy sie kiedy nie trzeba! SUNNY chociaz zaczynaja Ci odrastac, u mnie dopiero etap pojawienia sie plackow ![]() Na szczotce u mnie to samo ale najbardziej mnie wkurza ze moje wlosy sa wszeeeeeeeedzie! Doslownie. Zwariowac idzie KANA gratki 5 msc my 4 dwa dni temu, teraz te nasze dziecisczki coraz bardziej komunikatywne cudowne to jest SIEMPRE szkoda ze tak wyszlo. My tez mielismy dzisiaj szczepic ale musialam zmienic date bo maz sie nie wyrwie z pracy ni hu hu :/ Bubcia wstala. Usmiech od ucha do ucha nie schodzi. Kocham ja pieluszka niezle daje hehe ide ja przebrac i chyba sie zbieramy... Lenia mam, nie wiem czy to pogoda czy fakt ze jakis tak smutnawo mi.W ogole to fajnie bylo jak tak spala mala wtulona. Niesamowite jest to, ze te malenstwa nas tak kochaja.. Swoje mamusie. Moja mama mowi ze mala to we mnie jak w obrazek jest wpatrzona. W ogole ona juz taka coraz bardzoej kumata, zacEpia, smyra, ciagnie mnie za ubrania zeby zwrocic moja uwage, zagaduje.. Meza rano budzi obracajac sie do niego i lapka go smyra, gadajac. I robi tak dopki sie na nia nie spojrzy i nie powie jej dzien dobry skarbenku moj a ona wtedy wieeeeelki usmiech.. ![]() slodkie to bardzo Pogoda dzis u nas zamulajaca. Chmurzasto, sennie. Nawet po mlodej widze ze jakas taka jest nie w sosie
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Mala zasnela
KAROLA u mnie tez taka zamulajaca pogoda
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Babeczki :-*
Widzę ze tu dzień pod znakiem zakupów i SP He he- fala ruszyła -choć ja do SP się nie wybieram. Od rana sobie sprzątam, robię porządek w lodowce (nienawidzę wyrzucać jedzenia a niestety nie przejadamy tego co tam w niej jest)- ogarniam szafki, półki itd itp. Głowa mnie tak napi.er.dziela ze szok:-(- chyba ciśnienie bo juz nie mam pomysłu co to może być. Jest szaro i buro i chyba będzie lało :-(KANA - Gratulacje zdolnej córeczki i przy okazji 5 mca - ależ to szybko leci...NIEZAWSZE -również Gratki na jutro :-* BLACK -super efekty diety -gratulacje -a apropo fotki to taka drobna i szczupła jesteś ze nie wiem... świetnie wyglądasz ![]() MADZIXX - pięknie się obkupilas ![]() MAJKA - super ze Julus tak wcina - ważne ze mu zasmakowalo ![]() KAROLA - ja juz pół włosów nie mam :-(- dramat jak lecą - boje się czesac :-(- super ze Mała tak pływa ![]() BOLECZKA - u nas na południu właśnie sekacz nie jest popularny. To takie ciasto bez nadzienia jakby warstwowe ale bardziej suche ze tak powiem. Są ogólnie do kupienia ale to nie z naszego regionu
|
|
|
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
MAJKA jeeej juz buziaka otwierial
slodkoVIOLKA dzieki Slodko chociaz ja mialam zawal na poczatku ale jak juz ja wynurzylam i te jej oczka takie w szoku hehe niesamowite to. Nie mige sie doczekac az fotograf bedzie. Nie pozwalaja nam robic zdjec buraki, tyle kasy i nawet jednj fotki nie moge patryknac eh Mala wlasnie podniosla sama glowe z pozycji lezacej ! Tego jeszcze nie grali Teraz ciagnie mnie za ramie chyba sugeruje zdbysmy laskawie podniosly tyleczki
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuuu Adka już wstała - dlaaaaczego? Hehe 😛
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pies jest niesamowity. Byłam na balkonie ogarnąć wszystko przed deszczem -a ona przybiega i wręcz mnie wola -pokazuje żebym weszła do mieszkania -szczeka nie wiem o co jej chodzi. . Idę za nią ona mnie prowadzi do pokoju małego -no i chyba chciała mi pokazać że Olaf juz nie śpi tylko tam marudzi i zabawka wywija nad głową. .. ha ha ha ha dobre to
)))
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA mnie tez tak glowa cmi :/ u mnie nie ma sp wiec tez sie nie wybieram
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
My po spacerze, zakupach - dzieć mi jojczał pół drogi, teraz trzeba jeść , to ona usnęła ;] Kupiłam jeszcze 4 słoiczki gerbera :P i jeden słoiczek groszek. Chyba na początek mi wystarczy. Teraz myślę, co tu w tym tygodniu na obiady gotować i wymyślić nie mogę...
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA - A jak dzisiaj Czester? Odbrazil się czy dalej foch?
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
- może będziesz moja inspiracją bo po tych czystkach w lodowce okazuje się ze będę musiała na czwartek i piątek coś wymyślić... eh...
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
A moj książę na piersi wisi juz 35 min. Przysnal i ciaga a jak wyjme to beda oczy jak 5zl
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- U Was leje a u mnie 30st.i słońce a jest tak sucho. Nie padalo od b.dawna
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie znowu zastoj :-( Chyba w leb se strzele :-(
Do lekarza pierwszego kontaktu z tym?
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
W czwartek idę po wagę do Lidla. Tz mnie załamał bo twierdzi że nasza zaniza ech
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- A będzie waga dla ludzi czy do spozywki? W sumie taka i taka by mi się przydała... 😛 |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie wiem co robic. moze mi sie uda zwalczyc, ale to chyba nie jest normalne tak czesto ![]() matko jak ja malego odstawie? pewnie tez beda z tym problemy
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz tez z lidla mam ale juz konczy swoj żywot i kuchenna też z lidla i fajna jest
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Tu akurat można sobie pomóc farmakologicznie, więc się nie martw.
Może skontaktuj się z jakimś doradcą laktacyjnym? Wydaje mi się, że bardziej pomoże niż internista. |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere - ojejku. Piers masz twarda? Przystawienie synka nie pomoże?
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
No bylosmy i pediatry i dala iezcze jedno opakowanie debridatu zeby dac jak to sie skonczy. Dala tez wit d bo prosilam o ta na recepte . Maly wazy okolo 7300 (7450 w ciuchach).kazala rozszerzac diete bo mu ewidentnie mleko nie pasuje-kazde. I ze moze lepiej ze stalymi pokarmami bedzie. Mowi ze ogolem wskazysaloby to na problemy z jelitkami badz skaze bialkowa ale nie ma wysypki..
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna jesteś Cashmere :-( - tyle razy już miałaś zastój :-( współczuję :-*
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko kazala kaszki, ziemniaka,marchew i dynie. Bez tych wzdymajacych . I kontrola jak bedziemy miec usg
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak pieski robią podobno mojej siostry ciotecznej maltańczyk tak woła- mój piesio jakoś nie. I dalek obrażony jakiś, a może coś mu jest niewiem, za tyłek raz jak wzięłam to pisknął, to zaczęłam sprawdzać naciskać to nic nie piszczal potem u niewiem o co chodzi.Córcia za to piszczy non stop prawie ehhh liczę na jakieś rewelacje skokowe jutro
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sonia, w jakim tempie Mały przybiera, liczylas ile g tygodniowo? (pytam, bo jestem ciekawa kiedy dziecko powinno zwalniać z wagą) |
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam zamowic wreszcie to krzeselko ale weszlam w opinie i sie przerazilam :/
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj współczuje. Trzymaj się !
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

fajnie czas spedzilyscie z mama szkoda ze tak szybko czas ucieka.

a dluzy sie kiedy nie trzeba!

i jeden słoiczek groszek. Chyba na początek mi wystarczy. Teraz myślę, co tu w tym tygodniu na obiady gotować i wymyślić nie mogę...
juz nie wiem co robic. moze mi sie uda zwalczyc, ale to chyba nie jest normalne tak czesto