Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-25, 15:15   #1861
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
I masz gdzie to trzymac?

Dziewuchy luz. Ja malutko kupilam
na korytarzu trzymam

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Hej hej!

Zaniemoglam na dwa dni, ciagle bylysmy z mama poza domem. Wczoraj wieczorem juz pojechala i smutno mi. Bylo super.

Mala byla aniolkiem ostatni czas, jakby dziecka nie bylo... Czy bylismy w restauracji, czy na basenie otwartym, czy po prostu spacaer. Ciagle sie smiala, bawila sama, ideal moja mama sie nia zachwycala ciagle. Mam nadzieje ze jej tak zostanie na jakis dluzszy czas bo takie macierzynstwo to spelnienie marzen

Wczoraj mialysmy kolejne zajecia z babyschwimmen i mloda przeplynela pod woda metr hihi niesamowite to jest i jak ja wynurzylam nie bardzo wiedziala o co chodzi haha ale wszystko bylo ok a ja lzy w oczach ze strachu a pozniej juz z dumy!

Pojechalam z mama do H&M home i trafilysmy przy okazji na pokaz mody
Duzo fajnych rzeczy robilysmy a teraz szara rzeczywistosc. Maz cale dnie w pracy
A my z mloda same.

Zaraz biore mala w nosidlo i idziemy po jakies zakupy do domu..

Wstawiam zdjecia - Kamizelka ktora kupilam malej w primarku i pokaz mody w mall of Berlin

Teraz ponadrabiam Was kochane
Załącznik 6040199Załącznik 6040200
ale super dni miałaś
brawa dla córci pływaczki !

Cytat:
Zapomnialam dodac ze porobimy mi sie lyse placki na glowie od wypadania wlosow. Tragedia..
ja mam zakola

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Takie drogie smoki lovi w SP? Ja na all kupowałam dwa smoki po niecałe 17 zł
ja w necie kupowałam po 19 zł ale tu 1+1 za grosz wyszły mnie taniej

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
O matko to gdzie Ty to trzymasz 😝
Ja tym razem nic nie potrzebuje moze gdybym misła jak Ty 5 min to pewnie bym coś kupiła, a rak na odległość to niemam nic pilnego
na korytarzu wszystkie graty trzymamy odkurzacz, deske do prasowania,suszarke, jakieś pudła, słoiki, bimber i cytrynówkę jeszcze z wesela, chemie, miski, mopa, męża narzędzia, wanienkę Ali, strój na motocykl heh no bez niego ani rusz
masz racje jak się ma SP i Roska pod nosem to zawsze ciągnie a jak dalej to się nie chce

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja po paznokciach, ledwo się wyrobilam z czasem.

Szczepienia dzis nie będzie :/ bo pani doktor nie ma. Zła jestem bo tak to bym wczoraj pojechała z moim bratem do rodziców.
pochwal się pazurkami

Cytat:
Juz po marchewce Dzis nawet juz buzke jak mały pisklak otwierał. Sloiczek 125g byl na 3 dni. Pierwszego 2-3 łyżeczki, kolejnego dnia więcej i dzus to co zostało czyli ciut njiej niz 1/2sloika.

Chyba druga jedynka sie uaktywnila bo jakis stekajacy jest i rączkami dziąsła masuje
ale słodko smakowała mu

Cytat:
MAJKA jeeej juz buziaka otwierial slodko

VIOLKA dzieki
Slodko chociaz ja mialam zawal na poczatku ale jak juz ja wynurzylam i te jej oczka takie w szoku hehe niesamowite to. Nie mige sie doczekac az fotograf bedzie. Nie pozwalaja nam robic zdjec buraki, tyle kasy i nawet jednj fotki nie moge patryknac eh

Mala wlasnie podniosla sama glowe z pozycji lezacej ! Tego jeszcze nie grali
Teraz ciagnie mnie za ramie chyba sugeruje zdbysmy laskawie podniosly tyleczki
super!
moja w niedzielę w foteliku w aucie się dzwigała i na pleckach też już coś kombinuje
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 15:16   #1862
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Fajny i ma siedzisko w obie strony

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

A bo ja sobie 4tyg na miesiac policzylam :P a co do skazy to moje ja mialy i spaly normalnie, dziwne ze skaza to kojarza
😃nieee nie ma przekładanego siedziska niestety...

Cytat:
CASH aaaaa myslalam ze jedna ciagle... Aczkolwiek to i tak nienormalne.. Mam nadzieje ze lekarz cos doradzi

KAMILOVE super tn wizek!

😚

Cytat:
Dostalam kupon do hm na odziez dziecieca -20% chce ktoras? Oferta tylko na stacjonarny hm
Tez dostałam 😃 masz tam jakiś kod? Bo ja nie
Stary 2015-08-25, 15:21   #1863
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
My po spacerze, zakupach - dzieć mi jojczał pół drogi, teraz trzeba jeść , to ona usnęła ;] Kupiłam jeszcze 4 słoiczki gerbera :P i jeden słoiczek groszek. Chyba na początek mi wystarczy. Teraz myślę, co tu w tym tygodniu na obiady gotować i wymyślić nie mogę...
ja jem dziś na obiad lody familijne śmietankowo-truskawkowe w
właśnie całe pudełko zjadłam

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A u mnie znowu zastoj :-( Chyba w leb se strzele :-(
Do lekarza pierwszego kontaktu z tym?
o masakra, współczuję tych zastojów :/

Cytat:
W czwartek idę po wagę do Lidla. Tz mnie załamał bo twierdzi że nasza zaniza ech
eee po co Ci o tym mówił

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Byliśmy ogarnąć te wózki, mamas&papas trochę lżejszy od mojego ale to za mała różnica żeby tyle kasy wykładać, za to baby jogger city mini zip jest ma regulowany podnóżek czego nie ma lite i ogólnie składa się do tak malutkich rozmiarów ze szok no i leciutki, jedynie nie ma okienka w budce do podglądania, tak myślę że zaniose ten materiał do krawcowej i spytam czy mi ogarnie takie coś 😁 bo tak to wózek naprawdę rewelacja dla kogoś kto mieszka w mieście na wyższym piętrze, mężowi też się bardzo podoba 😃
świetny ten wózek,a na nieutwardzone drogi go widzisz czy nie?

Gosiak-skąd ten kupon? ja chce
Stary 2015-08-25, 15:26   #1864
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

1

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 15:27   #1865
violka848
Zakorzenienie

Madzixx Twój Tż jeździ motorem? Chyba kiedyś na fejsie ten temat był, potem nie mogłam znaleźć. Mój od jakiegoś czasu chce kupuć, ja jestem strasznie przeciwna, nie mowię mu że nie może, ale że bardzo mi się ten pomysł nie podoba brrr Motory są dła mnie strasznie niebezpiecznie, a mój Tż ma naturę szaleńca he lubi szybko jeździć i mnie to przeraża. A teraz jak na złość wśród kolegów wysyp motorów,ojciec motor brat motor ehh oby mu przeszło.
Stary 2015-08-25, 15:28   #1866
cashmere
Zakorzenienie

kupon do H&M
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440509282662.jpg (103,1 KB, 9 załadowań)

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 15:29   #1867
cashmere
Zakorzenienie

SONIA mam nadzieje ze jak zrobia usg dla Mikolaja, to w koncu beda mogli Wam pomoc!

jestem mamą
Stary 2015-08-25, 15:29   #1868
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
😃nieee nie ma przekładanego siedziska niestety...

😚

Tez dostałam 😃 masz tam jakiś kod? Bo ja nie
Nie mam kodu wlasnie. Trzeba te obrazek pokazac chyba. A wozek ten lite to pokazany jest z dwuch stron ze moze dziecko siedziec..

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

eee po co Ci o tym mówił

Ja mam czekoladowe duze grycany a kupon mam z newsletera niebieskiego pudelka. Daj mail na pw

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 15:30   #1869
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe dobra to jeszcze Sylwia i Sonia

Dzwoniłam, a więc to wychodzi tak 35 zł za kg ale ona robi i mniejsze - ja zawsze takie małe brałam w granicach 20 zł. Teraz to mieliśmy 3kilowe. Przesyłka w granicach 15 zł zależy od wagi i ciotka wysyła pocztą- folią bąbelkową zabezpiecza. Także jeśli jeszcze jesteście chętne to piszcie - akurat jedzie na pocztę, ale to już nie zdąży wysłać i tak teraz.
ja jestem chetna na takiego mniejszego na sprobowanie, juz pisze priva

JAŚ

Stary 2015-08-25, 15:30   #1870
cashmere
Zakorzenienie

Moj tez ma motor. Tyle razy mnie namawial zebym sie z nim przejechala, ale nie ma opcji. Mam smierc w oczach :P Jak on jezdzi tez nie lubie. Na szczescie chce sprzedac.

jestem mamą
Stary 2015-08-25, 15:38   #1871
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ja jestem chetna na takiego mniejszego na sprobowanie, juz pisze priva

To fajnie czekam na resztę chętnych do wieczora- jutro wyśle ja albo ciotka

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Ale Aduś śpi dziś na raty. Wpierw 40 min w łóżeczku przerwa pol godz i godxinę w huśtawce, wzięłam do cycka possała i śpi od 20 min wtulona. Tak słodko przy cycku wygląda , często chce zrobić fotkę bo ma słodkie minki wtedy, no ale to fotka nie do pokazywania taka he

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Moj tez ma motor. Tyle razy mnie namawial zebym sie z nim przejechala, ale nie ma opcji. Mam smierc w oczach :P Jak on jezdzi tez nie lubie. Na szczescie chce sprzedac.

Ja bym się na bank przejechała jak by kupił hehe ale walczę żeby jednak nie. Ciesz się że Twój chce sprzedać :P
Stary 2015-08-25, 15:44   #1872
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, może zmowily się te nasze dzieci albo biometr jest niekorzystny czy co..(tylko od UK, przez DE aż po PL?) bo u nas dziś jojczenia ciąg dalszy. Nic tylko raczki ratują. Ale przynajmniej z brzuszkiem już ok, w nocy jeszcze sobie poprukala a teraz tylko zgrzedy jej zostały 😜 teraz śpi.

No i dziś 5 miesięcy kończymy! 🎁

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dodam tylko, że jeśli faktycznie mamy teraz skok to po nim Zosia chyba chodzić się już nauczy (albo mówić przynajmniej), bo takie mamy natężenie marudzenia jak nigdy.
moja zaczęła od dziś łapać stopy

Cytat:
Hej hej!

Zaniemoglam na dwa dni, ciagle bylysmy z mama poza domem. Wczoraj wieczorem juz pojechala i smutno mi. Bylo super.

Mala byla aniolkiem ostatni czas, jakby dziecka nie bylo... Czy bylismy w restauracji, czy na basenie otwartym, czy po prostu spacaer. Ciagle sie smiala, bawila sama, ideal moja mama sie nia zachwycala ciagle. Mam nadzieje ze jej tak zostanie na jakis dluzszy czas bo takie macierzynstwo to spelnienie marzen

Wczoraj mialysmy kolejne zajecia z babyschwimmen i mloda przeplynela pod woda metr hihi niesamowite to jest i jak ja wynurzylam nie bardzo wiedziala o co chodzi haha ale wszystko bylo ok a ja lzy w oczach ze strachu a pozniej juz z dumy!

Pojechalam z mama do H&M home i trafilysmy przy okazji na pokaz mody
Duzo fajnych rzeczy robilysmy a teraz szara rzeczywistosc. Maz cale dnie w pracy
A my z mloda same.

Zaraz biore mala w nosidlo i idziemy po jakies zakupy do domu..

Wstawiam zdjecia - Kamizelka ktora kupilam malej w primarku i pokaz mody w mall of Berlin

Teraz ponadrabiam Was kochane
Załącznik 6040199Załącznik 6040200
śliczna !! fajnie że pływak CI rośnie
Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
BLACK super wyniki diety

SUNNY ja bym nie ryzykowala z tym krowim mlekiem tak wcześnie

GOCZEK pogoda u nas nieciekawa. Dobrze ze juz o 9 wyszłam na spacer z małym bo teraz już bym nigdzie nie poszła. Leje od godziny, jest duszno i ogólnie spać się chce. Chce kawy albo coli! !

KANA gratki 5 miesiąca!

KOPERCO świetna ta zielona kurtka tez bym ją wybrała dla młodego!

Szkoda ze mam SP tak daleko, to nie skorzystam z promocji. Trudno - więcej kasy zostanie w portfelu
o to nie jestem sama
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Podałam Ci na -20: BTS20
co za pała ze mnie nie zauważyłąm, no trudno.

Właśnie przyszła przysyłka z all z oballem i reszta i kurde mi 2óch gryzakow nie przysłali mimo że na paragonie są. Już dzwoniłam i napisałam reklamacje. Nie chce za nie kasy, chce gryzaki:/
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 15:50   #1873
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Madzixx Twój Tż jeździ motorem? Chyba kiedyś na fejsie ten temat był, potem nie mogłam znaleźć. Mój od jakiegoś czasu chce kupuć, ja jestem strasznie przeciwna, nie mowię mu że nie może, ale że bardzo mi się ten pomysł nie podoba brrr Motory są dła mnie strasznie niebezpiecznie, a mój Tż ma naturę szaleńca he lubi szybko jeździć i mnie to przeraża. A teraz jak na złość wśród kolegów wysyp motorów,ojciec motor brat motor ehh oby mu przeszło.
jeździ ja też nie byłam na początku zachwycona ale mi wytłumaczył wszystko, kupił motocykl enduro (honda transalp) na babski język jak mi tłumaczył to coś pomiędzy ścigaczem a crossem,taki motor może też jechać polnymi drogami, wjedzie na wzniesienia itd zrobił prawko i jeździ z głową, nie szaleje po 200km/h
ścigaczom mowię NIE, ale te mi się podobają, sama jechałam nie raz i to coś pięknego takie poczucie wolności ahh nawet ostatnio jak u teściów byliśmy to Alę zostawiliśmy i wsiadłam po długiej przerwie, rok bo najpierw ciaża, potem wiadomo i było extra
a Twoj chce ścigacz kupić? u mojego też wysyp motorów-jego brat, dwóch kuzynów i koledzy też mają ale zwykle z bratem pojeździ, mają kamerki na kaskach i się bawią
planują też wypad na weekend na mazury z plecakami, śpiworami..nie dziwię się, bo sama bym pojechała

Cytat:
Nie mam kodu wlasnie. Trzeba te obrazek pokazac chyba. A wozek ten lite to pokazany jest z dwuch stron ze moze dziecko siedziec..

Ja mam czekoladowe duze grycany a kupon mam z newsletera niebieskiego pudelka. Daj mail na pw
oo też dostałam z tego niebieskiego pudełka, nawet nie zajrzałam

Cytat:
a ma ścigacz, enduro czy cross?
wsiądz raz i zobaczysz, że to nic strasznego
Stary 2015-08-25, 15:59   #1874
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

eee po co Ci o tym mówił

Hmm taki bardziej miejski, kółka są małe...

Cytat:

A podasz link? Może jakaś inna wersja jeszcze o której nie wiem 😁 wolałabym z przekładanym oczywiście 😉
Stary 2015-08-25, 16:01   #1875
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
jeździ ja też nie byłam na początku zachwycona ale mi wytłumaczył wszystko, kupił motocykl enduro (honda transalp) na babski język jak mi tłumaczył to coś pomiędzy ścigaczem a crossem,taki motor może też jechać polnymi drogami, wjedzie na wzniesienia itd zrobił prawko i jeździ z głową, nie szaleje po 200km/h

ścigaczom mowię NIE, ale te mi się podobają, sama jechałam nie raz i to coś pięknego takie poczucie wolności ahh nawet ostatnio jak u teściów byliśmy to Alę zostawiliśmy i wsiadłam po długiej przerwie, rok bo najpierw ciaża, potem wiadomo i było extra

a Twoj chce ścigacz kupić? u mojego też wysyp motorów-jego brat, dwóch kuzynów i koledzy też mają ale zwykle z bratem pojeździ, mają kamerki na kaskach i się bawią

planują też wypad na weekend na mazury z plecakami, śpiworami..nie dziwię się, bo sama bym pojechała

To mój chce chyba coś podobnego, na pewno to nie ścigacz, duźo razy mi pokazywał ale ja patrze niby ale się nie wczuwam wcale hehe jak mi pokaże to napiszę jaki, sama nie bede dopytywać :P U nas na chrzcinach w środę na jakiś wyjazd do Tallina motorowcy się dogadywali. A za rok chcą do Hiszpanii jechać na 2 tygodnie - mąż świadomy że nie pojedzie, ale tutaj chętny jest polatać. Narazie każe mu rowerem się cieszyć
Stary 2015-08-25, 16:04   #1876
gossip_girl21
Zakorzenienie

U mnie siostra byla, odwiedxiny z znienacka 😉 ogolnie to zostalam sama nue mam komu sie pozalic, tylko wam, moja przyjaciolka nie ma czasu, a jak ma to nie dla mnue, jest w polsce ma swoje życie i niwych znajomych, zas ta znajoma co dziwne rady mi dawala, tez czasu nie ma i jakas dziwna sie zrobiła jakby jakieś ale miala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 16:05   #1877
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna ale moja za cholere na brzuchu lezec nie chce
Bardziej mysle o tej macie na podloge gdy juz Michas bd siedzial.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 16:11   #1878
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

za trudne pytania zadajesz haha

jestem mamą
Stary 2015-08-25, 16:16   #1879
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne to ważenie, my zawsze do golaska musimy rozebrać 😃
Sonia, w jakim tempie Mały przybiera, liczylas ile g tygodniowo? (pytam, bo jestem ciekawa kiedy dziecko powinno zwalniać z wagą)
U nas od 4 m-ca wolniej przybiera ok.150g tyg. W 6 tyg.rowno 800g przybyło

Cytat:
A lekarka komentowala jakoś ten przyrost? W porządku jest teraz? My mamy 200-250g tyg. (ale Mikołaja nie dogonilysmy jeszcze) 😀

To super przybiera!

Cytat:
Jane muum, chciałabym tak za 700zl sprzedać, przy czym spacerówka nówka sztuka
😉 + gondola i fotelik, szaro-czarny

biedny 😖 to przez kaszelek pewnie...

😞 współczuję

brawo 👏 😃

Hehe Tż wie co robić 😁

Na poprzedniej promocji się wliczaly 😉

Gratki i współczuję marudzenia

jakiś foszek na mleko chyba 😖 minie

ale miałaś fajny czas 😃 kamizelka super

Na zdrowko Julek 😁

Hehe mądra psinka 😃

Ciekawe czy rozszerzenie diety pomoże, no oby to było to ✊😚

To tanio sprzedajesz. Ja swoj kilkuletni za tyle planuje sprzedac.
Julek nie ulał bod kaszlu raczej zaczal kaszlec bo mu mleko podeszlo do gardła :/

Cytat:
Dostalam kupon do hm na odziez dziecieca -20% chce ktoras? Oferta tylko na stacjonarny hm
Ten kupon jest do wielokrotnego użytku. Wystarczy na telefonie go pokazac

Violka - wklej link do str.sekaczy cioci
Stary 2015-08-25, 16:18   #1880
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
To mój chce chyba coś podobnego, na pewno to nie ścigacz, duźo razy mi pokazywał ale ja patrze niby ale się nie wczuwam wcale hehe jak mi pokaże to napiszę jaki, sama nie bede dopytywać :P U nas na chrzcinach w środę na jakiś wyjazd do Tallina motorowcy się dogadywali. A za rok chcą do Hiszpanii jechać na 2 tygodnie - mąż świadomy że nie pojedzie, ale tutaj chętny jest polatać. Narazie każe mu rowerem się cieszyć
jak nie ścigacz to jest dobrze hehe te motory enduro są fajne
mój był na zlotach już dwa razy i widziałam fotki to spoko klimat, nawet ojcowie z dziećmi przyjeżdzali o do Hiszpanii to bym sama skoczyła motorem lubię bardzo jeździć, myślę dla siebie o czymś lajtowym np skuter Vespa czerwony szwagier mi znalazł taki, do 100km/h pojedzie
Stary 2015-08-25, 16:33   #1881
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
To fajnie czekam na resztę chętnych do wieczora- jutro wyśle ja albo ciotka

priv poszedl

JAŚ

Stary 2015-08-25, 16:42   #1882
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
VIOLKA - A jak dzisiaj Czester? Odbrazil się czy dalej foch?

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Ooo.. jak wymyślisz to daj znać - może będziesz moja inspiracją bo po tych czystkach w lodowce okazuje się ze będę musiała na czwartek i piątek coś wymyślić... eh...

Tradycyjnie makaron - cukinia, boczek, cebula, czosnek, śmietana słodka, pomidorki cherry ale to juz do talerza
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 16:44   #1883
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie za czesto juz nie wiem co robic. moze mi sie uda zwalczyc, ale to chyba nie jest normalne tak czesto

matko jak ja malego odstawie? pewnie tez beda z tym problemy
Nie wiem chyba nie jest, ja ani razu nie mialam

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 16:46   #1884
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

mój był na zlotach już dwa razy i widziałam fotki to spoko klimat, nawet ojcowie z dziećmi przyjeżdzali o do Hiszpanii to bym sama skoczyła motorem lubię bardzo jeździć, myślę dla siebie o czymś lajtowym np skuter Vespa czerwony szwagier mi znalazł taki, do 100km/h pojedzie

O jaka wariatka)) ja nigdy o motorze sobie nie myślałam. Mój Tż przy mojej mamie o planie motorowym powiedział, a moja mama o ja tyle lat motorem do pracy dojeżdżałam to potem z wrażenia nie mógł wyjść hehe że teściowa taka i mowi że przyzwolenie od teściowej jest

Majka niewi czy tak można ale dam linka obejrzyjcie sobie
www.podlaskatradycja.pl
Stary 2015-08-25, 16:47   #1885
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
U nas od 4 m-ca wolniej przybiera ok.150g tyg. W 6 tyg.rowno 800g przybyło

To super przybiera!

To tanio sprzedajesz. Ja swoj kilkuletni za tyle planuje sprzedac.
Julek nie ulał bod kaszlu raczej zaczal kaszlec bo mu mleko podeszlo do gardła :/

Ten kupon jest do wielokrotnego użytku. Wystarczy na telefonie go pokazac

Violka - wklej link do str.sekaczy cioci
Mówisz? Kurcze może masz rację... W sumie spacerówka nowa, zrobię "risercz" później na kompie za ile to chodzi 😉 dzięki

Mój mąż bardzo lubi sekacz 😃 ja w sumie też zjem ale wolę coś bardziej mokrego 😉 sternik tesciowej jest pycha 😁
Stary 2015-08-25, 16:48   #1886
soniuska
Zakorzenienie

Cash wspolczuje..
I tez mam taka nadzieje

Koperco tego sie nie moge doczekac.lapania stopek.

Kami gdyby nie to ze man woxek to bym od Ciebie brala

Mysle jak zaczsc rozsserzsnie.
Mam do wyboru kaszki, ziemniaka,dynie albo marchewke. Sinlac albo kleik kukurydziany ☺
Kazala tydzien jedna rzecz dawac po trochu. Reszta warzyw pozniej bo brokul groszek kalafior wzdymajace sa.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 16:52   #1887
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Tradycyjnie makaron - cukinia, boczek, cebula, czosnek, śmietana słodka, pomidorki cherry ale to juz do talerza
Cukinie boczek cebule i czosnek zesmazasz?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 16:56   #1888
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:

Mój Tż ma właśnie ścigacza walcze z tym ale to jak walka z wiatrakami... twierdzi że jeździ z głową i wie co robi.. mogłabym mu tłuc w kółko ale słysze tylko ze on od zawsze chciał i teraz spełnia swoje marzenia masakra...mam tylko nadzieje ze szybko mu się znudzi... na szczęście nie jeździ na nim często...jak dobrze że zima idzie
Stary 2015-08-25, 16:58   #1889
DomimaZet
Zakorzenienie

Cale szczęście mojego męża nie interesują i nigdy nie interesowały motory - dziękuję za to bo chyba bym zeszła z tego świata. Ja z moja tendencja do panikowamia i wkręcania bym sobie z tym nie poradziła...
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 17:05   #1890
gossip_girl21
Zakorzenienie

Soniajak po mleku ma problemy zacznij od warzyw moze?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości