Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-25, 19:25   #1381
201607111008
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Ja ogółem Laurę lubię, śledzę na snapie, ale jakoś niezbyt do mnie ten film trafia, wolę inny typ filmików. Chyba zapotrzebowanie jest wśród widzów na tego typu twórczość, bo ostatnio na sporo tego trafiam :P
Wydaje mi się, ze niekoniecznie zapotrzebowanie, a po prostu najłatwiej nabić sobie tak wyświetlenia łapki. Podpasowane pod gusta nastolatek, więc nie zminusują, a jeszcze wyślą koleżankom i pozachwycają się jakie piękne, klimatyczne itp
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:27   #1382
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

Laura, dziewczyna Martina Stankiewicza dodała film na YT, widziałyście? Śledzicie Lau?
Ale o co chodzi? Ura popełniła tag a'la Karolina Baszak autoportret? jakiś nowy trąd?
Kim w ogóle jest Ura, oprócz dziewczyną swojego znanego chłopaka?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:28   #1383
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Ok, przyznam się. Mam obecnie pracę >zapchajdziurę< w sklepie w CH. Natomiast za kilka dni czeka mnie między innymi rozmowa na stanowisko rejestratorki medycznej w prywatnej klinice w ścisłym centrum miasta. Nie mam zielonego pojęcie ile mogłabym tam zarabiać a na pewno spytają o zarobki. Często spotykam się w necie ze stawkami około 2 tys. ale też lekko powyżej minimalnej krajowej. Wiele wypowiedzi sprzed podwyższki "minimalnej" mówi o zarobkach 1200-1500 a nieliczne powyżej 2 tysiaków. Nie wiem jakie widełki podać, by nie zaniżyć i nie zawyżyć. Nie mam doświadczenia na takim stanowisku, jedynie na nieco pokrewnym w sekretariacie szkoły. Więc chyba nie wypada sięgać nawet po 1800 zł? Jakoś się przyzwyczaiłam, że wszędzie mało zarabiałam i teraz mam kompleksy i poczucie wstydu. A wiem, że praca wymagająca i głupio dostać mniej niż 1600-1800 zł. Ale czy według nich nie przesadzę na sam początek mojej kariery? Damn. takie to wszystko trudne.
Według mnie powinnaś podać kwotę, która realnie wystarczy Ci na utrzymanie, opłacenie rachunków, jakichś drobnych zachcianek - w zależności od Twoich potrzeb. Nie ma sensu zaniżać kwoty na siłę, z doświadczenia wiem, że potem ciężko się zmotywować do pracy - a o podwyżkę nieprędko będziesz mogła się ubiegać raczej.
Uważam, że 1800 zł to przyzwoita kwota, ja zawsze podaję swój "cennik" i mówię, że nie jest to kwota sztywna i jestem gotowa negocjować w razie potrzeby. Zwykle działa

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:32   #1384
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Jakby ktoś był zainteresowany to dzisiaj o 20.00 w Czwórce będą Darwini
W stop drogówce?

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
oesu, kolejna słodko-pięrdząca Wszystko takie oryginalne: och kocham deszcz, cotton balls w pokoju, zamulająca muzyka i zamulający "romantyczny" głos i najlepsze: "piję wszystko ze słoików" - gratulacje! Weźcie ją ode mnie, plis Jedyną ciekawszą rzeczą był odtwarzacz VHS i całkiem spoko (choć nic nie urywającego) montaż.
Widzę, że tobie też nie przypadła do gustu. Miała pewnie być taka wyjątkowa a jest tysiące innych. Nudno. Jedyny plus za imię. Uwielbiam Ure <3 Każda Laura ma u mnie plusisko za imię.
Stary 2015-08-25, 19:37   #1385
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, ze niekoniecznie zapotrzebowanie, a po prostu najłatwiej nabić sobie tak wyświetlenia łapki. Podpasowane pod gusta nastolatek, więc nie zminusują, a jeszcze wyślą koleżankom i pozachwycają się jakie piękne, klimatyczne itp
W sumie racja

Cytat:
Ale o co chodzi? Ura popełniła tag a'la Karolina Baszak autoportret? jakiś nowy trąd?
Kim w ogóle jest Ura, oprócz dziewczyną swojego znanego chłopaka?
Rozumiem, że Ura miało być śmieszne, bo ja napisałam Lau?
A to musi kimś konkretnym być? Nie widzę problemu, by Laura sobie coś tworzyła swojego, przecież to, że ma sławnego chłopaka nie znaczy, że nie może próbować zaistnieć po swojemu, choć fakt, chłopak jest sporym ułatwieniem w tej sytuacji, bo walczyć o widownie nie musi.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Miała pewnie być taka wyjątkowa a jest tysiące innych. Nudno.
Zgodzę się, wszystkie takie filmiki odbieram tak samo, mogłabym obejrzeć parę pod rząd i pewnie miałabym problem z oddzieleniem jednego od drugiego.
Jestem jednak ciekawa, czy dalsze filmiki będzie tworzyć w tej samej konwencji, czy spróbuje coś bardziej pogadankowego. Śledzę ją na snapie i tam ma coś ciekawszego do powiedzenia, bez takiego klimatu jak na filmiku.
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:37   #1386
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
W Scan-Medzie rejestratorki medyczne zarabiają najniższą krajową bez szans na podwyżkę.
: /
Kuźwęłkę. Kiedy mam się wyprowadzić i założyć rodzinę jak za wszystko dają ochłapy? Mam nadzieję, że jeśli dostanę tę robotę to za wyższą stawkę. Inaczej zostaję w sklepie. Podobny poziom stresów a stawka ta sama. Tylko, że taka rejestratorka chyba lepiej wygląda potem w cv?
Stary 2015-08-25, 19:38   #1387
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
oesu, kolejna słodko-pięrdząca Wszystko takie oryginalne: och kocham deszcz, cotton balls w pokoju, zamulająca muzyka i zamulający "romantyczny" głos i najlepsze: "piję wszystko ze słoików" - gratulacje! Weźcie ją ode mnie, plis Jedyną ciekawszą rzeczą był odtwarzacz VHS i całkiem spoko (choć nic nie urywającego) montaż.
Niby montaz spoko, ale jak dla mnie to wszystko wyszlo zbyt sztucznie.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:40   #1388
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

SweetHusky, w jakiejś sieciówce robisz czy noname? Ja po pracy w LPP uciekam byle dalej od sklepów.
No, rejestratorka wygląda zdecydowanie lepiej w CV.
Stary 2015-08-25, 19:41   #1389
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
W sumie racja

Rozumiem, że Ura miało być śmieszne, bo ja napisałam Lau?
A to musi kimś konkretnym być? Nie widzę problemu, by Laura sobie coś tworzyła swojego, przecież to, że ma sławnego chłopaka nie znaczy, że nie może próbować zaistnieć po swojemu, choć fakt, chłopak jest sporym ułatwieniem w tej sytuacji, bo walczyć o widownie nie musi.
Nie, ja tak "zmiękczam" to imię, skracam. Podoba mi się bardzo w wersji pełnej i Ura <3

Sądzę, że fajnie jakby była kimś konkretnym . Naprawdę mam powoli dość vlogerek, które tylko lubią deszcz, przeglądać stare zdjęcia a poza tym nic ciekawego. Fifi mnie kupiła swoją pasją. A czym kupi mnie ta dziewczyna? Cotton Balls w pokoju? Nastrojową muzyczką? Szukam treści a nie pięknych słów.
Stary 2015-08-25, 19:42   #1390
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ja ogółem Laurę lubię, śledzę na snapie, ale jakoś niezbyt do mnie ten film trafia, wolę inny typ filmików. Chyba zapotrzebowanie jest wśród widzów na tego typu twórczość, bo ostatnio na sporo tego trafiam :P
Moim zdaniem to raczej moda. Mi sie te wszystkie filmy zlewaja w jedna calosc.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:42   #1391
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
kupiłam Creme de nude i Creme de rose, więcej grzechów nie pamiętam, dobranoc

No wiedziaaaaaaaaaaałam!

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Dziołszki, ale za Wami tęskniłam
a nadrabiałam chyba ze sto lat...

A już Cię spisałam na straty...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:43   #1392
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Czytam komentarze i wszędzie tylko: popłakałam się, miałam ciarki, cała drżałam.
Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
W skali od jeden do śmierć DiCaprio w Titanicu, to było po prostu najsmutniejsze video ever.
<3 Mnie się film spodobał Jak mówiła o tym, że kiedyś może będzie miała córkę to tak słodziutko mi się zrobiło

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Komentarz Fifi chyba już usunęła :P. Tyle wyświetleń, tak mało komentarzy. Szusz, lubiłam Cię i lubię w pewnym stopniu dalej, ale takie tworzenie sobie alternatywnej rzeczywistości bez grama krytki czy odmiennego zdania nie jest zdrowe
Dla przypomnienia - SZUSZ nie czyta WIZAŻU bo nie ma na to czasu!
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Opowiem Wam śmieszno-straszną historyjkę z kategorii 'praca' Pani reprezentująca firmę Miraculum zaprosiła mnie na rozmowę w sprawie pracy w charakterze wizażystki marki Joko. Rozmowa miała się odbyć w galerii. Parę minut po umówionej godzinie pani zadzwoniła, że siedzi w jednej z kawiarni. No to idę. Przywitałam się, pani poprosiła mnie, żebym usiadła, "najlepiej od drugiej strony, bo tu mam kalendarz" - patrzę, a tam czeka świeża kawa z herbatniczkiem. Myślę sobie, miły gest, chociaż zazwyczaj się mnie najpierw pytają, co bym się chciała napić. Dziewoja (bo to w sumie młoda pani była) zagaja, jak sobie wyobrażam pracę w ich firmie, po czym ZAGARNIA do siebie kawę z herbatniczkiem bez zaproponowania z grzeczności choćby wody. Następnie zaczyna wpierdzielać na moich oczach ciasteczko, pomiędzy chrupnięciami mówiąc o pracy za totalnie, jak się okazało, żenującą stawkę. Dalej jestem w szoku
Jakbyś się zgodziła to może by się i podzieliła
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Co do tematy jedzenia - wczoraj jadłam loda OREO, tego na patyku... o b ł ę d. Mistrzostwo. Wspaniałość. Dzisiaj idę zrobić zapasy do domu
Uwielbiam je tylko takie słodkie, że czasem nie potrafię zjeść do końca
Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Dziołszki, ale za Wami tęskniłam
a nadrabiałam chyba ze sto lat...
Filmy Szusz też nadrobiłaś?
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:43   #1393
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Btw, jak pizza to tylko PIZZA GDYNIANKA w wiekowej już knajpeczce (zdrobnienie celowe, mające swoje wytłumaczenie w metrażu tego miejsca) na Świętojańskiej <33333 To jest specyficzna POLSKA PIZZA z tradycją <333
Kocham.
Gdy jest ładna pogoda to zawsze biorę >>na wynos<< i śmigam jeść do parku na Kamienną Górę, opodal.

Jadłam! Świetna historia stoi za tym miejscem, zauroczyła mnie...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:44   #1394
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Nie, ja tak "zmiękczam" to imię, skracam. Podoba mi się bardzo w wersji pełnej i Ura <3

Sądzę, że fajnie jakby była kimś konkretnym . Naprawdę mam powoli dość vlogerek, które tylko lubią deszcz, przeglądać stare zdjęcia a poza tym nic ciekawego. Fifi mnie kupiła swoją pasją. A czym kupi mnie ta dziewczyna? Cotton Balls w pokoju? Nastrojową muzyczką? Szukam treści a nie pięknych słów.
Pierwszy raz słyszę takie zdrobnienie

Właśnie też się przekonuję do Fifi, choć początkowo mnie zniechęciła tym filmikiem o minimaliźmie. Brakuje na YT takich normalnych kobiet, a nie pseudoartyzmu i wciskanie do wszystkiego głębi na siłę.
Stary 2015-08-25, 19:47   #1395
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
SweetHusky, w jakiejś sieciówce robisz czy noname? Ja po pracy w LPP uciekam byle dalej od sklepów.
No, rejestratorka wygląda zdecydowanie lepiej w CV.
Pracuję w pewnej sieci księgarń. Ale nie Empik.
Wolę tak wśród papierów niż w branży ciuchowej. Poza tym kupili mnie dość luźnym dress codem a nie jak w LLPp - kup u nas cały zestaw ciuchów i potem ubieraj się codziennie tak samo jak reszta w ciuchy naszej marki, ewentualnie cała na czarno. Sklepy z ciuchami i butami omijam przy szukaniu > pracowej zapchajdziury<
Stary 2015-08-25, 19:47   #1396
cattt
Mrs Mrau

Oleska jakby zyskała nieco bogusiowego pierwiastka

cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:51   #1397
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/6zpKwutDFp/
Panna Joanna i nowy fryz.
wow. fajnie. bardzo bardzo fajnie

Cytat:
zupy krem też ?
Stary 2015-08-25, 19:51   #1398
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Pracuję w pewnej sieci księgarń. Ale nie Empik.
Wolę tak wśród papierów niż w branży ciuchowej. Poza tym kupili mnie dość luźnym dress codem a nie jak w LLPp - kup u nas cały zestaw ciuchów i potem ubieraj się codziennie tak samo jak reszta w ciuchy naszej marki, ewentualnie cała na czarno. Sklepy z ciuchami i butami omijam przy szukaniu > pracowej zapchajdziury<
Jak ja pracowałam w LPP to można było się ubierać dowolnie, ale to było z dwa lata temu, więc mogło coś się zmienić od tego czasu. Ale okropna harówka za psie pieniądze, teraz też omijam, ale wtedy potrzebowałam roboty na szybko na około rok- wytyrałam miesiąc i tyle mnie tam widzieli.
Ale praca wśród książek brzmi fajnie <3 i pewnie mniej klientów-oszołomów niż w odzieżówce.
Stary 2015-08-25, 19:52   #1399
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Pierwszy raz słyszę takie zdrobnienie

Właśnie też się przekonuję do Fifi, choć początkowo mnie zniechęciła tym filmikiem o minimaliźmie. Brakuje na YT takich normalnych kobiet, a nie pseudoartyzmu i wciskanie do wszystkiego głębi na siłę.
Sama je sobie wymyśliłam. Ale nie zabraniam używać jak się komuś podoba

Mnie się wydaje, że z vlogami to czasami jak z celebrytami. Jedne vlogerki zaczęły nagrywać bo naprawdę miały coś do przekazania a inne tylko by zaistnieć. Nie znam twórczości Laury ale po tym jednym filmiku, który chyba jest jej pierwszym, nie zaciekawiła mnie jej osoba. Chcę rozmarzoną, melancholijną dziewoję? Sięgam po Anię z Zielonego Wzgórza
No tak się teraz na Urze wyżywam, ale naprawdę mam już dość nijakości. Szkoda czasu na tworzenie takich filmików a już tym bardziej na ich oglądanie. Ale to moja opinia. Nie chcę urazić fanek takich produkcji.
Stary 2015-08-25, 19:53   #1400
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, przyznam się. Mam obecnie pracę >zapchajdziurę< w sklepie w CH. Natomiast za kilka dni czeka mnie między innymi rozmowa na stanowisko rejestratorki medycznej w prywatnej klinice w ścisłym centrum miasta. Nie mam zielonego pojęcie ile mogłabym tam zarabiać a na pewno spytają o zarobki. Często spotykam się w necie ze stawkami około 2 tys. ale też lekko powyżej minimalnej krajowej. Wiele wypowiedzi sprzed podwyższki "minimalnej" mówi o zarobkach 1200-1500 a nieliczne powyżej 2 tysiaków. Nie wiem jakie widełki podać, by nie zaniżyć i nie zawyżyć. Nie mam doświadczenia na takim stanowisku, jedynie na nieco pokrewnym w sekretariacie szkoły. Więc chyba nie wypada sięgać nawet po 1800 zł? Jakoś się przyzwyczaiłam, że wszędzie mało zarabiałam i teraz mam kompleksy i poczucie wstydu. A wiem, że praca wymagająca i głupio dostać mniej niż 1600-1800 zł. Ale czy według nich nie przesadzę na sam początek mojej kariery? Damn. takie to wszystko trudne.
Po pierwsze - pytanie o zarobki na rozmowie kwalifikacyjnej bywa podchwytliwe, jeśli na dane stanowisko nie masz doświadczenia.
Najbezpieczniej powiedzieć, że chętnie zaczniesz od sumy około 1400 złotych na rękę, a w miarę możliwości będziesz otwarta na kolejne propozycje - sama przy tym się rozwijając i nabierając doświadczenia.
To w miarę bezpieczne, ale musisz liczyć się z tym, że nie zaczyniesz od 2 tysięcy raczej.
Moja koleżanka w takiej klinice w Chorzowie zaczynała od najniższej i trochę tak pracowała, a teraz zrobili ją kierowniczką działu z lekami w Katowicach i choć pracy ma niemało, to zarabia sporo. Trwało to kilka lat, ale wszystko po kolei - szczególnie jak nie masz doświadczenia. Warto go nabrać nawet za najniższą - jeśli masz się jak utrzymać ofkors.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:53   #1401
Arrianna
Zakorzenienie

Włosy Panny Joanny super!
O matko, dziewczyny byłyście dzisiaj w Super Pharmie na dniach lifestyle? Wpadłam po kilka rzeczy i prawie utknęłam na dobre ;D
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:54   #1402
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

No wiedziaaaaaaaaaaałam!
A czo, Ty jednak kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Jadłam! Świetna historia stoi za tym miejscem, zauroczyła mnie...
Opowiedz

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-08-25 o 19:56
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:55   #1403
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
aż obejrzałam z ciekawości. ładna dziewczyna, ale trochę zalatuje podróbą karoliny baszak. i ten rozmemłany sposób mówienia, przy którym przyspieszenie 1.5 to minimum
no ale znanego chłopaka ma, więc wróżę jej karierę w youtubowym światku
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:55   #1404
juli_jka
now or never

Karolina Baszak

nie podoba mi się ta sukienka, znaczy te ptaszyska są okropne
i mnie sie wydaje, czy ona powiedziała, że sukienka jest "błękitna" ???
sam krój całkiem ok.
Stary 2015-08-25, 19:56   #1405
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
: /
Tylko, że taka rejestratorka chyba lepiej wygląda potem w cv?

ZDECYDOWANIE lepiej. Chyba, że zawodową przyszłość wiążesz z handlem - to już zależy od Ciebie.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 19:59   #1406
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

Ale praca wśród książek brzmi fajnie <3 i pewnie mniej klientów-oszołomów niż w odzieżówce.
Chyba tak. Ciężko powiedzieć. Są tacy ze swoimi humorkami, ale pewnie mniej się przy nich człowiek podenerwuje jak w innych miejscach. Nie mam porównania. Raz tylko lata temu miałam dzień próbny w obuwniczym - nigdy więcej. I to nie klienci mnie przerośli, bo z nimi nie miałam prawie kontaktu a buty, pudełka. Układanie tego dziadostwa. Niby nic a dobiło mnie tamtego dnia totalnie. Bajzel potworny a ja musiałam to ogarnąć. Jeden rządek ledwo ułożyłam, a przychodziła klienta i zabiera jedno pudełko. Wszystko przesuwać od nowa. Oni wtedy szukali jelenia, który w okresie promocji posprząta to za darmo. Teraz to wiem, wtedy jako młódka dałam się wykorzystać. Kilka godzin sprzątania za darmochę.
Teraz darmowe dni próbne u mnie trwają max 2 h. Za więcej niech mi płacą albo spadają.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:

ZDECYDOWANIE lepiej. Chyba, że zawodową przyszłość wiążesz z handlem - to już zależy od Ciebie.
Ja się widzę jako kochającą matkę - utrzymankę męża. Przyznaję się do tego bez bicia. Pracuję bo sytuacja mnie do tego zmusza

No ewentualnie w biurze, z daleka od klientów, gdzie tylko użeram się ze współpracownikami.

Co do stawek - Munko, dziękuję za radę. Pewnie będę musiała przeboleć niższą i może kiedyś podwyżka <3

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-08-25 o 20:01
Stary 2015-08-25, 19:59   #1407
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Znajoma rejestratorka zmieniła pracę, jest teraz asystentką biurową w kancelarii prawnej. Moim zdaniem również wygląda to o wiele lepiej.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 20:02   #1408
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Opowiedz
http://namonciaku.pl/3miasto/1,11305...pokolenia.html
Stary 2015-08-25, 20:04   #1409
201607110949
Konto usunięte

makijaż Zmalowanej na Karolinie. Jak na mój gust, ten fiolet na dolnej
powiece jest zdecydowanie za szeroko położony. Taki się trochę efekt choroby robi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karolina.jpg (42,8 KB, 114 załadowań)

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-08-25 o 20:06
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 20:06   #1410
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/6zpKwutDFp/
Panna Joanna i nowy fryz.
Przepięknie jej!
Może ją gdzieś spotkam na mieście

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości