|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
perfumove love
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Cytat:
Dobre i to ![]() Oddałabyś mi Tam Dao za R&Ch? Zasadzam się na niego od jakiegoś czasu, a nawet nie miałam okazji przetestować ![]() Może mogłabym coś jeszcze polać w większej ilości, ale nie wiem czego szukasz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do poszerzenia naszej wymianki, to moje chciejstwa są tutaj: http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6436/ Może masz coś zbliżonego do moich musz-mieci? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Coś tam mam ![]() Mitzah Diptyque 34 Blv St Germain Lutens 5 o'clock Montale Roses Elixir Shalimar PI L'eau, + oczywiście Roses&Chocolate. Daj znać, czy wszystkimi ww. byłabyś zainteresowana, to napiszę ile czego mam lub mogę polać ![]() Tego drugiego Diptyque już nie masz pewnie? Ostatecznie chciałabym w razie czego: - Demeter Holy Smoke - 4,5 ml - Demeter Fireplace - 4,5 ml - Acqua di Gioia Essenza - 8 ml - Diptyque - Tam Dao - 10 ml bez psika. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A Tonki i Thunderstorma nie chcesz? Bo nie poleciały nigdzie ![]() U Ciebie tak najbardziej bym chciała (poza R&Ch) Mitzah, Diptyque 34 Blv St Germain i Lutens 5 o'clock, i jeszcze wpadło mi w oko Diptyque Philosykos. Jakąś fajną wymiankę chyba ukręcimy, coś czuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
HP (sampel 2ml) Zen 5ml Rihanna (sampel 2ml) Princes Night (sampel 2ml) Madonna ToD Naked (do 5ml) JHAG Mad Madamme (5ml) Chanel Chance eau tendre (5ml) prada candy 2ml to zadeklarowalas ze mozesz oddac , podejrzalam jeszcze Twoja fragrantike i mam pytanie czy moglabys np zrobic mi mniejsza odlewke Madonny a zrobic druga odlewke czegos z: Kenzo Amour, A.ou demon, donna karan DKNY Chyba ze nie chcesz ruszac tych fragranticowych zapachow? jesli wszystko sie zgadza napiszesz mi prosze ile czego mililitrazowo chcesz ode mnie ostatecznie? mowa byla o probkach: Estee Lauder, Sensous probka niecale 1ml Givenchy, Organza, resztka (R) Cartier, Dragon edp, ok 0,4 ml, (R) Lalique, Amethyst (F), ok 1,5ml i wiekszych Flakon Dune La maison de la Vanille, Versace, Crystal Noir ja w Warszawie jestem uchwytna tylko do 8ego bo potem wyjezdzam na tydzien
![]() |
#2556 | |
perfumove love
|
Cytat:
No właśnie wczoraj poczytałam trochę o Tonce i Grzmocie ![]() Proponuję przejście do któregoś z wątków, będzie się łatwiej znaleźć z naszą wymianką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zadomowienie
|
rozpaczliwie poszukuję Majalis Rosine
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje Dambrosii, Ichnusy Smoke for the Soul, Imperial Tea i Playing with a Devil
![]()
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Do poszukiwanych przeze mnie zapachów dołącza L`Oiseau de Nuit Parfumerie Generale - może ktoś ma...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I za to wszysttko: Ange ou Demon (sampel 1ml) Kenzo Amour (sampel 1ml) HP (sampel 2ml) Rihanna (sampel 2ml) Princes Night (sampel 2ml) Prada Candy (2ml) Zen (5ml) Madonna ToD Naked (5ml) JHAG Mad Madamme (5ml) Chanel Chance eau tendre (5ml) Chciałabym od Ciebie: Flakon Dune La maison de la Vanille (4ml z tego co pamiętam) Versace Crystal Noir (wzięłabym całość, czyli te 10ml) Estee Lauder, Sensous (probka niecale 1ml) Givenchy, Organza, resztka (R) Cartier, Dragon edp, ok 0,4 ml, (R) Lalique, Amethyst (F), ok 1,5ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
Calligraphy Saffron Aramis - 9 ml. Violetta di Parma Borsari - 6 ml. Surrender Avon - 5 ml. Idylle Eau Sublime - 5 ml. Nirmala Molinard - 10 ml. Extatic Balmain - 8 ml. Prada Amber - 7 ml. Angel Le Lys Mugler - 4 ml. Euphoria CK - 8 ml. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Ja chętnie oddam:
Boudoir 10ml Dianthus 10ml Sublime Balkiss 4ml M.Kors Michael 5ml 24 Gold OE 10ml najchętniej wymienię (może być więcej za mniej) na coś z półki :chcę" na F. ![]() ![]() mogę też odlać z moich flakonów: Angel La Rose Versense Shalimar Ode A la Vanile VI L`Intense Rougue Aboriginal (max 10ml) Stella in Two Peony Edytowane przez Ania_november Czas edycji: 2015-08-27 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Rozeznanie
|
Ja tam bym chętnie potestowała ASOE II, jak już tak chcecie oddawać
![]() I aktualizacja kramu próbkowego: -Ungaro Fruit d'Amour Green (f) - 1,5ml bez testowego psika; -Gucci Bamboo (f) - 1,5ml bez testowego maźnięcia (fiolka z zatyczką); -Marc Jacobs Daisy eau so fresh (f) - 1,2 ml bez testowego psika; -Lancome La vie est Belle (f) - 1,5ml bez testowego psika; -Thierry Mugler Angel EdP - 0,5-0,6ml; -Demeter Fireplace - 5ml bez dwóch, trzech testowych psików; -Demeter Holy Smoke - 5ml bez 3 psików; -Demeter Earthworm - 5ml; -Fragonard Patchouli - 0,6ml; -The Different Company Sel de Vetiver - 1,2ml; -Issey Miyake L'eau d'Issey - 4ml; -Gucci Rush - 1,5ml bez testowego psika; -Emanuel Ungaro Ungaro (f. z zatyczką)- 1,5ml; -Repetto edt (f) - 1,5ml; -Dior Hypnotic Poison - 1ml; -Dita von Tease Erotique - 1ml; -Burberry Body - 2ml bez dwóch testowych psików. Komu, komu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie mogę dołożyć Boudoir bo mam sporo ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Raczkowanie
|
Kochanie Belle mogę zrobić 5ml bo sama mam z 15 we flakonie.Bombki również 5 ml bo wiele nie zostało ale Perełek mogę zrobić 10ml.Mogę jeszcze zrobić sampla Lalique Satine jak nie znasz i sampla Tom Ford Velved Orchid.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
poszukuje wiekszych odlewek
Extatic Balmain Intense Gold See by Chloe Midnight Poison Datura Noir Bottega legere Betsey Johnson Betsey Johnson na testy Extatic Balmain
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2015-08-28 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
zamienię nowości:
-Narciso Rodriguez For Her EDP perfumetka ok.9ml/10, brak kartonika -Guerlain, Shalimar Initial ok. 1,2ml -Guerlain, Shalimar Initial L'eau ok. 1ml -Oriflame, Lady Avebury ok. 1,2ml -Salvador Dali, Ruby Lips ok. 0,5ml -Hermes, Elixir des Merveilles ok. 3,5ml Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-08-28 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Odlewki, szkiełka: Serge Lutens, Louve ok. 15 ml mogę odlać dowolną ilość do atomka Oriflame, Marcel 7 ml Bvlgari, Petits em Mamans 10 ml Montale, Roses Elixir 2,5 ml Aniołek likierowy 6 ml Fueguia, Candido Lopez 5 ml Black Soul Imperial 9 ml Korloff Gold 5 ml Cartier Le Baiser du Dragon 2,5 ml Hermes Elixir des Merveilles 5 ml Eau D'Italie Graine de Joie 4 ml L'Agent 1,5 ml Fcuk 3 4 ml Chopard Casmir 4 ml Jo Malone Peony Blush & Suede 5 ml Givenchy Oblique Play 5 ml L'Or EDT 9 ml Aquolina Gold Sugar 8 ml Reminiscence Tonka 8 ml Ralph Laurent Hot 8 ml La Martina Adios Pampa Mia Mujer 9 ml Plastik: Lutens Chergui 3 ml, stara wersja Montale Chypre 4 ml Złota Wanilia (?) nie wiem co to, dostałam z wymiany, pachnie jak ciastko waniliowe Mauboussin EDT 3 ml Mauboussin EDP 4 ml Miniatury firmowe: Jo Malone Lime Basil & Mandarin pojemność początkowa 9 ml, ubytek ok. 0,5 ml Marc Jacobs Dot 4 ml nowa Guerlain LPRN EDP 5 ml nowa Tous Sensual Touch 4 ml nowa Serge Lutens Nuit de Cellophane 5 ml nowa Serge Lutens Fleurs d'Oranger 5 ml nowa Próbki: Naomi Goodsir Cuir Velours Tentation Dantelle Mancera The Aoud Noir D'Orient Rose D'Arabie Nu Be Lithium Mancera Kumkat Wood Mancera Lemon Lime Mancera Aoud Violet SoOud Fatena Parfum Nectar Bond no.9 New Harlem Xerjoff Bouquet Ideale firmowa Alguien Suena Portrait of a lady Visa Tonkamade Lipstick Rose Odin 01 SoOud Ouris Mancera Indian Dream SoOud Fam Francis Kurkdjian Oud Cashmere mood Une Rose Alameda Serge Lutens L'orpheline firmowa nówka Serge Lutens Chergui firmowa nówka Tabac Rouge 4160Tuesdays New York 1955 firmowa Isvaraya Indult Sillage Tiara firmowa cdG 2 Teint De Neige Delrae Bois De Paradis Indochine Piotr Czarnecki Sensei EDT Oro Cavalli Praline De Santal Breil Milano For Woman Bal d'Afrique Molinard Habanita Artisa Batucada firmowa Eau D'Italie Morn to dusk firmowa Eau D'Italie Jardin Du Poete
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja bym chętnie przygarnęła 10-kę Kelly Caleche edt, 5-tkę Organzy I. i 5-tkę Balenciagi Cristobal - rozumiem ze to wersja damska? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
można, mam go sporo
![]() to co ? pw? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |||
ciepłe kluchy
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ew. Juliet Has A Gun Mad Madamme (5ml) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
NeverGoodEnough18 i BigMama przejrzę dokładnie wasze wątki i się odezwę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.