Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-26, 10:52   #1531
RosaPuff
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
to, to.
Nienawidzę. Dodam jeszcze najgorszą rzecz, bardzo popularną u mnie- ograniczenie do 40? eeee tam, jeżdzę 20 lat, jestem doświadczonym kierowcą, jadę 60! Ograniczenia są beeeeez sęęęęsuuu
błąd
nie zdałam prawka, ale podchodziłam, mój instruktor też w tej kwestii nie był najlepszy-pomarańczowe? DAWAJ JEDŹ ZDĄŻYSZ POMARAŃCZOWE JEST OD TEGO
*przepuszczam pieszego na pasach* po co się zatrzymujesz, jedź
ludzie złoci
zdarzało mi się kierowcę upomnieć w sytuacjach typu wyprzedzę na zakręcie albo a, nie zwalniam w niebezpiecznym punkcie gdzie nie widać czy coś nie wyjedzie
to dostawałam zawsze opieprz, bo jestem młodsza i nawet prawa jazdy nie mam
Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
RosaPuff, ja się z tobą zgadzam w 100%. I dobrze, że napisałaś to na czarno.
Ja mam jedną zasadę:
Nie mam prawka? Chcę pojeździć dla wprawy? Zabierają mnie ma dzikie pola i lasy, nie mam pasażerów typu dzieci, tylko obok mnie siedzi dobry, wprawiony kierowca z prawkiem. I tam sami, bez ryzyka, że kogoś zabijemy - trenujemy.
Innej opcji nie uznaję.
To co zrobiła ta dziewczyna moim zdaniem zasługuje na sprawę w sądzie. A dowody są, w postaci filmiku. Takie coś powinno się tępić!
To co dla mnie w takich sytuacjach jest najbardziej przykre to fakt, że ludzie, zwłaszcza młodzi, nastoletni krępują się reagować na takie zachowanie. Bo przecież jestem wyluzowana jak Andziaks, nie jestem sztywniarą z kołkiem w tyłku. Tyle razy porusza się tu temat nastoletniej widowni, która bierze przykład ze złego odżywiania, braku higieny etc. i jakkolwiek uważam, że przejmowanie odpowiedzialności za złe nawyki widzów nie do końca leży w gestii youtuberek, tak w sytuacji bagatelizowania sytuacji stwarzającej zagrożenie życia swojego i innych użytkowników drogi jest to zatrważające, zwłaszcza, że pod filmem "heheheszki" bo "andzia nie ma prawka".
RosaPuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 10:52   #1532
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

myślałam, że ta Andziaks jedzie sobie po jakiś polach, a tu aż weszłam w tego vloga i normalnie po ulicy
przecież ona mogła w każdej chwili spanikować i wjechać na chodnik i tym samym w człowieka, czy mogło zdarzyć się milion innych wypadków z udziałem osób postronnych
totalna głupota i nie rozumiem jak coś takiego można wrzucić na YT

zresztą pierwsze co zrobiła to włączyła się do ruchu nie patrząc w lusterko czy coś jedzie

edit: rany, właśnie patrzę, że ona i drugi raz jechała... i to z dzieciakami niezapiętymi pasami

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2015-08-26 o 10:56
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 10:52   #1533
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
Doncia

a mnie się nawet podoba, sama taki robie

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 10:56   #1534
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez her_green_eyes Pokaż wiadomość
czy jest taka drogeria w Trójmieście?

Z tego co wiem ten Jaśmin to ewenement Ale z ciekawszych drogerii masz kosmetykomanię.pl na zad...piu

Cytat:
to, to.
Nienawidzę. Dodam jeszcze najgorszą rzecz, bardzo popularną u mnie- ograniczenie do 40? eeee tam, jeżdzę 20 lat, jestem doświadczonym kierowcą, jadę 60! Ograniczenia są beeeeez sęęęęsuuu
błąd
nie zdałam prawka, ale podchodziłam, mój instruktor też w tej kwestii nie był najlepszy-pomarańczowe? DAWAJ JEDŹ ZDĄŻYSZ POMARAŃCZOWE JEST OD TEGO
ludzie złoci
zdarzało mi się kierowcę upomnieć w sytuacjach typu wyprzedzę na zakręcie albo a, nie zwalniam w niebezpiecznym punkcie gdzie nie widać czy coś nie wyjedzie

akurat z pomarańczowym się nie zgodzę Też byłam taka poprawna i w niedługim czasie po zdaniu prawka zaliczyłam pierwszą stłuczkę właśnie na pomarańczowym, bo postanowiłam sobie zahamować i koleś mi wjechał w tyłek Powiedział, że w życiu by nie pomyślał, że się zatrzymam i nie mam do niego pretensji - to był normalny człowiek, żadnych kłótni czy coś, pokrył szkody, ale fakt faktem, że od tego czasu na pomarańczowym jadę dalej Światła i tak są tak wyregulowane, że między moim pomarańczowym, a zielonym dla drugiej strony skrzyżowania jest jakiś odstęp.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 10:58   #1535
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
a uprzedzałam Justin to gej a April chodzi pijana i nie zna imienia swojego syna? Ludzie mają wyobraźnię

W ogóle hejtery - odkryłam pyszne czipsy piri piri (seria deluxe z Lidla). Mam nadzieję, że były/są/będą w Polsce, bo tak cudownie palą w buzi A dzisiaj próbowałam maoam o smaku rabarbaru z truskawką : love: Pyszota <3
jedz, jedz - już niedługo znowu nie zasuniesz kurtki
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:02   #1536
fableux
Zadomowienie

Cytat:
to, to.
błąd
ludzie złoci

Trudno mi uwierzyć, że są tacy instruktorzy i oni uczą ludzi, którzy są potem "królami szos". Ruskiklopsie, jak wrócisz do PL zapisz się do kogoś innego na kurs, z takim instruktorem na pewno nie zdasz, a przede wszystkim nie nauczysz się jeździć Dobrze, że Twoje podejście do jazdy jest zdrowe
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:05   #1537
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Z tego co wiem ten Jaśmin to ewenement Ale z ciekawszych drogerii masz kosmetykomanię.pl na zad...piu

akurat z pomarańczowym się nie zgodzę Też byłam taka poprawna i w niedługim czasie po zdaniu prawka zaliczyłam pierwszą stłuczkę właśnie na pomarańczowym, bo postanowiłam sobie zahamować i koleś mi wjechał w tyłek Powiedział, że w życiu by nie pomyślał, że się zatrzymam i nie mam do niego pretensji - to był normalny człowiek, żadnych kłótni czy coś, pokrył szkody, ale fakt faktem, że od tego czasu na pomarańczowym jadę dalej Światła i tak są tak wyregulowane, że między moim pomarańczowym, a zielonym dla drugiej strony skrzyżowania jest jakiś odstęp.
wiem że jest odstęp
dla mnie i tak pomarańczowe to sygnał, że mam zwalniać, a nie dociskać do gazu żeby jeszcze przejechać
nie mówię o sytuacji gdy pomarańczowe zmieniło się gdy jesteś zbyt blisko, żeby bezpiecznie zahamować.
i ten pan od stluczki według mnie też głupio pomyślał, skoro jechałaś przed nim i było pomarańczowe, to on by prawdopodbnie już za późno wjechał.

to jest po prostu niezgodne z przepisami, stoi jasno i wyraźnie- na pomarańczowym nie, chyba, ze nie możesz bezpiecznie zahamować.

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:05   #1538
ilciadzaga
Wtajemniczenie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5254363 7]myślałam, że ta Andziaks jedzie sobie po jakiś polach, a tu aż weszłam w tego vloga i normalnie po ulicy
przecież ona mogła w każdej chwili spanikować i wjechać na chodnik i tym samym w człowieka, czy mogło zdarzyć się milion innych wypadków z udziałem osób postronnych
totalna głupota i nie rozumiem jak coś takiego można wrzucić na YT

zresztą pierwsze co zrobiła to włączyła się do ruchu nie patrząc w lusterko czy coś jedzie

edit: rany, właśnie patrzę, że ona i drugi raz jechała... i to z dzieciakami niezapiętymi pasami [/QUOTE]

Że też rozumek ją pchnął żeby wrzucić to na jutuby. A ten bim bim bim dźwięk nie przeszkadzał na tyle aby zapiąć pas?
Ja nie napisałam, że popieram takie zachowanie, tylko że mnie to nie rusza. Napatrzyłam się w życiu na tyle głupot, robiłam tyle głupot, i im bardziej chciałam kogoś umoralniać i poczuczać, tym bardziej ludzie stawiają na swoim. Jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz. Tylko nie przewracaj się trzymając kogoś za rękę i z tym się z Wami zgadzam.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:07   #1539
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Iraa Pokaż wiadomość

Mam nadzieje ze juz sie tam wywialo... Bo jade tam za 2 dni! I chce smazing choc troszke.. a jesli nie smazing to blagam oby nie wietrzing!
ten wietrzing był okropny!
Normalnie mogłabym zbudować w brzuchu zamek z piasku, tyle się objadłam przez ten wichur.
Stary 2015-08-26, 11:09   #1540
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
tylko, że artykułowanie współczucia wobec ludzi, którzy tego nie potrzebują nie służy niczemu poza (świadomym bądź nie) karmieniu swojego ego.

Kategoryzujesz, że jest "szkoda" i "dobrze jej tak". Nie, jest jeszcze coś pomiędzy. Świadomość, że ludzie mają różne słabości, większość dość poważne, poważnie wpływające na ich zdrowie i samopoczucie. Zwyczajnie nie u każdego są one widoczne na pierwszy rzut oka. Nie mówiąc już o tym, że te same słabości mają u różnych ludzi różne konsekwencje. I chwała za to, że szerzona jest świadomość tego, że otyłość jest niebezpieczna. Ludzie szkodzą sobie i wyniszczają organizm na wiele wyrafinowanych sposobów, po prostu jeśli wyglądają lepiej nie są narażeni na pseudowspółczucie i litość.

acha, no trudno, przynajmniej mi ego nie umrze z głodu A tak serio, nie artykułuję tego do niej bezpośrednio. No trudno, tak po prostu czuję, być może przez tę historię bliskiej mi osoby - pamiętam ją "w wadze' Oleśki i pamiętam też później.
A co do "szkoda" i "dobrze jej tak" - mi jest jej i szkoda, i mam tę świadomość, o której mówisz (sorki, że z kolei nie wpisuję się w Twoje schematy, może jest jeszcze coś innego pomiędzy?). Bez przesady też, nie roztrząsam tego bóg wie jak, ale widząc taką a nie inną tuszę, wiadomo, że zdrowie jest dalej niż bliżej.

I cały czas nie wiem dlaczego w dyskusji nt. wagi Bogusi wprost chórem piszemy, że "szkoda" i "powinna coś z tym zrobić" (bo zdrowie) a w przypadku Olgi już tego napisać (w dobrej intencji) nie można? Bogusi nam "szkoda" bardziej? Może bo jest niepełnosprawna? I to nie jest już, rozumiem, karmienie swojego ego

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-08-26 o 11:15
Stary 2015-08-26, 11:11   #1541
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość

Trudno mi uwierzyć, że są tacy instruktorzy i oni uczą ludzi, którzy są potem "królami szos". Ruskiklopsie, jak wrócisz do PL zapisz się do kogoś innego na kurs, z takim instruktorem na pewno nie zdasz, a przede wszystkim nie nauczysz się jeździć Dobrze, że Twoje podejście do jazdy jest zdrowe
co ty, nie wracam do polszy- jak mam robić prawko to tutaj, jest KOSZMARNIE drogie, ale jak sobie pomyśle ile już wydałam na egzaminy, kurs i dodatkowe jazdy to szczerze- wychodzi na to samo, a jest łatwiej...
swoją droga podobają mi się drogi w danii, są super, czuję się bezpiecznie- nie ma czegoś takiego jak u mnie na skrzyzowaniu, ze pieszy ma zielone ale auto też- i musisz czekać na jakieś łaskawe przepuszczenie
nawet rowery maja tu swoje drogi, przejazdy przez skrzyżowania i światła. wszystko jest w porządku. Nikt nie pędzi, pare razy zdarzyło mi się w ciasnym centrum podczas przechodzenia, że ktoś wyjechał zza zakrętu, ale na tyle spokojnie, że mnie łagodnie wyminął/zatrzymał się
z taką komunikacją rowerową nie jest mi potrzebne prawko ani auto zresztą- poza obreb miasta w ktorym mieszkam nie będę sie wybierać, tu wszystko jest i to całkiem niedaleko- 4km do centrum teraz mam na przyklad, chodzę piechotą, mój chłopak do szkoły też

i tez dodam, że według mnie nauczyłam się jeździć, miałam ogromny problem z lusterkami- bo drogę widzialam, ale zeby przepisowo zaparkować tyłem w superciasnym miejscu pomiędzy krawężnikami to już te lusterka zawodziły. dostawałam wciury od instruktora, że JAK TO NIE WIDZISSZ TYCH KRAWĘŻNIKÓW i dopiero jak za którymś razem kazał mi ustawić te lusterka tak, zebym krawęznik widziała- czyli na maksa w dół- odpuścił, zrozumiał. normalnie z parkowaniem nie mialam problemów wyłożyłam się na egzaminie m.in na tych krawężnikach, ale też na wyjeżdżaniu z parkowania tyłem na drogę, na wzniesieniu, z jednej i z drugiej strony stały mi kombi, skupiałam się na drodze za mną i oblałam za 'jazdę kolizyjną'- ponoć wrąbałabym autu obok w zderzak.
.

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-08-26 o 11:17
ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:11   #1542
Ciemna163
Kociara

Cytat:
wiem że jest odstęp
dla mnie i tak pomarańczowe to sygnał, że mam zwalniać, a nie dociskać do gazu żeby jeszcze przejechać
nie mówię o sytuacji gdy pomarańczowe zmieniło się gdy jesteś zbyt blisko, żeby bezpiecznie zahamować.
i ten pan od stluczki według mnie też głupio pomyślał, skoro jechałaś przed nim i było pomarańczowe, to on by prawdopodbnie już za późno wjechał.

to jest po prostu niezgodne z przepisami, stoi jasno i wyraźnie- na pomarańczowym nie, chyba, ze nie możesz bezpiecznie zahamować.

ja zwalniam już tylko jak widzę, że za mną nikogo nie ma A i to nie zawsze, zależy od sytuacji. Głupio nie głupio, pomyślał tak a nie inaczej i trudno - nie on pierwszy i nie ostatni
Stary 2015-08-26, 11:17   #1543
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:

ja zwalniam już tylko jak widzę, że za mną nikogo nie ma A i to nie zawsze, zależy od sytuacji. Głupio nie głupio, pomyślał tak a nie inaczej i trudno - nie on pierwszy i nie ostatni
Mój chłopak wczoraj nie zdał egzaminu,bo przejechał na żółtym Zero litości mimo że był już pod samymi światłami. Ale wiadomo kursy,egzaminy nijak się mają do prawdziwego życia. Też nie zatrzymuje się na żółtym jak ktoś za mną jedzie,bo właśnie znam kilka przypadków skasowania samochodu.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:20   #1544
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Już dość dawno mówiła o prawdopodobnej przeprowadzce do USA ze względu na pracę męża.
A wiadomo czym zajmuje się Arunas?
Stary 2015-08-26, 11:20   #1545
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Mój chłopak wczoraj nie zdał egzaminu,bo przejechał na żółtym Zero litości mimo że był już pod samymi światłami. Ale wiadomo kursy,egzaminy nijak się mają do prawdziwego życia. Też nie zatrzymuje się na żółtym jak ktoś za mną jedzie,bo właśnie znam kilka przypadków skasowania samochodu.

ale piękny avek <3
Stary 2015-08-26, 11:23   #1546
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
ja też się nie zatrzymuję- to jest proszenie się o kraksę.
i jak jest ograniczenie do 40 to nie jadę 40, bo to jest żenada. jadę bezpiecznie, ale nie jak ślimok
Stary 2015-08-26, 11:30   #1547
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
A wiadomo czym zajmuje się Arunas?
Jest biochemikiem - z tego co wiem to robił/zrobił doktorat.
Stary 2015-08-26, 11:31   #1548
201607131028
Konto usunięte

Ogólnie vlog Andziaks bardzo mi się podobał - widać, że oboje z Lucą są rodzinnymi i ciepłymi osobami. Ale fakt - wożenie dzieci, które nie mają zapiętych pasów i nie posiadając prawa jazdy jest karygodne... Mam nadzieję, że Andziaks pójdzie po rozum do głowy :/
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:34   #1549
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Jest biochemikiem - z tego co wiem to robił/zrobił doktorat.
Dzięki, fableux!
Stary 2015-08-26, 11:35   #1550
anu07
Raczkowanie

Nie chcę tu nikogo usprawiedliwiać, ale z tego co widzę Andziaks jechała po drodze osiedlowej domków jednorodzinnych, a nie po głównej alei. To nie była dwu czy trójpasmówka w centrum.
Samą jazdę jestem w stanie pojąc, ale wożenie dzieci mogła odpuścić.
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 11:39   #1551
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Ogólnie vlog Andziaks bardzo mi się podobał - widać, że oboje z Lucą są rodzinnymi i ciepłymi osobami. Ale fakt - wożenie dzieci, które nie mają zapiętych pasów i nie posiadając prawa jazdy jest karygodne... Mam nadzieję, że Andziaks pójdzie po rozum do głowy :/
Dzięki jej nowemu chłopakowi ponownie zasubskrybowałam jej kanał. Fajny chłopak
Co do jazdy z dziećmi, nie skomentuję.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 12:04   #1552
noschino
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anu07 Pokaż wiadomość
Nie chcę tu nikogo usprawiedliwiać, ale z tego co widzę Andziaks jechała po drodze osiedlowej domków jednorodzinnych, a nie po głównej alei. To nie była dwu czy trójpasmówka w centrum.
Samą jazdę jestem w stanie pojąc, ale wożenie dzieci mogła odpuścić.
Ja mieszkam nawet w Białej i tez nie chcę nikogo usprawiedliwiać i ona jechała zwykłą osiedlową drogą na obrzeżach miasta, gdzie tylko jeżdżą ludzie którzy tam mieszkają. Ale co do wożenia dzieci przy tym i to bez zapiętych pasów również uważam za nieodpowiedzialne[COLOR="Silver"]
noschino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 12:09   #1553
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noschino Pokaż wiadomość
Ja mieszkam nawet w Białej i tez nie chcę nikogo usprawiedliwiać i ona jechała zwykłą osiedlową drogą na obrzeżach miasta, gdzie tylko jeżdżą ludzie którzy tam mieszkają. Ale co do wożenia dzieci przy tym i to bez zapiętych pasów również uważam za nieodpowiedzialne

W moim rodzinnym mieście, na zwykłej osiedlowej drodze sąsiad wpakował sie nowym autem w płot drugiego sąsiada, inni sąsiedzi mieli stłuczkę. Wystarczy, że ktoś wyjeżdża ze swojej posesji, nagle wybiegnie jakieś zwierzęlub dziecko i już nieszczęście gotowe. A potem co? Będziecie serwować taką gadkę policji: "Ale Panie Władzo, to była osiedlowa uliczka na obrzeżach"?
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 12:10   #1554
201701230959
Konto usunięte

Przejrzałam filmy Szusz od najstarszych. Jest różnica spora. Szkoda, że teraz nagrywa mało lookbooków. Ma fajne ubrania, buty, dodatki, zbliża się jesień, wolałabym obejrzeć film o przykładowych stylizacjach na tą porę roku niż vlog o niczym. Chwali się dziewczynie, że szczerze mówi, że praktycznie nic się nie dzieje u niej ale to też mogłoby jej dać do myślenia. Zamiast nakręcić kolejny vlog o jedzeniu pizzy i wspominkach o montażu może nagrać np. film o tym jak można ciekawie spędzić czas we dwoje, kiedy pogoda nie zachęca do spaceru po parku? Jesienna szafa i jak zestawiać ze sobą ubrania i dodatki tak, żeby za ich pomocą wyglądać inaczej nie dokupując co chwilę czegoś nowego. Pielęgnacja po lecie, może używa innych kosmetyków do pielęgnacji. Nawet 6 minutowy filmik o jesiennej kolorówce by mnie ucieszył bardziej niż kolejny vlog "aby był" Przez te filmy mam wrażenie, że się wypaliła. Kurde no, nawet w grudniu codziennie czekałam na jej film, miała w sobie jakiś entuzjazm. Naprawdę z chęcią podpatrzyłabym od niej jak się ubrać przy pomocy tego, co każdy ma w szafie (botki, ramoneska/parka, szalik/komin). Kiedyś nagrała fajne filmiki jak nosić na różne sposoby właśnie szaliki/chusty i przydało mi się to jako miłośniczce tej części garderoby. "Zaraziłam" się od niej zamiłowaniem do czerwonych paznokci.

Jako jutubowej wyjadaczce nie przyszło jej do głowy czemu ma mało subów jak na taki staż? Przecież inne dziewczyny też nagrywają od dawna. Subów nie tylko przybywa ale i ubywa jednocześnie co widać w ostatnim czasie. Nie piszę, że powinna się dostosować do szeroko pojętej gimbazy, ale traktować stałych widzów jak kiedyś.

Szusz działaj no zamiast szukać hejtów tam gdzie ich nie ma.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 12:19   #1555
noschino
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość

W moim rodzinnym mieście, na zwykłej osiedlowej drodze sąsiad wpakował sie nowym autem w płot drugiego sąsiada, inni sąsiedzi mieli stłuczkę. Wystarczy, że ktoś wyjeżdża ze swojej posesji, nagle wybiegnie jakieś zwierzęlub dziecko i już nieszczęście gotowe. A potem co? Będziecie serwować taką gadkę policji: "Ale Panie Władzo, to była osiedlowa uliczka na obrzeżach"?
Oczywiście, ze mogło się tak stać ale patrząc co się dzieje na ulicach jak młodzi ludzie wsiadają po używkach i bez prawka to mnie już nic po prostu nie zaskoczy i nie razi aż tak bardzo. Co nie zmienia faktu, że nie popieram tego
Stary 2015-08-26, 12:19   #1556
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noschino Pokaż wiadomość
Ja mieszkam nawet w Białej i tez nie chcę nikogo usprawiedliwiać i ona jechała zwykłą osiedlową drogą na obrzeżach miasta, gdzie tylko jeżdżą ludzie którzy tam mieszkają. Ale co do wożenia dzieci przy tym i to bez zapiętych pasów również uważam za nieodpowiedzialne[COLOR="Silver"]
Głupio spytam... To ludzie, którzy tam mieszkają, już nie zasługują na szacunek na drodze? Myślę, że taką dyskusję można prowadzić bez końca, ta cała Andziaks jest równie bezmyślna jak ktoś, kto dał jej samochód.
Stary 2015-08-26, 12:22   #1557
zielona hortensja
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, polecicie jakiś ładny złoty cień? Taki żeby można go było stopniować i pasował do dziennego makijażu i do bardziej wieczorowego. Miałam jakiś z Inglota, ale miał ciut za duże drobinki i mi się pokruszył sam z siebie :/
Cytat:

hm, niezbyt kurczaczkowo-żółte i nie jasno-szampańskie. Mam ciemnobrązową tęczówkę, szukam czegos na srodek powieki do łączenia z brązami.
Obejrzyj sobie Kiko 118, z tych pojedynczych, z klapka. Bardzo go lubie, jest taki uniwersalny, do tanca i do rozanca, ani za cieply ani za chlodny.

Cytat:

Tez mialam mini krakse na pomaranczowym, zaraz po egzaminie, tylko u mnie sie skonczylo bez zadrapan, a pan z tylu zwial. Tylko ze poza pomaranczowym, jest jeszcze kwestia odstepu (ulubiony temat mojego tatusia- nawet takich co siedza mu na ogonie poucza swiatlami i pulsacyjnym hamowaniem ). Oczywiscie lepiej miec ograniczone zaufanie, nie liczyc na odstep tego z tylu i jednak przejechac. Ale faktem jest, ze ja tez mam ochote pouczac wszystkich takich madrych inaczej, dla ktorych przepisy to tylko niepotrzebne utrudnienia (na glos to robie, i z gestami, jazda ze mna jest bardzo ciekawa, one woman show ).

Edytowane przez zielona hortensja
Czas edycji: 2015-08-26 o 12:26
zielona hortensja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 12:23   #1558
noschino
Przyczajenie

Cytat:
Głupio spytam... To ludzie, którzy tam mieszkają, już nie zasługują na szacunek na drodze? Myślę, że taką dyskusję można prowadzić bez końca, ta cała Andziaks jest równie bezmyślna jak ktoś, kto dał jej samochód.
Napisałam,że nie popieram tego ale po tym co się dzieje na drogach w ostatnich czasach to mnie jakoś nie razi. Lepsze na pierwsze jazdy oczywiście były by polne drogi, których w tej okolicy jest sporo
Stary 2015-08-26, 12:24   #1559
Haadia
Raczkowanie

https://youtu.be/kAZ8LJK8t-A Sarunia7771 i glossybox. Mogła najpierw zjeść a później nagrać film
Stary 2015-08-26, 12:38   #1560
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Haadia Pokaż wiadomość
https://youtu.be/kAZ8LJK8t-A Sarunia7771 i glossybox. Mogła najpierw zjeść a później nagrać film
Sarunia ostatnio coraz bardziej daje czadu
Po 6ciu latach obcowania z youtubem, który poniekąd stał się częścią mojego życia (kiedyś nawet miałam ochotę nagrywać ) stwierdzam, że chyba zaczyna mi się nudzić. Nadal wolę YT od telewizji, ale wszystko już było przememłane po sto razy, zero świeżego powiewu. Czekam, aż na amerykańskim YT coś wymyślą, to wtedy na naszym rodzinnym podwórku może zacznie się też coś dziać, jak to zwykle bywa
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości