|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Tak będzie tylko przed 2 programy. Kiedyś nie było że pary tańczyły razem jedynie walca wiedeńskiego. Mambo w ogóle nie było. W dzień dobry TVN była mowa o nowej formule. Że będzie więcej tańców wspólnych itp.
|
|
|
|
#332 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj ciezko - komisja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdasz na prawko napenwo - ja zdawałam po I roku i zdałam za I razem ![]() Cytat:
Oj matura... kiedy to było Zdawaąma: pisemnie polski (4), angielski (jako profil informatyczno-językowy miałam inną punktację - zeby zdac musiałam mieć tyle punktów ile innym profilom starczyło na 5. Ale i tak dostałm 4 ), ustnie angielski, polski, geografie - z wszystkiego 5 ![]() ![]() Przeczytałam wszystkie posty jakie miąłam zaległe - kolejny raz napisze: w tym watku nie piszemy o avonie - wszystkie posty o avonie zgłaszam zaraz do przesuniecia na watek o avonie.
|
|
#333 | |||
|
Konto usunięte
|
Nie było mnie parę dni, u Tż siedziałam
![]() Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
W k11 była kulka a teraz nawet jej nie ma. Nie widziałam żadnego dzwoneczka, jak zrobili to po cichu, to będę bardzo zawiedziona ![]() Cytat:
Ogólnie wiedziałam, że nie jest tak strasznie i zdam Nie to, że jakoś wygórownanie ale zdawałam podstawy, dlatego A mto trudnie nie jest, prócz matmy heh
|
|||
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5246128]
Hosenka* kusiła bardzo zapachem Surreal i byłam na niego napalona ale jego nie ma W k11 była kulka a teraz nawet jej nie ma. Nie widziałam żadnego dzwoneczka, jak zrobili to po cichu, to będę bardzo zawiedziona ![]() [/quote] Surreal jest w k11 ale w ofercie kup jeden a drugi taki sam dostaniesz gratis na formularzu zamówień na ostatniej stronie za 69.90
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Czy chce się któraś z was zamienić na szminki supertrwałe ?
Mam dwa kolorki : Berry Enduring i Stay Pink a chciałabym wypróbować Forever Wine i Pink for life
|
|
|
|
#336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie widać go w innaych katalogach
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5251684]Tak ale ja nie chcę 2sztuk i mam trchę inne plany zakupowe i mniejsze niż 7 dych na dwie butelki jednego zapachu. A szkoda
Nie widać go w innaych katalogach [/QUOTE]wysłałam do avonu maila z pytaniem o surreal. jak tylko odpisza to napewno dam znać.
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko dziekuję za słowa otuchy... ale jakoś coraz mniej zaczynam wierzyc w siebie że zdam to prawko
idzie mi nawet ok ale jak zrobie jakiś głupi błąd to koniec... tym bardziej, ze u nas egzaminatorzy są okropnie wredni i na psyche wjeżdżają
|
|
#339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
caroline_1988 teraz jest chyba gorzej nież kiedyś, moja siostra zdaje już 5 raz a w jej grupie są ludzie, którzy podchodzili już 13 razy. Nie chcę Ciebie zrazić ale to irytujące jest jak zarabiają na ludziach... |
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5251965]Dziękuję
caroline_1988 teraz jest chyba gorzej nież kiedyś, moja siostra zdaje już 5 raz a w jej grupie są ludzie, którzy podchodzili już 13 razy. Nie chcę Ciebie zrazić ale to irytujące jest jak zarabiają na ludziach...[/QUOTE] tak to prawda teraz jest duzo gorzej... w Toruniu nawet była o tym afera bo wszyscy nagle zaczeli się pchac do WORDU... ech tylko kasa... teraz naprawde jest trudno moja kumpela zdała za... 14 razem i cały czas trafiała na tego samego bałwana... raz nawet sie poryczała tak jej dogadywał przez cały egzamin normalnie masakra jak mi opowiadała no ale w końcu trezba zacząc od pierwszego nie? więc nie mam co zwlekac... może mi sie uda...
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja się pozwolę sobie wtrącić
Przepraszam, że tymczasowo posty nie są w wątku Avonowym łączone - ale coś się stało z tą funkcją i niestety żadnym sposobem nie mogę tego zrobić. Jak tylko się naprawi wszystko poprawię I tym bardziej proszę o korzystanie z funkcji Edycji i Multicytowania!
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5251965]Dziękuję
caroline_1988 teraz jest chyba gorzej nież kiedyś, moja siostra zdaje już 5 raz a w jej grupie są ludzie, którzy podchodzili już 13 razy. Nie chcę Ciebie zrazić ale to irytujące jest jak zarabiają na ludziach...[/quote] jejku 13 raz? ja cos slyszalam ze 13 za darmo heh trzeba miec niezlego pecha jak se zdaje ponad 10 razy.. tyle czasu i pieniedzy zmarnowane..ja czekam na egzamin ponad dwa miesiace, tzn bede miala 30 wrzesnia..echh zapomne jak sie jezdzi do tego czasu
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zdałam za drugim razem, za pierwszym mnie tak zjechał egzaminator, że jak wyszłam z tego samochodu to ryczałam do wieczora. Dobrze, że nie muszę mieć już z nimi do czynienia. |
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam wyjezdzone wszystko, bede kupowała godzinki, tak w ogole moj instruktor (za***isty facet achhh) juz nie jest instruktorem tylko egzaminatorem i mam nadzieje ze nie bede u niego zdawala;d bo mnie obleje
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i zdawałam w krakowie.. wprawdzie wszyscy mi odradzali że cięzko, trudno itp. ale co miałam robic jechać np do rzeszowa na egzamin? stwierdziłąm że jelsi mam zdac to zdam obojetnie gdzie, jelsi nie to nie ![]() ale podziwiam sosoby ktróre po raz 13..itd zdają.. ja chyba po 5 razie załamałabym sie i podała.. a do 30-tego już nie dalego
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
czy macie już 15 katalog avon??
|
|
|
|
#347 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli będzie to pojawi się w wątku Katalogi Avonu.
Proszę zapoznać się z pierwszym postem tego wątku !
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz bardziej wierze w to, że wynik egzaminu zależy naprawde od szczęścia i humoru egzaminatora..
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze na kursie jestem, nie wiem jak Ty, i zostały mi tylko 4 godziny jazdy;]
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191569
zachęcam wszystkie wizażanki do odwiedzania tej stronki ![]() POMÓŻ! TO NIC NIE KOSZTUJE!
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem coś o tym
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz sie jeździ gorzej a raz lepiej ;-)
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze mi tez dobrze pojdzie ale niestety nie znam osoby, nawet ktora bylaby pewna swoich umiejetnosci, ktora sie nie bala na egzaminie kazdy umiera ze strachu,ja tez!Chociaz jeszcze ponad miesiac czekania..
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczyz jak zleci ten czas... mam nadzieję, że będziemy tymi szczęściarami którym się uda
|
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
Tak a propos robienia prawka: wiecie to wszystko zalezy głównie od egzaminatora. Ja za pierwszym razem trafiłam na niegroźnego faceta,ale oblałam(straszny stress, tamten samochód to jakaś motoryzacyjna porażka itp itd), a egzaminator dosyć wymagający. ALE za drugim razem udalo mi się i było to dla mnei niiemałe zaskoczenie. Facet taaaki duży, gburowaty, pomyślałam " no o po egzaminie, kobiet za kółkiem nie lubi" i tak sie zachowywał. Jak samochód zgasł mi za 4 razem (przy jakimś okropnym parkowaniu) to juz straciłam nadzieję. Jedziemy już w kierynku placu, ja już na luzie (choc w ogóle miałam taki luzacki dzień i byłam chora),a on żebym jeszcze tu i tu skreciła <szok>. Wjeżdzamy na plac a on "wynik egzaminu..pozytywny". No uwierzyc nei moglam
Także dziewczyny,życzę Wam tylko takich i powodzenia ![]() <się rozpisałam>
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
dubelek
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie odnośnie konkursu Liiv.
Czy dopiero 25 września będzie wiadomo kto co wygrał? Czy zestawy kosmetyków zostają wcześniej przyznawane?
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz niedlugo
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

jakoś dziwnie tak <?>

W k11 była kulka a teraz nawet jej nie ma. Nie widziałam żadnego dzwoneczka, jak zrobili to po cichu, to będę bardzo zawiedziona