Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-26, 13:49   #1591
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Jak wzięłam mojego, wyglądał tak samo, jak Twój - tyle, że miał koci katar i ledwo zipał, już nawet nie miał siły chodzić, płakałam już nad nim i wolalam nawet nie kupować mu domku, żeby nie zapeszyć.
Od tamtego czasu minął rok i dziś radośnie stawia mi wielkie kloce koło kuwety zamiast do niej i ciągle tylko biegam i przeklinam gada Z tych siedmiu nieszczęść wyrósł wielki, przystojny kocur - amator kupczenia na podlogę.
Tak samo będzie z Twoim! Ale tej podłogi to Ci nie życzę
mam nadzieje :C
myslałam, ze tylko ja tak mam z tym kupowaniem żeby nie zapeszyć xD kurcze, jest u rodziców juz drugi tydzien, mam nadzieje, ze pobedzie jeszcze :C
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 13:56   #1592
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mam nadzieje :C
myslałam, ze tylko ja tak mam z tym kupowaniem żeby nie zapeszyć xD kurcze, jest u rodziców juz drugi tydzien, mam nadzieje, ze pobedzie jeszcze :C
no ja to sie nawet nastawiałam na gorsze, niż lepsze, tak przeżywałam strasznie. Doskonale Cię więc rozumiem, Czocheru
A on mi teraz takie rzeczy...

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Jestem donosicielem. Filmik wysłany do tamtejszej policji. Ciekawe co z tego wyniknie, czy przyjmą donos? Dziewczyna działa pod imieniem i nazwiskiem, jakoś się ją znajdzie jak się zechce. W każdym razie tak mi się wydaje, że policja by potrafiła gdyby chciała. Mam dość takiego olewactwa wśród vlogerek i w ogóle kierowców.

Tym bardziej, że już na samym początku filmiku widać, że ona nie prowadzi jakoś wolno a do tego co chwilę patrze wszędzie tylko nie na drogę.
Husky, to zadzwoniłaś do nich wcześniej czy wyslałaś na maila filmik?
Andziaks jeszcze jak sprawę ułatwiła swoim przedstawieniem się z imienia i nazwiska na fejsie...

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-08-26 o 13:59
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 13:58   #1593
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
nie wiem, ja jestem jakas chora i za bardzo emocjonalna na posiadanie zwierząt czy dzieci xD
nie chce pokazywac nikomu kote bo jak mu sie cos stanie to sie bede musiala tłumaczyc, czy cos w tym stylu... tak, wiem, ze to chore jest XD
Trzymam kciuki, żeby koteł wyzdrowiał
Może zarobaczona albo jakiś wirus się przyplątał. Wet pewnie coś poradzi, uszy do góry

Ja dzisiaj odkryłam tę laskę i padłam bo ma vlogi z Irlandii... tęskno mi tak
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:08   #1594
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez cantmakeit Pokaż wiadomość
oooo, lubię odmóżdżenie po ciężkim dniu na ogol pomagał w tym vlog do kawy Szuszki
btw. dziś jeszcze nie było
Stary 2015-08-26, 14:11   #1595
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Jestem donosicielem. Filmik wysłany do tamtejszej policji. Ciekawe co z tego wyniknie, czy przyjmą donos? Dziewczyna działa pod imieniem i nazwiskiem, jakoś się ją znajdzie jak się zechce. W każdym razie tak mi się wydaje, że policja by potrafiła gdyby chciała. Mam dość takiego olewactwa wśród vlogerek i w ogóle kierowców.

Tym bardziej, że już na samym początku filmiku widać, że ona nie prowadzi jakoś wolno a do tego co chwilę patrze wszędzie tylko nie na drogę.
Zastanawiam się, czy nie byłoby warto zrobić jakiegoś backupu tego filmu, bo może go usunąć. Ale ja jestem antykomputerowcem :P
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:26   #1596
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość

W moim rodzinnym mieście, na zwykłej osiedlowej drodze sąsiad wpakował sie nowym autem w płot drugiego sąsiada, inni sąsiedzi mieli stłuczkę. Wystarczy, że ktoś wyjeżdża ze swojej posesji, nagle wybiegnie jakieś zwierzęlub dziecko i już nieszczęście gotowe. A potem co? Będziecie serwować taką gadkę policji: "Ale Panie Władzo, to była osiedlowa uliczka na obrzeżach"?
Chyba nie bez powodu w strefie zamieszkania jest ograniczenie do 20 i szczególna ostrożność. Co za durne tłumaczenia z tą osiedlową uliczką.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:43   #1597
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Zawsze się zastanawiam czym kierują się ludzie, którzy "uprzejmie donoszą" na sąsiadów/rodzinę/obcych ludzi. Nie lepiej najpierw dać chociaż szansę tej osobie i zwrócić jej uwagę? Mogłaś do niej napisać żeby usunęła filmik, ale po co lepiej donieść
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:47   #1598
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Zawsze się zastanawiam czym kierują się ludzie, którzy "uprzejmie donoszą" na sąsiadów/rodzinę/obcych ludzi. Nie lepiej najpierw dać chociaż szansę tej osobie i zwrócić jej uwagę? Mogłaś do niej napisać żeby usunęła filmik, ale po co lepiej donieść
Też tak pomyślałam. Może lepiej byłoby najpierw do Andziaks napisać i powiedzieć żeby usuneła lub wycięła te fragmenty, bo wcale nie jest fajniejsza po pokazaniu takich akcji i heheszków przy tym. I jak nie usunie, to wtedy śmiało do glin. No ale już poszło
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:48   #1599
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
A ja się zastanawiam, jak to jest, że ludziom łatwiej piętnować kogoś, kto podejmuje jakieś kroki, niż tego, który zrobił źle
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:51   #1600
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie między innymi przez takie przyzwolenie społeczne na wszystko co się wokół dzieje, w Polsce jest jak jest. Kiedyś nawet słuchałam audycji, w której mowa była o tym, że np. w Niemczech to, jak to nazwałaś, "donoszenie", jest uznawane za obowiązek obywatelski. U nas każdy się boi albo ma w :dupa: Ja sama nigdy nie doniosłam, ale szlag mnie trafia czasem jak widzę chociażby źle zaparkowane samochody i nie wiem czemu nie dzwonię wtedy na Straż Miejską. Bo mam jakieś obawy, ale zawsze tego żałuję :/ Nie znoszę łamania przepisów i ogólnie jakiej bylejakości w różnych aspektach życia.
Stary 2015-08-26, 14:57   #1601
2011607111034
Konto usunięte

Dziewczyny, przepraszam Was, ale jakie napisać do Andziaks, żeby usunęła? Dziewucha jest skrajnie nieodpowiedzialna, naraziła na niebezpieczeństwo nie tylko siebie, ale i innych, powinna ponieść tego konsekwencje.

Może w końcu niektórzy sobie wbiją do tych zakutych łbów, że to NIE JEST zabawa. Wyjeżdżanie na drogę bez prawka, z dziećmi, nikt nie jest przypięty pasami i nikt nie zwraca uwagi na drogę, bo trzeba się powydurniać do kamery. No tak się wku... że nie mogę.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-08-26 o 15:01
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:58   #1602
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam Was, ale jakie napisać do Andziaks, żeby usunęła? Dziewucha jest skrajnie nieodpowiedzialna, naraziła na niebezpieczeństwo nie tylko siebie, ale i innych, powinna ponieść tego konsekwencje.
Stary 2015-08-26, 14:59   #1603
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
lol powiedz, że sobie jaja robisz!
Serio nie wiesz co kieruje ludźmi którzy zgłaszają, że ktoś narusza prawo i stwarza potencjalne zagrożenie na drodze? Może troska o to, żeby ciebie albo twoich bliskich ktoś nie skasował na pasach?

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2015-08-26 o 15:02
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 14:59   #1604
marcia321
Zadomowienie

nie ma vloga u Szusz a już 15
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:02   #1605
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Jakiś kret tu koczuje. Wlazłam sprawdzić jak heheszkują u Andziaks pod filmem.. a tam donos.
Stary 2015-08-26, 15:03   #1606
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
nie ma vloga u Szusz a już 15
Może uprała albo upiekła aparat. Badum tsss
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:04   #1607
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Nie no, oczywiście. Może jeszcze pogłaskać po główce, co? Bardzo dobrze zrobiła. Za głupotę trzeba płacić.
Stary 2015-08-26, 15:06   #1608
Enpleurs
profesor nadzwyczajny

Serio dziewczyny? nie można było jej zwrócić uwagi tylko od razu donosić? Po co robić komuś gnój z życia...
Enpleurs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:09   #1609
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Enpleurs Pokaż wiadomość
Serio dziewczyny? nie można było jej zwrócić uwagi tylko od razu donosić? Po co robić komuś gnój z życia...
Żeby nast. razem nie przyszło jej do głowy ryzykować czyimś życiem? Gnój to trzeba mieć pod kopułką, żeby coś takiego robić i jeszcze wrzucać do sieci. Sorry za ostre słowa, ale nie mam tolerancji dla takich wybryków.
Stary 2015-08-26, 15:09   #1610
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Sama sobie zrobiła. Jest bezdennie nierozsądna, ponieważ wrzuciła ten filmik do internetu, mając świadomość co się na nim znajduje i zapewne nie uważa, aby zrobiła cokolwiek nie tak. No to może miły pan z komisariatu, który pewnego dnia zapuka do jej drzwi wyprowadzi ją z błędu.

LUDZIE, BŁAGAM! Tępmy, piętnujmy takie zachowania! Nie dawajmy cichego przyzwolenia na sytuacje, w których jest zagrożone czyjeś zdrowie lub życie!

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-08-26 o 15:13
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:12   #1611
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej każdy robi to, co uważa za słuszne. Andziaks uważała że to super, że prowadziła bez pasa, prawka z dzieciakami bez pasów a o fotelikach nie wspomnę, na tyle,że wrzucila na yt i jest dumna z siebie. Ktoraś z dziewczyn uważała, że stosownym będzie przekazanie tego w odpowiednie miejsce. Po ktorej stronie jest większe świństwo? Doniesienie czy taka skrajna nieodpowiedzialność? Chyba odpowiedź jest jasna.
Stary 2015-08-26, 15:13   #1612
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Właśnie między innymi przez takie przyzwolenie społeczne na wszystko co się wokół dzieje, w Polsce jest jak jest. Kiedyś nawet słuchałam audycji, w której mowa była o tym, że np. w Niemczech to, jak to nazwałaś, "donoszenie", jest uznawane za obowiązek obywatelski. U nas każdy się boi albo ma w :dupa: Ja sama nigdy nie doniosłam, ale szlag mnie trafia czasem jak widzę chociażby źle zaparkowane samochody i nie wiem czemu nie dzwonię wtedy na Straż Miejską. Bo mam jakieś obawy, ale zawsze tego żałuję :/ Nie znoszę łamania przepisów i ogólnie jakiej bylejakości w różnych aspektach życia.

W pełni się zgadzam. Już abstrahując od sytuacji z Andziaks, nie wiem czy kojarzycie program telewizyjny "Betlejewski. Prowokacje"? Był tam odcinek z kradzieżą batonika za 1zł. Byłam w lekkim szoku jak zobaczyłam reakcje ludzi, jak wielu było w stanie zapłacić za ukradziony przez kogoś batonik. Niektórzy chyba nigdy nie pojmą tego, że czasami większą pomocą jest doniesienie, pozwolenie na ukaranie, a nie pomoc w zamieceniu sprawy pod dywan.
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:17   #1613
juli_jka
now or never

ale filmik jest/ był ogólnie dostępny,
dziewczyna ma swoich pewnie zwolenników jak i przeciwników.
każdy mógł film zgrać i przekazać policji. wcale nas o tym nie informując. a, że przyznała sie jedna nas więc nie czaje oburzenia, ze policja została poinformowana.
Stary 2015-08-26, 15:17   #1614
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Raczej każdy robi to, co uważa za słuszne. Andziaks uważała że to super, że prowadziła bez pasa, prawka z dzieciakami bez pasów a o fotelikach nie wspomnę, na tyle,że wrzucila na yt i jest dumna z siebie. Ktoraś z dziewczyn uważała, że stosownym będzie przekazanie tego w odpowiednie miejsce. Po ktorej stronie jest większe świństwo? Doniesienie czy taka skrajna nieodpowiedzialność? Chyba odpowiedź jest jasna.
O to, to... Najgorsze jest właśnie to, że jeszcze wydawało jej się to takie fajne. A potem dla popisu wsiada się za kółko po pijaku, albo na dragach, bo przecież "jestem panem życia", włącza się nieśmiertelność. Problem tylko w tym, że takim kretynom nic się zazwyczaj nie dzieje, a wskutek ich głupoty umierają niewinne osoby. Nie wolno dawać przyzwolenia na takie rzeczy. Jak chcą ryzykować - proszę bardzo, ale tylko swoją egzystencją.

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-08-26 o 15:19
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:24   #1615
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Może w końcu niektórzy sobie wbiją do tych zakutych łbów, że to NIE JEST zabawa. Wyjeżdżanie na drogę bez prawka, z dziećmi, nikt nie jest przypięty pasami i nikt nie zwraca uwagi na drogę, bo trzeba się powydurniać do kamery. No tak się wku... że nie mogę.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:28   #1616
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Sama sobie zrobiła. Jest bezdennie nierozsądna, ponieważ wrzuciła ten filmik do internetu, mając świadomość co się na nim znajduje i zapewne nie uważa, aby zrobiła cokolwiek nie tak. No to może miły pan z komisariatu, który pewnego dnia zapuka do jej drzwi wyprowadzi ją z błędu.

LUDZIE, BŁAGAM! Tępmy, piętnujmy takie zachowania! Nie dawajmy cichego przyzwolenia na sytuacje, w których jest zagrożone czyjeś zdrowie lub życie!
Dokładnie tak.
Od niedzieli moje spojrzenie na życie i jego ulotność jest zupełnie inne (pewnie niektóre z Was wiedzą o co mi kaman z wiadomości sportowych) i młodym ludziom trzeba to uświadamiać. Gnój z życia to ona mogła sobie dopiero zrobić. Sama.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:36   #1617
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dokładnie tak.
Od niedzieli moje spojrzenie na życie i jego ulotność jest zupełnie inne (pewnie niektóre z Was wiedzą o co mi kaman z wiadomości sportowych) i młodym ludziom trzeba to uświadamiać. Gnój z życia to ona mogła sobie dopiero zrobić. Sama.
No, ja chyba wiem, o czym mówisz :/ To samo trzy lata temu w maju, tyle że skończyło się tragicznie...
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:36   #1618
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003

No i juz filmik ustawiony jako prywatny

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:38   #1619
RosaPuff
Raczkowanie

Cytat:
Miałam już tego tematu nie ciągnąć, ale... widzisz L e n a a ludzie wcale nie donoszą tak chętnie jak można by wywnioskować z Twojego posta- wręcz w naszym kraju sporadycznie. Postawa "to nie moja sprawa" jest nie ujmując nam Polakom, ale trochę chorobą narodową. I w wielu krajach powszechnie uznawanych za najbardziej rozwinięte gospodarczo ściąganie na egzaminach nosi znamiona przestępstwa i od razu wylatuje się ze studiów, a koledzy z ławki obok kablują aż się kurzy. Nie mi oceniać czy takie postępowanie jest ok a przepis właściwie sformułowany, czy nie, ale wiem jedno- skoro są przepisy dotyczące wszystkich to wszyscy mają obowiązek ich przestrzegać, w przeciwnym razie muszą ponieść konsekwencje. W Polsce z niezrozumiałych dla mnie przyczyn piętnuje się osoby, które reagują- czy to zwrócę uwagę agresywnej matce co leje po twarzy dzieciaka w markecie, czy zadzwonię po policję jak sąsiad ciągnie żonę po chodniku przed klatką za włosy- czuję się jakby to ze mną był problem tak się ludzie dziwią. Może masz rację i powinnam zaprosić ją na kawkę, czy też jego na wódeczkę i porozmawiać czemu nie wolno się znęcać nad drugim człowiekiem, ale aż takiej misji zbawiania świata nie mam, płacę podatki na określone zakłady, które resocjalizacją przynajmniej w teorii zajmować się powinny.

A o dziewczynę bym się nie martwiła- prawka jej nie odbiorą bo nie ma, będę ciężko zdziwiona jeśli dostanie mandat. A nawet jeśli to na biednego nie trafiło. I w żaden sposób nie czepiam się jej standardu życia, bo uważam, że jeśli rodzice mają ochotę fundować dziecku różne rzeczy i mogą sobie na to pozwolić to super, niech to robią, ale niektórym nastolatkom o podobnej postawie czasem przydałoby się zejść na ziemię i sprzedać jeden z ulubionych gadżetów w ramach ponoszenia konsekwencji ze niemądre zachowanie. Oczywiście to byłoby zbyt wychowawcze żeby mogło mieć miejsce w prawdziwym świecie, no ale .

Edytowane przez RosaPuff
Czas edycji: 2015-08-26 o 15:43
RosaPuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 15:38   #1620
Enpleurs
profesor nadzwyczajny

Nie mówię, że to co zrobiła Andziaks było mądre czy odpowiedzialne. Ale też nie wierzę, ze zadna z was nie zrobiła w życiu nic głupiego (i nie mówie o jezdzie autem tylko o czymkolwiek) a zachowujecie się jak święte. Wiem, że mogło stać się coś złego ale na szczęście się nie stało więc myśle ze wystarczyło zwrócić jej uwagę żeby następnym razem myślała co robi. Każdemu należy się szansa na poprawę a ona dzięki waszej 'dobroci' może już jej nie dostać. Takie jest moje zdanie i nie musicie na nie odpowiadać bo żaden komentarz go nie zmieni a nie chce wywoływać jakieś niepotrzebnej burzy. Peace & love
Enpleurs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości