- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-26, 20:15   #361
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Poziomkowa89, całować?? O jezuniu to juz przeginka ja daje głaskać brzuch tylko mamie, i bliskiej koleżance która ma duze problemy z zajściem i wierzy w ciążowe fluidy

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Jeju dziewczyny, czy wy też jesteście tak ciągle zmęczone jesteście? Ja juz nie wyrabiam z tym, caly czas bym tylko leżała, wiadomo ze nie mogę bo synek, bo dom trzeba ogarnąć, może to być tez od anemii nie?
Ja też głaskałam brzuch koleżanki, by zajść. Jakoś wtedy to nie podziałało. Też jestem taka zdechła. Np. zrobię małe codzienne zakupy i mam dość wszystkiego.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 20:18   #362
cynamon_
Zakorzenienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Moze gdybym brala magnez, coś by pomoglo? Jak myślicie?
Stary 2015-08-26, 20:23   #363
peachella
Rozeznanie

Hej
nie mam kiedy popisać z Wami, dopiero wróciliśmy do domu z wyjazdu i padam.... ale czytam w miarę na bieżąco

chwalę się kolejnymi dobrymi zakupami. Dzisiaj jak wracaliśmy byłam na ciuchach i znów całkiem fajne rzeczy znalazłam

14 ciuszków, większość rozm. 62 lub 68. Jedynie polar z Quechua na 6 msc i sweterek z Gap'a na 12 msc.
stan bardzo dobry.

za wszystko zapłaciłam 20 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_2383.jpg (72,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2385.jpg (80,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2387.jpg (75,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2388.jpg (57,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2390.jpg (71,8 KB, 17 załadowań)
peachella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 20:25   #364
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Ja jestem totalnym zdechlakiem no nic mi sie nie chce, jak rano wstaje to marze by byl juz wieczór żebym mogła sie położyć znowu wczoraj z tego lenistwa pierwszy raz powiesiłam niewyprasowane firany w oknano i w ogole wzięłam sie za mycie oby do porodu nie trzeba juz bylo tego robic.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 20:25   #365
fasterka90
Zadomowienie

Ja np dzisiaj jestem totalnie bez siły na nic... Anemii nie mam,biorę dodatkowy magnez. Żaliłam się lekarzowi na ostatniej wizycie że na nic nie mam siły,że ciągle zmęczona itd, stwierdził że niestety tak niektóre kobiety znoszą ciążę i nic z tym nie zrobimy.
Jeszcze teraz mi w uchu piszczeć zaczęło...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 20:30   #366
dzikasliwka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Ja jestem totalnym zdechlakiem no nic mi sie nie chce, jak rano wstaje to marze by byl juz wieczór żebym mogła sie położyć znowu wczoraj z tego lenistwa pierwszy raz powiesiłam niewyprasowane firany w oknano i w ogole wzięłam sie za mycie oby do porodu nie trzeba juz bylo tego robic.
Ja ostatnio pierwszy raz w życiu założyłam nieuprasowaną pościel, nigdy więcej
dzikasliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 20:50   #367
Gaabbi
Wtajemniczenie

Wspominałyście o podusi i kołdrze do łóżeczka.
Moja Hania ma ponad trzy lata i jeszcze się takiego kompletu nie doczekała
Ma kocyki, na zmianę, swojego misia przytulaka i tyle. Aha, ma też taką ala podusię, do której się przytula, ale na niej nie śpi. Do około drugiego roku życia miała tylko kocyk.

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość

A tak wspominając twoją glukoze to ja miałam 75g glukozy. Ciekawe czemu
Bo takie są nowe zalecenia

Cytat:
A może wit.D?
Ja mam dużo energii i nawet mi się chce, ale już jest ciężko z brzuchem Dzisiaj się nachodziłam, to tutaj ciągnie, tutaj dźgnie

Za wieszanie firan itp. prace, gdzie trzeba mieć ręce długo w górze, to się raczej nie bierzcie To grozi odklejeniem łożyska, a wtedy już kaplica
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 20:56   #368
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Jestem załamana. Kuzynka właśnie przyniosła mi ciuszki i spodnie ciążowe dla mnie. Chodziła w tych gatkach do końca ciąży, a mała nie była. Przymierzam te gacie i co?! SĄ NA MNIE ZA MAŁE! Ostatni tydzień 6 miesiąca

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Ja od dawna wieszam niewyprasowane firany i zasłony. Wyciągam je z pralki i od razu wieszam. Zasłony rozsuwam. Nie wiem, czy ten zabieg sprawdziłby się w przypadku cienkich i rzadkich firan, ale przy grubych wszystko fajnie się prostuje na oknie.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dzikasliwka Pokaż wiadomość
Polecam pościel z kory lub satynową. Nie trzeba prasować. W prezencie ślubnym dostaliśmy kilka kompletów pościeli 3d. Też nic nie widać przez wzory. Poza tym moje lenistwo ma racjonalne wytłumaczenie: po co prasować pościel, skoro po 1 lub 2 nocach znowu jest pomięta? Przynajmniej u nas, gdzie rano łóżko wygląda jak po przejściu tornada (to moja zasługa)

Stary 2015-08-26, 20:59   #369
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

dołączam do klubu zdechlaków biorę dodatkowy magnez, żelazo ale to na nic, mało mam siły. Dziś sobie poszłam spacerkiem do przychodni (zajęło mi to 20 minut), w drugą stronę zabrałam się autobusem, bo bym chyba nie dotarła do mieszkania a jutro biorę się za pakowanie gratów i będziemy się stopniowo przenosić na nowy adres
Stary 2015-08-26, 21:02   #370
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Cynamonku a bierzesz żelazo? Mnie ono postawiło na nogi.
Wyniki miałam ok ale inny lekarz mi przepisał mimo to i od razu zmęczenie o 80-90% spadło

Ja byłam pół dnia w Ikea kupiłam komodę więc teraz tylko zagonić TZ do złożenia, kupić proszek i płyn i ciuszki prać.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Ma kocyki, na zmianę, swojego misia przytulaka i tyle. Aha, ma też taką ala podusię, do której się przytula, ale na niej nie śpi. Do około drugiego roku życia miała tylko kocyk.
Moja Oliwka dopiero jak dostała duże łóżko i się przeprowadził na noc do swojego pokoju - 1,5 roku - to dostała pościel. Tak spała pod kocykami.
Taki maluch utonie chyba w pościeli
Poduszek też się nie daje takim dzieciaczkom - chyba że klinową gdy problem z refluksem.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 21:08   #371
india_love
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]Jeju dziewczyny, czy wy też jesteście tak ciągle zmęczone jesteście? Ja juz nie wyrabiam z tym, caly czas bym tylko leżała, wiadomo ze nie mogę bo synek, bo dom trzeba ogarnąć, może to być tez od anemii nie?
Ja ostatnio to nawet chaty nie mam siły ogarnąć w myśl zasady ,,kurz leży to i ja poleżę,,

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Jestem załamana. Kuzynka właśnie przyniosła mi ciuszki i spodnie ciążowe dla mnie. Chodziła w tych gatkach do końca ciąży, a mała nie była. Przymierzam te gacie i co?! SĄ NA MNIE ZA MAŁE! Ostatni tydzień 6 miesiąca
A na mnie nic już nie pasuje Cała szafa leży odłogiem. Chodzę tylko w legianach ciążowych i t shirtach. Majtki, te gorsze, w akcie desperacji zaczęłam rozcinać po boku aby mnie nie cisnęły w brzuch. Biustonosze wszystkie na dnie szafy a chodzę tylko w sportowych za 7 zeta z Pepco
A jak jesien przyjdzie to chyba od męża kurtki będę pożyczać bo się nie dopnę
Stary 2015-08-26, 21:44   #372
Soul89
Zadomowienie

Myslałam, że to tylko mi się nic kompletnie nie chce, to mnie trochę pocieszyłyście Mam tylko chwilowe "przebłyski" w stylu : wow ! zrobię coś fajnego na obiad, i tak konczy się mój pokład energii na dany dzień :P

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 21:45   #373
olilina
Zakorzenienie

Srebrnasmugo gratuluję udanej wizyty
Tanio bardzo to badanie, tam mają też pracownię z tymi wszystkimi uprawnieniami i sprzętami do badań prenatalnych?

Dziewczyny to ja się wyłamię, w 3 trymestrze mam więcej energii niż w drugim. Więcej chodzę po sklepach, w domu co chwila coś ogarniam. Przeszkadza mi każdy najmniejszy bałagan i cały czas coś robię, a to sprzątam, a to gotuję, zmywam.
Za to w drugim trymestrze dużo leżałam i bałagan był mi nie straszny
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 22:13   #374
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość

Za wieszanie firan itp. prace, gdzie trzeba mieć ręce długo w górze, to się raczej nie bierzcie To grozi odklejeniem łożyska, a wtedy już kaplica
No to teraz nie wiem czy w ogóle kupować tą pościel czy nie. Wiem, że na początku dziecko będzie spało bez, to w takim razie tylko ochraniacz na szczebelki kupić

Cytat:
Napisane przez dzikasliwka Pokaż wiadomość
Nigdy w życiu nie prasowałam pościeli mam z bawełny satynowej, po praniu dobrze rozciągam i strzepuję i nie wymaga prasowania.

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość

A na mnie nic już nie pasuje Cała szafa leży odłogiem. Chodzę tylko w legianach ciążowych i t shirtach. Majtki, te gorsze, w akcie desperacji zaczęłam rozcinać po boku aby mnie nie cisnęły w brzuch. Biustonosze wszystkie na dnie szafy a chodzę tylko w sportowych za 7 zeta z Pepco
A jak jesien przyjdzie to chyba od męża kurtki będę pożyczać bo się nie dopnę
Ja też

Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Dziewczyny to ja się wyłamię, w 3 trymestrze mam więcej energii niż w drugim. Więcej chodzę po sklepach, w domu co chwila coś ogarniam. Przeszkadza mi każdy najmniejszy bałagan i cały czas coś robię, a to sprzątam, a to gotuję, zmywam.
Za to w drugim trymestrze dużo leżałam i bałagan był mi nie straszny
Ja mam tak samo ale staram się nie przemęczać i odpoczywać w międzyczasie. Jedynie ostatnio zauważyłam, że w drugiej połowie dnia powoli zaczyna boleć mnie kręgosłup.
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 22:14   #375
peachella
Rozeznanie

u mnie jeżeli chodzi o energie to teraz w III trymestrze idzie falowo. Np 2 dni robię dużo a na 3 bym tylko leżała i jestem nie do życia.
Ale teraz wiem, że muszę się spiąć i powoli sprzątać mieszkanie. na koniec września chciałabym mieć już w miarę wszystko ogarnięte.
Dzisiaj kupiłam też te płyny o których pisałyście z Bobini i zaczynam powoli prac i prasować ubranka i resztę. Jutro składamy komodę i już będę układać wszystko. Muszę już zacząć bo mam tego trochę a zaraz dostanę kolejną partię rzeczy i ciężko będzie się z tego odkopać. Powoli do celu
peachella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 22:22   #376
beautifuldream
Rozeznanie

Któraś z Was pisała o piżamach ciążowych. Na allegro jest ich mase: http://allegro.pl/ciaza-i-macierzynstwo-pizamy-78021

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Ja zamówię chyba jedną z tych. Podoba mi się wzór ze spodniami w panterkę:
http://allegro.pl/dyskretna-pizama-n...294388862.html

Wojtuś jest już z nami
beautifuldream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 22:30   #377
cynamon_
Zakorzenienie

TylkoKasia, żelazo biorę od jakis 3 tygodni, narazie poprawy nie widzę, gin mówił ze moje wyniki morfologii są kiepskie tak więc myślę ze to przez to, jakoś musze przez to przebrnąć jeszcze 2 i pół miesiąca +/-
Srebrna_smuga, jaka duża juz córcia ale po Tobie nie widać ze jesteś pierwsza w kolejce do rozpakowania, nie będziesz miała przynajmniej problemów z flaczkiem na brzuchu
Widzę ze dużo z was już szykuje pokoiki, ja jestem na etapie wyboru koloru bo szafe dla małej strojnisi mam już wybraną z ikei wtedy zacznę prac ubranka, niemoge się doczekać jak to wszystko wyjdzie♥
Stary 2015-08-26, 22:40   #378
agne19s
Zadomowienie

Karoseria i Poziomkowa właśnie wyświetliło mi się na Facebooku ogłoszenie o dostawce do wózka buggypod może jest to jakaś alternatywa dla waszych starszakow cena na allegro to 600zł a babka z ogłoszenia sprzedaje za 320. Nie wiem czy to się wogole opłaca ale wygląda fajnie
Stary 2015-08-26, 22:52   #379
poznanianka1990
Zakorzenienie

peachella, ale szalejesz z zakupami Zazdroszczę, że za tak małą kasę tyle ciuchów upolowałaś

Cytat:
Napisane przez beautifuldream Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała o piżamach ciążowych. Na allegro jest ich mase: http://allegro.pl/ciaza-i-macierzynstwo-pizamy-78021

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Ja zamówię chyba jedną z tych. Podoba mi się wzór ze spodniami w panterkę:
http://allegro.pl/dyskretna-pizama-n...294388862.html
Kochana, bardzo Ci dziękuję Będę musiała sobie jakąś zamówić

Co do pościeli to ja nigdy nie prasuję, a mam taką z kory i z bawełny. Ale z bawełny już nigdy więcej nie kupię, jakoś mi nie leży... Firan też nie prasuję, po prostu je rozwieszam i ładnie schną Ja w ogóle mało co prasuję, bo nie lubię Ale ciuszki dziecięce z przyjemnością będę prasować
W ogóle to pierzecie ciuszki dziecięce raz czy dwa razy? Chyba raz wystarczy nie?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 22:59   #380
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Karoseria i Poziomkowa właśnie wyświetliło mi się na Facebooku ogłoszenie o dostawce do wózka buggypod może jest to jakaś alternatywa dla waszych starszakow cena na allegro to 600zł a babka z ogłoszenia sprzedaje za 320. Nie wiem czy to się wogole opłaca ale wygląda fajnie

Moja jeszcze nie chodzi ale myslalam o tym! Zawsze to lzej z taka dostawka niz z dwoma siedziskami Bede sie rozgladac u nas na ebayu I gumtree
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 23:02   #381
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Moja jeszcze nie chodzi ale myslalam o tym! Zawsze to lzej z taka dostawka niz z dwoma siedziskami Bede sie rozgladac u nas na ebayu I gumtree
Ja nie miałam pojęcia że istnieją takie cuda no opinie w necie są fajne, starszak nie rozleniwia się w wózku a i normalnie miesci się w większości drzwi no i nie ma problemu jak np starszak zostaje w domu z kimś z rodziny A ty wychodzisz tylko z jednym dzieckiem no świetne to jest
Stary 2015-08-26, 23:05   #382
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
peachella, ale szalejesz z zakupami Zazdroszczę, że za tak małą kasę tyle ciuchów upolowałaś

Kochana, bardzo Ci dziękuję Będę musiała sobie jakąś zamówić

Co do pościeli to ja nigdy nie prasuję, a mam taką z kory i z bawełny. Ale z bawełny już nigdy więcej nie kupię, jakoś mi nie leży... Firan też nie prasuję, po prostu je rozwieszam i ładnie schną Ja w ogóle mało co prasuję, bo nie lubię Ale ciuszki dziecięce z przyjemnością będę prasować

W ogóle to pierzecie ciuszki dziecięce raz czy dwa razy? Chyba raz wystarczy nie?

Ja tez nie jestem z tych prasujacych Nince na poczatku prasoealam ale dzirwczyny, ona tak ulewala ze najczesciej sxlo ok 6-7 zmian ciuszkow dziennie plus sterta tetr I sliniakow ze przestalam I dzis prasuje tylko jak cos wymiete, do wyjsci itd...

Ja piore jeden raz

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Ja nie miałam pojęcia że istnieją takie cuda no opinie w necie są fajne, starszak nie rozleniwia się w wózku a i normalnie miesci się w większości drzwi no i nie ma problemu jak np starszak zostaje w domu z kimś z rodziny A ty wychodzisz tylko z jednym dzieckiem no świetne to jest

No no to prawda. Mam nadzieje tylko ze zalapie i bedzie chciala stac Moj tz mowi ze on by sobie na tym przystawal Jak na hulajnodze
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 23:11   #383
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dla jaj zrobiłam sobie losowanie imion - dla dziewczynki wylosowałam Ryszarda (Rysia od Siary ), a dla chłopca Eneasz

https://mamotoja.pl/ksiega-imion-dla-dzieci.html

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-26, 23:18   #384
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Dla jaj zrobiłam sobie losowanie imion - dla dziewczynki wylosowałam Ryszarda (Rysia od Siary ), a dla chłopca Eneasz

https://mamotoja.pl/ksiega-imion-dla-dzieci.html
Mi wyszło Sabrina I Marcjasz
Stary 2015-08-26, 23:33   #385
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Kinga i Szczepan. Tragedii nie ma A nasze wybrane imię oznacza "mały, drobny". Póki co pasuje, bo jest malutki
Stary 2015-08-26, 23:38   #386
poznanianka1990
Zakorzenienie

Julia oznacza - "piękny kwiat" lub "młoda, promienista" oraz "ta, która należy do Juliuszów"

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-27, 07:03   #387
Sundance75
Raczkowanie

Witam się dziś jako pierwsza po dłuuugiej nieobecności

Nie śpię chyba od 4 rano... ból w pachwinach nie do zniesienia, wybudzam się przy każdym przekręceniu się na bok i mam dosłownie łzy w oczach pytałam lekarza czy da się to jakoś złagodzić, ale on mówi, że to normalne. Zresztą wg niego większość dolegliwości jest normalna Wy też tak macie? Powoli chyba przestanę funkcjonować :/

A z przyjemniejszych rzeczy - w końcu zaczęliśmy urządzać pokój dla Fabianka. Normalnie w domu istny armagedon. Wyprawka też idzie pełną parą, zostały chyba do ogarnięcia pampersy i inne art. higieniczne. U was też widzę, że przygotowania w toku

Życzę przyjemnego dnia i jak najmniejszych dolegliwości
Sundance75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:21   #388
fasterka90
Zadomowienie

Ja tez się witam z rana, już po badaniu krwi,spacerze z psem i śniadaniu :p
Z tego losowania wyszła mi Flora i Leonid
Ja prasuje tylko koszule tz i czasem jak coś jest bardzo pogniecione. Nienawidzę prasować, prasowanie rzeczy dla małej to chyba będzie większe poświęcenie dla dziecka niż wszystkie objawy ciąży,poród i nieprzespane noce razem wzięte
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:40   #389
lexie42
Zakorzenienie

Witam się z rana. Ostatnio coraz wcześniej wstaje, może Julka mnie przygotowuje na to co będzie po porodzie ale cieszę się, że w nocy śpi tak jak ja, albo po prostu nie czuję jej ruchów w nocy
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:52   #390
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez peachella Pokaż wiadomość
Hej

chwalę się kolejnymi dobrymi zakupami. Dzisiaj jak wracaliśmy byłam na ciuchach i znów całkiem fajne rzeczy znalazłam
super zakupy!

Cytat:
Ja jestem totalnym zdechlakiem
ja też!! kilka dni temu miałam przypływ energii a teraz znowu tylko bym odpoczywała. Pod koniec dnia już ledwo chodzę... mam nadzieję, że to minie bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem kiedy ja wszystko ogarnę :P

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Ja tez się witam z rana, już po badaniu krwi,spacerze z psem i śniadaniu :p
Ale ranny ptaszek z ciebie!!
dzisiaj u mnie znowu zapowiada się upalny dzień, rano obudziłam się ze spuchniętymi stopami
No i chyba muszę zwiększyć dawkę magnezu bo znowu zaczynają dokuczać mi skurcze...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości