|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
ojej, to ja lepiej od razu sobie spakuje
i baterie naładuje ![]() ehh tylko smutne, ze przymierzac bede a nic nie kupie bo nie mam $ ![]() dobrze, ze mierzenie nic nie kosztuje hej Lide |
|
|
|
#1592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj pospalam, wczoraj padlam po 8 i spalam do 7 rano chyba dlatego ze mam lekkiego dola - polazlam wczoraj na shopping z mocnym zamaiarem kupienia czegokolwiek - wrocilam z niczym - nic na mnie dobrze nie lezy - o biustonoszach nie wspomne - ![]() ![]() . No nic na razie spijcie smacznie, bede czekala z kaffka jak wstaniecie No wlasnie co z Agawa - czy ktoras moze wysylala maila do niej ? |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
pingus chyba do niej pisala, ale cisza
![]() Lide, moze przesadzasz,co? byłas sama? powinnas wziac pod pache jakas kolezanke i wybrac sie razem, zawsze to druga osoba moze ocenic bo samemu to wiem ze bywa ciezko.
|
|
|
|
#1594 |
|
Rzabbocop
|
Orzechy do jedzenia
![]() Tym razem kupiłam brazylijskie i migdały a masło z caschew (czy jak to się pisze) i z laskowych bo ja ziemnych nie mogę Ivus na skórę to jeszcze CLA Dobranoc |
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podpiętki nic nie dały ![]() Sowa jest na blisko Geanta (niemal na wprost) Tort kajmakowy jest genialny. Spróbuj też Q-coś tam (bezowy z bitą śmietaną i bakaliami), tortoletki... Moja rodzina rozpływa się w zachwytach Tylko my znamy ich wyroby od wielu lat
|
|
|
|
|
#1596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A podrzutek nie może zafundować?? Cytat:
Lide, ja tez tak mam czasem, że nic nie leży dobrze albo nic mi się nie podoba itd. ![]() Weź koleżankę, jak mówi Navi, na pewno razem coś wybierzecie ![]() Cytat:
uwielbiam zimne lubie i laskowe brazylijskie srednio ![]() Rzabciu, a co to jest CLA ?? i to ma być na jędrność moja przyszłą ? Kolorowych |
|||
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam do wyrka
![]() dobrej nocki edit: aaa Rzabbko bo ja myslalam ze Ty na wszystkie uczulona a Ty na ziemne tylko... ![]() Iwonko ze co?? Słonce on nie pracuje, ma marnych pare zł renty, a teraz ma same dlugi do pospłacania, bo na naprawy samochodu sie zapozyczyl. wiec raczej nie bałdzo
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E, a próbowałaś coś takiego: http://www.scholl.com.pl/fc_produkty.php?produkt=1099 http://www.scholl.com.pl/fc_produkty.php?produkt=1098 http://www.scholl.com.pl/fc_produkty.php?produkt=250 niekoniecznie tej firmy tylko podaje przykład, bo teraz tego sporo. ja mam te do butów na obcasie żeby mi nie zjeżdżały i sa ok ![]() No to może do Sowy wybierzemy się na nasze spotkanko ?Moja koleżanka zna Sowę z Widzewa czy skądś i dlatego go zachwalała E nie znoszę rodzynek, a bakalie je mają, więc to na Q odpada raczej i bezy to ja musze mieć ochotę jak na wiekszość słodkości niestety co innego jakis makaron, czy pizza ![]() Navi - odnośnie podrzutka to sorki, nie wiedziałam ![]() No nic tata niedługo przyjedzie to wiesz może coś tam ładnego zakupi córeczce ![]() EDIT: A w ogóle to się chce zapisac na jogę astangę, ktos reflektuje??
Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-09-12 o 00:12 Powód: Dopiski |
|
|
|
|
#1599 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś wygoogluj sobie CLA albo Tonalin Olimp
to też kwasy tłuszczowe |
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynek też nienawidzę
Ale ten na Q-coś tam jest bossssski ![]() Na Widzewie jest - w Tesco ![]() Na pewno się wybierzemy - a wtedy dieta sio ![]() One mnie nie ścierają w pięty, tylko powyżej, tak na ścięgnie Achillesa ![]() A kopytka mam jakieś dziwne, muszą się przyzwyczaić ![]() Zmykam spać! Miłych snów! ![]() Rzabbko, ja Cię szczerze podziwiam
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
czas się położyć choć wcale spać mi się nie chce
|
|
#1603 |
|
sophisticated
|
no wreszcie mnie wpuściło
cześć ![]() navi uważaj z tym aparatem w przymierzalni i dziękuję cieszę się, że mogłam troszkę pomóc Kasiu system gazetowy jest dobrze opisany w tym wątku http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=14230, nie wiem tylko jak się sprawdza na blaszkach innych niż okrągłe, ale na tortownicy trzyma się znakomicie, piekłam już ze cztery razy a w kąpieli to trzeba blaszkę wstawić do większej blaszki z wodą, gdzieś to było opisane precyzyjnie, zaraz poszukam EDIT nie znalazłam dokładnego opisu, ale chodzi o to co napisałam wyżej i jeszcze trzeba zabezpieczyć blaszkę folią aluminiową jeszcze ten link jest bardzo przydatny http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=14637 Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-12 o 09:16 |
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też dopiero wpuściło
zawsze tak jest jak mam trochę wiecej czasu i moge sobie powizazować ![]() od dzis do konca tygodnia siedze sobie na urlopie i leniuchuje ![]() tzn mam troche roboty w domku, ale odpocząć też muszę ![]() może nawet troszke się zdrzemnę
|
|
|
|
#1605 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
cze ślicznotki
![]() Cytat:
na kawkę w cztery oczy i jeden brzuch jak najbardziej reflektuję myślę,że jeszcze się dokulam ![]() a tymczasem życzę Ci samych radosnych dni i spełnienia wszystkich-tych małych i dużych marzeń ! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() spokojnie-będziesz miała swoją też Cytat:
a u Was też się Pralinka nazywają czy jakoś inaczej? wyroby mają boskie-ale też wystarczy kawałek ![]() w P-niu są już conajmniej 8lat,ale też nie każdy chyba zna ja znam,bo cukiernia była niedaleko mojej byłej pracy i zawsze na jakieś imieniny czy cuś kupowałam tam ciasto szarlotka,sernik czy miodownik-mniami a tort bezowy to moja szefowa uwielbiała- i też tak w sumie wyglądała później Cytat:
mam nadzieję,że dzisiaj już się lepiej czujesz ło matko-Rzabbko,ja przez Ciebie to na zawał zejdęCytat:
Cytat:
a praktycznie się okaże-wolałabym w sumie trochę wcześniej,ale patrząc na moje przygotowania do tego to chyba lepiej nie ![]() Cytat:
mam je-choć nie używałam jeszcze |
|||||||
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Yoolia-no to wreszcie odpoczniesz
takie podładowanie akumulatorów jest b.ważne nie pracuj za dużo |
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ostatnie tygodnie były dla mnie ekstremalnie męczące, nawet w weekendy nie bardzo odpoczełam, jakoś dziwnie szybko mijały a te tygodnie to jeszcze szybciej
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Rzabbocop
|
Czesć
![]() E a za co? ![]() Ivuś oprócz Yoolia wypoczywaj póki możesz
|
|
|
|
#1609 |
|
sophisticated
|
o to super Yoolio, że masz wolnego trochę, nie przesadzaj z tą robotą w domu
|
|
|
|
#1610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety, takiego sobie wziełam a tata ciagle chcial mi cos kupowac jak u niego bylam, ale mi byl glupio ![]() nie chce go naciągac widzac go 2 raz w zyciu.. za 3 sie pomysli ![]() joga astanga? hmm pierwsze slyszę ![]() Cytat:
będe uwazac i ja się cieszę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoj maluszek tez bedzie z wami na święta? ![]() kasiu wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, szczescia, zdrowka i slodyczy tego i jeszcze więcej navi Ci zyczy |
||||
|
|
|
#1611 |
|
sophisticated
|
navi nic się nie wygłupiłaś, to co opisałaś to też kąpiel wodna przeca
![]() a Kasia nie pisała, że ma urodziny pojutrze ? czyli jutro? |
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
znam Sowe - mają GENIALNE CIASTA,
![]() ![]() ![]() a co do CLA żeby to miało jakiś sens nalezy brać 3-5g pzrez rok - wychodzi bardzo drogi branie mniejszej ilości mija sie z celem KASIA STOOOOOOOOOOOOLA STOOOOOOOOOLAT E przykro mi, ze buty takie niewygodne, jesteś pierwszą osobą, którą obtarły Ferrari Cześć Yoolia miłego urlopu ja od jutra siedze i korektoruję dzisiaj ostatni dzień luzu więc proszę ladnie spamować wracając do włsoów w tej chwili włosy mam super: rozczesuja sie genialnie, lśnią, są ciezkie i wogóle jak po silikonach ![]() problem polega na tym, ze wygladają jak lekko tłuste już kilka h po myciu
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1613 |
|
Rzabbocop
|
Kasiu to juz dzisiaj?
Spełnienia marzeń i samych cudownych chwil w życiu |
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj poogladałam sobie wątek o kolekcjach do makijażu
Boze ale niektóre dziewczyny mają zbiory - tylko po co tak duzo tego, ale robia wrażenie i możan wpaść w kompleksy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale bardzo dziekuje za wszsytkie zyczenia , jestescie Wspaniale Navi, Brewko dziekuje za rady odnosnie kapieli i gazet , za jakis czas zaczynam batalie o nowojorczyka ![]() Co do obcierania przez buty to mnie obcieraja wszytkie niewazne, czy szpili czy sportowe, zawsze przez pierwszy miesiac noszenia mam taka masakre ze nie da rady normlanie chodzic,w iec chodze pokrzywiona ![]() A ciasta i slodycze to ja uwielbiam z kremami bez kremow, z czekolada czy bez czekolady ogolnie to w moim mniemaniu nie istenieje taki smak jak za slodki ![]() Annus ja nie wiedzialam ze w poznaniu jest Sowa to moze my tam na te kawke i ciacho, na poczatku pazdziernika mam plan zawitac na dobre do poz a moze dzieczywnki Wy tez przyjedziecie ??
|
|
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurcze, a ona nie mowila tego przedwczoraj ![]() a moze i nie... zglupialam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tez popadam w kompleksy przy moich dwoch zestwach cieni tuszu i pudrze
|
|
|
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie rozumiem po co im np 5 blyszczykow w (jak dla mnie) identycznych odcieniach i to jakie firmy, Lancome, Dior.. skad na to kase brac![]() Cytat:
![]() mnie tez wszystkie buty obcieraja,szczegolnie latem
|
||
|
|
|
#1619 |
|
Rzabbocop
|
Ja też mam problem z butami więc kiedy zakładam jakiekolwiek nowe to też i plastry w e wszelkie strategiczne miejsca
![]() ale mam tak samo również kiedy zakładam noszone juz buty po kilku miesiącach nienoszenia. Navi ja kiedyś wyliczyłam ile mam wszystkiego dużo juz wyleciało ale błyszczyków jeszcze ze 20 zostało
|
|
|
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja tylko na skundkę ![]() Kasiu, jeszcze raz wszystkiego naj, naj, naj Cytat:
Jeden od cukierni, ale mylą go z tym gotującym, co w telewizorni się udziela ![]() Ja też znam ich cukiernie od kilku lat, ale do niedawna w Łodzi nie było U nas nie nazywają się Pralinka, ale nie pamiętam jak ![]() No, bezowy jest bossski i kajmakowy Za całokształt ![]() Cytat:
Iwonko, one nawet nie tyle ścierają, co po prostu gniotą mnie w to ścięgno
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

i baterie naładuje 

chyba dlatego ze mam lekkiego dola - polazlam wczoraj na shopping z mocnym zamaiarem kupienia czegokolwiek - wrocilam z niczym - nic na mnie dobrze nie lezy - o biustonoszach nie wspomne - 

uwielbiam
a Ty na ziemne tylko... 

co innego jakis makaron, czy pizza 

? czyli jutro?
, jestescie Wspaniale