![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Ale się rozpisałyście
![]() Hej, Eva ![]() ![]() Miszka, babka zachowywała się tak, jakby mnie nie było stać na kubek, ale może chodziło jej o to, ze w takim skromnym sklepiku na ogół kupuja skromni ludzie skromne rzeczy, za mniejsze pieniądze ![]() Zdjęcia super, a wrazenia z podróży sa zawsze bezcenne, dziewczyny ![]() Beti, będę namierzała kolejny serial ![]() Miszka, lubie i używam latem złoty olejek Nuxe. Teraz zastanawiałam się nad nowym kremem rozswietlajacym nuxe, ale się zastopowałam. Caffe, kubków mam mnóstwo, a wyszukuje ta ładne. Najbardziej lubie większe i z wygodnym uchwytem...A Wasze kubki śliczne ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-08-26 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Eva umyjesz mi okna kobieto..Wlałam sobie wode do miski ,postawiłam i..stoi ,bo przepadłam na Twoim wątku Emirackim
![]() ![]() W Abu Dhabi poczujesz sie jak księżniczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caffe ![]() Kama co znaczy nie czuję brzucha?Boli?Widac efekt?Drogi ten zabieg? Dumam nad sculptrą..Mogłby ta estetyczna być tańsza ![]() ![]() Juka spódniczka super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Kama kiedyś Cię odwiedzę i pójdziemy razem do sklepu z kubkami..Już my damy paniusi do wiwatu...Tobie więcej do rozsądnej Diany,ale mnie ..prawie rudowłosej wciąż skore żarty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
a dziękuje, doszedł do siebie i czuje się dobrze... zdaje się ze wrócił do normy
![]() patrzałam na cennik własnie ale kurcze te poniedziałki mi nie pasują.... w ten (31.08) już nie zdąże jechać bo mam grafik zapełniony a potem to już wrzesien to tez szkola.... moze w jakąś niedziele się wybierzemy... w ogole kupiłam to serum z mariona o którym pisałyście.... stosuje je ze 2tyg ale jakoś nie widze super nawilżenia... no ale wiadomo, każda jest inna ![]()
#4324 |
Zakorzenienie
|
Wonder, rozpoczęłam akcję wyzbywania się niepotrzebnych przedmiotów - dziś wystawiam do sprzedaży. Jest to czasochłonne zajęcie...
Jak tam buźka po kwasach? I w ogóle - dziewczyny - robiłyście może kwas migdałowy w domu? Chyba nie jest to skomplikowane... |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Cóz, ja nie jestem porządnicka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka, po zabiegu partie objęte sa tkliwe ( jak po siniakach, choć nic nie widać) i skóra jest znieczulona. ma minąc do 2 miesięcy ![]() ![]() ![]() Efekty 4-6 tygodni, nie od razu. Koszt - ok 1300 2 głowice, kolejne ok 300. |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są takie eko nawozy w płynie do podlewania, śmierdzą na potęgę ale działanie... magia! ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
mam więcej... dla każdego coś miłego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
jestem także bardzo niepocieszona, że seria z muminkami jest tylko dla dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zadomowienie
|
Dla mnie kubek czerwony poprosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
Na podłożu "dlaczego wakacje się skończyły" ![]() Cytat:
O jakie fajne zakupy! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Caffe dla mnie trzeci od góry ![]() Ale i reszta fajna ![]()
![]() |
#4331 | ||
Zakorzenienie
|
...w sam raz na zimowe wieczory przy kominku
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Ale za to ile gratów mi energię blokuje, ha,ha! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Konto usunięte
|
Caffe
skąd te muminkowe, beda idealne na prezent dla mojej siostry. I ten z Sową chcę też dla niej, czerwony dla siebie, ten prosty biały z miejsca. Mam jedną kubkową inspirację z jednego z moich kubkow "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne mają raj na ziemi" Robilam migdala w domu, zaopatrz sie w wazeline jak najprostsze mydlo i prosciutenki w skladzie krem. agabil jak dobrze pamietam zrobila o tym film https://www.youtube.com/watch?v=SHLn9pigXbU Hej Eva ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A caffe, jak nie stosowalas wczesniej kwasow, ukrec sobie tonik z migdala, albo kup zwykla bielende z migdalem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=962573 lub to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=954315 ja sie chyba bede migdalic tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...adzikowej.html Raz sobie z rozpedu fundnelam takie stezenie ze przez 3 dni paszcza nie ruszlam. Nigdy wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Dana, fajny prezent, także nad tym myślałam! Muminki są firmy Arabia. Porcelanowe. Widziałam też melaminowe w sklepach, ale niejestem pewna czy tego samego producenta. Także sztućce dla dzieci, cała zastawa. Szklaneczki ma firma IIttala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Gang Iren
|
Takie małe zakupy dziś poczyniłam.
Sweterek rękaw 3/4 i kolor taki niebieskawy.
#4335 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Obiecałam sobie, że szarości niet, bo 80 % szafy mam w tym kolorze. A co mi się podoba, to niestety szare..
![]() |
#4337 |
Konto usunięte
|
Ja ze wzgledu na prace czarny, czarny i czarny. Oprocz tego troche bieli, camel, szampan, zloto, oswajam szarosci i w zasadzie koniec. A prywatnie roż, czerwien, ale zaczynam sie koloru pozbywac. No nie da sie miec kilku szaf...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Gang Iren
|
Ja marzę o tym, żeby mieć trochę kolorowych ciuchów. No i nie ma!
#4339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwony - Höganäs Biały? O który Ci chodzi? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
O - ten twój Iwostin fajnie się zapowiada! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||||||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Kamlisa, cos mi nie bardzo pasuje, oficjalny CoolSculpting oparty na Cryolipolysis opatentowany przez lekarzy ze szpitala w Massachusset jest robiony na sprzecie firmy ZELTIQ I nie ma, nie ma innych opcji w stylu slabsze mrozenie lub mocniejsze mrozenie. Sprawdz to dobrze. Ja robilam co dwa tygodnie, mialam przykladane po dwie dysze za kazdym razem I to jest norma. Nie ma bUlu, a wlasciwie jest uczucie dyskomfrotu gdy dysza zasysa cialo, przez 60 minut, a minimalna granica to 52 minuty mrozone sa komorki glebokie tluszczowe w temperaturze -8'C I jest to JEDYNA dopuszczalna temperature. Po tym czasie nastepuje odlaczenie, skora jest zaczerwieniona I bardzo zimna ale polozona wczesniej specjalna membrana z zelem zabezpieczyla skore przed zamarznieciem. Pielegniarka masuje miejsce wcierajac preparat z alkoholem. Po ok. 10 minutach nie ma prawa byc wyczuwalnego ZADNEGO bUlu a nawet dyskomfortu. Jesli cos boli to znaczy, ze albo urzadzenie jest podrobka z Chin, albo osoba robiaca zabieg nie ma oficjalnego przeszkolenia, albo zostal zabieg przerowadzony blednie. Poczytaj na oficjalnej stronie I nie wierz, ze mozna medyczne zabiegi wykonac tanio bo to to samo. Nie, to nie jest to samo. Lepiej w ogole nie poddac sie zabiegom niz poddac sie blednie wykonanym, nie wiadomo jakie komplikacje moga po tym byc. Jesli cos boli, a ma nie bolec to juz jest dla mnie alarm. Dwa miesiace to czas kiedy zlogi martwych bo zmrozonych komorek tluszczowych sa wydalane z organizmu. Lekarz powinien uprzedzic, ze nalezy wtedy pic jak najwiecej wody, najlepeij z cytryna, ograniczyc ostre produkty a takze kawe. Chodzi o to aby watroba & nerki mialy jak najmniejsze obciazenie wydalajac tluszcz. To jest oficjalna strona CoolScupting, tylko oni wydaja zezwolenie I licenje na wykonywanie tych zabiegow. http://www.coolsculpting.com/for-phy...cryolipolysis/ Tu jest informacja na Wikipedii. Wyraznie zaznaczone jest, ze patent jest chroniony I tylko jedna firma ZELTIQ robi urzadzenia w zgodzie z zaleceniami lekarzy ze Stanow. https://en.wikipedia.org/wiki/Cryolipolysis Cytat:
Nie ma sprawy Mishell, podesle Ci moja maidowa ![]() Kochana, ja zawsze mam kogos ![]() Cytat:
Uzywalam Absolute L'Extrait Lancôme I niestety wcale juz nie wierze w cudowne wlasciwosci regenerujacych eliksirow, musalam po tym zrobic Botox bo zmrszcek sie zrobila chyba wiecej. Strasznie sie wkurzylam. http://www.lancome-me.com/_en/_gb/sk...it-129411.aspx Cytat:
To jest swietny ruch w pozytywna strone ![]() Cytat:
Nie ma prawa skora byc znieczulona dluzej niz do 30 min po zabiegu. Slonca Ci brakuje, dodaj wiecej souk z marchwi do codziennej diety Sama czujesz, ze blokuje wiec sie ich pozbywaj bez zalu. Nie jestem szamanka Feng Shui, postudiowalam to bo w pewnym sensie bylam zmuszona ![]() ![]() Hejka Danusia ![]() Cytat:
Fajny sweterek, wyglada na lekki ale cieply, Jaki to material? Ja tak mialam dlugo z czarnym. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Oj tam nie ma ![]() W UK same kolory sa, zobacz w Debenhames ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Caffe- serum bielenda z kwasami też jest bardzo fajne. Właśnie wznawiam jego używanie ![]() Miszka- jak już skończysz u siebie z oknami to zapraszam do mnie. A tak w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kwasu - skóra mi się łuszczyła, szczególnie na brodzie, przez około 3 dni, ale efekt - SUPER ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() Z kubków najbardziej podoba mi się biały i ostatni, te muminkowe akurat za bardzo do mnie nie przemawiają ![]() Caffe, a gdzie wystawiasz rzeczy na sprzedaż, allegro czy coś w tym stylu ? ciężko mi takie rzeczy idą, chciałabym się za to zabrać i sprzedać trochę rzeczy, ale zawsze znajduję coś lepszego do roboty ![]() Miłego dnia ![]()
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-08-27 o 07:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
|
Bardzo mi milo Wonder Woman ![]() Prawde mowiac nie myslalam, ze ten watek bedzie jakos pozytywnie oceniany, glownie zamierzalam wiedziec ile tu w UAE jest Wizazanek I bylo mi milo gdy moglam w czyms pomoc. Fajne dziewczyny spotkalam na watku. Bardzo sympatyczne. Przekierwanie do watku o Emiratach mam w podpisie.
![]() |
#4344 |
|
![]() Ten mi sie bardzo podoba, skad jest? EDIT: Caffeine, czy to jest forma Testu "Pokaz mi swoj kubek, a powiem ci kim jestes?" ![]() EDIT: Na Youtube ten lekarz swietnie opisuje jak sie robi Cryolipolysis, dokladnie tak mialam wykonaywane zabiegi.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-08-27 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Gang Iren
|
- Co to jest: kobieta dostaje to raz w miesiącu i kończy się po 4-5 dniach?
- Pensja męża ![]() W Debenhams chyba jako w jedynym są kolorowe ciuchy. Większość mi się nie podoba, tzn chodzi mi o krój, wydaje mi się taki dla starszych pań. I w sumie młodych osób w tym sklepie nie widzę.
#4346 |
Zakorzenienie
|
No co tu się dzieje już od siódmej rano!
Nawet nikt kawy nie zdążył zrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
|
![]()
Prawda Gosia, chodzilo mi o kolory, a zdarza mi sie kupic w Debenhams sukienke do pracy od czasu do czasu. Najnowsza kolekcje widzialam ale nic nie kupilam, nie moj styl.
Ostatnio kupilam sobie w Armani, ale tam raczej nie ma kolorow ![]() W Moschino za to sa I kolekcja jest powalajaca ja jednak pozostane stonowana, kupilam ta typu dluga luzna koszula. (pic.2) Czasem zdarza mi sie tez kupi z Dehry, Miss Selfridge, o teraz mam na sobie z Dehry malo 'biurowa' ale dzisiaj |Czwartek, czyli jak Piatek u Was, weekend jutro & Sobota, to po pracy ide do Baru na drinka naturalnie.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-08-27 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
|
Cytat:
Jestem nudna, pije wode z cytryna ![]() Moja sukienke, ktora mam na sobie teraz prezentuje jedna z Francuskich blogerek.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-08-27 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Witam Was wszystkie, też popijam wodę z cytryną ![]() podczytuję Was, bo bardzo cenne uwagi tu wrzucacie na temat pielęgnacji ![]() ![]() szczególnie serdecznie pozdrawiam Danusies, bo swego czasu bardzo mi pomogła swoimi radami dotyczącymi estetyki, masz dziewczynko dar ![]() ------------------------------------------------------------------- i też jestem zainteresowana kwestią jak się pozbyć nadmiaru zgromadzonych rzeczy ![]()
Moje serce jest zajęte... najważniejszą rzeczą pompuje krew ♥ Edytowane przez zastrzezona Czas edycji: 2015-08-27 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Eva jak jestes na FB to daj mi namiary na pv.
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Witaj Zastrzeżona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.