30 + 40 + dzień po dniu :-) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-26, 17:02   #4321
Kamlisa
Zakorzenienie

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Ale się rozpisałyście A ja tu nadganiam domowe zaległości...Was tez muszę...
Hej, Eva Robiłam kryolipo na brzuch, na razie nie planuje dalszych, nowe można po miesiącu, na to samo miejsce po 2. Kriolipo to taka nazwa ogólna, aparat to Cool Tech, chyba z tych lepszych. zabieg zabiegowi nierówny, ten ma mrozic do -8, a inne np. do +3, co wpływa na skuteczność zabiegu. Poki co nie czuje brzucha
Miszka, babka zachowywała się tak, jakby mnie nie było stać na kubek, ale może chodziło jej o to, ze w takim skromnym sklepiku na ogół kupuja skromni ludzie skromne rzeczy, za mniejsze pieniądze
Zdjęcia super, a wrazenia z podróży sa zawsze bezcenne, dziewczyny To, co niematerialne a zostaje na dłużej...
Beti, będę namierzała kolejny serial
Miszka, lubie i używam latem złoty olejek Nuxe. Teraz zastanawiałam się nad nowym kremem rozswietlajacym nuxe, ale się zastopowałam.
Caffe, kubków mam mnóstwo, a wyszukuje ta ładne. Najbardziej lubie większe i z wygodnym uchwytem...A Wasze kubki śliczne

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-08-26 o 17:35
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 17:40   #4322
Michell72
Zakorzenienie

Eva umyjesz mi okna kobieto..Wlałam sobie wode do miski ,postawiłam i..stoi ,bo przepadłam na Twoim wątku EmirackimCzytam jednym tchem..Ile w Tobie miłości do tego krajuNie dobrnełam do końca,więc pytam-nie jest Ci ciężko samotnej?Masz kogoś?
W Abu Dhabi poczujesz sie jak księżniczkaTy wiesz ,że to trafia w moje gusta Lubie opisy(jak Twój wątek własnie)nie z przewodnika,czy ksiązki,ale z życia..poparte fajnymi historiami..Czytam nadal..Okna brudne: baba:

Caffe

Kama co znaczy nie czuję brzucha?Boli?Widac efekt?Drogi ten zabieg?

Dumam nad sculptrą..Mogłby ta estetyczna być tańszaJesień się zbiża więc trzeba remont facjaty przeprowadzić

Juka spódniczka superLubie kroje trapezowe

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Kama kiedyś Cię odwiedzę i pójdziemy razem do sklepu z kubkami..Już my damy paniusi do wiwatu...Tobie więcej do rozsądnej Diany,ale mnie ..prawie rudowłosej wciąż skore żarty
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 17:49   #4323
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Johaśka- jak mąż?
a dziękuje, doszedł do siebie i czuje się dobrze... zdaje się ze wrócił do normy

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Aśka w poniedziałki są bilety rodzinne.80zł bez względu ile osób.
patrzałam na cennik własnie ale kurcze te poniedziałki mi nie pasują.... w ten (31.08) już nie zdąże jechać bo mam grafik zapełniony a potem to już wrzesien to tez szkola.... moze w jakąś niedziele się wybierzemy...

w ogole kupiłam to serum z mariona o którym pisałyście.... stosuje je ze 2tyg ale jakoś nie widze super nawilżenia... no ale wiadomo, każda jest inna

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 18:25   #4324
caffeine
Zakorzenienie

Wonder, rozpoczęłam akcję wyzbywania się niepotrzebnych przedmiotów - dziś wystawiam do sprzedaży. Jest to czasochłonne zajęcie...
Jak tam buźka po kwasach?

I w ogóle - dziewczyny - robiłyście może kwas migdałowy w domu? Chyba nie jest to skomplikowane...
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 19:11   #4325
Kamlisa
Zakorzenienie

Cóz, ja nie jestem porządnicka Jakims cudem 2 dorosłe osoby i banda kotów brudza na potege...Ale teraz tz jedzie na kurs to obiecuje sobie generalne porządki, pokój po pokoju, szuflada po szufladzie Ciekawe, na ile starczy mi zapału Dzis trochę porobiłam, ale już pocwiczyc nie zdążyłam...Cos za coś...Za to prasowanie zrobione. I kwiaty podlane. no to akurat żadna sztuka - mój talent do porządków bije na głowe ten do ogrodnictwa Kwiaty sa u mnie bez szans. Żadna złosliwosc, nawet pamiętam o podlewaniu, ale nie mam serca, chęci...marnieją mi nawet kaktusy
Miszka, po zabiegu partie objęte sa tkliwe ( jak po siniakach, choć nic nie widać) i skóra jest znieczulona. ma minąc do 2 miesięcy Zatem czuje bolesność przy dotykaniu, ale skóry nie czuję Zabieg polega na zasysaniu fałdu skóry i tłuszczyku i zamrazaniu przez 70 minut
Efekty 4-6 tygodni, nie od razu. Koszt - ok 1300 2 głowice, kolejne ok 300.
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 19:36   #4326
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
... Kwiaty sa u mnie bez szans. Żadna złosliwosc, nawet pamiętam o podlewaniu, ale nie mam serca, chęci...marnieją mi nawet kaktusy
...
Ha, ha - też miałam podobne myśli aż odkryłam że wystarczy podlewać dobrym nawozem - i wszystko kwitnie. Także jak teraz słyszę, że ktoś się chwali swoimi talentami ogrodniczymi... to już tak bardzo mu nie wierzę.

Są takie eko nawozy w płynie do podlewania, śmierdzą na potęgę ale działanie... magia!

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Soso
Ty bierz pierwszy, ja wezmę ostatni, a Caffe zostawimy środkowy
...no dziękuje bardzo że chociaż jeden mi się ostał!

Stary 2015-08-26, 20:33   #4327
caffeine
Zakorzenienie

mam więcej... dla każdego coś miłego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marimekko_unikko_mug_lime-yellow.jpg (26,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg asian-mugs.jpg (63,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 781_extra.jpg (58,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TB220_257701.jpg (6,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TB220_FABLE25777.jpg (6,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TB220_FABLE25776.jpg (9,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TB220_FABLE25778.jpg (6,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jj2341_2.jpg (59,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 418027&width=400&height=300&resize_mode=fill.jpg (15,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3f09773463c9c605a5560ec47a4883d9.jpg (11,2 KB, 2 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-26, 20:36   #4328
caffeine
Zakorzenienie

jestem także bardzo niepocieszona, że seria z muminkami jest tylko dla dzieci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6411800058179%20k%C3%A6rlighed.jpg (9,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34274_02_ny.jpg (146,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34274_ny.jpg (314,1 KB, 3 załadowań)
Stary 2015-08-26, 20:59   #4329
uklika
Zadomowienie

Dla mnie kubek czerwony poprosze
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 21:30   #4330
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Gosia, to ladne tereny. Jaka teraz pogoda u Ciebie?

Walczysz z depresja? Na jakim podlozu?
Trochę deszczowo, 15 st.

Na podłożu "dlaczego wakacje się skończyły"

Cytat:
Napisane przez JUKA73 Pokaż wiadomość

A skoro już chwalę się zakupami, to pochwalę się zakupami krakowskimi : http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...8p2885060.html i http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p2845015.html.

O jakie fajne zakupy!

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
Gosia, trzeba było przywieźć coś z Holandii na poprawę humoru ziołolecznictwo ech.... mnie też zawsze powroty bardzo boleśnie sprowadzają na ziemię ....
No właśnie ja nie przepadam. Szczególnie za paleniem. Ew. w kropelkach bym mogła

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Caffe dla mnie trzeci od góry
Ale i reszta fajna
Stary 2015-08-26, 21:41   #4331
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uklika Pokaż wiadomość
Dla mnie kubek czerwony poprosze
...w sam raz na zimowe wieczory przy kominku

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Eva umyjesz mi okna kobieto..Wlałam sobie wode do miski ,postawiłam i..stoi ,bo przepadłam na Twoim wątku EmirackimCzytam jednym tchem..
Ja muszę umyć podłogę... a o żadnym wątko Evy nie wiem! Dawaj mi tu linka!

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Odsprzedaj, oddaj, pozbadz sie niepotrzebnych rzeczy, to sprzyja pozytywnie na aure, no I jest w zgodzie z Feng Shui.
Feng Shui u mnie leży, a jestem wyznawcą... nie żebym wierzyła w jakieś głupoty NewAge, tylko jest tam tyle rozsądnych zasad... np. aby nie wieszać dużych, ciężkich obiektów gdzieś nad głową (półek itp), nad łóżkiem, nad biurkiem. Ja od razu się źle czuję jak mi coś takiego nad głową wisi. Więc sciany mam w większości praktycznie nagie, wszystko skupia się poniżej linii wzroku.

Ale za to ile gratów mi energię blokuje, ha,ha!
Stary 2015-08-26, 21:54   #4332
201605090958
Konto usunięte

Caffe
skąd te muminkowe, beda idealne na prezent dla mojej siostry. I ten z Sową chcę też dla niej, czerwony dla siebie, ten prosty biały z miejsca.

Mam jedną kubkową inspirację z jednego z moich kubkow
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne mają raj na ziemi"

Robilam migdala w domu, zaopatrz sie w wazeline jak najprostsze mydlo i prosciutenki w skladzie krem. agabil jak dobrze pamietam zrobila o tym film https://www.youtube.com/watch?v=SHLn9pigXbU

Hej Eva

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

A caffe, jak nie stosowalas wczesniej kwasow, ukrec sobie tonik z migdala, albo kup zwykla bielende z migdalem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=962573 lub to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=954315 ja sie chyba bede migdalic tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...adzikowej.html Raz sobie z rozpedu fundnelam takie stezenie ze przez 3 dni paszcza nie ruszlam. Nigdy wiecej
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 22:05   #4333
caffeine
Zakorzenienie

Dana, fajny prezent, także nad tym myślałam! Muminki są firmy Arabia. Porcelanowe. Widziałam też melaminowe w sklepach, ale niejestem pewna czy tego samego producenta. Także sztućce dla dzieci, cała zastawa. Szklaneczki ma firma IIttala.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (28,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fff204871ddb765d20375fe920c65e44.jpg (8,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg arabia-moomin-adventure-move-plate-19_cm.jpeg (78,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b280d8eb7bcf4193243c1d738d0c0515.jpg (20,6 KB, 2 załadowań)
Stary 2015-08-26, 22:13   #4334
gosia261282
Gang Iren

Takie małe zakupy dziś poczyniłam.
Sweterek rękaw 3/4 i kolor taki niebieskawy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440623593566.jpg (158,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1440623605046.jpg (72,0 KB, 13 załadowań)
Stary 2015-08-26, 22:15   #4335
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Świetny sweterek na zdjęciach jest bardziej w szarość wiec jak dla mnie, ale piszesz że bardziej niebieskawy więc nie dla mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-26, 22:16   #4336
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Świetny sweterek na zdjęciach jest bardziej w szarość wiec jak dla mnie, ale piszesz że bardziej niebieskawy więc nie dla mnie
Na zdj inny kolor wyszedł.
Obiecałam sobie, że szarości niet, bo 80 % szafy mam w tym kolorze.

A co mi się podoba, to niestety szare..
Stary 2015-08-26, 22:20   #4337
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Na zdj inny kolor wyszedł.
Obiecałam sobie, że szarości niet, bo 80 % szafy mam w tym kolorze.

Ja ze wzgledu na prace czarny, czarny i czarny. Oprocz tego troche bieli, camel, szampan, zloto, oswajam szarosci i w zasadzie koniec. A prywatnie roż, czerwien, ale zaczynam sie koloru pozbywac. No nie da sie miec kilku szaf...
Stary 2015-08-26, 22:28   #4338
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Ja ze wzgledu na prace czarny, czarny i czarny. Oprocz tego troche bieli, camel, szampan, zloto, oswajam szarosci i w zasadzie koniec. A prywatnie roż, czerwien, ale zaczynam sie koloru pozbywac. No nie da sie miec kilku szaf...
Ja marzę o tym, żeby mieć trochę kolorowych ciuchów. No i nie ma!
Stary 2015-08-26, 22:48   #4339
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
...I ten z Sową chcę też dla niej, czerwony dla siebie, ten prosty biały z miejsca.
z czarna sową - Iittala Taika
czerwony - Höganäs

Biały? O który Ci chodzi?

Cytat:

Mam jedną kubkową inspirację z jednego z moich kubkow
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne mają raj na ziemi"
Święta prawda

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:

Robilam migdala w domu, zaopatrz sie w wazeline jak najprostsze mydlo i prosciutenki w skladzie krem. agabil jak dobrze pamietam zrobila o tym film https://www.youtube.com/watch?v=SHLn9pigXbU

A caffe, jak nie stosowalas wczesniej kwasow, ukrec sobie tonik z migdala, albo kup zwykla bielende z migdalem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=962573 lub to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=954315 ja sie chyba bede migdalic tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...adzikowej.html Raz sobie z rozpedu fundnelam takie stezenie ze przez 3 dni paszcza nie ruszlam. Nigdy wiecej
Właśnie się edukuję i czytam twoje linki. Pamiętam, że kiedyś miałam plan zrobić kwas migdałowy u kosmetyczki, ale namówiła mnie na mikrodermabrazję - i to był duży błąd. Do tej pory mam przebarwienia po tym cudownym zabiegu.

O - ten twój Iwostin fajnie się zapowiada!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 06:42   #4340
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Robiłam kryolipo na brzuch, na razie nie planuje dalszych, nowe można po miesiącu, na to samo miejsce po .... Poki co nie czuje brzucha

Kamlisa, cos mi nie bardzo pasuje, oficjalny CoolSculpting oparty na Cryolipolysis opatentowany przez lekarzy ze szpitala w Massachusset jest robiony na sprzecie firmy ZELTIQ I nie ma, nie ma innych opcji w stylu slabsze mrozenie lub mocniejsze mrozenie.
Sprawdz to dobrze.

Ja robilam co dwa tygodnie, mialam przykladane po dwie dysze za kazdym razem I to jest norma.
Nie ma bUlu, a wlasciwie jest uczucie dyskomfrotu gdy dysza zasysa cialo, przez 60 minut, a minimalna granica to 52 minuty mrozone sa komorki glebokie tluszczowe w temperaturze -8'C I jest to JEDYNA dopuszczalna temperature.
Po tym czasie nastepuje odlaczenie, skora jest zaczerwieniona I bardzo zimna ale polozona wczesniej specjalna membrana z zelem zabezpieczyla skore przed zamarznieciem.
Pielegniarka masuje miejsce wcierajac preparat z alkoholem.
Po ok. 10 minutach nie ma prawa byc wyczuwalnego ZADNEGO bUlu a nawet dyskomfortu.
Jesli cos boli to znaczy, ze albo urzadzenie jest podrobka z Chin, albo osoba robiaca zabieg nie ma oficjalnego przeszkolenia, albo zostal zabieg przerowadzony blednie.

Poczytaj na oficjalnej stronie I nie wierz, ze mozna medyczne zabiegi wykonac tanio bo to to samo.
Nie, to nie jest to samo.
Lepiej w ogole nie poddac sie zabiegom niz poddac sie blednie wykonanym, nie wiadomo jakie komplikacje moga po tym byc.
Jesli cos boli, a ma nie bolec to juz jest dla mnie alarm.

Dwa miesiace to czas kiedy zlogi martwych bo zmrozonych komorek tluszczowych sa wydalane z organizmu.
Lekarz powinien uprzedzic, ze nalezy wtedy pic jak najwiecej wody, najlepeij z cytryna, ograniczyc ostre produkty a takze kawe. Chodzi o to aby watroba & nerki mialy jak najmniejsze obciazenie wydalajac tluszcz.

To jest oficjalna strona CoolScupting, tylko oni wydaja zezwolenie I licenje na wykonywanie tych zabiegow.

http://www.coolsculpting.com/for-phy...cryolipolysis/

Tu jest informacja na Wikipedii. Wyraznie zaznaczone jest, ze patent jest chroniony I tylko jedna firma ZELTIQ robi urzadzenia w zgodzie z zaleceniami lekarzy ze Stanow.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cryolipolysis

Cytat:
Eva umyjesz mi okna kobieto..Wlałam sobie wode do miski ,postawiłam i..stoi ,bo przepadłam na Twoim wątku EmirackimCzytam jednym tchem..Ile w Tobie miłości do tego krajuNie dobrnełam do końca,więc pytam-nie jest Ci ciężko samotnej?Masz kogoś?

Nie ma sprawy Mishell, podesle Ci moja maidowa

Kochana, ja zawsze mam kogos tylko lubie mieszkac sama I byc w 100% niezalezna osoba. Wiec mam 'kogos'.

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
w ogole kupiłam to serum z mariona o którym pisałyście.... stosuje je ze 2tyg ale jakoś nie widze super nawilżenia... no ale wiadomo, każda jest inna

Uzywalam Absolute L'Extrait Lancôme I niestety wcale juz nie wierze w cudowne wlasciwosci regenerujacych eliksirow, musalam po tym zrobic Botox bo zmrszcek sie zrobila chyba wiecej.
Strasznie sie wkurzylam.

http://www.lancome-me.com/_en/_gb/sk...it-129411.aspx

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Wonder, rozpoczęłam akcję wyzbywania się niepotrzebnych przedmiotów...

To jest swietny ruch w pozytywna strone

Cytat:
Miszka, po zabiegu partie objęte sa tkliwe ( jak po siniakach, choć nic nie widać) i skóra jest znieczulona. ma minąc do 2 miesięcy .

Nie ma prawa skora byc znieczulona dluzej niz do 30 min po zabiegu.

Cytat:
Na podłożu "dlaczego wakacje się skończyły"
Slonca Ci brakuje, dodaj wiecej souk z marchwi do codziennej diety

Cytat:
Ale za to ile gratów mi energię blokuje, ha,ha!

Sama czujesz, ze blokuje wiec sie ich pozbywaj bez zalu.
Nie jestem szamanka Feng Shui, postudiowalam to bo w pewnym sensie bylam zmuszona sa klienci, ktorzy zycza sobie aby wnetrze bylo urzadzone w zgodzie z ta dawna filozofia, a wyznaje zasade, ze nie szkodzi ze powiesze lustro w sugerowane miejsce, Przynajmniej mam z glowy myslenie

Cytat:
Hej Eva

Hejka Danusia

Cytat:

Fajny sweterek, wyglada na lekki ale cieply, Jaki to material?

Cytat:

Ja tak mialam dlugo z czarnym.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Ja marzę o tym, żeby mieć trochę kolorowych ciuchów. No i nie ma!
Oj tam nie ma

W UK same kolory sa, zobacz w Debenhames

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 06:43   #4341
aussiewoman
Zakorzenienie

Helo
Caffe- serum bielenda z kwasami też jest bardzo fajne. Właśnie wznawiam jego używanie
Miszka- jak już skończysz u siebie z oknami to zapraszam do mnie. A tak w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 06:59   #4342
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
W 2007 roku odkrylam Wizaz I zalozylam watek Emiracki, pewnie powinnam byla bloga ale leniwa jestem strasznie, na Wizazu latwiej & szybciej pisac.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201896
Caffe, tutaj masz linka, swojego czasu zaczytywałam się, bo bardzo lubię czytać o życiu w innych krajach, a do tego Eva opisuje to wszystko w taki fajny sposób.

Co do kwasu - skóra mi się łuszczyła, szczególnie na brodzie, przez około 3 dni, ale efekt - SUPER , naprawdę chyba nigdy nie byłam jeszcze tak zadowolona po wyjściu od kosmetyczki. Ładniejsza cera, zmniejszone zaskórniki i ślady po kilku krostkach. Myślę, że będę kontynuować co 1,5 lub 2 miesiące przez jesień i zimę. W domu jakiś czas temu nakładałam sobie: http://bielendaprofessional.pl/produ...s-laktobionowy dostałam troszkę od kosmetyczki, spróbowałam, no ale nie było takiego wow jak po wizycie w gabinecie. Natomiast już się oczywiście zainteresowałam tym, co wkleiła Danusia

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
No właśnie ja nie przepadam. Szczególnie za paleniem. Ew. w kropelkach bym mogła
Proszę bardzo, jakie udogodnienia

Z kubków najbardziej podoba mi się biały i ostatni, te muminkowe akurat za bardzo do mnie nie przemawiają

Caffe, a gdzie wystawiasz rzeczy na sprzedaż, allegro czy coś w tym stylu ? ciężko mi takie rzeczy idą, chciałabym się za to zabrać i sprzedać trochę rzeczy, ale zawsze znajduję coś lepszego do roboty

Miłego dnia

Edytowane przez Wonder Woman
Czas edycji: 2015-08-27 o 07:05
Wonder Woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 07:08   #4343
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
,,, Eva opisuje to wszystko w taki fajny sposób.

Bardzo mi milo Wonder Woman

Prawde mowiac nie myslalam, ze ten watek bedzie jakos pozytywnie oceniany, glownie zamierzalam wiedziec ile tu w UAE jest Wizazanek I bylo mi milo gdy moglam w czyms pomoc.
Fajne dziewczyny spotkalam na watku. Bardzo sympatyczne.

Przekierwanie do watku o Emiratach mam w podpisie.

55 kg
Stary 2015-08-27, 07:10   #4344
Eva ID

GG do Eva ID
Smile Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Cytat:
mam więcej... dla każdego coś miłego

Ten mi sie bardzo podoba, skad jest?

EDIT: Caffeine, czy to jest forma Testu "Pokaz mi swoj kubek, a powiem ci kim jestes?"

EDIT: Na Youtube ten lekarz swietnie opisuje jak sie robi Cryolipolysis, dokladnie tak mialam wykonaywane zabiegi.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Eva Cup.jpg (58,4 KB, 1 załadowań)

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2015-08-27 o 07:20
Stary 2015-08-27, 07:53   #4345
gosia261282
Gang Iren

- Co to jest: kobieta dostaje to raz w miesiącu i kończy się po 4-5 dniach?
- Pensja męża

W Debenhams chyba jako w jedynym są kolorowe ciuchy.
Większość mi się nie podoba, tzn chodzi mi o krój, wydaje mi się taki dla starszych pań. I w sumie młodych osób w tym sklepie nie widzę.
Stary 2015-08-27, 08:13   #4346
caffeine
Zakorzenienie

No co tu się dzieje już od siódmej rano!
Nawet nikt kawy nie zdążył zrobić...
Stary 2015-08-27, 08:14   #4347
Eva ID

GG do Eva ID
Smile Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Prawda Gosia, chodzilo mi o kolory, a zdarza mi sie kupic w Debenhams sukienke do pracy od czasu do czasu. Najnowsza kolekcje widzialam ale nic nie kupilam, nie moj styl.

Ostatnio kupilam sobie w Armani, ale tam raczej nie ma kolorow (Pic.1)

W Moschino za to sa I kolekcja jest powalajaca ja jednak pozostane stonowana, kupilam ta typu dluga luzna koszula. (pic.2)

Czasem zdarza mi sie tez kupi z Dehry, Miss Selfridge, o teraz mam na sobie z Dehry malo 'biurowa' ale dzisiaj |Czwartek, czyli jak Piatek u Was, weekend jutro & Sobota, to po pracy ide do Baru na drinka naturalnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Armani dress 01.jpg (19,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Moschino 01.jpg (79,0 KB, 19 załadowań)

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2015-08-27 o 08:15
Stary 2015-08-27, 08:24   #4348
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
No co tu się dzieje już od siódmej rano!
Nawet nikt kawy nie zdążył zrobić...

Jestem nudna, pije wode z cytryna

Moja sukienke, ktora mam na sobie teraz prezentuje jedna z Francuskich blogerek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg derhy 01.jpg (149,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg derhy 02.jpg (169,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg derhy 03.jpg (173,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg derhy 04.jpg (178,9 KB, 18 załadowań)

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2015-08-27 o 08:27
Stary 2015-08-27, 10:42   #4349
zastrzezona
Zadomowienie

Dzień dobry!

Witam Was wszystkie, też popijam wodę z cytryną
podczytuję Was, bo bardzo cenne uwagi tu wrzucacie na temat pielęgnacji nie udzielam się, bo nie mam takiego rozeznania
szczególnie serdecznie pozdrawiam Danusies, bo swego czasu bardzo mi pomogła swoimi radami dotyczącymi estetyki, masz dziewczynko dar
-------------------------------------------------------------------
i też jestem zainteresowana kwestią jak się pozbyć nadmiaru zgromadzonych rzeczy

najważniejszą rzeczą
pompuje krew

Edytowane przez zastrzezona
Czas edycji: 2015-08-27 o 10:44
zastrzezona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:46   #4350
Michell72
Zakorzenienie

Eva jak jestes na FB to daj mi namiary na pv.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Witaj Zastrzeżona
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości