Różnica wieku- pomocy! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 22:50   #1
misiaa12
Przyczajenie

Różnica wieku- pomocy!

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa,dlatego jeszcze nie bardzo się odnajduję tutaj. Mam 17 lat i od ponad roku spotykam się z chłopakiem starszym o 8 lat. Przez ten rok mieliśmy różne "rozstania i powroty" jednak dwa miesiące temu zdecydowaliśmy się być razem i nie tracić kontaktu przez byle błahostkę, jak to wcześniej bywało. Co Wy myślicie o związku z tyle starszym facetem? Wiem, że po jakimś czasie ta różnica może się zatrzeć (choć już teraz jej nie czujemy, coraz lepiej się dogadujemy i uwielbiamy razem spędzać czas), ale mam pewne obawy, jak odbierze to otoczenie itd. Niektórzy odradzają mi brnięcie w to właśnie ze względu na różnicę wieku, co mogłybyście mi poradzić? Do tego dochodzi kwestia współżycia- kiedy najlepiej się na nie zdecydować, czy po roku spotykania się ale dwóch miesiącach razem, to nie za wcześnie? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
misiaa12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-24, 23:41   #2
MalineczkaCalineczka
Raczkowanie

Dot.: Różnica wieku- pomocy!

Jesteś za młoda na taki związek. Takie związki rozpadają się zawsze ale to zawsze spektakularnie. Jestem pewna że będziesz bardzo ale to bardzo żałować.

Na twoim miejscu już kończyłabym związek i szukała mężczyzny w przystępniejszym wieku, by nauczyć się słowa miłość.
MalineczkaCalineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 08:11   #3
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

facet zapewne pracuje, ty idziesz do 2/3 klasy liceum.
plus fakt, że pytasz, kiedy można seks, świadczy o tym, że kompletnie nie jesteś na to gotowa. nie ma czegoś takiego jak "za wcześnie" - pod warunkiem, że się tego chce, a nie bo chłopa swędziało.
plus "rozstania i powroty" w ciągu roku znajomości.
nie, nie i jeszcze raz nie.
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:45   #4
Agus8794
Raczkowanie

Witaj. Ja zaczęłam spotykać się ze swoim chłopakiem przed 17 rokiem życia. Różnica wieku to też 8 lat. Dzisiaj mam 21 lat i jestem dalej z tych chłopakiem. Także Ty musisz sobie odpowiedzieć czy dobrze robisz i czy jesteś gotowa na owy związek. Ja trafiłam na wyrozumiałego chłopaka liczył się z moją szkołą i moim wiekiem. Nigdy nie interesowały mnie krótkie związki z kolegami ze szkoły podwórka dlatego zdecydowałam się na związek z o tyle starszym facetem. jestem bardzo szczęśliwa.

Co do seksu to przemyśl to dobrze. Ja zdecydowałam się na to po 2 miesiącach znajomości i był mój to pierwszy raz ale jak widać nie mam czego żałować.

Wy się rozchodzicie schodzicie i tak w kółko, nie jest to dobre. Przemyśl to dobrze żebyś nie żałowała. ja nie żałuję bo byłam gotowa. Powodzenia.
Agus8794 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 10:35   #5
misiaa12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MalineczkaCalineczka Pokaż wiadomość
Jesteś za młoda na taki związek. Takie związki rozpadają się zawsze ale to zawsze spektakularnie. Jestem pewna że będziesz bardzo ale to bardzo żałować.

Na twoim miejscu już kończyłabym związek i szukała mężczyzny w przystępniejszym wieku, by nauczyć się słowa miłość.
Spotykałam się z chłopakiem o 3 lata starszym, jednak okazało się to totalnym niewypałem, stwierdził, że nie jest gotowy na związek. Jednak dziękuję za Twoją opinię

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;52528412]facet zapewne pracuje, ty idziesz do 2/3 klasy liceum.
plus fakt, że pytasz, kiedy można seks, świadczy o tym, że kompletnie nie jesteś na to gotowa. nie ma czegoś takiego jak "za wcześnie" - pod warunkiem, że się tego chce, a nie bo chłopa swędziało.
plus "rozstania i powroty" w ciągu roku znajomości.
nie, nie i jeszcze raz nie.[/QUOTE]

Chłopak nie nalega na współżycie, jednak pewnie byłby zadowolony, gdybyśmy zaczęli. Nie wydaje mi się, żebym się specjanie tego bała, bądź nie była na to gotowa, tylko myślę, ze lepiej go jeszcze "trochę" przetrzymać.
Co do rozstań to zazwyczaj wiązały się z jego wyjazdami za granicę, kiedy przed wyjazdem się o to kłóciliśmy.
Dziękuję za Twoją opinię

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Agus8794 Pokaż wiadomość
Witaj. Ja zaczęłam spotykać się ze swoim chłopakiem przed 17 rokiem życia. Różnica wieku to też 8 lat. Dzisiaj mam 21 lat i jestem dalej z tych chłopakiem. Także Ty musisz sobie odpowiedzieć czy dobrze robisz i czy jesteś gotowa na owy związek. Ja trafiłam na wyrozumiałego chłopaka liczył się z moją szkołą i moim wiekiem. Nigdy nie interesowały mnie krótkie związki z kolegami ze szkoły podwórka dlatego zdecydowałam się na związek z o tyle starszym facetem. jestem bardzo szczęśliwa.

Co do seksu to przemyśl to dobrze. Ja zdecydowałam się na to po 2 miesiącach znajomości i był mój to pierwszy raz ale jak widać nie mam czego żałować.

Wy się rozchodzicie schodzicie i tak w kółko, nie jest to dobre. Przemyśl to dobrze żebyś nie żałowała. ja nie żałuję bo byłam gotowa. Powodzenia.
Super, gratuluję Wam! A jak reagowało na Was otoczenie, jego (nie było komentarzy typu "spotykasz się małolatą"? ) jak i Twoje? Dziękuję za wypowiedź, pozwoliła mi troche uwierzyć w to, że jesli oboje będziemy chcieli to związek przetrwa
Stary 2015-08-25, 12:25   #6
Strokrotkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misiaa12 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa,dlatego jeszcze nie bardzo się odnajduję tutaj. Mam 17 lat i od ponad roku spotykam się z chłopakiem starszym o 8 lat. Przez ten rok mieliśmy różne "rozstania i powroty" jednak dwa miesiące temu zdecydowaliśmy się być razem i nie tracić kontaktu przez byle błahostkę, jak to wcześniej bywało. Co Wy myślicie o związku z tyle starszym facetem? Wiem, że po jakimś czasie ta różnica może się zatrzeć (choć już teraz jej nie czujemy, coraz lepiej się dogadujemy i uwielbiamy razem spędzać czas), ale mam pewne obawy, jak odbierze to otoczenie itd. Niektórzy odradzają mi brnięcie w to właśnie ze względu na różnicę wieku, co mogłybyście mi poradzić? Do tego dochodzi kwestia współżycia- kiedy najlepiej się na nie zdecydować, czy po roku spotykania się ale dwóch miesiącach razem, to nie za wcześnie? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!

Ja myślę że to jest indywidualna sprawa każdego bo istnieją takie związki i są szczęśliwe. Myślę że jeśli oboje ludzi się kocha to różnica wieku się nie liczy. Ja tam na twoim miejscu nie przejmowała bym się to co otoczenie o tym pomyśli bo jeśli chciałabym z nim być to bym po prostu była. A co do seksu to nie powinnaś nas się o to pytać tylko sama zdecydować kiedy chcesz to zrobić i przede wszystkim zastanowić się czy jesteś gotowa i czy na pewno tego chcesz
Strokrotkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 13:17   #7
NiebieskaKoszula
Komandor Kociak

Cytat:
Różnica wieku może mieć wpływ na Wasz związek jednak NIE MUSI. Wiek to tylko liczby i weź pod uwagę to że cały czas się zmienia, poza tym ta różnica nie musi być gwarancją rozpadu Waszego związku.
Otoczeniem radziłabym się nie przejmować, w wielu wypowiedziach widać jeszcze takie nasze polskie przyzwyczajenia do plotkowania i oceniania ludzi po pozorach. Niestety tak już jest, czy chcesz czy nie ludzie będą mówić i plotkować, ale nie powinno Cię to obchodzić. Jeśli naprawdę go kochasz to otoczenie nie będzie miało dla Ciebie znaczenia, to samo jeśli chodzi o jego uczucia.
Jeśli chodzi o seks powinna być to przemyślana decyzja, podjęta bez presji ze strony faceta. Jeśli czujesz że to ten i nie będziesz żałowała zrób to Nie ma odpowiedniego wieku dla inicjacji seksualnej, powinno się to stać w takim czasie w którym będziesz na to gotowa.
Postarajcie się również zakończyć wszelkie konflikty między Wami i nie rozstawajcie się cały czas - nie służy to uczuciu i związkowi.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Stary 2015-08-25, 14:04   #8
blueskies
Przyczajenie

Ja jestem w związku gdzie różnica jest 8 lat. We wrześniu będziemy świętować 6 rocznicę . Zaczynaliśmy gdy miałam 15 lat ...
Początki zawsze są trudne,na szczęście rodzice nie robili nam problemów

Szczęścia i wytrwałości
Stary 2015-08-25, 14:07   #9
misiaa12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez NiebieskaKoszula Pokaż wiadomość
Różnica wieku może mieć wpływ na Wasz związek jednak NIE MUSI. Wiek to tylko liczby i weź pod uwagę to że cały czas się zmienia, poza tym ta różnica nie musi być gwarancją rozpadu Waszego związku.
Otoczeniem radziłabym się nie przejmować, w wielu wypowiedziach widać jeszcze takie nasze polskie przyzwyczajenia do plotkowania i oceniania ludzi po pozorach. Niestety tak już jest, czy chcesz czy nie ludzie będą mówić i plotkować, ale nie powinno Cię to obchodzić. Jeśli naprawdę go kochasz to otoczenie nie będzie miało dla Ciebie znaczenia, to samo jeśli chodzi o jego uczucia.
Jeśli chodzi o seks powinna być to przemyślana decyzja, podjęta bez presji ze strony faceta. Jeśli czujesz że to ten i nie będziesz żałowała zrób to Nie ma odpowiedniego wieku dla inicjacji seksualnej, powinno się to stać w takim czasie w którym będziesz na to gotowa.
Postarajcie się również zakończyć wszelkie konflikty między Wami i nie rozstawajcie się cały czas - nie służy to uczuciu i związkowi.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Dziękuję i również pozdrawiam!
Stary 2015-08-25, 14:26   #10
crazygirl90
Raczkowanie

Tez kiedys mialam c chłopaka który był ode mnie sporo starszy, ja mialam 17 a on 27 . no i przez pierwsze 2 lata nie było czuć niby rozicy wieku, wszystko było ok., nawet moja rodzina go zaakceptowala, ale jak skończyłam szkole i mialam 19 lat zaczał bardzo naciskac na wspolne mieszkanie, a nawet małzesntwo, ogólnie zakładanie rodziny. Chciałam pojsc na studia i nie było mi to w głowie. Ale nie zraza jacie się moimi wspomnieniami, bo sama znam pary w długiem stazem i roznica koło 16 lat
crazygirl90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 14:29   #11
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Nie wydaje mi się, żebym się specjanie tego bała, bądź nie była na to gotowa, tylko myślę, ze lepiej go jeszcze "trochę" przetrzymać.
O matko, padłam.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Dorosły facet, który bierze się za nastolatki jest co najmniej mocno dziwny. Gydbym była twoim ojcem, to bym pana spuściła ze schodów.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 15:15   #12
misiaa12
Przyczajenie

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5253344 5]O matko, padłam.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Dorosły facet, który bierze się za nastolatki jest co najmniej mocno dziwny. Gydbym była twoim ojcem, to bym pana spuściła ze schodów.[/QUOTE]

Nie sądzę, żeby było to dziwne, mamy znajomych ktorych roznica weku wynosi 7 lat, z tym, ze dziewczyna juz studiuje. Ale kazdy ma prawo do własnego zdania.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez blueskies Pokaż wiadomość
Ja jestem w związku gdzie różnica jest 8 lat. We wrześniu będziemy świętować 6 rocznicę . Zaczynaliśmy gdy miałam 15 lat ...
Początki zawsze są trudne,na szczęście rodzice nie robili nam problemów

Szczęścia i wytrwałości
Dziękuję, również wszystkiego dobrego życzę!
Stary 2015-08-25, 17:25   #13
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5253344 5]O matko, padłam.

Dorosły facet, który bierze się za nastolatki jest co najmniej mocno dziwny. Gydbym była twoim ojcem, to bym pana spuściła ze schodów.[/QUOTE]

Dokładnie...
Co do innej pary z różnica wieku 7 lat - różnica etapów życiowych studia-praca jest jednak mniejsza niż różnica liceum-praca, zwłaszcza, ze na studiach ludzie często już pracują. No i nie przekroczysz tego.
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-26, 08:06   #14
Agus8794
Raczkowanie

Cytat:
Spotykałam się z chłopakiem o 3 lata starszym, jednak okazało się to totalnym niewypałem, stwierdził, że nie jest gotowy na związek. Jednak dziękuję za Twoją opinię

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Chłopak nie nalega na współżycie, jednak pewnie byłby zadowolony, gdybyśmy zaczęli. Nie wydaje mi się, żebym się specjanie tego bała, bądź nie była na to gotowa, tylko myślę, ze lepiej go jeszcze "trochę" przetrzymać.
Co do rozstań to zazwyczaj wiązały się z jego wyjazdami za granicę, kiedy przed wyjazdem się o to kłóciliśmy.
Dziękuję za Twoją opinię

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Super, gratuluję Wam! A jak reagowało na Was otoczenie, jego (nie było komentarzy typu "spotykasz się małolatą"? ) jak i Twoje? Dziękuję za wypowiedź, pozwoliła mi troche uwierzyć w to, że jesli oboje będziemy chcieli to związek przetrwa
No wiesz zdarzały się takie komentarze ale w moim odczuciu nie były one złośliwe. moje koleżanki pytały jak się czuje i w ogóle, rodzice się martwili że mnie skrzywdzi i będę cierpiała bo jednak on jest dużo starszy ma już inne poglądy na świat ale po pewnym czasie bardzo go polubili i teraz nie wyobrażają sobie innego zięcia. Z jego strony zostałam przyjęta bardzo ciepło. Rodzina zaakceptowała mnie odrazu i nie traktowała jak malolate tylko jak normalną dziewczynę z którą można porozmawiać .

Raz się zdarzyła taka sytuacja że ciocia mojego chłopaka zapytała jak Ty Możesz być z taką małolatą odpowiedział że gdy mnie pozna to będzie wiedziała dlaczego. ciocie poznałam i okazała się bardzo fajną babką.
Agus8794 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-26, 11:10   #15
Ola-zz
Rozeznanie

Misia masz już 17 lat on 25 czyli tak naprawdę nie jest to żadna kolosalna różnica. Jeśli wam jest z sobą dobrze to super. Sex? Mówmy szczerze nie jesteś jakąś małolatą czyli 14, 15 latką a niebawem będziesz pełnoletnia zatem polecam pójście do ginekologa, pomyśleć o antykoncepcji i jak poczujesz, że nadszedł czas na sex, zacząć go uprawiać. Ja swojego chłopaka znałam krótko nim pierwszy raz poszłam z nim do łózka. Notabene także był starszy ale i ja byłam dużo starsza wtedy od ciebie-byłam dziewicą. A obecnie mam 19 lat starszego męża gdzie ja mam 27 lat. Pamiętaj wiek nie jest ważny a dobranie się
I zapraszam do wątku: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? Cz. 3
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767506&page=37
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-26, 14:36   #16
misiaa12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Pokaż wiadomość
Misia masz już 17 lat on 25 czyli tak naprawdę nie jest to żadna kolosalna różnica. Jeśli wam jest z sobą dobrze to super. Sex? Mówmy szczerze nie jesteś jakąś małolatą czyli 14, 15 latką a niebawem będziesz pełnoletnia zatem polecam pójście do ginekologa, pomyśleć o antykoncepcji i jak poczujesz, że nadszedł czas na sex, zacząć go uprawiać. Ja swojego chłopaka znałam krótko nim pierwszy raz poszłam z nim do łózka. Notabene także był starszy ale i ja byłam dużo starsza wtedy od ciebie-byłam dziewicą. A obecnie mam 19 lat starszego męża gdzie ja mam 27 lat. Pamiętaj wiek nie jest ważny a dobranie się
I zapraszam do wątku: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? Cz. 3
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767506&page=37
Bardzo dziękuję chyba takich słów mi było trzeba Pozdrawiam!
Stary 2015-08-27, 09:05   #17
TenGorszy
Raczkowanie

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5253344 5]

Niektórzy nigdy nie mieli nastoletnich koleżanek, nigdy nie uprawiali seksu z nastolatką, zmarnowali najlepsze lata życia i bezpowrotnie stracili możliwość poznania tej sfery życia, doświadczeń, zabawy, szaleństw... Taki człowiek zawsze będzie niespełniony i zawsze będzie marzył o nastolatkach. Choć są dla niego zbyt atrakcyjne, zbyt niedostępne i niemożliwe do zdobycia... Ale fakt, że to niernormalne, po prostu każdy normalny facet miał nastolatki, jak sam był nastolatkiem... więc się wyszalał, dowartościował... Jeśli ktoś miał zniszczony ten czas życia, to już ma pozamiatane, tego nie da się niczym zastąpić ani nadrobić... Nigdy już nie będą dla niego dostępne te najatrakcyjniejsze dziewczyny... no matter what...
TenGorszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-27, 15:25   #18
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TenGorszy Pokaż wiadomość
Niektórzy nigdy nie mieli nastoletnich koleżanek, nigdy nie uprawiali seksu z nastolatką, zmarnowali najlepsze lata życia i bezpowrotnie stracili możliwość poznania tej sfery życia, doświadczeń, zabawy, szaleństw... Taki człowiek zawsze będzie niespełniony i zawsze będzie marzył o nastolatkach. Choć są dla niego zbyt atrakcyjne, zbyt niedostępne i niemożliwe do zdobycia... Ale fakt, że to niernormalne, po prostu każdy normalny facet miał nastolatki, jak sam był nastolatkiem... więc się wyszalał, dowartościował... Jeśli ktoś miał zniszczony ten czas życia, to już ma pozamiatane, tego nie da się niczym zastąpić ani nadrobić... Nigdy już nie będą dla niego dostępne te najatrakcyjniejsze dziewczyny... no matter what...
Naprawdę wszyscy już wiedzą że nie zamoczyles w liceum. Proszę skoncz bo to uzalanie się nad sobą jest żałosne. Niejedną osoba późno straciła dziewictwo i nie robią z tego tragedii jak ty. Nie masz raka tylko nie uprawiałes seksu jako nastolatek. Od tego się nie umiera. I nie jesteś gorszy tylko robisz z siebie gorszego na własne życzenie.

Jeśli dostane za to punkty to i tak było warto.

Edytowane przez aKatia
Czas edycji: 2015-08-27 o 15:31
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-27, 17:16   #19
Elfir
Zakorzenienie

zaczyna mi to wyglądać na fiksację pedofilską.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-27, 22:41   #20
waleriag
Raczkowanie

Ja jestem przykładem takiego związku. Poznałam mojego TŻ jak miałam 15 lat, no prawie 16. On jest 7 lat starszy. Ja wtedy LO,on pracujący. Świetnie się dogadywaliśmy, sexu nie uprawialiśmy, choć inne formy tak. On twierdził,że jestem za młoda, a ja chyba nie byłam gotowa. Ogólnie mam wrażenie,że to on mnie wychował, bo wcześniej nie byłam grzeczną dziewczynką....Obracałam się w nieciekawym towarzystwie. Inicjacje przeszłam w wieku 18 lat, jak już byłam (byliśmy?) pewni,że będziemy razem. Na chwile obecną jestem 12 lat po ślubie i w sumie jestem cały czas zakochana w mężu jak kiedyś...
waleriag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-27, 23:21   #21
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
zaczyna mi to wyglądać na fiksację pedofilską.
Mi też. Najlepsze, że koleś uważa iż wszystko z nim w porządku i psychiatra? A po co!
umpapumpa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-28, 07:07   #22
mbrs
BAN stały

Taka różnica wieku, daje nadzieje, że chłopak zdążył się wyszumieć. Powinien więc doceniać to co ma.
mbrs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-28, 07:51   #23
TenGorszy
Raczkowanie

"Taka różnica wieku, daje nadzieje, że chłopak zdążył się wyszumieć. Powinien więc doceniać to co ma. "

No właśnie, każdy wie, jakie to ważne i oczywiste...

Elfir, nie róbcie ze mnie jakiegoś pedofila, czy nie wiadomo kogo. Ja się nie wyszumiałem, a jak widzisz każdy wie, że po to jest młodość. Większość facetów miała okazję wyszumieć się za młodu z otwartymi na zabawę młodymi dziewczynami, które dopiero odkrywały, poznawały i eksperymentowały. Ja tego nie zaznałem, nie przeżyłem w ogóle takich rzeczy. A też chciałem. Nie tylko samego samiutkiego seksu, ale całej tej atmosfery, otoczki, spacerów, poznawania tych dziewczyn i świata, życia wśród nich, imprezowania, umawiania się, rozterek, wyborów, dylematów, po prostu nastoletniego życia... I tylko stąd wynika moja tęsknota, nie odwrotnie i nie inaczej. Nie jestem żadnym pedofilem. Ale wiem, że teraz już tylko pozostały obelgi i jechanie po mnie. Nikt mnie tu nie lubi, bo... właściwie nie wiem... Bo nie umiałem podrywać i bajerować dziewczyn... Bo nigdy nikt mnie nie lubił. Dlatego skończyłem jako 25-letni prawiczek, a dalej było już tylko gorzej. Nigdy nie wiedziałem jak to jest, kiedy np. jakaś dziewczyna chciałaby się ze mną umówić. Albo jak to jest, gdy jest zazdrosna o inną koleżankę. Nigdy nie byłem kimś fajnym. Nigdy nie miałem żadnego wyboru, nawet z jakimi dziewczynami się kolegować... w ogóle nie miałem żadnej koleżanki, żadnej... Nie dostałem nigdy żadnego smsa, ani niczego od żadnej. Żadnej walentynki, no po prostu nic. Wiem, że wy sobie tego nie wyobrazicie. Że można istnieć, ale jakby nie istnieć. I nie przez miesiąc. Ale przez całe życie. Całą młodość. Całe dojrzewanie. Całe dorastanie. Dla was to jest abstrakcja, wy nawet nie wiecie, że tak ktoś może mieć... Takie życie mam, takie dostałem, nie wybrałem go, nikt mnie nie zapytał o zdanie. Wy wszyscy myślicie, że nie wiem co... że to wszystko jakoś zaplanowałem, czy że celowo tak to wygląda? Że tak wybrałem, czy nie wiem, co myślicie... Wiem, że każdy z Was zamyka to forum i idzie żyć, cieszy się życiem. Ze mnie może się śmiać. A ja zamykam forum i odwlekam jak najdłużej moment zaśnięcia, bo wiem, że rano znów się obudzę, znów będę musiał przetrzymać kolejny dzień, którego nie chcę w życiu, którego nienawidzę... Nie jestem żadnym przeklętym pedofilem. Jestem człowiekiem, który stracił możliwość przeżycia życia tak, jak każde z Was je przeżyło bez większych starań. Ja wiem, że już nie dla psa kiełbasa, wiem że jestem za stary, wiem. Już nie szukam tego, czego nigdy nie miałem, wiem, że jest za późno. Nie dostanę tego, co dostał każdy. Mój czas minął. Nie wybierałem sobie tego, żeby spotkało mnie takie życie... Po prostu zazdroszczę Wam waszych żyć... Ale oczywiście to też czyni mnie złym i okropnym, bo przecież zazdrość jest zła, wiem. Zabawne, że kiedyś wierzyłem w bycie szlachetnym, pełnym ideałów... nie jakieś tam latanie za spódniczkami, jak te wszystkie łobuzy, phi... Nie jakieś tam łamanie zasad, palenie papierosów, picie alkoholu, to takie złe... Przecież dziewczyny docenią, że jestem taki grzeczny, schludny, cichy i skromny, jak uczą dorośli, w szkole, książkach... Cóż... Przegrałem.

Teraz cokolwiek bym zrobił i czegokolwiek bym chciał, będzie źle... choćby było to to samo, co miał każdy inny... Mnie czyni to złym. To samo, co innych czyni świetnymi, mnie nie wolno tego chcieć... A bez tego to życie też będzie złe, ludzie już nie rozmawiają ze mną... a i ja nie mam już o czym z nimi rozmawiać... Zazdroszczę im życia, wszystkiego.

Po prostu przegrałem.

Edytowane przez TenGorszy
Czas edycji: 2015-08-28 o 07:58
Stary 2015-08-28, 07:52   #24
agatka36
Zadomowienie

Cytat:
Jesli jestescie ze sobą szczesliwi, to roznica wieku nie ma znaczenia
Stary 2015-08-28, 10:25   #25
misiaa12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TenGorszy Pokaż wiadomość
"Taka różnica wieku, daje nadzieje, że chłopak zdążył się wyszumieć. Powinien więc doceniać to co ma. "

No właśnie, każdy wie, jakie to ważne i oczywiste...

Elfir, nie róbcie ze mnie jakiegoś pedofila, czy nie wiadomo kogo. Ja się nie wyszumiałem, a jak widzisz każdy wie, że po to jest młodość. Większość facetów miała okazję wyszumieć się za młodu z otwartymi na zabawę młodymi dziewczynami, które dopiero odkrywały, poznawały i eksperymentowały. Ja tego nie zaznałem, nie przeżyłem w ogóle takich rzeczy. A też chciałem. Nie tylko samego samiutkiego seksu, ale całej tej atmosfery, otoczki, spacerów, poznawania tych dziewczyn i świata, życia wśród nich, imprezowania, umawiania się, rozterek, wyborów, dylematów, po prostu nastoletniego życia... I tylko stąd wynika moja tęsknota, nie odwrotnie i nie inaczej. Nie jestem żadnym pedofilem. Ale wiem, że teraz już tylko pozostały obelgi i jechanie po mnie. Nikt mnie tu nie lubi, bo... właściwie nie wiem... Bo nie umiałem podrywać i bajerować dziewczyn... Bo nigdy nikt mnie nie lubił. Dlatego skończyłem jako 25-letni prawiczek, a dalej było już tylko gorzej. Nigdy nie wiedziałem jak to jest, kiedy np. jakaś dziewczyna chciałaby się ze mną umówić. Albo jak to jest, gdy jest zazdrosna o inną koleżankę. Nigdy nie byłem kimś fajnym. Nigdy nie miałem żadnego wyboru, nawet z jakimi dziewczynami się kolegować... w ogóle nie miałem żadnej koleżanki, żadnej... Nie dostałem nigdy żadnego smsa, ani niczego od żadnej. Żadnej walentynki, no po prostu nic. Wiem, że wy sobie tego nie wyobrazicie. Że można istnieć, ale jakby nie istnieć. I nie przez miesiąc. Ale przez całe życie. Całą młodość. Całe dojrzewanie. Całe dorastanie. Dla was to jest abstrakcja, wy nawet nie wiecie, że tak ktoś może mieć... Takie życie mam, takie dostałem, nie wybrałem go, nikt mnie nie zapytał o zdanie. Wy wszyscy myślicie, że nie wiem co... że to wszystko jakoś zaplanowałem, czy że celowo tak to wygląda? Że tak wybrałem, czy nie wiem, co myślicie... Wiem, że każdy z Was zamyka to forum i idzie żyć, cieszy się życiem. Ze mnie może się śmiać. A ja zamykam forum i odwlekam jak najdłużej moment zaśnięcia, bo wiem, że rano znów się obudzę, znów będę musiał przetrzymać kolejny dzień, którego nie chcę w życiu, którego nienawidzę... Nie jestem żadnym przeklętym pedofilem. Jestem człowiekiem, który stracił możliwość przeżycia życia tak, jak każde z Was je przeżyło bez większych starań. Ja wiem, że już nie dla psa kiełbasa, wiem że jestem za stary, wiem. Już nie szukam tego, czego nigdy nie miałem, wiem, że jest za późno. Nie dostanę tego, co dostał każdy. Mój czas minął. Nie wybierałem sobie tego, żeby spotkało mnie takie życie... Po prostu zazdroszczę Wam waszych żyć... Ale oczywiście to też czyni mnie złym i okropnym, bo przecież zazdrość jest zła, wiem. Zabawne, że kiedyś wierzyłem w bycie szlachetnym, pełnym ideałów... nie jakieś tam latanie za spódniczkami, jak te wszystkie łobuzy, phi... Nie jakieś tam łamanie zasad, palenie papierosów, picie alkoholu, to takie złe... Przecież dziewczyny docenią, że jestem taki grzeczny, schludny, cichy i skromny, jak uczą dorośli, w szkole, książkach... Cóż... Przegrałem.

Teraz cokolwiek bym zrobił i czegokolwiek bym chciał, będzie źle... choćby było to to samo, co miał każdy inny... Mnie czyni to złym. To samo, co innych czyni świetnymi, mnie nie wolno tego chcieć... A bez tego to życie też będzie złe, ludzie już nie rozmawiają ze mną... a i ja nie mam już o czym z nimi rozmawiać... Zazdroszczę im życia, wszystkiego.

Po prostu przegrałem.
Piszesz, że żadna nie chciała się umówić, że nie dostałeś smsa, walentynki etc. Widzisz winę po tronie kobiet, że one o Ciebie nie zabiegają? Może to Ty zrób pierwszy krok, a nie siedź i użalaj się nad sobą bo to w niczym nie pomoże. Wychodź na imprezy, do znajomych, szukaj tej odpowiedniej. Powodzenia
Stary 2015-08-28, 12:40   #26
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Nastolatki w ogóle nie są w najlepszym wieku. Również do seksu. Są w wieku trudnym. Najlepsze do tego typu relacji są dla faceta 25 letniego, jego rówieśnice lub trochę starsze.
O ile jest 'normalny' w sensie - nie ma jakichś zaburzeń emocjonalnych, kompleksów, zahamowań. Jak ma, to bierze się za dzierlatki, które nie będą go miały z kim ani z czym porównać. A fakt, że już zarabia pozwala zabłysnąć przed dziewczyną, która dostaje stówę kieszonkowego.

Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Czas edycji: 2015-08-28 o 12:44
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-28, 13:06   #27
TenGorszy
Raczkowanie

Cytat:
Piszesz, że żadna nie chciała się umówić, że nie dostałeś smsa, walentynki etc. Widzisz winę po tronie kobiet, że one o Ciebie nie zabiegają? Może to Ty zrób pierwszy krok, a nie siedź i użalaj się nad sobą bo to w niczym nie pomoże. Wychodź na imprezy, do znajomych, szukaj tej odpowiedniej. Powodzenia
Za późno.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5256985 8]Nastolatki w ogóle nie są w najlepszym wieku. Również do seksu. Są w wieku trudnym. Najlepsze do tego typu relacji są dla faceta 25 letniego, jego rówieśnice lub trochę starsze.
O ile jest 'normalny' w sensie - nie ma jakichś zaburzeń emocjonalnych, kompleksów, zahamowań. Jak ma, to bierze się za dzierlatki, które nie będą go miały z kim ani z czym porównać. A fakt, że już zarabia pozwala zabłysnąć przed dziewczyną, która dostaje stówę kieszonkowego.[/QUOTE]

Nie chcę ciągnąć już tego tematu, ale sugerujesz, że poderwanie nastolatki jest łatwiejsze, niż 25-latki. Fajnie, gdyby tak było, ale jest dokładnie odwrotnie. Im starsza dziewczyna, tym łatwiej ją poderwać, zainteresować czymś, porozmawiać. Nastolatki są zupełnie niedostępne. Przynajmniej dla mnie, cóż.
Stary 2015-08-28, 13:14   #28
umpapumpa
Rozeznanie

W sumie dobrze, osoby o pedofilskich skłonnościach nie powinny szukać towarzystwa nastolatków, wręcz przeciwnie. Na miejscu rodziców młodych ludzi uważałabym z kim oni się zadają właśnie m.in. ze względu na dość szeroko rozwiniętą pedofilię.
Stary 2015-08-28, 13:23   #29
TenGorszy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez umpapumpa Pokaż wiadomość
W sumie dobrze, osoby o pedofilskich skłonnościach nie powinny szukać towarzystwa nastolatków, wręcz przeciwnie. Na miejscu rodziców młodych ludzi uważałabym z kim oni się zadają właśnie m.in. ze względu na dość szeroko rozwiniętą pedofilię.
Pedofilia wg polskiego prawa, to pociąg seksualny do dzieci poniżej 15 roku życia. Wg hiszpańskiego prawa, poniżej 13 roku życia. W innych krajach są inne granice. Nastolatki są całkowicie dojrzałymi z punktu widzenia natury i w pełni seksualnymi istotami. Zdolnymi do rozrodu oraz właśnie dlatego atrakcyjnymi seksualnie dla normalnych, zdrowych samców w wieku rozrodczym. A 18-latki nawet wg prawa są już dorosłe i dojrzałe, choć wciąż są nastolatkami. Ja nie mówię o dzieciach, mówię o osobach w pełni rozwiniętych seksualnie i przystosowanych przez naturę do uprawiania seksu. Czysta biologia. Nie dorabiaj na siłę do tego sztucznej ideologii, żeby tylko mnie poniżyć.

Jest taka ładna piosenka:

"Siedem dziewcząt z Albatrosa, tyś jedyna
Dziś pozostał mi po Tobie smutek, żal.
Miałaś wtedy siedemnaście lat dziewczyno.
W Augustowie pierwszy raz ujrzałem Cię(...)"

Powinna zostać ocenzurowana, a autor zamknięty do więzienia i naznaczony piętnem pedofila forever.

Edytowane przez TenGorszy
Czas edycji: 2015-08-28 o 13:24
Stary 2015-08-28, 13:26   #30
umpapumpa
Rozeznanie

Ale chłopie, masz 32 i nadajesz ciągle o tych nastolatkach jak psychiczny, w każdym wątku. To brzmi pedofilsko i nie jestem jedyną osobą, która już to zauważyła
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości