|
|
#2191 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
mnie się zdaje że Bar udał się większościowo na ostatnie letnie wyraje i dlatego go nie ma ![]() Cytat:
, a glany to na zimno , zaczynam się zastanawiać nad jakimiś botkami nad kostkę na obcasie .Znalazłam piękną matową krwistoczerwoną szminkę - kolor wręcz idealny otaka ona http://sklep.drirenaeris.com/pl/prod...jaca-1114.html i na zdjęciu kolor prawie taki sam jak w realu . Ale nie za takie pieniądze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2192 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mozliwe, ze tak jest własnie, mam nadzieje, ze wkrótce bar wroci do rzeczywistosci
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Majek kciukasy wielkie za pomyślne leczenie
myślę, że trafiłaś na dobrego denta, będzie dobrze Margot smęć ile chcesz bo i tak najważniejsze, że wciąż do przodu ![]() i dobry baru ad depresja to byłam wczoraj u Pani doktor, dostałam reprymendę za samopas w kwestii zmiany leku ale ogólnie wyszło na to że zrobiłam dobrze
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cóż tu za tłok, się wcisnąć nie da
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa i miałam Corii napisać jak u nas na wsi z terminem do neurologa, tak więc, podzwoniłam po przychodniach (dopiero w zeszłym tygodniu
) i mam termin na 07.09 więc jest dobrze a propos Corii jak tam nerw twarzowy Tżeta?o widzę Stazję ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- to jeszcze pyt na dobranoc, jadę jutro po miut który wybrać? spadziowy czy gryczany? ostatnio mniałam akacjowy
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-08-26 o 23:07 |
|
|
|
#2196 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
weź gryczany i rzepakowy
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy tylko gryczany, spadź iglasta, akacja, lipa, wielokwiatowy
|
|
|
#2198 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() mam nadzieje,że nic strasznego ![]() Bierz gryczany i lipowy ![]() tanie L'artisany jak byście jeszcze nie widzialy a potrzebowały http://www.e-glamour.pl/firm-pol-125...html?counter=3I Szafranek taniutki ![]() http://www.e-glamour.pl/product-pol-...wa-Tester.html |
|
|
|
|
#2200 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O,Stazja,a ja Cie miałam zapytać,ktora maske Kallosa brać? W Yasmin sa,jedwab z oliwą,wanilia,miod i owocowa - i mnie kusi
![]() W ramach smecenia,po wczorajszej głodowce żołądek odmawia mi wspołpracy - i nawet mu sie nie dziwie...
|
#2201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tylko na uj mi 100 ml aż ![]() Znad soczku |
||||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Zatruta piątka juz zdechła, ale skoro nie boli szóstka z lekarstwem, to może uda się ją uratować żywą od kanałówki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-27 o 08:57 |
|
|
|
#2203 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad fotela u fryzjera i rozjasniacza na odrostach macham
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, kochane / i
Znad jeziora nadaję Wkoorf przy okazji - gościu zamówił obraz, miał zapłacić przelewem we wtorek, brak przelewu i kontaktu ![]() Nienawidzę takich sytuacji! Trzymajcie kciuki, tyle wydatków ostatnio - wszak Gucio do 1wszej klasy idzie No nic, mam plan B Pozdrawiam i się zapowiadam, że będę częściej wpadać IMG_5170 (Medium).JPG IMG_5531 (Medium).JPG IMG_5579 (Medium).JPG IMG_5589 (Medium).JPG
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2207 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Betty
Ju, piękne zdjęcia za szybkie odnowienie kontaktu i jeszcze szybszy przelew!
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
zbior opowiadań,jeszcze nie tlumaczone szczerze mówiąc moja pierwsza ![]() ale udalo sie upolowac jakieś powystawowe za £1.5 z 19
|
#2209 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mam ostatnio dobrą passę biblioteczną, jeszcze bym chciała dorwać nową Atkinson...i chyba zaszaleję i sobie kupię latarkę, bo czytanie przy zniczu jest mało komfortowe
|
|
#2210 | |||||
|
Panaroja
|
snad założenia zbyt ciepłej bluzki znaczy posiadającej rękaw do łokcia co się okazało jednak być błędem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
najlepszy mniut jaki istnieje Cytat:
![]() 2.prawda ? ostatecznie kolor ładny ale poza tym żadne cudo a nie jest to firma na miare koncernu z historią i tradycjami i marką stuletnią więc tego ![]() 3. 4.ze mnie Szafran znika w ciągu 15 minut chociaż ładny ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Wanilia ma bardzo kiepskie działanie i zapach okropny do tego ![]() Cytat:
![]() Betty Garnierki Ju, piękne zdjęcia
|
||
|
|
|
#2212 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To chyba sobie sprawię luksus za całe 6,99zł
![]() Kusiła mnie ta z jedwabiem, ale wolałam najpierw spytać
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lepiej lampke do czytania? A wiesz, ze po moim wyjezdzie chuop zaczal używać AiKa po każdym myciu i nie był wczoraj taki chętny mi wszystkich oddac Zaczynam sie bać co bedzie następne. W obsłudze kawiarki mnie juz przerosl...
|
|
#2215 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Lampkę - taką na prąd - mogę se co najwyżej (i pardon le mot) w
Taką na baterię, mocowaną spinaczem do książki, miałam z Tchibo. Wytrzymała niecały tydzień. 29zł poszło się je...ć
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie coś? http://www.firmy.net/WXW65,lampa-led...gowa,YNTP.html Ogladalam kiedyś w chinczyku, chyba nawet taniej, bo bez baterii. Nie wiem jak świeci, ale solidnie wygladala. "Korzysci" ma przekonywujace ![]() Ale w mowym mieszkaniu chyba te problemy znikna?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-27 o 14:07 |
|
|
|
|
#2217 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
wiesz, ja myślałam o takiej zwykłej latarence za 5zł + paluszek w środku, i są takie na Śródmieściu, tylko ostatnio z Centralnego wracam. W nowym jest normalny prąd, super oświetlenie i wszystko inne (no dobra, jeszcze sąsiad coś robi z przełącznikiem w pokoju i czasami się boję, ze mnie prąd kopnie ) - tylko na razie nie mam kasy na przeprowadzkę z wielkogabarytowymi gratami. A szafy czy łóżka nikt mi osobowym autem nie przewiezie, bo to za duże i za ciężkie. I tak wieczorami latam z jednego mieszkania do drugiego, co jest irytujące
|
|
#2218 |
|
Piers do przodu
|
Margota to chociaż dobrze, że masz niedaleko ale
za szybką przeprowadzkę ... nie moesz zbajerować jakiegoś osiłka z tirem na wyposażeniu??
|
#2219 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
nie wiem, czy aż tyle uzbieram...
|
|
#2220 |
|
Panaroja
|
Margot poszukaj czegoś takiego - ja kupowałam na bazarze od Ormian/Ruskich itp https://www.google.pl/search?q=latar...pfOj2VWZWeM%3A ładowana kabelkiem z gniazdka przez 16 godzin , potem świeci i świeci , spokojnie można czytać . Można używać jako latarki i jako lampki stojącej , bardzo praktyczny wynalazek . Bywają też lampki ledowe w kształcie zwykłej biurkowej lampy także samo do ładowania , w Lidlach albo castoramach , tylko trzeba trafić .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

otaka ona 

myślę, że trafiłaś na dobrego denta, będzie dobrze
to byłam wczoraj u Pani doktor, dostałam reprymendę za samopas w kwestii zmiany leku ale ogólnie wyszło na to że zrobiłam dobrze 

?

za szybkie odnowienie kontaktu i jeszcze szybszy przelew!

najlepszy mniut jaki istnieje