|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
troche mi ulżyło, bo myślałam, ze tylko ja mam tak mało kosmetyków
![]() co do slodyczy to niezbyt lubię i nienawidze kremów i czekolady ze słodyczy to ja najbardzoej lubię pizzę, makaron i lody moje 2 największe słabości
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przynajmniej rozne odcienie wszystkiego no i firmy z troche nizszej polki niz Lancome i Dior ![]() edit: pingus z tych slodyczy to pizza zdecydowanie najslodsza
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1624 | |||
|
Zakorzenienie
|
postaram się
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnie zaczęła sie Perfekcyjna Pani domu na TVN, lece poogladać brudaski
|
|||
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
Ja poza slodyczami moglabym nic nie jesc, moi znajmomi zawsze sie smieja ze jesli mialabym do wyboru najbardziej wyrafionowany obiad (nieslodki) i np ciasteczka bebe to oczyiscie zjem ciastka
ale oczywiscie nie jem bo wegle sa blee
|
|
|
|
#1626 |
|
sophisticated
|
jeszcze sernik Pinguś chyba
![]() to mamy dwudniową imprezkę z Kasią nie wiem, czy ci jeden nowojorczyk wystarczy ![]() E może rozklepać trzeba? wprawdzie klepać ferrari to ale jak mus... |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Yoolia to już lada moment poród, ale to szybko zlecialo
![]() ja mam 1 błyszczyk - idę sie schować ze wstydu szminki nie mam bo nie lubię mam za to 10 róznych balsamó do ust tak naprawde to wszystkiego mam po 1 sztuce ale ja abnegat jestem słyszałyście niedługo pojawi sie nowy Effaclare H - musze go zakupić i potestować Brewka z tym sernikiem to jest tak, ze lubię i to bardzo ale ostatnio jadłam na Wielkanoc i chyba dopiero na Boże Narodzenie znowu zjem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie czekam na szefa, pojechal do sklepu po sniadanko
ja to az tak nie kocham slodyczy. mam takie napady, nie jem pare miesiecy nic (nie dlatego,ze sie zmuszam, nie mam po prostu ochoty), a potem nagle jak mnie wezmie to sie pozbierac nie moge ![]() aktualnie mam etap wchodzenia w nie-lubienie slodyczy. mam nadzieje ze na dlugo!! aaaa sernik wyszedl zaje..sty ![]() a z kosmetykow najwiecej mam cieni do oczu no i tuszy z mama na spolke to mamy chyba z 9 |
|
|
|
#1629 |
|
sophisticated
|
ja słodycze polubiłam jak przekroczyłam 35
wcześniej sporadycznie i wolałam mięsko ![]() a z kosmetykami to u mnie ostatnio katastrofa, większość starych wywaliłam, bo już źle wyglądały na dojrzałej cerze i zostałam z 1 błyszczykiem, 1 pudrem sypkim, 3 cieniami, 1 tuszem do rzęs i bez podkładu, bo nie mogę trafić na odpowiedni , no i kilkoma pomadkami, których i tak nie używam ![]() E a widziałaś, że demonik już urodziła synusia?
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
ja czesto podgladam mamuskowe i widzialam jej synusia, sliczny jest
![]() ale jak czytalam opis porodu to
|
|
|
|
#1631 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT a gdzie Beatka jest?
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Rzabbocop
|
Ann taka tunika, rozmiar 38
trochę się pogniotła w reklamówce w wózku bo miałam załadowany na max
|
|
|
|
#1633 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładna tuniczka
![]() Brewka ja tez mam biedę z kosmetykami i czekam na listopad E co myślicz o iIdeal Mat EL?
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja słodycze bardzo lubię, moim ulubionym ciastem jest tort bezowy z Pioznania ![]() Cukierni Sowa nie znam, ale może to i dobrze..... Ciast w domu nie piekę żadnych, chociaż kiedyś robiłam, teraz ciągle brak mi czasu. |
|
|
|
|
#1637 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Helo Kobiałki
Cytat:
Fajnie, że będziesz miała więcej czasu ![]() Cytat:
![]() I tak ![]() Joga astanga albo ashtanga to joga siłowa mocno. Moja koleżanka fanka jogi "zwykłej" bardzo ją chwali. To jest tzw. joga dynamiczna, świetnie rozciaga i "wydobywa" mięśnie, mało popularna w Polce, jej orędowniczką jest Madonna np. chyba się zapiszę, bo lubie porządny wycisk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego, co najpiekniejsze, najlepsze, duzo miłości, szczęścia, zdrowia i wygranej w totka!!! ![]() Cytat:
bo mi sie wydają, że są inne, ale ta inność jest dostrzegalna tylko dla mnie ![]() A że zagramaniczne to np. mi przyjaciółka ze Stanów przywoziła albo z Londynu. Cytat:
jeszcze rybki lubię. Ale tez kluchowa dziewczyna jestm ![]() Reszta wszystkie te bezy, serniki, polewy i inne mogą nie istnieć a kremy to już w ogóle, bo strasznie mi ciążą w brzuchu ![]() Cytat:
![]() Eee ja to tylko cesarka, reszta nie na moje nerwy ![]() Nawet mam jedno małżeństwo bliskie mi, które po porodzie właśniesię rozwiodło. Facet się nie spisał wcale. Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myslalam jakis czas o kick boxingu, ale z silowni nie zrezygnuje, a silownia + drugie zajecia to juz kupa kasy ![]() Cytat:
![]() wlasnie weszlam poogladac i normalnie szczena mi opadla ile one tego mają i jakich marek! nio bo ja lubie maluszki oglądac ![]() no nie wiem, ja chyba wolalabym naturalnie... cesarka to chyba wcale nie mniej bolesne przezycie, szczegolnie PO porodzie.. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
o to już dzieciaczki nie długo zobaczymy na święta będziecie miały wesoło ![]() Rzabko śliczna tuniczka, ale może pokażesz na sobie? ![]() co do słodkości to ja gardzę wszelakimi cukierkami, czekoladkami, batonami ale za to kocham ciasta kruche i serniki, na szczęście jestem wymyślata w tej dziedzinie i byle czego nie zjem co do konkretów to jestem fanką makaronów (kiedyś jadłam codziennie teraz bardzo żadko), reszta może się schowaćw moim domu już jesienne przesilenie, grypa już siostrę zaatakowała, ciekawe kto następny... mama była u lekarza dziś z tym cholesterolem, powiedziała że z dietą u niej ciężko więc lekarka przepisała jej silniejsze leki nie da sobie przemówić a już i tak dużo by dało gdyby skończyła z tym smażeniem na tonie margarynyco do kosmetyków to za wiele też nie mam
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz Navi, one wydaja głównie na kosmetyki na inne rzeczy mniej i rzadziej. Poza tym każdy ma inny stan konta dla jednego to duzo dla drugiego średnio ![]() Navi młodziutka jesteś, więc spoko ja nie narzucam innym swojego toku myslenia, mam to od lat przemyslane, nie znoszę bólu i nawet przy zębach zawsze mam znieczulenie. A operacje miałam i jednak wolę ten ból po choc oczywiście wolałabym opcję, że ja rodzę, a facet odczuwa wszystkie bóle i inne dolegliwości ![]() EDIT: Oreganko - a nie możesz mamie dawać omegi?? albo produktów z czosnku?? mojemu tacie to pomaga ![]() EDIT2: no i znowu się szaro i pochmurno zrobiło a wczoraj rozmawiałam z bliskim moim kolega, który od 3 lat jest w Stanach na Florydzie i narzekał na upały
|
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() po prostu znajoma ostatnio rodzila przez cesarke i strasznie potem cierpiala, mowila ze po stokroc wolalaby rodzic naturalnie, a tez jest okolo 30... ja nie wiem, w ogole mi slabo na sama mysl ![]() wczoraj rozmawialam o tym z mama, ktora powiedziala ze to chwila i po krzyku. no nie wiem...
|
||
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbowałam ją namówić żeby sobie omegę kupiła ale uparta chyba gorzej niż osioł sama jej kupię i tyle - ale pewnie łykać tego nie będzie wogóle ta omega w dużych kapsułkach jest? bo moja mama ma problemy z połykaniem tabletek co do rodzenia to ja nawet rozeznania nie mam jaki to może być ból koleżanka która ostatnio rodziła pierwsze dziecko podsumowała to tak:"nigdy więcej"
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
ta ktora ja mam ma dosc duze, ale bez przesady nie jakies mega piguły
![]() mam kolezanke, ktora najmniejszego proszka nie przełnie wszystko kruszy, nawet te gorzkie koszmarnie bleee... nigdy wiecej, tak? to nie nastraja optymistycznie ![]() ja to jeszcze o tym zupelnie nie mysle ![]() ale z 2 strony tyle kobiet juz rodzilo i zyje i ma sie dobrze ze to chyba nie jakis koniec swiata
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz popularne są te blokady w kręgosłup moja kuzynka sobie takie znieczulenie zamówiła na poród ja miałam coś takiego teraz przy operacji ale to jednak jest ryzykowne, no i potem przez 6 h co najmniej ruszyć się nie da a zresztą ciąży nie planuję w najbliższym czasie
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt faktem-pare lat temu myslalam, ze majac 25-26 lat chcialabym byc w ciazy, ale teraz to się robi niebezpiecznie blisko
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
no navi kto wie
![]() ![]() ja właśnie kombinuję co fajnego na obiad zrobić.... znowu kuraka z cukinią puszkę groszku mam w lodówce ale to pewnie niet, muszę sprawdzić ile to ma węgli marchewy też mam ale też odpadają smaka mi narobiłyście tym makaronem ale nie dam się
|
|
#1647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale obła ![]() Cytat:
cesarke ![]() Zreszta będę sie martwiła, jak zajdę na razie nie planuje.Kurcze znowu się szaro dziś zrobiło a wczoraj juz tak ślicznie słońce świeciło
|
|||
|
|
|
#1648 |
|
Rzabbocop
|
Mój pierwszy poród był dość długi i bardzo bolesny, zwłaszcza te skurcze przed pełnym rozwarciem i też mówiłam, ze nigdy więcej ale gdybym miała do wyboru jeszcze jeden taki poród czy cesarkę, to na pewno nie dałabym się pociąć
na szczęście drugi był duuuuuzo krótszy ![]() jakies 20 minut po urodzeniu Miśki poszłam sobie pod prysznic, potem na salę popordową, normalnie wstawałam i wszystko przy Miśce sama robiłam (przy Helenie też) a na przeciwko mnie lezała kobieta po cesarce i nawet usiąść nie mogła, mąż prawie cały czas przy niej, pomagał zajmowac się dzieckiem. Oreganko ja w tę tunikę to jeszcze długo nie wejdę
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
cesarka to już maksymalnie mnie przeraża
to mi się wydaje ostateczność wogóle poród mnie przeraża Rzabko na pewno wszystko co chcesz zleci szybko i niedługo Cię w niej zobaczymy
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
oreganko, JA wiem
![]() Iwonko masz racje ale z tego co wiem, ciezko sobie zarzyczyc cc, jesli nie ma ku temu jakis szczegolnych powodow.oj nie wiem, co ja sie na tym znam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

dużo juz wyleciało ale błyszczyków jeszcze ze 20 zostało 

nie wiem, czy ci jeden nowojorczyk wystarczy
ale jak mus... 

cerze i zostałam z 1 błyszczykiem, 1 pudrem sypkim, 3 cieniami, 1 tuszem do rzęs i bez podkładu, bo nie mogę trafić na odpowiedni

, jestescie Wspaniale 
i to jakie firmy, Lancome, Dior.. skad na to kase brac