|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Mi brzuch poszedł co widać, ale kg stoją z czego w sumie się cieszę
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakieś 5kg na plusie
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę dzidzi obudzić
Martwi mnie to.. szalał ostatnio po sałatce wczoraj. I wczoraj wieczorem już nic albo tylko raz z czego w sumie nie byłam pewna czy to dzidziuś bo taki delikatne miźnięcie. I dziś rano coś tam niby ale też delikatnie.. No i nie jestem pewna czy to dzieć czy coś Zjadłam nektarynki i czekam ...
|
|
|
|
#1354 | |
|
Rozeznanie
|
Tez bym chciala nie przekroczyc 70, ale teraz idzie ciezki okres, zima
![]() Mi sie zawsze wtedy chce jesc podwójnie ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
Kinga hm... gratulację zdrowego Maluszka
Mam wrażenie że w płeć podawaną już do końca nie uwierzysz aż nie zobaczysz na żywo ![]() Ja mam tak wszystkie szpitale mniej więcej, więc pod tym kątem zupełnie nie oceniam Przytycie... Tak mi ładnie waga stała a teraz znów ruszyła mocno do góry
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sie bardzo boje,jak stane na wadze i Wreszcie zobacze kilka kg wiecej to pewnie w histerie wpadne :-( miałam juz takie ładne cialo,prawie zeszlam ponizej 70kg,a teraz bede sie modlic zeby 90 nie przekroczyc.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
no ale co pójdę do szpitala bo nic nie czuje? To dopiero 19 tc i mi powiedzą że mogę jeszcze nie czuć regularnie..
Niby cos się rusza ale raz maks dwa i nie zdążę się skupić czy to aby na pewno dzieć.. jeszcze miałam taki brzydki sen, że poszłam do łazienki i było czerwono no i nakręcam się może ale może po obiedzie ruszy?
|
|
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak samo 7 na plusie. 10 mi brakuje do 70kg ale od jutra odstawiam wszelkiego rodzaju cukry i słodycze. W tym pierwszym okresie trochę poszalałam i wcinałam wszystko.
O witam i w tym samym tygodniu 23
|
|
|
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja wlasnie od 68 kg zaczynalam takze...:-/ ale w sumie tak strasznie sie nie martwie bo jak sie ostro zbiore w sobie to bardzo szybko gubie. Z wlasnej woli zrzucilam 35 takze mysle ze po dzidzi tez w miare zgubie. Ale zobaczymy jak to bedzie
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje tygodni
Ja chcę już te magiczne 20 to już jutro W ogóle kupiłam w reserved - sweterek i leginsy Tylko leginsy takie z mega wysokim stanem jak w spodniach ciążowych A sweterek różowy (pierwsza taka rzecz w mojej szafie!) I załatwiłam Tż prezent na dzień chłopaka Koszulę sobie znalazł ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Przynajmniej ja tak będę musiała zrobić Będę targać dzieciaka na to 3 piętro razem w wózkiem
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda to tak ja ja
jutro tez mamy 20tc.
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz
to będzie co świętować |
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa no tak. To Ty masz jeszcze wieksza motywacje... :-D
|
#1367 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
miło i przyjemnie więc polecam, ale też bez przesady żeby nie dać się zwariować, że jak nie czuje ruchów to bach i sprawdzać![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez 6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 Czas edycji: 2015-08-28 o 13:01 |
|||
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
O jest! Rusza się ! W końcu ! Skopać dupę pasuje za takie chowanie się mamie
![]() A ten stetoskop to nie głupia sprawa.. muszę pomyśleć
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew teraz to chyba każda z nas ma co 4 tygodnie
ale odkąd czuje dziecia jest znacznie raźniej ![]() magda1706 na tym etapie ruchy nie musza być wcale wyczuwalne czy regularne, dobrze, że maluch dał o sobie znać ![]() Mi przez stetoskop jeszcze nie udało się usłyszec młodego
|
#1370 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dziwnie się czuję od rana, brzuch mnie boli jakby twardniał mi, do tego osłabienie, ból głowy
![]() co robic? siedzę rozłożona na fotelu nie przemęczam się, mogę wziaść nospe? czy co?
|
#1374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko nie przekraczaj dobowej dawki
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
no ja się zastanawiam bo wieczorem to kompletnie się nie rusza.. wczoraj do 23 siedziałam i myślałam że a nuż coś
|
|
|
|
#1376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ehh ale jestem wyczerpana upał straszny kiedy to się skończy, akurat takie lato rekordowe się trafiło, no ale dobrze że brzuchy nie są duże gorzej mają sierpniówki ![]() ja schudłam 3 kg i na razie nadrobiłam tylko 2, ale brzuchol zaczyna sie powiększać więc pewnie i waga pójdzie niebawem w góre słyszałam, że jak się karmi naturalnie to nie ma większych problemów ze zrzuceniem kilogramów ale ile w tym prawdy to nie wiem
|
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na usg nie chciał się ruszać, ginekolog próbował go rozruszać, cuda wyczyniał i nic, a jak wyszłam z budynku po badaniach - nagle czuję, jak się przewala Od początku charakterne ![]() Katharinka, No-Spa i Magnez + zalegnięcie w łóżeczku jak najdłużej Wydaje mi się, że przez stetoskop usłyszałabym własne burczando żołądkowo-jelitowe niż serducho
|
|
|
#1378 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to bez różnicy
Bez naszego wysiłku centymetry same nie zejdą Zresztą co z tego że kg zejdzie jak zostanie flaczek.. mnie tam waga nie interesuje, ciałko ma być zgrabne, jędrne i w ogóle
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy, u mnie też sporo rodziło w Ujastku, ale nie polecają ze względu na 'taśmowość'.
Co do KP, to o tyle łatwiej jest zrzucić, że jak karmisz piersią, to masz większe zapotrzebowanie na kalorie, stąd można łatwiej schudnąć. No i grunt to nie zostawiać odchudzania na kiedyś, bo to właśnie tuż po ciąży trzeba walczyć, póki hormony ciążowe jeszcze działają. Searsowie pisali o tym, że jak nie zrzucimy w odpowiednim czasie, to potem właśnie zostają takie kilogramy, których za cholerę się zrzucić nie da. Katharinka, weź no-spę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

Martwi mnie to.. szalał ostatnio po sałatce wczoraj. I wczoraj wieczorem już nic albo tylko raz z czego w sumie nie byłam pewna czy to dzidziuś bo taki delikatne miźnięcie. I dziś rano coś tam niby ale też delikatnie.. No i nie jestem pewna czy to dzieć czy coś
Zjadłam nektarynki i czekam ...

A sweterek różowy (pierwsza taka rzecz w mojej szafie!) 

no ale taki brzuchol musi coś ważyć, nie ma bata