|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Astanga joga jest super, kiedyś ćwiczyłam, ale nie nazwalabym tego wyciskiem
![]() tylko tzreba być bardzo porozciaganym navi co do kosmetyków te firmowe są naprawdę lepsze, ja mam np. podkład na 1,5 roku wiec wychodzi taniutko kupuję głównie na strefie bezcłowej a w Twoim wieku to sie nie malowalam prawie a już napewno nie miałam kosmetyków z górnej półki ![]() Margaryna szczególnie ta twarda to jest samobójstwo!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oreganka niech mama jak już musi smażyć smaży na mieszaninie oliwy z 2 tłoczenia ( oleju itp) i masla ale w przypadku cholesterolu dieta to podstawa z zazdrości, ze inni mają a ja nie kupiłam sobie dzisiajzestaw cieni z Lancome Colour Focus, błyszczyk i puder brązujący EL i tusz diorshow co do porodów dla mnie kazy z nich to masakra w bialy dzień
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta Rzabciu chcialas rodzic naturalnie, a ja nie chce, a nastawienie psychiczne to połowa sukcesu. ja jestem słabeusz wolę leżeć niż przezywac ten ból ![]() Rzabciu jak to długo?? przecież Ty szczuplutko wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uważam, że za kasę wszystko można, tym bardziej w naszym kraju. Ja już mam i szpital i lekarkę, tylko trza zajść hehehe ![]() Moje koleżanki czuły się super po cesarce i dziecko było wypoczete i sa zadowolone i jeśli kiedyś bym rodziła to własnie tak. Zreszta mam dużą wadę wzroku i siatkówka słaba, więc tak czy siak zbyt duzy wysiłek mi nie służy
|
|||
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ta moja koleżanka to mówiła, czy ja aby za słaba na ta joge nie ejstem i mnie troszkę tym zmartwiła.Co do kosmetyków - Pingwinku teraz sa inne czasy niz kiedyś kiedyś z górnej półki to była Margaret Astor ![]() Ooo fajnie a jakie cienie znaczy się kolorki Pingwinku kupiłaś? no i jaki błyszczyk diorshowa średnio lubię, dosć dobry jest i fajnie pachnie różami
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
ale temat sobie znalazłyście
z tego co wiem w Polsce robi sie baerdzo dużo cc na życzenie i nie jest to problem a jak mówi mój tato: jakby kobiecie dziecko mialo wychodzić przez brzuch to by była kangurem, a nie jest Iwona dasz radę i nawet sie nie spocisz jak kiedyś rozmawialam z kolezanką o tej jodze to ona myślala, ze to joga ze sztangami ![]() kolorki takie różowawe czyli bezpieczne błyszczyk różowawy a diorshow kocham i uwielbiam EDIT: czy używacie Lucidity EL lub Prisme Libre Givenchy bo nie wiem co lepsze??? i co ja mam zrobić żeby włosy nie były takie tłustawe????????????????
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to z mamą muszę dalej walczyć w takim razie, podam Wam przykład, jak coś tam z tym żołądkiem miałam to babcia i mama stwierdziły że to dlatego że jem "jałowo" tzn nie zajadam kotletów i innych wynalazków smażonych na margarynce oni nie uznają smażenia mięsa na oliwie nawet naleśniki czy jajka smażą na margarynie ciężko będzie
|
|
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja akurat uważam, że faceci w tym temacie to maja zawsze dużo do powiedzenia tylko jak oni by rodzili to pewnie w konstytucji byłoby wpisane znieczulenie i urlop od 1m-ca ciąży itd. łatwo się mówi o czyimś bółu I po to technika idzie do przodu żeby z niej korzystać ![]() Hehehe dobre z ta astanga to się zapisze tylko szkoda, ze raz w tyg. jest.A czemu już Pingwinku nie chodzisz?? O rozowy blyszczyk Pingwinku daj linka ![]() Ja mialam tego Givenchy, siostrze oddałam, jakoś slabo mi pasowal. Ale ogolnie jest ok. Moze Pingwinku po umyciu wlosow myj glowe pod zimna woda kilka minut? Cytat:
|
||
|
|
|
#1657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie poród miałam łatwy... nawet bardzo łatwy (moja mam też takie miała), najbardziej mnie bolało nacięcie i zszycie. Ale po porodzie czułam się kiepsko. Z porodami jest super dyskusja bo nie idzie przewidzieć co cię czeka. Nie jestem przeciwniczką carskiego cięcia. Jest ono bardziej przewidywalne, z góry wiesz że będziesz miała bliznę i że przez pierwsze dni trzeba bardziej uważać. |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
typ niereformowalny w kwestiach zdrowego żywienia...
o zupkach na zasmażce i z śmietaną nie wspominam na codzień wygląda to tak że mama gotuje obiad dla wszystkich a ja dla siebie.. moją znajomą przy porodzie poszyli zwykłymi szwami tzn nie użyli tych rozpuszczalnych..... potem musiała położna przychodzić i jej te szwy wyciągać
|
|
#1659 |
|
sophisticated
|
Iwonka tylko tata Pinga jest ginem, więc jakieś pojęcie o porodach ma
![]() a tunika Rzabbki jest dla Ann, za szybko czytacie chcecie o porodach pogadać? o demoniku pisałam, bo była modem na perfumach i jest znana E, na mamuśki chadzam tylko do znanych mi z różnych stron wątków
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona mój tato to ginekolog i to bardzo dobry, kocha swoja pracę ponad wszystko i napewno nie chce źle dla swoich pacjentek
nie ćwicze, bo zamkneli grupę z braku chętnych po umyciu płuczę wlosy chyba z 10 minut nic nie daje EDIT: Brewka była szybsza
|
|
|
#1661 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- co by tu zrobic zeby przestac lubiec ciasta , cale szczescie ze za czekoladkami nie przepadam bo bym caly profit przejadla ![]() Cytat:
Wracajac do cholesterolu - ten wysoki poziom to ma jakies podloza wewnetrzne czy tylko zla dieta i za malo ruchu - ja tez mam tendencje do zawyzonego ale na szczescie moje body produkuje ten "dobry" - ale jak odstawie slodycze i REGULARNIE biore pmega - po 2mcazh wraca do normy Cytat:
Cytat:
![]() Mialam napisac ze jeszce moze zmienisz zdanie co do cesarki ale w twoim przypadku to insza inszosc Dzis spedzilam znow wiekszosc dnia w ogrodzie (ale nic konkretnego nie robilam) - pogoda w dalszym ciagu cudowna jak na wiosne ale deszczu ciagle brak - a moze jak byscie tak kolektywnie zaczely dmuchac w moja strone to moze te wasze descze by przeszley do mnie
|
||||
|
|
|
#1662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te ciasta, chociaż w ogóle za słodyczami nie przepadam, są genialne ![]() Pizza, pasty i tłuste sery - to moja zmora ![]() Co do ilości kosmetyków - niewielka ilość, to zdrowy objaw Cytat:
![]() ![]() Tylko jak? Te zapiętki są mięciutkie, tylko kulosy koślawe Może wyklepać kulosy Cytat:
Tak, 22 sierpnia o 6:37 Oglądałam mnóstwo fotek I kiedy pisałam o szczęśliwych rodzicach to właśnie ich miałam na myśli Kiedyś testowałam, ale naprawdę nie pamiętam bo DW był o niebo lepszy, przynajmniej na mojej paszczy ![]() Cytat:
Jednorazowo jest spory wydatek, ale i tak bardziej się opłaca Poza tym od czego jest allegro? ![]() A który brązer kupiłaś (bo pewnie z serii Bronze Goddes?)? A jakie kolory cieni? I jaki błyszczyk? Rzabbciu, tuniczka śliczna
|
||||
|
|
|
#1663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to prawda to jest gdybanie. I jak rozmowa o bólu zęba, każdy inaczej ten ból czuje. Cytat:
A mamie nie smakują Twoje Oreganko potrawy?? bo może to by ją skłoniło do zmiany zdania?? Cytat:
ale w sumie poród zna tylko teoretycznie jak wszyscy panowie ![]() Ja pamiętam, że tunika dla Ann, ale Rzabcia sama napisała, że do tej tuniki jeszcze Jej dużo brakuje. Choć ja tego nie rozumiem, bo Rzabcia szczupła jest przecież i w tunikach juz Ją widziałyśmy i wyglądała ślicznie ![]() A Ty Brewko to sobie latasz po tym Wizazu ![]() Cytat:
Zreszta na pewno jesteś taka pomocna po tacie ![]() Moja mama jest za to anestezjologiem, więc ja się jednak przychylam do znieczuleń hehehe Zreszta, co ja będę gdybać, urodzę to się wypowiem Oj szkoda z ta grupą, a w Łodzi własnie dopiero otworzyli, bo była tylko ta tradycyjna joga, która mnie nudzi ![]() Kurcze, może te włosy tak się oczyszczają?? bo mi to zimne płukanie pomagało
|
||||
|
|
|
#1664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee na razie Lide nic nie planuje nie wiem, czy w ogóle kiedyś zaplanuje, ale to temat na inny wątek zupełnie.A co do cesarki i porodu naturalnego to za granica moge rodzić naturalnie, w Polsce nie. Ale nie bede tego rozwijała ![]() Matko Lide ja juz dmucham, fuuu fuuu niech to ciepło do nas doleci, ale Ty tez dmuchaj ![]() Cytat:
![]() Może tzreba na nie porządnie nakrzyczeć albo je zbić?? coś nie usłuchane są w takich butach i jeszcze się obcierają niedobre
|
||
|
|
|
#1665 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobre to - madry meszczyzna tem twoj tata - a wicie nie wiem dlacaego ale ja wole meszcyzn lekarazy niz kobiety ![]() Cytat:
Cytat:
Calkowicie sie zgadzam |
|||
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie cc to operacja
a operacja to duże ryzyko a znieczulenei to super sprawa i fajnie, ze jest ale w pordach to mnie najbardziej przeraża nacięcie krocza raz to widzialam i ryczałam jak glupia pzre 2 dni i sniło mi sie to po nocach
|
|
|
#1667 |
|
sophisticated
|
Pinguś a może za długo z tym waxem jednak siedzisz i dlatego?
może spróbuj 1,5 godz. E no śliczna rodzinka z nich ![]() Iwonka chodzę tam gdzie coś albo ktoś mnie interesuje ![]() EDIT Pingi, ale nacięcie krocza jest coraz rozważniej stosowane, no i powiem ci, że z drugiej strony to kompletnie bez wrażenia przechodzi w porównaniu z innymi elementami porodu ![]() EDIT jak poczytałam kiedyś jak wygląda opieka nad ciężarną, porodem i niemowlakiem w innych krajach to odechciało mi się wyjazdów
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię tylko, że ładna Chcemy Ja myślę, że Iwonka pisząc, że "TAM zaglądacie", nie całkiem mamuśkowe forum miała na myśli Pinguś, a może powiedz, co Ci ten podkład ma robić z buzią, to coś wybierzemy Co zrobić z tą piętą achillesową
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Rzabbocop
|
Tak tunika jest dla Ann
![]() Ivuś a Wy mnie widziałyscie w tunikach ale zwykle rozmiar 44-46, no w tę jedną 42 się wcisnęłam ostatnio ![]() ta z aquarium rozmiar 44 czyli jak to mówisz rozmiary dla puszystych ![]() Jeśli dojdę kiedyś do rozmiaru 40 to będe szczęśliwa
|
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Rzabbciu jak ty nie dojdziesz to producenci cie dogonia - nie iwm jak w europie ale ja jakims cudem mam dwie spodniczki ktore maja tak okolo 10 lat rozmiar 10 - taki nosilam - teraz natomiast nosze rozmiar .............. 10, no czasami 12 - ale jak przymierzysz obydwi 10 to roznica kolosalna
![]() No czyli teoretycznie wszysrko jest OK - fcakele noe przytylam
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kosmetyków mam średnią ilość ale jak dla mnie to i tak za dużo. Bo ja sporej części nieużywam i nie powinnam kupować Pingi niech cię uściskam. Ja też tak wolno zużywam podkłady, co nie przeszkadza mi ich mieć 4, a używać tylko jednego. |
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda jest dorosła i potrafi stwierdzić, co jest dla niej dobre po to sa różne ewentualności żeby je wybierać i już ![]() Na mnie poród widziany robi średnie wrażenie, ale swojego bólu tak ogólnie to sie mega boję, a na dodatek mam niski próg, grr. No wiadomo, ja tez brykam po interesujących mnie tematach ![]() Lide - jednak się przejaśnia
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama miala 3 porody 2 naturalnew i 1 cesarkę i twierdzi, ze cesarka to masakra, ale to jak wszystko kwestia indywidualna
E ja własnie od tygodnia testuję Ideal Matte i coraz bardziej mi się podoba, bo DW troche mi cerę przesusza a co z tymi pudrami miałaś jakiś z nich Lucidity lub Prisme Libre? Rzabba nie marudź Iwona święte słowa jak ktos woli cc to powiniem je mieć - sprawa indywidualna ponieważ mnie te tematy nie dotyczą to tak sobie gadam ![]() Milgryf uściski - ja mam tylko 1 podkład całoroczny
|
|
|
#1674 |
|
sophisticated
|
Iwonka dmuchaj w drugą stronę!! bo zamiast do Australii to do mnie te chmury lazą
![]()
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie chmury cały czas i pada
Brewka najgorsze włosy to mam po napherze ![]() po waxie trochę lepiej
|
|
|
#1676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamuśkowe miałam na myśli ![]() Cytat:
I tam na rozmiary to średnio patrzę, bo różnie z nimi bywa, a Ty Rzabciu wyglądasz super slicznie ![]() Jesli 40 jest twoim celem to na pewno będziesz miała ![]() Kurde to tylko ja tak mówię na ten rozmiar?? chyba to od mojej siostry. Bo ona mówi, że moje sa na patyki a nie dla normalnych ludzi ![]() Cytat:
żartuje, ale wiecie znajomość pewnych środków czasem może być pomocna Ja niektóre kosmetyki zużywam wolno, inne szybciej. Ale i tak nie przebiję mojej siostry w zuzywaniu mega szybko błyszczyków ![]() Cytat:
Ja dmucham fuuuu fuuuu do Ciebie
|
||||
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Rzabbocop
|
Pingus a gdzie ja marudzę?
|
|
|
|
#1679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez mnie to na razie nie dotyczy. Cytat:
![]() A Lide poszła jeść pavlovą i nie dmucha i znowu to wraca ![]() Fuuu Fuuu, zreszta ja mam małą pojemność płuc
|
||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabba z tym rozmiarem - to miał być taki głupi żart
![]() nie wiem jaki rozmair nosisz, ale wyglądasz super i to jest ważne
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

, cale szczescie ze za czekoladkami nie przepadam bo bym caly profit przejadla