|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
MAŁA - dzięki za to ze rozsmieszylas mnie dzisiaj kilka razy
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę spać, syn pewnie zaraz wstanie
spijcie dobrze Mamuśki ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Do usług
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Ide, nie tesknijcie bo wroce jak sie wyspie 😉😊
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Wyspij się i za mnie
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie szajbniete
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA KANA bedzie i rodzenstwo! Szlak przetarty
i teraz to juz z gorki tego wam zycze! GOSSIP meza nie ma..
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
MALA swirusko!
Padam dobranoc!
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny taki klimacik na wątku
![]() Dobranoc Babeczki :-*** |
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Moja godzina snu minęła, ciężko będzie zasnąć :/
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwka znowu wymiata ! Haha
Domima Kana oby teraz łatwiej poszło 😘
|
#3074 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Takie zupelnie bezproblemowe to ono nie jest, zawsze jest cos. Najgorzej jak zaczne sie czyms nakrecac, tak jak ostatnio np waga malej A jak Mikolaj zareagowal na dynie, to bylo pierwsze warzywko tak, o ile dobrze kojarze No wlasnie przyuwazylam ostatnio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak znajde dluzsza chwilke to opisze jak to tu wyglada, a Goczek o ile dobrze pamietam tez pytala jak tu z opieka medyczna - to tez opisze Cytat:
|
|
#3075 |
|
Konto usunięte
|
Taką wróżbe sie umie robi na andrzejki-obraczke sie wiesza na wlosie wyrwanym delikwentce i jej nad nadgarstkiem trzyma zawieszona nieruchomo.i jak sie zaczynaja same kolka krecic ta obrączka-to wróży dziewczynke. A jak wahadlowo to chlopca. Że niby fluidy takie wróżenie tak tym złotem kręcą
mi pamiętam chłopaków chyba 3kilka razy wywrozylo 😜 w kazdym razie to taniej noz wizyta u prawdziwej 😀 wrozki.Czyzbym dzis jedyna do patriotycznego apelu gossip sie zastosowala? ![]() Dobranoc |
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Domima wystaw na olx
a co do komedii to "za jakie grzechy dobry boże" czy coś takiego, francuzka i się usmialam ![]() Boli mnie przeokropnie gardło.. Idę spać. Dobranoc. |
|
|
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rosi a mi ta komedia nie podoasowala ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- A my mamy juz 2ga pobudke.. no w sumie to 3cia.. niezle co? :P Nawet malego nie uslyszalam tak spalam jak zabita ta godzine od poprzedniej pobudki Juz nakarmiony i zaraz bede go odkladac. |
||
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52577971]Taką wróżbe sie umie robi na andrzejki-obraczke sie wiesza na wlosie wyrwanym delikwentce i jej nad nadgarstkiem trzyma zawieszona nieruchomo.i jak sie zaczynaja same kolka krecic ta obrączka-to wróży dziewczynke. A jak wahadlowo to chlopca. Że niby fluidy takie wróżenie tak tym złotem kręcą mi pamiętam chłopaków chyba 3kilka razy wywrozylo 😜 w kazdym razie to taniej noz wizyta u prawdziwej 😀 wrozki.Czyzbym dzis jedyna do patriotycznego apelu gossip sie zastosowala? ![]() Dobranoc[/QUOTE] Madzixx, tak jak Goczek opisała tylko u nas był łańcuszek i obrączka testowanej delikwentki 😉 Bird, ja też słyszałam, że się sprawdza. U mojej mamy w pracy wszystkie (dzieciate) sobie wrozyly i się elegancko zgodziło. Nawet kobiecie, która ma 6oro dzieci kręciło się 6 razy i pokazało odpowiednią kolejność. Dodatkowo była jeszcze jedna, która miała 2-ke dzieci (wtedy ok.22,23lata) a wywrozylo jej 3cie (jeszcze chłopca), usmiala się tylko, bo była po operacji usunięcia jajnika (nowotwór) i brała leki przeciw nawrotom, ciąża była wykluczona. A tu za jakiś czas okresu brak... Okazalo sie, ze jakimś cudem jest w ciąży. Kuba urodzil się w 6m ciąży, maniejszy od dłoni. Spędzili w szpitalu 11 miesięcy. Dziś ma 6 lat 😃, ma wadę słuchu ale na to co przeszedł (zapalenia, wylewy) jest w świetnej kondycji. Także.... Taniej niż u wróżki a skuteczność udowodniona 😜 Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2015-08-29 o 02:59 |
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka gratki zęba! |
|
|
|
|
#3080 |
|
Rozeznanie
|
Modle sie by ten skok minal, nie dosc ze nie chciala usnac to spala tak plytkim snem ze co chwila wisialam nad lizeczkiem, pozniej tz z pracy wrocil i oglonie z calego stresu nie moglam zasnac do 3, a mloda wstala o 4,15 i impreza na maksa
![]() czyli dzisiejszy dzien zapowiada sie bez kija nie podchodz Apel: SKOKU wypier...j. Pozalilam, moze teraz szybciej usne (o ile moja N. laskawie tez) Oby u Was bylo lepiej kochane
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Kqrola ja mam 5 pobudke.karmir. przy wczesniejszrj usypialam 1h..bo sie budzil jak odkladalam albo kladlam do lozks. Tylko na siedzaco lub dtojaco jak bylam to mu pasowalo
|
|
|
|
#3082 |
|
Rozeznanie
|
SONIA ja to w ogole nie wiem jak Ty funkcjonujesz naprawde... Oby Mikolaj wyrosl czym predzej z tego.. No i mysle ze skoro to takinciezki przypadek to jednak M pomimo pracy powinien tez wstawac do malego bo Ty sie wykonczysz! I wtedy bedzie musial brac urlop i dopiero bedzie lipa. No nie wiem, zrobicie jak uwazacie of kors ale uwazaj na siebie bo czlowiek nawet nie wie kiedy i nagle traci moc bo jednak nie ma niekonczacych sie pokladow energii.. Bidulko
sciskam
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i moj M ogolem nie popiera mojego usypiania Mikolaja na rekach i chce sprobowsc tej metody ..ktora mowi oczostawieniu dziecka na 5 mibut w lozeczku. Przyjscie pogladkanie.. potem 10minut i tak dalej..a dla mnie to drakonskie jest i ja 2 min max wytrzymam. |
|
|
|
|
#3084 |
|
Rozeznanie
|
W ogole to ja musze pochwalic tego mojego meza, zawsze jak wstaje w nocy do malej (zawsze czyli ostatnio i po urodzeniu ) on sie budzi i pyta sie czy moze mi jakos pomoc, czy cos ma przyniesc.. sam nie sypia prawie wcale bo tyle pracuje, to naprawde pomimo mojego odsylania go spac, zawsze to robi. Pod tym wzgledem ma 5 z plusem ode mnie. tak mi dobrze z tym ze jednak to NASZE dziecko a nie 'tylko moje'. Ja za to obralam taktyke, ze jak wstaje z lozka to na rozbudzenie poklne sobie pod nosem jaka to jestem szczesliwa i zaraz mi troche lepiej
Ok, zasnela. Ja tez sprobuje. Chcialabym umiec zasypiac jak moj maz, czyli glowa do poduszki i dobranoc, ale teraz pewnie pomecze sie z pol godziny. Psychicznie juz szykuje sie na bol glowy Z rana grrr ---------- Dopisano o 05:31 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Aha.. No to lipa.. Hehe gdyby od poczatku sie przyzwyczajal do niego to by sie udalo ale kto to wiedzial ze Mikolaj bedzie tak wymagajacy.. No rozumiem Cie Sonia ja tez bym nie wytrzymala :/ i wolalabym sie przemeczyc na rekach i zreszta tak robie. Ja nie uwazam ze to zle, to sa male dzieci dla ktorych jestesmy wszystkim, bie dziwie sie ze chca byc u nas caly czas.. Sa dzieci ktore same zasypiaja - no i bomba, pozazdroscic. Ale jednak wiekszosc potrzebuje byc blisko. Przeciez one nie kumaja nic. Ta metoda to pokazuje tylko dziecku ze ono musi sie samo uspokoic, bo ukojenie od strony rodzica nie przyjdzie. Zreszta czytalam ze tak wlasnie dzieci to odbieraja, jak znajde gdzie to czytalan to wstawie. |
|
|
|
#3085 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo chciałam pisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oo prsze, więc chyba coś w tym jest ![]() Mi wychodzi drugą córka ![]() Cytat:
Ojejku i on od razu płacze jak go odlozysz? ![]() Cytat:
nogi tej malej do podłogi aż zwisaly ![]() Postęp jest taki, że Mała zasypia sama, ale nadal śpi z rodzicami mimo, że ma ponad 4 lata ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Corcia się dziś dziś o 5:40, ale dała mi dalej spa , wstaje o 6:20 i co widze? Stopa w buzi od paru dni zaczęła się za nie ciągle łapać no i w końcu udalo się jej je zjeść
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-08-29 o 08:29 |
||||||
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, moje dziecko po 4 dniach bezsenności i jęczenia ma drugi dzien dobroci
wczoraj wróciłam po 23, jak sie wykapalam i juz miałam kłaść Zuzka wstała, po nakarmieniu poszła spac i obudziła sie dopiero po 6 nie płakała tylko z misiem gadała ale za to tak glosno, ze musiałam wstać. I mam problem - juz któryś raz z rana nie bardzo chce jesc - kreci główka, raczki do buzi pcha, wypluwa smoczek. Jak to możliwe, ze po tylu godz nie chce jesc? Wczoraj ubawiłam sie super, krótko bo wiedziałam, ze TZet jej nie usłyszy, ale wiem dlaczego nie wolno palić papierosów... Moja głowa!!! W ogóle od kilku dni Zuzka czasem oddycha, jakby miała zatkany nos, odciągam jej katRkiem a tam nic hmm... I jak ona dziwnie sie chichra! Nagram jak zdjecia z tel zrzucę. Jakby kaszlala hehe
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Pavlinecka u nas przerwą 12-13godz a mała też od razu nie chce jeść, zwykle dopiero po ok to 30-40min
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak od początku miała? Zuzka do niedawna z rykiem sie budziła, nie jestem przyzwyczajona ;p to myslisz, ze nie rzucać sie od razu z butla do niej ? |
|
|
|
|
#3089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojeju też bym była zła pewnie! Oby udało Ci się jakoś odespać. ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
Ojej współczuje i tak co boć prawie... Silna babka jestes. ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
Ja bym czuje spróbowała na Teoim miejscu tej metody..,
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Mloda standard o 6 wstala. Wiec moze drzemka niedlugo BIRD moja juz spory czas lapie stopy ale mam wrazenie ze jej brzuch przeszkadza zeby je do buzi wsadzic
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Ślubujemy: 21.10.2017 
ale kto to wiedzial ze Mikolaj bedzie tak wymagajacy..