|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. III
Mój Tż twierdzi, że najbardziej lubi mnie bez makijażu i w niewyprostowanych włosach, które sterczą mi na wszystkie strony. Nie wiem jak to się może podobać, pewnie oszukuje... Wczoraj zrobiłam sobie ładnie włosy i staranny makijaż z cieniami, typu smoke eyes. Wychodzę z łazienki, a on na to:
- A gdzie my idziemy? Na jakieś halloween? ![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój ma to samo, przestałam się malować bo zawsze komentował jak zmyłam makijaż: - No nareszcie ładnie wyglądasz ![]()
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem co to za makijaze
![]()
#4594 |
Czarna owca
|
Mój tż ma to samo, żaden podkład nie ma z nim szans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zadomowienie
|
Mój naprawdę był ładny. Koleżanki zawsze chwalą jak się tak pomaluję i to raczej nie fałszywe pochwały.
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Czasem mam wrażenie, że on chce żebym wygladała jak straszydło z zazdrości ![]() A juz najbardziej mnie dobija jak mam nieumyte włosy spięte w jakaś byle jak kitkę, bo wiadomo, ze jak sie ma w domu cos do zrobienia to nie zawsze sie ma czas dla siebie, a on mi wtedy, że mam ładną fryzurę...
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2015-08-21 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam sobie paznokcie z "efektem syrenki". Na drugi dzień TŻ pyta, " I co, podobały się koleżankom z pracy twoje rybie paznokcie?". Padłam
![]()
#4597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To samo!!! Zepnę byle jak żeby nie przeszkadzały a tu słyszę jak to ładnie wyglądam... Tak sobie myślę, że może taka "domowa" to tylko jego jestem i dlatego mu się podoba, ale to tylko takie luźne przemyślenia ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ps. A makijaż naprawdę robię/ robiłam delikatny- trochę pudru i tusz do rzęs. Od święta jakieś cienie na powieki- z reguły blady róż ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
Że ja dopiero teraz odkryłam ten wątek..
Tyle stron do nadrobienia ![]() ![]() Na pewno sama wiele przytocze, póki co przypomniało mi się zaledwie kilka, ale na pewno było więcej ![]() Ze śmiesznych: - Ojej, jesteś chora? Może odpuścimy spacer? (jak ex 1 raz zobaczył mnie bez makijażu, na dodatek mówił to na serio i z taką troską xD) - Mam nadzieje że nie przeszkadza Ci że w przeszłości miałem łózkowe przygody z facetami w Paryżu? (taki koleś poznany w necie [ooo właśnie musze go opisać na watku o koszmarnych spotkaniach z neta] na 2 randce, oczywiście nie było trzeciej ![]() Z przykrych... ![]() Jeden ex: Po 2 miesiacach bycia razem nadal nie doszło do seksu, nie umiałam sie przełamać (widocznie czułam podswiadomie ze to nie "to") zwłaszcza ze przed nim miałam tylko jednego partnera. Naciskał praktrycznie od poczatku :/ ale nie dawałam sie. Po tych 2 miesiacach razem poszlismy na huczna impreze, wypiłam nieco za dużo i zaproponowałam zeby pójsc do niego, na co oczywiscie ochoczo sie zgodził. Bylam mega pijana, wiec jak nastepnego dnia wytrzezwiałam to stwierdziłam ze pomijajac tekst jaki od niego usyszalam [zaraz opisze] to juz nawet to ze sie zgodził go juz skresla, bo chciał to wykorzystac ze nie myslalam trzezwo i byłam pijana:/. Jedziemy do niego i zaczełam miec watpliwosci (trzezwiałam) i powiedzialam ze na seks nie czuje sie jeszcze gotowa, zeby dał mi troche czasu, ale ze wiem ze jest cierpliwy i ze chetnie zaspokoje go oralnie. Koles mi powiedział ze rozumie, ze mu to wystarczy. A po chwili ze trzeba podjechać do żabki po gumki. Powiedziałam ze przeciez mu mowilam ze w gre wchodzi poki co tylko seks oralny, na co wypalił mi z tekstem ze chce zebym tego loda zrobiła mu w gumce ![]() ![]() Oczywiscie do niczego na szczescie nie doszło a "zwiazek" sie rozpadł ale po tym tekscie byłam jeszcze długo "chora" ![]() Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2015-08-28 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Mój na widok moich pomalowanych na lila-fiolet paznokci:
- O! masz pomalowane paznokcie w Milkę ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
albo sam coś miał na 'sobie'
![]()
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
U mnie jest trochę inaczej, bo nie maluję się prawie wogóle. Nie mam takiej potrzeby
![]() ![]() Co byś nie kupiła i w co byś się nie ubrała to i tak będziesz wyglądała pięknie |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
💑🐱📚👶
|
Ja się maluję bardzo delikatnie jak już. Tylko trochę pudru i tusz do rzęs. A i tak mój TŻ twierdzi, że ja makijażu nie potrzebuję i że jestem piękna taka jaka jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Żona Gargamel
|
Dokładnie, teksty są bardzo miłe, ale czy jakieś śmieszne czy niezwykłe to nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem pewna, że każdy tż tak mówi o swojej ukochanej... i każdy woli nas bez makijażu. To normalne ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Gadamy na skype/ tż na innym kontynencie. Opowiadam mu o włosach co zamierzam zrobić i tym że się troche zniszczyly tak ogólnie o włosach ![]() - myśle o twoich piersiach . ![]() Jak zwykle tylko o jednym ![]() Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2015-08-31 o 19:02 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przekomarzamy się: Ja - Brzydal. On - Właśnie nie. Ty jesteś dziwna, a ja ładny. Wciąż zastanawiam się czy na pewno żartował... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Niektórzy faceci znają się na makijażu jak świnie na gwiazdach. Ex mi kiedyś powiedział całkiem poważnie, że bardzo podobają mu się pomalowane rzęsy, cytuję: "w takie trójkąciki". Czyli posklejane.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
Kolega wita mnie tekstem, czy widziałam w necie zdjęcie z pracy na którym jest, na co ja:
-tak, ale niekorzystne, masz tam straszny brzuszek ![]() Na co on spanikowanym głosem: -ale na żywo takiego nie mam, prawda? Weź popatrz ![]()
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Kumpela psiknela mnie Chanelem '5.
Zaczelismy ogladac film, zmarszczył brwi i zaczał szybciej oddychać. - To od Ciebie!!! To jakiś odstraszacz komarów? Po co sie nim wypsikałaś? ![]()
#4615 |
Zakorzenienie
|
Ten zapach jest okropny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Na koleżance mi sie podobał
![]() ![]()
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Planujemy przeprowadzke i meblowanie.
Ja: Wiesz jaka chce szafe? Taka prosta, minimalistyczna w wykonczeniu, zwykle drzwi nieprzesuwane ble ble ble <snuje swoje wizje kilka minut> On: Najpierw to my sie kochniemy w sypialni, kuchni, na stole, w wannie, na pralce, w ogrodzie, na balkonie, w piwnicy a potem mi mow jakie masz wizje. ![]()
#4619 |
Zadomowienie
|
Gadamy o bzdetach i nagle pada jakis zboczony tekst, na co ja:
-a Ty jak zwykle tylko o jednym ![]() -no cos Ty, dopiero się rozkrecam^^ Po imprezie, szwagier lekko podpity, pada pytanie skierowane do niego: -czym się różnią rajstopy od pończoch? -X ma rajstopy na sobie, a pończochy trzyma u mnie w kanapie ![]() Opowiadanie kolezanki, z mama i bratem na zakupach, one kupują biustonosze. Wybrały takie same, różnią się rozmiarem miseczki (D i A), na co brat "A jak wy je odróżnicie?" Idę ulicą, środek lata, krótkie spodenki, nagle podbiega do mnie chłopak i zaczyna śpiewać "hej dziewczynoooo spójrz na misiaaaa" ![]() Podryw w autobusie, podobna sytuacja jak wyżej, dosiadł się do mnie chłopak, znamy się jedynie z widzenia. Nagle ni z gruchy pada pytanie "a lubisz dostawczaki?"
Aparatka od 6/05/2016 ![]() Edytowane przez agatka36 Czas edycji: 2015-09-02 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Mowie Tz ze w weekend zrobimy wspolnie paszteciki z kapusta i grzybami na co on zaczyna marudzic ze tyle pracy z tym i w ogole to sie wkurzylam i mowie ze sama sobie zrobie i sama je bede jadla a on niech nawet nie probuje ich dotknac! Na co moj Tz : ale kochanie... ja na co dzien dotykam pasztecika! :O
Nazwal mnie pasztetem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.