Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-29, 16:24   #2161
201607111008
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez Enpleurs Pokaż wiadomość
Nienawidzę tego, a jak jeszcze takie pi@#$%$#@enie jest okraszone moim ulubionym "No bo co ludzie powiedzą" to dostaje wścieklizny macicy. I przez to na moim ślubie będe ja, mój książe, świadkowie i finito.
w,ścieklizna macicy zrobiła mi dzień <3

co do ślubu, mam identyczny skład. Ewentualnie rozważam jeszcze rodziców. Ważne, że bez całej ten spiny 'o boże boże ma być idealne, goście mają być zachwyceni'.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 16:41   #2162
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

co do ślubu, mam identyczny skład. Ewentualnie rozważam jeszcze rodziców. Ważne, że bez całej ten spiny 'o boże boże ma być idealne, goście mają być zachwyceni'.

My planujemy najbliższą rodzine i najbliższych przyjaciół, obiad nad jeziorem i tyle. Żadnej spiny, żadnego wesela, tylko grono najbliższych nam ludzi.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 16:46   #2163
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
Może mnie nie obrzydziły, ale mam czasami wrażenie, że pokazuje je pod publike. W tym wypadku bylo podobnie, najpierw kamera dobrze ustawiona, poprawki przy dekolcie i można mówić... Mnie to denerwuje... Denerwuje mnie również jak paraduje przed kamerą bez stanika...
Może jestem dziwna, ale wg mnie to lekka przesada...
Teź mam takie wrażenie i jeszcze wydają się troche obwisłe, pewnie przez te źle dobrane rozmiary staników, ciężko utrzymać jędrność przy takim rozmiarze.
fifi_xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 16:51   #2164
szatanica1989
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, jesteście niezastąpione, oczywiście jak zwykle przeżywałam za bardzo, a poszło banalnie łatwo Dziękuję za moc!

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 16:52   #2165
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
O mamuniu. To już chyba nasze narodowe powiedzonko " co ludzie powiedzą".. Ja za 2tygodnie jestem świadkową, idę sama bo mój luby nie może. Co ci ludzie powiedzą.. :banghead:
Inaczej się czujesz i jesteś odbierana jak idziesz sama, bo Twój partner nie może, a ogólnie Twój status jest "w związku" Inaczej kiedy przyszłaś sama, bo nikogo nie masz, wtedy uważają Cię za taką biedną sierotkę, której należy współczuć. Nawet jeśli sama za taką się nie uważasz, to trzeba mieć naprawdę twardy tyłek, by politowania ze strony rodziny nie zepsuły Ci wieczoru Szczególnie ma to miejsce kiedy jesteś 25+ i teoretycznie powinnaś żyć w szczęśliwym związku rokującym na ślub i dziecko Mówię z autopsji
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 17:03   #2166
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Inaczej się czujesz i jesteś odbierana jak idziesz sama, bo Twój partner nie może, a ogólnie Twój status jest "w związku" Inaczej kiedy przyszłaś sama, bo nikogo nie masz, wtedy uważają Cię za taką biedną sierotkę, której należy współczuć. Nawet jeśli sama za taką się nie uważasz, to trzeba mieć naprawdę twardy tyłek, by politowania ze strony rodziny nie zepsuły Ci wieczoru Szczególnie ma to miejsce kiedy jesteś 25+ i teoretycznie powinnaś żyć w szczęśliwym związku rokującym na ślub i dziecko Mówię z autopsji
To też zależy od rodziny. Ja na wszystkich weselach i ślubach w rodzinie byłam sama. I dla mnie to jest zupełnie normalne. Wiele kuzynów i kuzynek też zwykle solo. Ja jestem zbyt pyskata i wredna, żeby ciotki klotki mi przygadywały. Tego jęzora mojego nie umiem przytemperować
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 17:21   #2167
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

mi sie też marzy slub w gronie najblizszych z obiadem i juz, te dziesiątki tysięcy które by byly wydane na wesele wolę zainwestować np w mieszkanie...

a wracając jeszcze do mojego nieudanego wesela: pannę młodą malowała Alinarose z daleka - cudo! na zdjęciach też będize wyglądać nieziemsko. oko dość ciemne, z delikatną turkusową kreską (niespotykane na ślubach,a le wyglądało ślicznie). Ale twarz z bliska.... Kilogram tapety która już po mszy zaczęła się zmieniać w ciastko....

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 17:29   #2168
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
mi sie też marzy slub w gronie najblizszych z obiadem i juz, te dziesiątki tysięcy które by byly wydane na wesele wolę zainwestować np w mieszkanie...

a wracając jeszcze do mojego nieudanego wesela: pannę młodą malowała Alinarose z daleka - cudo! na zdjęciach też będize wyglądać nieziemsko. oko dość ciemne, z delikatną turkusową kreską (niespotykane na ślubach,a le wyglądało ślicznie). Ale twarz z bliska.... Kilogram tapety która już po mszy zaczęła się zmieniać w ciastko....

Aliny makijaże na zdjęciach zawsze wydają się takie piękne, więc jestem w szoku :0

Wiecie może ile lat ma Aggie z Irlandii? Tak się zastanawiałam wczoraj podczas oglądania jej filmików
Stary 2015-08-29, 17:30   #2169
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość

Vlog u Kretki... niby cały o pogodzie a jak inny niż u Szusz
wydaje mi się, że dlatego "inny" bo jak do końca czegoś Kretka nie wie to wspomaga się Markiem/mężem a nie papla bez sensu jakies niemiłosierne głupoty lub wyolbrzymia...
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 17:32   #2170
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, jesteście niezastąpione, oczywiście jak zwykle przeżywałam za bardzo, a poszło banalnie łatwo Dziękuję za moc!
Gratki!

Cytat:
To też zależy od rodziny. Ja na wszystkich weselach i ślubach w rodzinie byłam sama. I dla mnie to jest zupełnie normalne. Wiele kuzynów i kuzynek też zwykle solo. Ja jestem zbyt pyskata i wredna, żeby ciotki klotki mi przygadywały. Tego jęzora mojego nie umiem przytemperować

U mnie w rodzinie tez nigdy nie było zwyczaju zapraszania gość + osoba towarzysząca, jak ktoś był singlem i przychodził sam nikomu przez myśl nie przeszło, by to skomentować. Z drugiej strony moja rodzina zbyt tradycyjna nie jest.
Stary 2015-08-29, 17:33   #2171
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
Może mnie nie obrzydziły, ale mam czasami wrażenie, że pokazuje je pod publike. W tym wypadku bylo podobnie, najpierw kamera dobrze ustawiona, poprawki przy dekolcie i można mówić... Mnie to denerwuje... Denerwuje mnie również jak paraduje przed kamerą bez stanika...
Może jestem dziwna, ale wg mnie to lekka przesada...
Jak ma to niech pokazuje chociaż w tym vlogu nie mam akurat takiego wrażenia.

Cytat:
Całe szczęście taki partner tylko na wesele
Następnym razem nie bierz sobie przypadkowego chłopaka na wesele, bo właśnie takie kwiatki później wychodzą. Lepiej zresztą, że Cię wystawił, niż miałby narobić wstydu przy rodzinie albo źle Cię traktować na przyjęciu.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 17:35   #2172
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fifi_xd Pokaż wiadomość
[/B]
Aliny makijaże na zdjęciach zawsze wydają się takie piękne, więc jestem w szoku :0

Wiecie może ile lat ma Aggie z Irlandii? Tak się zastanawiałam wczoraj podczas oglądania jej filmików

no bo generalnie makijaż piękny ale to ciacho z bliska....

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Jak ma to niech pokazuje chociaż w tym vlogu nie mam akurat takiego wrażenia.

Następnym razem nie bierz sobie przypadkowego chłopaka na wesele, bo właśnie takie kwiatki później wychodzą. Lepiej zresztą, że Cię wystawił, niż miałby narobić wstydu przy rodzinie albo źle Cię traktować na przyjęciu.
no wlasnie to nie byl przypadkowy chlopak, baa, on też na to wesele byl zaproszony....

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 17:41   #2173
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez taka_jakas Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie obrzydzają piersi Szusz w nowym filmie od ok. 1:50?
Mnie nie obrzydzają ale też nie zachwycają. Szczerze to się zdziwilam, że tak ostro zaświeciła do kamery. Zawsze poprawia bluzeczki żeby ledwo rowek widać a tu BANG w sumie mogłaby być bez głowy bo i tak malo kto na buzie patrzał ;D
Stary 2015-08-29, 17:42   #2174
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Gratki!

U mnie w rodzinie tez nigdy nie było zwyczaju zapraszania gość + osoba towarzysząca, jak ktoś był singlem i przychodził sam nikomu przez myśl nie przeszło, by to skomentować. Z drugiej strony moja rodzina zbyt tradycyjna nie jest.
No wlaśnie u mnie też ta tradycja już się zaciera. Wiadomo jednak, że czasami druga rodzina weselna jest bardzo tradycyjna i potrafi sobie pozwolić na komentarze i wścibskie pytanka. Jak to moja mama mówi "trzeba być twardym a nie mięTkim"
https://youtu.be/c91CUQvs1LY
Jeszcze nie oglądałam ale jestem ciekawa jak pokroiła ten vlog. Andziaks

Edytowane przez ilciadzaga
Czas edycji: 2015-08-29 o 17:44
Stary 2015-08-29, 18:07   #2175
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
No wlaśnie u mnie też ta tradycja już się zaciera. Wiadomo jednak, że czasami druga rodzina weselna jest bardzo tradycyjna i potrafi sobie pozwolić na komentarze i wścibskie pytanka. Jak to moja mama mówi "trzeba być twardym a nie mięTkim"
https://youtu.be/c91CUQvs1LY
Jeszcze nie oglądałam ale jestem ciekawa jak pokroiła ten vlog. Andziaks

Obejrzałam film Andziaks i pojawiły się komntarze od widzów typu "nie wiem czemu ludzie się czepiali tej jazdy samochodem", ręce opadają :/
Stary 2015-08-29, 18:09   #2176
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Susz Vlog: Jak wygląda Iphone po upraniu w pralce

https://www.youtube.com/watch?v=5WnJYlQ2hCY

- dostała róż i paletke cieni Marocco z Bikor'a [nie wie co ma sądzić] 'zrobiła sobie nimi makijaż i wygląda kiepsko'
- od 01:02 do 03:04 kadr na cycki w sporym dekolcie
- znalazła klucze w przyczepie przez co opróżniła skrytke i pokazała nam 11 pocztówek
- maruda na pocztę i kolejki
- pokazanie jak wygląda zalany Iphone
- Rita Ora na paznokciach nr 270
- krótkie paznokcie bo połamały się przy składaniu przyczepy
- przekąska
- pytanie do widzów o drzewko Bonsai 'wow kuchnia taka ogarnieta wow'
- czarna szyba a nie lustro gości na ścianach przy kuchence
- outfit na latanie po mieście 'całkiem helowo'
- foodhaul [mini portobello, słodycze, herbata, woda, łosoś, srajtaśma, jarmurz i mleko sojowe]
- obiad [haha gotowy łosoś z paczki i surówka z kubeczka z kapusty kiszonej]
- o montowaniu dwa słowa
- czas na maseczkę bo cera tlusta i zmęczona [dla mnie wyglada caly dzien tak samo]
Koniec. Jakoś bez większych palnięć, gestykulacji poza norme czy rolled eyes ;]
Stary 2015-08-29, 18:15   #2177
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
[/B]

Obejrzałam film Andziaks i pojawiły się komntarze od widzów typu "nie wiem czemu ludzie się czepiali tej jazdy samochodem", ręce opadają :/
Tak! Właśnie obejrzałam (z wielką przyjemnoscią po raz drugi) zobaczylam komentarze " co Ci ludzie sie czepiają". Aj ci ludzie.
Stary 2015-08-29, 18:22   #2178
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Tak! Właśnie obejrzałam (z wielką przyjemnoscią po raz drugi) zobaczylam komentarze " co Ci ludzie sie czepiają". Aj ci ludzie.
A to źli ludzie! I na policję zgłaszają! Jak tak można, biedna Andziaks
Też macie wrażenie, że ona jest, nazwijmy to po imieniu, tępa? Nawet jak tak na nią patrzę to mam wrażenie, że twarz nieskalana myślą
Stary 2015-08-29, 18:28   #2179
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
[/B]

mną telepie dosłownie jak widzę taką zuchwałość i nieodpowiedzialność u kierowców. Nie jestem świętą ale niektórych bym posadziła za kudły i puściła smaczki z sadistciowego hard działu z wypadkami bo "pisalam sms, malowalam usta, szukałem telefonu, zamknelo mi sie oko na sekunde etc etc".
Cytat:
Też macie wrażenie, że ona jest, nazwijmy to po imieniu, tępa? Nawet jak tak na nią patrzę to mam wrażenie, że twarz nieskalana myślą
tak.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg andziaks.jpg (29,1 KB, 336 załadowań)

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-08-29 o 18:31
Stary 2015-08-29, 18:35   #2180
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam tak, ale aż się osmarkałam. " Twarz nieskalana myślą" 99% ludzi, którzy dopiero mnie poznają, lub gdzieś im smignęłam ze znajomymi, mają dokładnie takie zdanie o mnie.
Stary 2015-08-29, 18:37   #2181
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
mną telepie dosłownie jak widzę taką zuchwałość i nieodpowiedzialność u kierowców. Nie jestem świętą ale niektórych bym posadziła za kudły i puściła smaczki z sadistciowego hard działu z wypadkami bo "pisalam sms, malowalam usta, szukałem telefonu, zamknelo mi sie oko na sekunde etc etc".

tak.
Mnie jeszcze rozwaliło jak sobie powiększała usta i robiła żeby wyglądały niczym u Kylie Jenner, ktoś jej napisał że to niezdrowe, i mogą się robić krwiaki, a ona odpisała "nie pomyślałabym" albo jak wydała 1100 złotych na bransoletkę, niby jej pieniądze, ale to takie puste podejście do życia, współczuję trochę jej chłopakowi, bo pewnie ciężką zadowolić taką księżniczkę prezentem który nie został kupiony w victoria's secret albo innym drogim sklepie.
Stary 2015-08-29, 18:48   #2182
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie jeszcze rozwaliło jak sobie powiększała usta i robiła żeby wyglądały niczym u Kylie Jenner, ktoś jej napisał że to niezdrowe, i mogą się robić krwiaki, a ona odpisała "nie pomyślałabym" albo jak wydała 1100 złotych na bransoletkę, niby jej pieniądze, ale to takie puste podejście do życia, współczuję trochę jej chłopakowi, bo pewnie ciężką zadowolić taką księżniczkę prezentem który nie został kupiony w victoria's secret albo innym drogim sklepie.
Kę?
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 18:52   #2183
Nike04
Raczkowanie

Obejrzałam początek vloga u susz - ja nie wiedziałam że ona ma taki biust. Fakt raczej jej nie oglądam. Ale kadr - głową ucięta, no ale cyc się zmieścił... trochę to słabe
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 19:08   #2184
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

no wlasnie to nie byl przypadkowy chlopak, baa, on też na to wesele byl zaproszony....
No to podwójnie niepoważny... Teraz już wiesz, z kim masz do czynienia. Myślę, że gdyby faktycznie był chory i głupio by mu było, to by zadzwonił, a nie pisał smsa.

Cytat:
Tak. Twarz twarzą, dla mnie już zawsze będzie panną "nie pomyślałam o tym".

Cytat:
Nie mam tak, ale aż się osmarkałam. " Twarz nieskalana myślą" 99% ludzi, którzy dopiero mnie poznają, lub gdzieś im smignęłam ze znajomymi, mają dokładnie takie zdanie o mnie.
Nie pamiętam, jakie było moje pierwsze wrażenie o Tobie, ale raczej nie pomyślałam o Tobie w ten sposób. Poza tym, Ty procentujesz BARDZO przy bliższym poznaniu, Andziaks niestety odwrotnie.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-08-29 o 19:11
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 19:10   #2185
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
mnie jeszcze rozwaliło jak sobie powiększała usta i robiła żeby wyglądały niczym u kylie jenner, ktoś jej napisał że to niezdrowe, i mogą się robić krwiaki, a ona odpisała "nie pomyślałabym" albo jak wydała 1100 złotych na bransoletkę, niby jej pieniądze, ale to takie puste podejście do życia, współczuję trochę jej chłopakowi, bo pewnie ciężką zadowolić taką księżniczkę prezentem który nie został kupiony w victoria's secret albo innym drogim sklepie.

ImageUploadedByWizaz Forum1440868240.289201.jpg
Stary 2015-08-29, 19:14   #2186
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
No to podwójnie niepoważny... Teraz już wiesz, z kim masz do czynienia. Myślę, że gdyby faktycznie był chory i głupio by mu było, to by zadzwonił, a nie pisał smsa.

Tak. Twarz twarzą, dla mnie już zawsze będzie panną "nie pomyślałam o tym".

Nie pamiętam, jakie było moje pierwsze wrażenie o Tobie, ale raczej nie pomyślałam o Tobie w ten sposób. Poza tym, Ty procentujesz BARDZO przy bliższym poznaniu, Andziaks niestety odwrotnie.

Dokładnie, im więcej jej filmów widziaąłm tym bardziej byłam zażenowana jej poczynaniami.
Stary 2015-08-29, 19:20   #2187
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
To jest tak słabe, że aż nie wiem co napisać. Właśnie zbieram obolałą szczękę z podłogi.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 19:21   #2188
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
To jest tak słabe, że aż nie wiem co napisać. Właśnie zbieram obolałą szczękę z podłogi.
Mam prawo do wyrażenia opini jak każdy inny, a Ty wcale nie musisz się z nią zgadzać.
Stary 2015-08-29, 19:23   #2189
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
[COLOR="Silver"]

Dzięki jesteś tym 1%
Lubię Andziaks i w tej chwili mam do niej stosunek "love her no matter what", ale z Szusz też tak miałam.
Stary 2015-08-29, 19:50   #2190
Nike04
Raczkowanie

Ilcia oglądam Cię właśnie i jesteś moim dzisiejszym mistrzem. Tak dobrze się Ciebie słucha
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości