![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
Hej! U nas jedna pobudeczka i od 50 min nie śpimy i koleżaneczka nie zamierza dospać
![]() A Wam dziewczyny współczuje, może rzeczywiscie pełnia? Też miałam o tym pisać, w brzuszkach kiedyś dzieciaczki szalały to i teraz może.
#3332 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas pobudka 4:10 jakos wyjątkowo ostatnimi czasy ale smoka nie chciała, podłączyłam do cycka i zjadła a potem oczy jak 5 zł ![]() Ale odpaliłam krolika i jeszcze pociumkala cycka i zasnela jakos ![]() ![]() Karola-hmm a moze Mała cos boli? Ucho, brzuszek? Ma temperaturę? Kończę sprzątać łazienke i zrobie śniadanie a mamy zamiar do Ikei i galerii pojechać ![]()
#3333 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Co do pielegnacji dziewczynek to mi kazano nie smarowac i tam nie dlubac jak kupka nie wpadla i mam za swoje! Wiecie jak przezywalam te sklejone wargi! Sam ginekolog przy rozklejaniu powiedzial ze to mylne info bo wlasnie jak sie posmaruje i jest slisko to sie nic nie sklei. Wiec od tamtego momentu smaruje linomagiem w srodku i mam spokoj ![]() MALA dawaj Jasia do tesciowej bo ma w ofercie jeszcze konie, krowy i kozy, ostatnio tez i male prosiaczki byly ![]() MADZIX nie zamawialam u nas to chrzesni kupuja. VIOLA fajowe zakupy ![]() PAVLINECKA mi tez tak mowiono i nic to nie dalo. Wymyli mi to na zabiegu i teraz kremem jade. Mx mamy kombiak i spiwor do wozka w komplecie byl ![]()
#3334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łącze się w bólu. Najgorsza noc ever. Nie wiem czy to dlatego że później wróciliśmy. I kąpiel była później. Czy wrażeń za dużo, a może to zęby. Zasnął bez stekniecia i do 24 ok a potem stekal, poplakiwal itd. Od 2 ze mna w łóżku. Nakarmilam i spal do 5. Znów cyc i tadam 6.30 sprint i wydrapywanie oczu matce. Nie wiem co to było
![]() |
#3335 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
nizle smierdoli.chociaz moja corcia i bez czosnku czasem na poczatku ssania wieczorami porykuje,moze zbyt zmęczona albo za mocno jej wyplywa...? Cytat:
w moim miescie chyba jednak standard, Sonia tez ma.do tego polozna tez o tym wspominala. Niech sprawdzą,ja miałam wade wzroku,to im szybciej kontrola tym lepiej,w szpitalu czy pediatra o mojej bylej wadzie nie wiedzieli jakby co. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Goczek - pewnie że lepiej sprawdzić. Jak Ty masz wadę wzroku to lepiej oczka skontrolować
Karmię mojego chlopczyka. Dzis znów na wieś jedziemy. Strach się bać nocy ![]()
#3337 |
Zakorzenienie
|
Nie nadrobie was. My na dzialce jesteśmy i spaliśmy. Na 12 idziemy na festyn kucyka z Mają, a na dzialke nie wzięłam laktatora ... Wiec mamy 3h mam nadzieje, ze wystarczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
U nas tez nie było zaleceń dot okulisty, ale zapytam pediatry. Ja mam wadę wzroku, niewielka co prawda i zrobiła mi sie na studiach dopiero.
My po karmieniu i Ala usnęła w moment, bo buszowała cały ranek-puzzle piankowe to świetny wynalazek !
#3339 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52587141]Tam tez już jadłam,ale po takim świeżym to potem cialo jednak
nizle smierdoli.chociaz moja corcia i bez czosnku czasem na poczatku ssania wieczorami porykuje,moze zbyt zmęczona albo za mocno jej wyplywa...? tak samo robie. w moim miescie chyba jednak standard, Sonia tez ma.do tego polozna tez o tym wspominala. Niech sprawdzą,ja miałam wade wzroku,to im szybciej kontrola tym lepiej,w szpitalu czy pediatra o mojej bylej wadzie nie wiedzieli jakby co. jaki Ty masz wózek? Slabo buja,sztywne amortyzatory? Ja mam taki "z demobilu",rozbujany,ale wybryk to jest,jak ma w nim nie zasypia ![]() Ale jaja! ![]() Dziecko bezbożnik ;p moze moje?;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie tak mi sie wydawało, ze pisałaś, zeby jednak smarować. Na noc posmarowałam linomagiem z cynkiem, a teraz tym zwykłym, zobaczymy czy pomoże, oby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | ||
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52587141]Tam tez już jadłam,ale po takim świeżym to potem cialo jednak
nizle smierdoli.chociaz moja corcia i bez czosnku czasem na poczatku ssania wieczorami porykuje,moze zbyt zmęczona albo za mocno jej wyplywa...? tak samo robie. w moim miescie chyba jednak standard, Sonia tez ma.do tego polozna tez o tym wspominala. Niech sprawdzą,ja miałam wade wzroku,to im szybciej kontrola tym lepiej,w szpitalu czy pediatra o mojej bylej wadzie nie wiedzieli jakby co. jaki Ty masz wózek? Slabo buja,sztywne amortyzatory? Ja mam taki "z demobilu",rozbujany,ale wybryk to jest,jak ma w nim nie zasypia ![]() Ale jaja! 😀 Moja wczoraj tak sie wystraszyla i rozplakala jak ze strachu jak jej mowilam "aniele bozy syrozu moj" itd. Czasem jej mowie jakies rymowanki,ktore sobie przypomne[/QUOTE] Aniele Boży i inne rymowanki he he ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Dzień Dobry tak w ogóle ![]() Jak się Wam zapowiada niedziela? U nas nocka taka sobie - ale jest lepiej niż było- może mój dziec wyczuwa ze jesteśmy w dwójkę z mężem o wtedy jest spokojniejszy ?nie wiem czy to możliwe? :-/ Dzisiaj ma być u nas 33 st:-/- oesu... a tak na marginesie widziałyscie jaki był wczoraj księżyc? ![]() Pije sobie kawkę z mleczkiem i myślę co by tu robić - bo na chwilę młody usnąl a i tak zamierzam dzisiaj wyręczyć się mężem - bo wczoraj się nie spisał i chyba dołączę go do grupy GH ( a nawiasem mówiąc -bardzo fajny skrocik; -)) VIOLKA - jak się czujesz? Juz lepiej jest? Piękna madz ta Corunie -ależ ma śliczne usteczka i te oczeta...no cudna. Zresztą mamusia tez za...bista ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Dziewczyny a SIEMPRE się coś odezwała? Bo tak nie do końca nadrobilam :-/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki, bardzo fajnie było.
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Cashmere - pw :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Rozeznanie
|
No wlasnie nie wiem co sie moglo stac, analizowalam wszystko brzuch na pewno nie, goraczka nie, ucho ? Hmm nie wiem po czym to poznac.
Jedybe co zauwazylam u niej "nienornalnego" to ten bardzo plytki sen, usypualam ja do 3 i co jakis czas tez plakala we snie, ewidentnie cos jej sie snilo no i sie wybudzala ale ze na rekach to przynajmniej w ryk nie wpadala.. Juz spala z nami do rana i ciagle obracala sie na bok wtulajac we mnie, co chwile smoczek musialam Wtykac.. Ogolnie takiej nocy jeszcze nie mialam. Padam + wszystko mnie boli. Ale w nocy myslalam o tym ze musze to przejsc i tyle.. Byleby wszystko wrocilo do normy to wytrzymam. Myslicie ze serio skok moze miec taka moc? Az tak dzisiaj w nocy te polaczenia nerwowe na nia dzialaly? Nigdy mi tak nie plakala w nocy nawet na rekach wyla no i jak zasypiala to mozna bylo orzy niej wszystki zrobic a od kilku dni skrzypniecie podlogi ja budzi.. Moj GH oczywidcie z rana mne przepraszal, ale w dupie to mam bo w kryzysowych sytuacjach tez trzeba sobie radzic a on mi nie pomagal darciem sie ze 'to nie jest normalne' i zebym cos zrobila i zadzwonila do poloznej najlepiej ( ![]() Aaa i zeby tez nie. U nas nawet rozuplchnione dziaselka nie sa. Ogolnie ani widu ani slychu |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Cyckujemy po raz trzeci od rana he
Hania fajnie że impreza się udała Majka udanego wioskowania Domima dzięki za komplementy :buraczek: Ze mną już w porządku ![]() My może na jakiś obiad na miasto się wybierzemy. Tż wkurza mnie bo niechce rano wstać do małej ![]()
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DOMIMA ciesze się ze Olafek spokojniejszy ![]() Tak w ogóle to cześć ![]() Tak jak pisałam imprezka się udała. Ja z Filipkiem przyjechalismy wcześniej do domu bo juz był marudny i była pora kąpieli. A goście co poniektórzy z moim Tz jeszcze zostali. Ciężko mu było zasnąć ale myślę że to znów wina nadmiaru wrażeń bo wszyscy go obskakiwali. Za to jak usnal i spał juz 1,5 godz i ja właśnie miałam zamiar się położyć, to ten w ryk tak przerazliwy i bordowy ze nie wiedziałam co mu się dzieje ![]() KAROOLA współczuję Ci tych wrzaskow u córci my mieliśmy wczoraj 15 minut i juz nie dawałam rady a co dopiero cały dzień i noc. A jak tam pranie Ci wyszło z ta ściereczką ? Bo ja też używam i ostatnio wrzuciłam kolory z nowym kremowym sweterkiem z c&a i niestety troszkę jest pod światło niebieskawy. Jestem zła bo taki śliczny był kolor :/
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
KAROLINA ja mialam wczoraj taki dzien, nawet goraczke mierzylam i w koncu dalam czopka bo stwierdzilam ze jak ja cos boli to i tak mi tego nie powie przeciez. No i bylo lepiej, na wieczor znow plakala strasznie ale juz bez czopka sie obeszlo i zasnela mi na rekach.
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj biedny Filipek - pewnie faktycznie dużo wrażeń no i niestety katarek tez robi swoje :-(- oby szybko przeszło-trzymam kciuki :-* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Hejka z rana. Jakie wczoraj miałam grzeczne dziecko. Taka szczęśliwa chodziłam ze ho ho! Grillowalismy z teściową i moja mama. Nocka taka sobie ale tzn wstawal. Też się budziłam ale w końcu czuję się wyspana! ☺
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh widzisz, ja zaraz ide pod prysznic i wcale nie zamierzam się spieszyć jak to zwykle robiłam. Malutka spi- mam nadzueję że zaraz wstanie hehe Black super ze syn grzeczny odżyłaś trochę. Zupełnie inaczej jak dziecko grzeczne co nie? Goczek wozek mam normalny, niewiem o co jej chodzi, nie lubi za długo i już. Kana ma tak samo, niewiem czy ktoś jeszcze? Karoola trzymaj się. Skoku precz! A Twojego Tż ciut rozumiem, jak dziecko takie grzeczne zawsze to się nie dziwię ze pomyślał że chore - oni nie czytają o tych skokach i innych, my tutaj wiemy że tak się może zdarzyć, a oni szukają konkretnej przyczyny i rozwiązania. Nie wściekaj się ![]() Gosiak też współczuje to chyba pierwsze takie wybryki Martynki, oby to już poszło precz! Jaki był wczoraj księżyc? Ktoś tu się zachwycał. Pełnia była ale przedwczoraj się mu przyglądałam- wczoraj nie? ![]()
![]() |
#3353 |
Rozeznanie
|
HANKA oby katarek przeszedl Filipkowi!
Zrobilam prane i wyszlo ok uf a balam sie bo sciereczka aie poskladala i nie wszedzie wchlonela kolor... Kirde ale bylabym zla jakby mi tak zafarbowalo wspoczuje :/ a jakiej firmy te sciereczki mialas? W pl w rosku tez sa dr beckmann? GOSIA ale miala temp czy nie?? Spala ladnie w nocy chociaz? No wiaodmo z enie powie eh ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Hejo u nas ok. Nocka ok. Ranek ok. Tz teraz pojechal po jakies duperela na dzialke, zas zostalysmy same, niby ma wrocic zaniedlugo, ale sam fakt. Wkurza mnie to okropnie ze on nie umie na dupie posiedziec tylko wiecznie COŚ! "Przeciez wczoraj bylismy razem na dzialce caly czas" no bylismy a z nami 5 innych osob.... 😑
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pije kawkę i dziś ogarniam gotowanie dyni dla synka. Kupiłam co prawda w biedrze ale sezon się zaczyna więc liczę ze nie są jakieś mocno pryskane.
![]() |
#3356 |
Rozeznanie
|
VIOLKA tez racja w sumie.. Nie pomyslalam o tym. Ale ton tez nie byl odpowiedni no i dziecko mi sie przez niego denerwowalo bo zamiast darowac sobie to krzyczal przy niej, a pozniej dziecko chlonie emocje
U mnie chyba ksiezyc nie wygladal zbyt specjalnie ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- BLACK moze drugie bedzie aniolkiem hehe kurcze nie ma reguly ![]() Mi narazie zupelnie idechcialo sie drugiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Hania,Karola-trzymajcie sie
![]() Karola-nie wiem ale ja mam takie myślenie jak Twoj Tz, ze taki płacz nie jest normalny i cos dziecku musi sie dziać ![]() Domima-nie narzekaj na upały, przecież sie lubisz dogrzać ![]() U nas dzis 30st, jutro 35 ale we wtorek juz chłodniej, ujdzie ![]() Niedługo będziemy smęcić na jesień i zimno ehh Siempre-Hop Hop odezwij sie !!! Ala sie przebudziła po godzinie snu ale jakas taka minka nie jak zwykle wielki usmiech a skwaszona i przypomniałam sobie słowa Kany, ze jej Zosia budzi sie 'niedospana' i faktycznie-wetknelam smoka, chwila minęła i druga godzinę spi ![]() ![]()
#3359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Kurde cały czas myślę o Siempre :-( |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Rozeznanie
|
MADZIX oby sie nie odmienilo u Was
![]() No ja nienawidze jesieni i zimy, juz mam dola na sama mysl o ciemnicy na dworze o 16 ![]() Siempre sie nie odzywala kurde napisala takie cos to moglaby dac znac ze dojechali a teraz wszystkie bdziemy sie martwic.. Na fejsie ona jest?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.