|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Szusz mnie załamała , to ze wyprała iphona to nic (sama kiedyś miałam identyczna akcje) ale żeby nie zanieść go natychmiast do serwisu do profesjonalnego suszenia to jakaś masakra
![]() ![]() i jeszcze sie cieszy, ze działa a tu jak byk widać ze wilgoć jest w środku i działa niekorzystnie
|
|
|
|
#2282 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jesli sie jeszcze pojawi - polecam. Mam i jest trwały (myje prawie zawsze gorąca woda - oczywiście z płynem, ale nie każde wiadro to przetrzyma) i wygodny.
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Widzieliście nowy tattoo Karoliny ?? Co sądzicie ? ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Dobra ... coś mi nie wyszło wstawienie źródła
Edytowane przez magda_lena111 Czas edycji: 2015-08-30 o 09:20 |
|
|
|
|
#2285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Przykro mi się czyta komentarze, jak wieśniackie i pozbawione gustu są duże wesela, teraz tylko obiad dla rodziców i świadków zasługuje na miano gustownego ;-). |
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spojrzę na polecane, dziękuję ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2288 | ||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Cytat:
teraz Sopot jest najpiękniejszy gdy powoli dzikie tłumy już odjeżdzają ale ciągle się coś dzieje ![]() Ta wielki tytuł gówniana treść po raz kolejny. Z tych 2 sekund zdążylam wyczaić, że to papierowy samolocik nad kostką? Ciekawi mnie czy ma on jakieś znaczenie.... |
||
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś dostałam odpowiedź, że to jest wtedy, kiedy nałoży się za dużo pudru - jak ciasto w mące ale chyba mnie ktoś okłamał, bo Ty piszesz, że po mszy zaczęło się robić, a w takim przypadku to z upływem czasu powinno być lepiej...
|
|
|
|
|
#2290 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- i musiałabym dostać te gąbki, to niech byłyby przynajmniej w kształcie kota czy coś. Cytat:
Ja jestem zmęczona liczbą ludzi, którzy twierdzą "tylko my, świadkowie, rodzice i ksiądz", w wielu opiniach tego typu wyczuwam podejście "tradycyjne wesela to wiocha", a ja właśnie chciałabym takie tradycyjne (bez świńskich zabaw typu łapanie za kolana i przyśpiewek), wieloosobowe, z pompą, bo kolację to ja mogę sobie zrobić na urodziny, a ślub to jednak coś o wiele większego. Wiem że są osoby, które faktycznie nie chcą imprezy, ale część jednak chce być taka och ach nowoczesna. Cytat:
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-08-30 o 10:23 |
|||
|
|
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<3 <3 ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Acz Karolina jest tak KREATYWNA (pamięta ktoś jeszcze, jak potarzała to słowo kilka razy każdym filmie? ), że nawet jesli nie ma znaczenia, to pięknie by Ci odpowiedziała.
|
||
|
|
|
#2292 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Ciasto się robi też, kiedy podkład się warzy, roluje, zbija w porach.
|
||
|
|
|
#2293 | |
|
Konto usunięte
|
własnie wczoraj zauważyłam, że nas podczytuje i aż mi sie sniła Fifi w nocy :"D ale nie latała jak Bogusia nade mną tylko byłyśmy na tym samym, kameralnym weselu gdzies w lesie, spotkałyśmy sie przy fotobudce... chyba musze przestać czytac wizaz przed snem ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
http://loveink.pl/wp-content/uploads...attoo-form.jpg zawsze tatuaże szusz widze oczyma wyobraźni ![]()
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2015-08-30 o 11:16 |
||
|
|
|
#2298 | |
|
profesor nadzwyczajny
|
Cytat:
Ja mam zamiar powiedzieć wszystkim po fakcie. Wiadomo chciałabym zaprosić np rodziców ale zaraz bedzie awantura, że dziadków też trzeba a jak dzidków to i wujostwo, a jak ich to jeszcze wujka Janusza z pipidówy Wielkiej i jeszcze kogoś i jeszcze, bo co ludzie powiedzą, bo nie wypada. O nie nie nie. Nie ma mowy. Jeszcze gdybym jakoś się z tą rodziną trzymała no ale nie. Edytowane przez Enpleurs Czas edycji: 2015-08-30 o 11:56 |
|
|
|
|
#2299 |
|
Konto usunięte
|
ja mam wiadomosc tego, ze gdybym brała slub to moge sobie zrobic kameralne przyjecie abo wcale nic nie robic...
...ale mój ojciec i tak urządzi impreze na całą wieś z całą rodziną i sąsiadami, ja mu do tego nie bede potrzebna :"D |
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sytuacja jest taka, a nie inna i myślę, że przeszłoby raczej, choć może dziadkom, z którymi jestem najbliżej, byłoby trochę przykro.
Jednak noo nie brałabym ślubu sama ze sobą i znam podejście rodziny partnera, z szacunku do nich nie dałabym rady czegoś takiego zrobić. No u mnie naprawdę trudno to pogodzić, ale raczej nie będę się wdawała w szczegóły, bo chyba mało kto tu chce czytać o mojej sytuacji rodzinnej
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-08-30 o 11:52 |
|
|
|
#2301 | |
|
profesor nadzwyczajny
|
Cytat:
No jeśli Twój partner ma inne podejście, to rzeczywiście słabo upierać się przy swoim. Może coś wymyślicie żeby dla was obu było dobrze ![]() Czy fifi_xd to TA Fifi? A i robiła któraś z was zupę dyniową z mlekiem kokosowym? bo kupiłam i to i to i nie wiem jak zrobić z tego zupę podrzućcie jakiś sprawdzony przepis
Edytowane przez Enpleurs Czas edycji: 2015-08-30 o 11:58 |
|
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Cattivo;52587669]No, tyle że facet też żyje, a gąbek czy garnków by nie dostał. Gdybym kiedykolwiek miała mieć panieński - na szczęście raczej nie będzie
- i musiałabym dostać te gąbki, to niech byłyby przynajmniej w kształcie kota czy coś. Bo tego nie chce, ale jak dziewczyna jawnie chce garnek czy gąbke,to ja nie widzę w tym nic złego . Gdyby robiła go ta pani co filmik był pokazany na wątku, to pewnie nie byłby to kotek
|
#2303 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2304 |
|
profesor nadzwyczajny
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Kocur Kanapowiec
|
nowa Szusz, jeśli ktoś wrzucał to przepraszam. ![]() Nie wiem jak wy, ale mnie stan skóry Szusz nie zachęca do kupienia JAKIEGOKOLWIEK z tych produktów, bo cudownych zmian wspomnianych przez główną zainteresowaną nie widzę, a szkoda. |
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie z rodziną nie ma problemu, ani po jednej ani po drugiej stronie. Powód dlaczego nie będziemy mieć wesela leży w nas, mnie i moim partnerze. Nie chcemy wesela nie dlatego, ze to wiocha (bo to nieprawda), ale dlatego ze oboje po prostu źle znosimy bycie w centrum uwagi tłumu ludzi. Moge wygłaszać prezentacje przy pełnej sali wykładowej, moge sie produkować przed salą studentów ale jesli miałabym być panną młodą, która idzie do ołtarza przez sale pełną gości albo jest celem życzeń, kwiatków i buziaków setki osób (bo na tyle osób są u mnie w rodzinie wesela) atak paniki gwarantowany. Mój ślub ma być dla mnie dniem wyjątkowym a nie skończyć sie na środkach uspokajających. Zawsze będę pamietać wesele mojego kuzyna, który zrobił je tylko dlatego, ze wypada i męczył sie okrutnie cały wieczór. Nie, po prostu to nie dla mnie. |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szusz, kiedy? A niektorym widzkom juz wzrok wysiadl.
|
|
#2309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem taka nieszczęśliwa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

Ja
w Biedrze był dłuuugi czas po 5 dysi, wąż z kieszeni podpowiadał 'przecenią, poczekaj!'. Czekałam... czekałam. Nie ma.

.
Farbuje wtedy kiedy juz widac odrosty. Wlosow tez nie niszczy. 

MUA maja piekne kolory, ale strasznie sie osypuja i sa mega niewydajne, a MUR maja strasznie slaby pigment i tez sie osypuja.
kiedyś dostałam odpowiedź, że to jest wtedy, kiedy nałoży się za dużo pudru - jak ciasto w mące
Koleżanka też twierdziła, że na pewno nie będzie oczepin, tylko kilka zabaw po północy. Z tego, co mi wiadomo, tym są właśnie oczepiny.