Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.31 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-29, 20:09   #2611
macka
Zadomowienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.31

Cytat:
Napisane przez agatka36 Pokaż wiadomość
Dostawa zamowienia na pocztę - wybieram konkretną pocztę, czy paczka przyjdzie na najblizsza mi pocztę?
Podajesz adres dostawy - poczta jest określana przez kod pocztowy - to jest identyfikator placówki.
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:53   #2612
Quadesha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Właśnie robię, zaraz pykne zdjęcie przepisu
Czekam
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 21:43   #2613
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Framuuga Pokaż wiadomość
Gdzie dostanę zatyczki do uszu? W aptece czy trzeba szukać tego gdzieś indziej ?
W rossmannie sa (chyba 4 pary w pudelku) w dziale z miniproduktami

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 21:53   #2614
xxxescapismxxx
Pani Pech

Szarotka:

Tylko w ostatnim zdaniu jest błąd, powinni być na jabłka i wierzch sypię migdalami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440877994958.jpg (58,2 KB, 23 załadowań)
Stary 2015-08-29, 22:26   #2615
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
Wygląda jak jęczmień. Tak czy tak musisz iść do rodzinnego, bo albo on się tym zajmie, albo da skierowanie do dermatologa czy okulisty, bo teraz jest potrzebne. Najlepsza jest maść z antybiotykiem i ciepłe okłady, tylko nie z herbaty czy innych ziółek.
Dlaczego nie z herbaty? Mi okulistka bardzo polecała ciepłe okłady z czarnej zwykłej herbaty, tylko nie z rumianku bo podobno może uczulić. U mnie okłady z herbaty sprawdziły się znakomicie i na zapalenie spojówek i na zapalenie brzegów powiek. Czasami robię jeszcze jak mam zmęczone oczy.
Cytat:
Napisane przez agatka36 Pokaż wiadomość
Jeszcze pytanko do dziewczyn malujących się na codzień staracie się zawsze zakryć wszystkie niedoskonałosci na twarzy, aby była "idealnie jednolita", czy wolicie lekko wyrównać kolor, co nieco przykryc, zostawiajac przy tym naturalny efekt? (Nie biorę tutaj pod uwagę konturowania itd, chodzi jedynie o podklad)
Tak, staram się zawsze zakryć, przesadzam z tym i wiem o tym, tak już mam, że źle się czuję bez zamalowania w moim przypadku przebarwień. Tak więc najpierw leci podkład pędzelkiem, cienka warstewka dość kryjącego, następnie korektor na przebarwienia tam gdzie one są, potem oprószenie pudrem. Wszystko trwa kilka minut więc nie jest to mega wysiłek czy strata czasu
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 22:31   #2616
przestrach
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
W kąciku oka zrobił mi się jakiś jakby kaszak, nie jestem pewna co to jest, wrzucam fotę najlepsza jaką udało mi się zrobić.

Iść z tym do dermatologa czy do okulisty? A może najpierw do rodzinnego?

Nic nie boli, tylko boje się, że urośnie co się w ogóle robi z takim czymś?

wysłane z telefonu
Miałam coś podobnego, tylko wewnątrz powieki, dostałam maść i skierowanie do okulisty - gradówka. Może się wchłonąć, ale może trzeba usuwać. Jeszcze czekam na wizytę, ale właściwie już jest niewidoczna, trzy razy mniejsza niż na początku, malutka, zobaczymy, co powie lekarz.

Edytowane przez przestrach
Czas edycji: 2015-08-29 o 22:34 Powód: usunęłam obrazek z cytatu
przestrach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 22:32   #2617
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Dlaczego nie z herbaty? Mi okulistka bardzo polecała ciepłe okłady z czarnej zwykłej herbaty, tylko nie z rumianku bo podobno może uczulić. U mnie okłady z herbaty sprawdziły się znakomicie i na zapalenie spojówek i na zapalenie brzegów powiek. Czasami robię jeszcze jak mam zmęczone oczy.
Nie do końca wiadomo co jest w takiej torebce herbaty, a co może podrażnić delikatne oko. Może to moje przewrażliwienie, bo jakoś zawsze boję się o moje oczy
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 23:59   #2618
baby montana
Zakorzenienie

Szwagierka ma od zeszlego roku chlopaka,przeprowadzila sie do niego po 3 miesiacach. Mi tam rybka,ale niedlugo sie prZeprowadzam z mezem do mieszkania ktore ma wspolna klatke schodowa z mieszkaniem szwagierki. Jej "narzeczony" od samego poczatku ma na nía bardzo duzy wplyw -kupila auto jakie on wybral,ubiera sie w to w co on chce itd. Aktualnie ON wymyslil ze bedzie remont klatki schodowej-wymiana drzwi,tynkowanie. Wszystko spoko,tylko ze my z mezem musimy wyremontowac mieszkanie przed narodzinami naszego dziecka i mamy juz wystarczajace wydatki z tym remontem zeby sie jeszcze w cos innego pakować. Szwagierka nalega,ten jej typ nalega jeszcze bardziej,zaczynaja byc bardzo natarczywi i wrecz niemili. Widzicie jakies rozwiazanie z sytuacji? Aha zeby bylo jasne -oni planuja remont klatki schodowej zeby wynajac mieszkanie dziewczyny,a nie zeby tam mieszkac.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 00:16   #2619
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Szwagierka ma od zeszlego roku chlopaka,przeprowadzila sie do niego po 3 miesiacach. Mi tam rybka,ale niedlugo sie prZeprowadzam z mezem do mieszkania ktore ma wspolna klatke schodowa z mieszkaniem szwagierki. Jej "narzeczony" od samego poczatku ma na nía bardzo duzy wplyw -kupila auto jakie on wybral,ubiera sie w to w co on chce itd. Aktualnie ON wymyslil ze bedzie remont klatki schodowej-wymiana drzwi,tynkowanie. Wszystko spoko,tylko ze my z mezem musimy wyremontowac mieszkanie przed narodzinami naszego dziecka i mamy juz wystarczajace wydatki z tym remontem zeby sie jeszcze w cos innego pakować. Szwagierka nalega,ten jej typ nalega jeszcze bardziej,zaczynaja byc bardzo natarczywi i wrecz niemili. Widzicie jakies rozwiazanie z sytuacji? Aha zeby bylo jasne -oni planuja remont klatki schodowej zeby wynajac mieszkanie dziewczyny,a nie zeby tam mieszkac.
A tak po prostu powiedzieć nie możecie, że macie bardziej naglące wydatki niż remont klatki schodowej? A konkretnie to najlepiej, żeby sobie brat z siostrą pogadali, ja bym się na Twoim miejscu w to nie mieszała.
Jak im tak bardzo zależy, to niech remontują, Wy się nie dołożycie i tyle, Wam nie przeszkadza, finito.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 00:23   #2620
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
A tak po prostu powiedzieć nie możecie, że macie bardziej naglące wydatki niż remont klatki schodowej? A konkretnie to najlepiej, żeby sobie brat z siostrą pogadali, ja bym się na Twoim miejscu w to nie mieszała.
Jak im tak bardzo zależy, to niech remontują, Wy się nie dołożycie i tyle, Wam nie przeszkadza, finito.
No Wlasnie do nich nie docieraja argumenty. Do zeszlego roku szwagierka pracowala tylko dorywczo i jakoś nie robilismy jej awantur ze korzystała z naszego mieszkania zuzywajac prad itd (u siebie nie miala grzejnika do wody i kuchni),jak my chcielismy dwa lata temu wymienic drzwi to ona sie nie zgodzila na 500e,a teraz znajomy jej faceta zaproponowal 1200e za ohydne biale metalowe,wygladajace jak wejsciowe do sklepu i ona oczywiście juz chce je robic. Argumenty o pilniejszych wydatkach nie trafiaja do jej faceta-pracuje w budzetowce i zarabia ponad 3tys euro,wiec nie mysli o tym ze istnieja ludzie ktorych nie stac na remontowanie wszystkiego naraz. Atmósfera robi sie napieta bo koles zaczyna nas obgadywac z innymi czlonkami rodziny,że jesteśmy egoistyczni itd. No dobra, jesli chca to niech robia i placa (chociaż dalej mowia ze mamy placic pol na pół),ale skoro klatka schodowa jest wspolna, to mogliby wziac pod uwage naszs opinie o tym jak i co zrobic,a nie zostawiac nas z potwornymi drzwiami z metalu,a cala stolarka w domu jest z drewna :-D brzmi jak przepychanki przedszkolakow jak tak czytam to wszystko napisane,a koles jest po 40...

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

Stary 2015-08-30, 01:04   #2621
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
No Wlasnie do nich nie docieraja argumenty. Do zeszlego roku szwagierka pracowala tylko dorywczo i jakoś nie robilismy jej awantur ze korzystała z naszego mieszkania zuzywajac prad itd (u siebie nie miala grzejnika do wody i kuchni),jak my chcielismy dwa lata temu wymienic drzwi to ona sie nie zgodzila na 500e,a teraz znajomy jej faceta zaproponowal 1200e za ohydne biale metalowe,wygladajace jak wejsciowe do sklepu i ona oczywiście juz chce je robic. Argumenty o pilniejszych wydatkach nie trafiaja do jej faceta-pracuje w budzetowce i zarabia ponad 3tys euro,wiec nie mysli o tym ze istnieja ludzie ktorych nie stac na remontowanie wszystkiego naraz. Atmósfera robi sie napieta bo koles zaczyna nas obgadywac z innymi czlonkami rodziny,że jesteśmy egoistyczni itd. No dobra, jesli chca to niech robia i placa (chociaż dalej mowia ze mamy placic pol na pół),ale skoro klatka schodowa jest wspolna, to mogliby wziac pod uwage naszs opinie o tym jak i co zrobic,a nie zostawiac nas z potwornymi drzwiami z metalu,a cala stolarka w domu jest z drewna :-D brzmi jak przepychanki przedszkolakow jak tak czytam to wszystko napisane,a koles jest po 40...
No ale jak nie dacie kasy, to temat się utnie przecież. Rodzinie przedstawcie swoją wersję, jak są kretynami i uwierzą tamtym, to możecie czuć tylko ulgę, że rozluźnicie kontakty z takimi osobami i tyle. Spodziewasz się dziecka, tak? No to każdy głupi wie, że w takiej sytuacji jest naprawdę sporo ważniejszych wydatków niż klatka schodowa. Druga strona medalu jest taka, że jak oni ten remont zrobią ze swoich i tylko ze swoich pieniędzy, to nie oczekujcie, że będą z Wami konsultować drzwi od klatki schodowej... Co innego drzwi od mieszkania, ich - jeśli się nie zgadzacie - Wam przecież nie mogą zmienić, bo to Wasze drzwi.
Stary 2015-08-30, 01:56   #2622
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
No ale jak nie dacie kasy, to temat się utnie przecież. Rodzinie przedstawcie swoją wersję, jak są kretynami i uwierzą tamtym, to możecie czuć tylko ulgę, że rozluźnicie kontakty z takimi osobami i tyle. Spodziewasz się dziecka, tak? No to każdy głupi wie, że w takiej sytuacji jest naprawdę sporo ważniejszych wydatków niż klatka schodowa. Druga strona medalu jest taka, że jak oni ten remont zrobią ze swoich i tylko ze swoich pieniędzy, to nie oczekujcie, że będą z Wami konsultować drzwi od klatki schodowej... Co innego drzwi od mieszkania, ich - jeśli się nie zgadzacie - Wam przecież nie mogą zmienić, bo to Wasze drzwi.
Drzwi na klatke też sa nasze,bo to klatka na dwa mieszkania,mamy po 50% wlasnosci :-P

Stary 2015-08-30, 01:59   #2623
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Drzwi na klatke też sa nasze,bo to klatka na dwa mieszkania,mamy po 50% wlasnosci :-P
No dobra, ale tak obiektywnie - oni robią klatkę, nie biorą od Was kasy, to mogą ją zrobić zgodnie ze swoim gustem... Jak chcecie móc decydować to się dokładacie. Niestety. U nas sąsiedzi też nie dołożyli się do wymiany drzwi, zamka, oraz malowania składziku - to nie pytaliśmy, czy chcą zielone czy żółte ściany, bo realnie to wyremontowaliśmy wspólny składzik, bo nie możemy im nie dać do niego kluczy.
Stary 2015-08-30, 09:04   #2624
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Ma ktoś porównanie między zelami do mycia twarzy Sylveco?

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 09:10   #2625
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynowe_Marzenie Pokaż wiadomość
No aloes to uniwersalny lek. A jaka dobra nalewka na gardlo wychodzi
I winko na żołądek
Plantację trzeba założyć w przyszłości chyba xd
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 09:31   #2626
lianeska
Zakorzenienie

dzieki dziewczynki za pomysly tez z aloesem dot.blizny
a o nalewce na gardlo chetnie poczytam

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 11:00   #2627
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
dzieki dziewczynki za pomysly tez z aloesem dot.blizny
a o nalewce na gardlo chetnie poczytam
Ciotka kiedyś robila. Spirytus, miod i aloes przepuszczony przez maszynke do miesa. Wszystko w równych proporcjach. Tzn szklanka alko, szklanka miodu i szklanka aloesu. Bardzo szybko mi gardlo wyleczylo. A pamiętam ze pierwszym razem jak probowalam to już mówić nie
Moglam.

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
I winko na żołądek
Plantację trzeba założyć w przyszłości chyba xd
O winie nie slyszalam.

Cytrynowe_Marzenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 11:03   #2628
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Ciotka kiedyś robila. Spirytus, miod i aloes przepuszczony przez maszynke do miesa. Wszystko w równych proporcjach. Tzn szklanka alko, szklanka miodu i szklanka aloesu. Bardzo szybko mi gardlo wyleczylo. A pamiętam ze pierwszym razem jak probowalam to już mówić nie
Moglam.

O winie nie slyszalam.
Wino, miód i aloes
Tylko wino bez siarki. Bardzo dobre na przeziębienie, kaszel i na układ pokarmowy (babcia zahamowała sobie rozwój choroby jelita grubego przez 15 lat w ten sposób)
Jak ktoś ma z czego robić to polecam. Mi tylko ten smak nie pasuje i już zużyłam wszystkie duże krzaki w domu, ale efekty daje
Stary 2015-08-30, 11:08   #2629
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Ale wino wytrawne? Biale czy czerwone? Czy to znaczenia nie na?

Stary 2015-08-30, 11:27   #2630
Lottie69
Zakorzenienie

Wydaje mi się że nie ma, ja brałam jakieś od dziadka z wiśni. W razie czego mogę spytać babci w następny weekend bo się widzimy.
Stary 2015-08-30, 13:05   #2631
agateq
goniąca własny ogon..

Z cyklu: blondynka.

Na głośnikach od wieży Hi-Fi był dużo kurzu. Włączyłam odkurzacz, odkurzyłam. Głośniki nie działają.

Stwierdzenie: popsułam.

Popsułam? Nie odkurza się takich rzeczy rurą...?
Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii może...?

A jeśli popsułam, to czy można kupić same głośniki (wiadomo, że mogę oddać do naprawy, ale jednak) i podłączyć do wieży?

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 13:09   #2632
agatka36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość

Na głośnikach od wieży Hi-Fi był dużo kurzu. Włączyłam odkurzacz, odkurzyłam. Głośniki nie działają.

A jeśli popsułam, to czy można kupić same głośniki (wiadomo, że mogę oddać do naprawy, ale jednak) i podłączyć do wieży?
A sprawdzalas czy kable się nie wypiely?
Stary 2015-08-30, 13:12   #2633
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość

Ale odkurzyłaś membranę? Czy tylko obudowę z zewnątrz?

Jeśli to drugie to mało prawdopodobne bys zepsuła. Może kable się odłączyły?

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:27   #2634
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Podobno nie ma głupich pytań...

Od paru tygodni zauważam, że moje ręce - zarówno ramiona, jak i przedramiona pachną jakby lubczykiem, czyli inaczej popularną przyprawą Maggi. Wiem, że to brzmi idiotycznie... Wąchałam swoje nogi, nie czuję tego. Ubrania tym nie pachną. Ale ręce - owszem. Moja siostra mnie wąchała wczoraj i mówi, że rzeczywiście czuć. Pomyślałam, że może balsam tak ewoluował. Dziś po kąpieli znowu się obwąchiwałam i czuję - myślę, że może szlafrok jakiś nieświeży. Specjalnie umyłam ręce mydłem w płynie, zapach zniknął, a po wyjściu na słońce znowu jest. 2 osoby potwierdziły. Jakoś bardzo mnie to nie dołuje, bo to żaden smród, ale trochę to dziwne, że pachnę tak zupowato-rosołkowato

Macie pomysł skąd to się wzięło? Nie zmieniałam diety, nie jem żadnych intensywnie pachnących rzeczy (cebuli, czosnku, przypraw jakichś indyjskich). W necie czytam o chorobach objawiających się dziwnym zapachem potu, ale to żaden aceton czy amoniak.

Głupota taka niby, ale może któraś z Was ma pomysł
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:43   #2635
lianeska
Zakorzenienie

dziewczyny, help, wrócilam z nad morza i mnie dosłownie napierd,, kark po lewej stronie-pewnie przewiałam porządnie, możecie podpowiedzieć jak sobie można pomóc? jutro mam iść do pracy a tu co rusze lekko głową to odlot..nigdy tego nie miałam

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:46   #2636
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, help, wrócilam z nad morza i mnie dosłownie napierd,, kark po lewej stronie-pewnie przewiałam porządnie, możecie podpowiedzieć jak sobie można pomóc? jutro mam iść do pracy a tu co rusze lekko głową to odlot..nigdy tego nie miałam
Maść, okład rozgrzewajacy
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:53   #2637
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Maść przeciwbólowa. Ja zwykle biorę Mydocalm i lek przeciwbólowy, w zależności od intensywności bólu, ale to leki na receptę. Ja bym poszła na pomoc nocną i świąteczną. I dużo leż. Nie jechałaś czasem długo autokarem/pociągiem? Wtedy to raczej od kręgosłupa może być a nie z przewiania.
Stary 2015-08-30, 15:14   #2638
agateq
goniąca własny ogon..

Blondynka....

kabla nie wpięłam

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 15:15   #2639
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrzac. I to porzadnie.

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;5258969 6]Podobno nie ma głupich pytań...

Od paru tygodni zauważam, że moje ręce - zarówno ramiona, jak i przedramiona pachną jakby lubczykiem, czyli inaczej popularną przyprawą Maggi. Wiem, że to brzmi idiotycznie... Wąchałam swoje nogi, nie czuję tego. Ubrania tym nie pachną. Ale ręce - owszem. Moja siostra mnie wąchała wczoraj i mówi, że rzeczywiście czuć. Pomyślałam, że może balsam tak ewoluował. Dziś po kąpieli znowu się obwąchiwałam i czuję - myślę, że może szlafrok jakiś nieświeży. Specjalnie umyłam ręce mydłem w płynie, zapach zniknął, a po wyjściu na słońce znowu jest. 2 osoby potwierdziły. Jakoś bardzo mnie to nie dołuje, bo to żaden smród, ale trochę to dziwne, że pachnę tak zupowato-rosołkowato

Macie pomysł skąd to się wzięło? Nie zmieniałam diety, nie jem żadnych intensywnie pachnących rzeczy (cebuli, czosnku, przypraw jakichś indyjskich). W necie czytam o chorobach objawiających się dziwnym zapachem potu, ale to żaden aceton czy amoniak.

Głupota taka niby, ale może któraś z Was ma pomysł [/QUOTE]

A czytalas o balsamach swoich? Moze któryś pod wplywem slonca daje taki zapach. Niech siostra twoimi kosmetykami posmaruje rece i wyjdzie na słońce. Zobaczycie czy na nia też zadziala.
Czasami jakis skladnik balsamu zaczyna mocniej pachnac pod wplywem ciepła.

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że nie ma, ja brałam jakieś od dziadka z wiśni. W razie czego mogę spytać babci w następny weekend bo się widzimy.
Jeśli byś mogła. Razem z proporcjami to byłabym wdzieczna. Aloesy się hoduja u mamy to bym zrobiła bedac w domu.

Stary 2015-08-30, 15:27   #2640
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Cytat:
A czytalas o balsamach swoich? Moze któryś pod wplywem slonca daje taki zapach. Niech siostra twoimi kosmetykami posmaruje rece i wyjdzie na słońce. Zobaczycie czy na nia też zadziala.
Czasami jakis skladnik balsamu zaczyna mocniej pachnac pod wplywem ciepła.
No właśnie bez balsamu dziś miałam to wrażenie...
Umyłam niedawno ręce innym mydłem i czekam
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości