|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !
Cytat:
u mnie w szpitalu jak czasami jakiejs zabraklo to nosem krecily ze musza dac :/ Bykam dzis na dzialce wyobrazic sobie dom a docelowo przejzec te wszystkie drzewa i niby sa juz duze i potrzeba pozwolenie:/ ile sie czeka na pozwolenie? Poznalismy nawet sasiada wydaje sie byc w porzadku NEL caly dzien kopie mnie w te same miejsce a w poludnie tak sie dziwnie ulozyla ze az sie przerazilam bo czylam normalnie pusty brzuch i moglam skore zlapac
|
|
#2642 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nadal jestem na etapie kombinowania co wziąć na początek, bo torbę mam niedużą, a co potem można dowieźć. Cytat:
A gorączkuje przy tym?
|
|
#2643 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Powinni wydać w ciągu miesiąca. Ja chyba po dwóch tygodniach dostałam.
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
nie, na razie od godziny spokój... może już mu przeszło... mam nadzieję, że to tylko coś mu stanęło...
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
MAŁA, czemu mnie ignorujesz?
tuż nad Maggie Ci odpisałam weź którą chcesz, ale serio-serio nie ma lepszych niż te co z Maggie polecamy Umyłam okno trzyskrzydłowe podwójne w salonie = 12 szyb łącznie ale nie krzyczeć, niskie bardzo, na luziku z podłogi sięgam i dziś już PRAWIE skończyłam pokrowiec na sofę, jeszcze tylko kosmetyki troszkę
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2015-08-30 o 19:49 |
|
|
|
#2646 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Emylka zdrówka dla starszej latorośli
Maggie wiesiołek 1 na noc dowcipnie od 37 tc P Aneta zalecała ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
żatuję oczywiście![]() W końcu zamawiahttp://www.aptekagemini.pl/gruszka-z-miekkim-koncem-nr-2-1-sztuka.htmlm dwie ta jest chyba taka sama jak wasza?i tą http://www.aptekagemini.pl/canpol-gr...-koncowka.html Zobaczę która mi podpasuje
|
|
#2648 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ty chyba serio chcesz być pierwsza do porodu, co? Konkurs jest jakiś? Nie wiemy o czymś?
|
|
|
#2649 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może już będzie lepiej
|
|
#2650 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No ale przecież to jest ta sama, która jest w gemini...Albert Sanity dwójeczka
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAA
Kończę dziś 35 tydzień Właśnie do mnie dotarło, że...................... ..................... w poprzedniej ciąży URODZIŁAM ZA TYDZIEŃ OD DZIŚ ![]() Borze zielony, nie czuję się gotowa jeszcze!!! Wtedy się czułam bardzo gotowa!!! Pewnie dlatego, że miałam strasznie przerąbaną ciążę pod względem wszystkich najgorszych, najpaskudniejszych dolegliwości możliwych ![]() NO I JESTEM TOTALNIE PRZERAŻONA. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|
#2652 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wiem, pisałam Ci już, że ja też tak mam że jak pracuję, to ból czuję dopiero jak usiądę. Ale jest to wciąż ból związany z tym co odpierniczałam
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ten olej z wiesiołka to czytałam jedni polecają pić drudzy nie wiec dowcipnie było by ok Daj znać jak znajoma odp
|
|
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moje chłopaki zaraz przyjadą z tego co wiem nawet udał się pobyt bez większych kłótni, co przy zachowaniach moich teściów nie jest łatwe a w drogę powrotną młody ruszył chętnie i bez płaczu, bo tata mu fotelik dał do przodu i się dziecko wielce podekscytowało.A z tyłu jedzie łóżeczko i wózek ![]()
|
|
#2655 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z tymi pampersami im nie wierze zbytnio. Schowam do swojej torby 10 sztuk a resztę zostawię w aucie i będzie mąż donosił ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Mnie też dlatego wkleilam Wam linka w ogóle fajna ta stronka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo to chude takie JAkby miała tyle kg dodatkowych co my to by nie miała siły szogun jeden
|
|
#2657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mówiłam Ci ostatnio na zajęciach żebyś wzięła tą próbkę do szpitala. Mojej kuzynce dopiero dali po 1 dobie wszystkie gratisy a do tego czasu musiała sobie jakoś radzić bez tego ja biorę nivea próbkę ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Chyba ze coś się zmieniło po roku i teraz odrazu dają ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja frytki wcinam mniam
|
|
#2659 |
|
Wtajemniczenie
|
Mniam jednak dzisiaj zrobiłaś
|
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zdycham po tych plackach, co je pożarłam kilka ładnych godzin temu. Pyszne były, ale długo się na placki ziemniaczane nie zdecyduje.
Muszę jakoś przetrwać, aż żołądek i jelita wrócą do normalnego stanu ![]() Jutro po odprowadzeniu młodego wybieram się prosto do kliniki do hematologa. Niepokoję się co tam usłyszę i jakie będą zalecenia. Sama nie wiem co bym chciała usłyszeć. Najbardziej chyba, że płytki cudownie wzrosły do normy ponad 140tys. i żaden krwotok mi nie grozi, ale to chyba mało realne
|
#2661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie dobrze zobaczysz. Trzymam kciuki i daj jutro znać ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2662 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
próbuję nadrobić, ale coś mi nie idzie :/ U nas ok, mała mocno się wierci, a ja nadal męczę się ze spaniem, ciągle mi gorąco i zauważyłam, że jak siedzę np na krześle to strasznie boli mnie krocze i dół brzucha. Próbuję skończyć tą wyprawkę, ale już mam dość...dostaliśmy po prawie 2 miesiacach meble z Klupsia, ale to jest załamka......nie mamy jednego kompletnego mebla! Wszystko jest poobijane, dziury na frontach...braki w częściach, no po prostu koszmar.........myślałam że do dzisiaj będą złożone a tu kurde zanim rozpatrzą reklamację to nie wiem kiedy to będzie... -koszule, które przyszły do mnie za małe i odesłałam niby "nie dotarły" do sprzedającego i czuję, że 100 zeta poszło w błoto -piłkę do ćwiczeń dostałam za małą........ :pal a:![]() a w przyszłym tygodniu czekam na kolejne paczki...aż się boję! Zaczynam mieć dość allegro i zakupów internetowych...ehhhhhhhh hh
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widziałaś że my i z komodą i z łóżeczkiem takie problemy. Na szczęście nam szybko wymienili. Nie iwme czy oni tak beznadziejnie pakują czy co![]() Widzę że nie tylko ż tym masz problemy. Mnie też już zmęczyły te zakupy internetowe Rany u mnie w domu dalej ponad 27 stopni
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocno zaciskamy z Kubą ![]() Cytat:
Pech kurczę A co do brzucha, mam identycznie, jak posiedzę na krześle jest tragedia - ból, skurcze, dzisiaj myślałam że nie wyprostuję się - tak mnie w prawym boku pokurczyło, ból jak na atak kolki ![]() tak że idę leżeć
|
|
#2665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może reszta zakupów będzie ok Ten Klupś to jakiś niewypał, kolejna masz problem. Ciekawe jak często ludzie składają u nich reklamacje ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#2666 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś wystawiłam kilka komentarzy neutralnych na allegro, za towar nie do końca zgodny z opisem, albo nie ten kolor który zamawiałam, ale dotyczyło to samych rzeczy < 20 pln, więc nie jest źle i bić się nie będę. Też mam serdecznie dosyć zakupów internetowych - w ogóle jakichkolwiek - nie myślałam, że to kiedyś nastąpi ![]() Cytat:
Aż spojrzałam na radar pogodowy ( bo nigdzie nie zapowiadali deszczu) to w całym kraju bezchmurnie, tylko u mnie się zebrały komórki burzowe, ale to dobrze Kampinos trzeba było w końcu podlać Edytowane przez niud Czas edycji: 2015-08-30 o 22:59 |
||
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Niud a Ty z jakiego regionu? Może przyjdzie do mnie
|
#2668 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też mega gorąco i się topię, aż się boję co będzie w nocy :/ Moja mała chyba się przodem ułożyła i wali mnie rękami i nogami jak najęta. Cytat:
więc....sama mogę być na siebie zła, bo teraz nawet jak dostaną paczkę to mi powiedzą, że nie dostali i mnie mają gdzieś. Albo ktoś ją zarąbał, a ja jestem z ręką w nocniku, bo to był zwykły list.Piłkę złą mi dali cioły... ale już mam dość tych reklamacji, znowu wydawać kasę i marnować czas na te zwroty, jak piłką ok.20 zeta kosztowała...trudno jakoś tam da się na niej ćwiczyć, zamiast 65 dali mi 55. Dopiero jak ją napompowałam to coś mówię, za nisko mi i mierzę średnicę a tu zonk...
|
|
|
#2669 |
|
Wtajemniczenie
|
Już dziś pisałam, mieszkam pod Warszawą przy samym Kampinosie.
Niestety z chęcią bym Ci podesłała tą burze, ale zobacz jest tylko w mojej okolicy ( już przeszła ) i coś się tworzy nad morzem. |
|
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście już jest ok, ale to jakaś parodia. Nie wiem czy ze wszytskimi meblami tak jest czy akurat ten model taki nie udany![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

u mnie w szpitalu jak czasami jakiejs zabraklo to nosem krecily ze musza dac :/

weź którą chcesz, ale serio-serio nie ma lepszych niż te co z Maggie polecamy
ale nie krzyczeć, niskie bardzo, na luziku z podłogi sięgam

Ty chyba serio chcesz być pierwsza do porodu, co? Konkurs jest jakiś? Nie wiemy o czymś?
może już będzie lepiej

:
:pal a:
mocno zaciskamy z Kubą