|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty melissa. Vivienne Westwood i inne VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Cytat:
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
tak sie potocznie mowi jak ktos duzo chodzi po miescie. Nie sadze by ktos chodzil na prawdziwy jogging w takich butach.
Dziewczyny przymierzalam juz balerinki i sa super wygodne. Ktory dokladnie model polecacie? Chodzi mi raczej o spokojne i uniwersalne, chociaz jak bardzo mnie oczaruja i nie beda super drogie, to moze sie skusze na male szalenstwo. Poza tym czy melissa robi tez takie buty do kostek typu sztyblety z silikonu? Przydalyby by mi sie i takie na jesien/zime (mieszkam w klimacie gdzie jest malo sniegu). Masz juz skorzane sztyblety ale pomyslalam ze na jakis mocno deszczowy dzien by bylo fajnie cos takiego. I czy skora stop w nich oddycha? NIe zapaca sie? |
|
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Są modele sztybletów. Nie są to jednak zbyt ciepłe buty. Jak znam Paryż to powinny być ok na jesień/zimę. Co do balerinek to wszystko jest kwestią gustu.
|
|
#2554 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
Spieszę donieść, że dzisiaj cały dzień chodziłam w Mel Tangerina i są mega wygodne
Polecam! |
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj na weselu w beżowych melissach i dziś zauważyłam na nich rysy z czarnej pasty do butów
Potraktowałam je mydłem, ale zostały ślady. Czym to doczyścić? Pomóżcie, dziewczyny
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pisały o micelach,cifie itd. U mnie schodzi mydłem i ręcznikiem frotte. Jak te 3 sposoby nie pomogą to już to nie zejdzie.
|
#2558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie pomogło. Pozostały ślady, na szczęście mało widoczne. Gdybym wyczyściła je wczoraj, może poszłoby mi lepiej, ale nie miałam do tego ani środków, ani głowy
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie w Paryzu jest sklep z melisskami stacjonarny? albo online by wyslali za rozsadna cene? Ktos cos poleci? Jak nic to pojutrze lece na tydzien do Rzymu czy tam jest sklep z melissa? a pod koniec wrzesnia bede w Londynie tam chyba juz naprawde cos jest jakby wszystko zawiodlo. Bylam dopiero co w Krakowie i widzialam balerinki za 140pln i zaluje ze nie wzielam bo myslalam ze znajde w Paryzu bez problemu w galerii lafayette ale nie znalazlam stoiska z melissa.
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
we wloszech raczej duzego wyboru melissek niestety nie ma.. ja znalazlam je w sieci sklepow La rinascente sa w calych wloszech w rzymie nawet chyba kilka to taki wielo markowy sklep takie mini centrum handlowe w jednym sklepie..A wiekszosc moich melissek o ile nie wszystkie to kupilam na yoox. I polecam jako sklep... dostawa i zwroty jak cos nie pasuje bezplatna. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
zobacze na yoox.com. Dzieki
|
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, chodziło mi o tą ścianę od głównej ulicy - bulwar Haussmanna. Lafayette jest jedna. Drugi to jest Primtemps. Są połączone w jeden budynek. Nie pamiętam nazwy. Ja znalazłam na liście sklepów w opisie.
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.printemps.com/marques/marque/melissa W lafayette widzialas na parterze? |
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
uparłam się na szpilki Melissy (jeszcze nie wiem jaki model)- ale chciałabym je zmierzyć stacjonarnie. Mam "dziwną" stopę, 38 jest ciut za ciasne a 39 spada z nogi i nie chcę ryzykować kupna online, bo to w tej chwili dla mnie spory wydatek. I tu pytanie do Was- gdzie w Trójmieście można kupić Melissy? Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi Pozdrawiam
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam mel pop z kwiatkiem 40, a mel Rasberry mam 41/42. Były na mnie lekko za luźne , wiec przykleiłem zapiętki... 40 wydaje sie dobra ,czak sie włoży stopę, ale jak się pochodzi trochę , to cisną palce... |
|
|
|
|
#2571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w Rubber Shop w Gdyni mają inne gumiaki, ale Meliss nie. chyba, że coś się pozmieniało i otworzyli jakiś sklep, bo ja nie na czasie teraz.
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
widziałam na żywo melliski i... też chcę takie!
Jeszcze nie miałam żadnych, mam pare typów, mogłybyście mi powiedzieć czy dane modele są warte swojej ceny czy cena jest zawyżona? http://www.butsklep.pl/szpilki-194-k...brand=&v=57825 te szpileczki mi się mega podobają ale tutaj znalazłam czarne dużo tańsze http://schaffashoes.pl/product/43547...black-red.html taka promocja czy jakieś to podejrzane? http://schaffashoes.pl/product/51567...ight-pink.html w tych nie ma problemu, że widać palce? http://www.eobuwie.com.pl/baleriny-m...ink-50837.html one są tak samo wygodne? http://www.riccardo.pl/ona/buty-dams...ck-31539-51647 cudne http://www.sarenza.pl/melissa-meliss...32-p0000120150 i te mi się podobają, ale ta cena ![]() http://www.hegos.eu/produkty/6520,ba...sa_trippy.html http://answear.com/517966-melissa-ba...a/p-1/r-60/o-n te nie mają za długich tych czubków w rzeczywistości? http://answear.com/517845-melissa-ba...a/p-1/r-60/o-n też piękne i mocno się skłaniam żeby te poszły na pierwszy ogień... http://www.hegos.eu/produkty/6533,ba...wer_queen.html te śliczne, ale ta dziurka niepotrzebna ;/ i jak tu się człowiek ma zdecydować na jakieś?! i może w Krakowie znajdę gdzieś ich sklep?
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Przejrzałam wątek real foto ale nie znalazłam modelu o który chcę zapytać. Czy jest tu posiadaczka szpilek Melissa Incense Garden? Czy rozmiarówka też jest taka niestandardowa jak w przypadku płaskich? Chciałabym Was zapytać co sądzicie o tym wyborze jako butach ślubnych? Byłam już zdecydowana na Vivienne Westwood ze złotym sercem. Myślę, że super wyglądałyby na sesji zdjęciowej, ale Incence Garden wydaję się być tańszą opcją. Co myślicie? |
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na real wątku są obie pary. Cytat:
|
|
#2576 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
W Krakowie widzialam melissy na rynku w sklepie obuwniczym kolo restauracji szarej taki duzy widoczny dosc.
Oprocz tego na szewskiej tuz obok macdonald idac w strone bagateli. Tam sa nawet na wystawie i tam byly te balerinki za 140pln, ktorych zaluje ze nie wzielam. Wychodzi na to ze w Polsce latwiej o melissy niz we Francji. Bylam dzisiaj w galerii printemps w Paryzu i stoisko z melissa zamkneli dwa miesiace temu. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2015-08-31 o 21:33 |
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
W Krakowie są jeszcze na św. Anny.
Mnie to raczej nie dziwi, że w Polsce łatwiej o Melisy. Polki ubierają się tysiąc razy lepiej niż Francuski. Co innego mężczyźni. Oni są jak z żurnala.
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie we Wroclawiu kupie Melissy lub Mel? W niedziele
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Melissy sklepu nie ma. Był butik na Igielnej, ale już nie ma. Są pojedyncze modele w Renomie: Riccardo. Tam jest ogólnie Mel i w Tkmaxx. W Pasażu Grunwaldzkim w HD są Mel.
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

No co ty za niski obcas;-) dla mnie to właśnie ich największy plus że są do biegania i powiem że wolę je od plaskaczy

Potraktowałam je mydłem, ale zostały ślady. Czym to doczyścić? Pomóżcie, dziewczyny

we wloszech raczej duzego wyboru melissek niestety nie ma.. ja znalazlam je w sieci sklepow La rinascente sa w calych wloszech w rzymie nawet chyba kilka to taki wielo markowy sklep takie mini centrum handlowe w jednym sklepie..
w Rubber Shop w Gdyni mają inne gumiaki, ale Meliss nie. chyba, że coś się pozmieniało i otworzyli jakiś sklep, bo ja nie na czasie teraz.