|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
|
|
|
|
#2552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam kciuki! |
|
|
|
|
#2553 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
http://youtu.be/9IPmzAPDlVA
Ilcia i test gąbki Real Techniques ("☠☠☠☠us plastus", leżę i wstac nie moge) |
|
|
|
#2555 | |
|
Life is a drink ...
|
Teraz odpaliłam sobie filmik jak Sarunia robiła impreze i jak waliła soplice z gwinta XD
Cytat:
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2015-08-31 o 20:34 |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po stronie głównej widzę, też że wraca moda na ponczo. O szok mały, jako modelka występuje kuzynka mojej koleżanki Widzę, że po ciąży ma więcej zleceń niż przed. Zasłużyła!To ona, w tych cudnych strojach w całkowicie moim stylu http://www.orsay.com/pl-pl/trendy/st...-61903809.html http://www.orsay.com/pl-pl/trendy/st...-44204309.html |
|
|
|
|
#2557 | |
|
-ist
|
Naprawdę? W mojej głowie rozbrzmiewa wyłącznie "Bestival Blue, tak jak festival, ale przez B"
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, że odkopuję, ale do jakiej pracy na rozmowę ubiera się jak gimnazjalistka-buntowniczka (nie założę białej bluzeczki!!!) na zakończenie roku?
https://www.youtube.com/watch?v=4EQDVXePi20 Nie jestem z obozu "na rozmowę tylko garsona i białą koszula!", rozumiem, że należy się ubrać stosownie do miejsca, zawodu, i tak dalej. Czasami można (a nawet trzeba!) potraktować to na luzie. Ale no na luzie to chyba nie znaczy czarna ołówkowa spódniczka i różowa bokserka? Wygląda w tym co najmniej śmiesznie.
|
|
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
link do filmiku z wódeczką
|
|
|
|
#2560 |
|
Life is a drink ...
|
Dokładnie - prawdopodobie to była Soplica Orzech Laskowy a w tle dupeczki z odsłonietymi cycami
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
h
Cytat:
|
|
#2562 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#2564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Te kolczyki, top, makijaż - latina xD
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
U mnie to już ze trzy (sorki, źle liczę, ponad cztery) lata minęły. Najpierw bardzo szybko wróciły ciemne wągry na nosie ale potem długo nic innego, skóra marzenie. Mogłam mieć tylko tusz do rzęs i w końcu czułam się piękna, piękniejsza niż niejedna umalowana. Potem aż do teraz zaczęły się pojawiać drobne, pojedyncze krostki. Obecnie jest ich nieco więcej i niektóre są już takie typowo głęboko pod skórą, bolesne. Ale wciąż wyglądam bardzo dobrze z lekkim makijażem. Niestety chyba wraca błyszczenie i trądzik w ogóle ; ( Myślę nad powrotem do Izo w tym sezonie. Po prostu wiem, że po nim mam spokój na kilka lat, a kto wie, może po drugiej kuracji już na zawsze? Ale nie wiem czy w takim stadium, które już zaczyna mnie załamywać a inni by skwitowali, derma zgodzi się na ten lek. ; C
Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-08-31 o 20:45 |
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Właśnie tak powinna prezentować się osoba z kwalifikacjami w zawodzie pod tytułem "ARTYSTA" jak wizażystka, fryzjerka, fotograf itp. gdzie to właśnie nasz wizerunek jest tym priorytetem - WYRAZIŚCIE, ale z klasą!" Serio!? Ani to wyraziste, ani tym bardziej z klasą. ![]() Cały czas myślałam, że priorytetem jest portfolio i doświadczenie.
|
|
#2567 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dziś w stacjonarnym sklepie Iwos. Zakochałam się w tej paletce v.v
http://bi.gazeta.pl/im/43/75/11/z183...r-Hauschka.jpg http://kolorowypieprz.blogspot.com/2...uschka-01.html Cudna, cienie w dotyku dosłownie jedwabiste, idealne odcienie brązu, małe, lekkie opakowanie, a cienie dość duże, no cudne są |
|
|
|
#2568 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, tak, wyrazista i z klasą, dokładnie. ![]() Mam dla Karoliny kolejną inspirację: http://ri.pinger.pl/pgr287/78bbd95e0...811_152407.jpg ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
Po co komu takie ogromne cienie? :P |
||
|
|
|
#2569 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwielbiam Karolinę za jej pro-makijaże, ale skojarzyła mi się tutaj z dziewoją wyjętą z szalonych lat 90tych, która wybiera się na randkę. Bardzo niekorzystnie wygląda, nie mówiąc już o samej idei, by pójść tak na rozmowę kwalifikacyjną...
|
|
|
|
|
#2571 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#2572 |
|
Konto usunięte
|
Zapodaję Baśkę i jej zakupy urodzinowe.
|
|
|
|
#2573 |
|
Konto usunięte
|
Wrócił temat rozmów o pracę
To trochę napiszę o mojej ostatniej na rejestratorkę medycznę. Zdziwiło mnie, że tak jakby spytali mnie czy jestem mężatką. Tzn. pani powiedziała "proszę powiedzieć coś o sobie. Np. czy jest pani mężatką, czy studiuje, jakie hobby bla bla bla bla bla". Zdziwiło mnie to bardzo. Nie wiedziałam czy mnie testują ze znajomości moich prawe, czy naprawdę chcą znać mój stan cywilny. Zupełnie pominęłam tę kwestię i mówiłam o zainteresowaniach itp. Bardzo szybko zakończyli rozmowę. W sumie nie powiedzieli by mi nic o warunkach pracy gdybym ich nie dopytała. Chyba nie byli mną zainteresowani, skoro nie chcieli mi tego sami z siebie powiedzieć.Raczej nie sądzę bym się tam dostała. Wiecie, rejestratorka medyczna kojarzy się raczej z bardzo schludną, skromną panią w białym wdzianku. A tam pracowały młode pannice, wysokie, zgrabniutkie w szpilkach każda,w granatowych obcisłych ze średnim dekoltem V firmowych jakby fartuszkach, kitlach (?), z umalowanymi paznokciami niekoniecznie na jasne kolory, z mocną ale elegancką tapetą i starannie ułożonymi włosami. Gdzie tam ja, z moimi luźnymi rudymi lokami, krągłościami i odwiecznymi balerinkami na nogach? I nawracającym trądzikiem. Naprawdę zaczyna się powrót do tego kompleksu. Będę się bała pójść czy startować do jakiejkolwiek reprezentacyjnej pracy bo nikt pryszczatej dziewczyny nie zechce. A tapety nie lubię i nie potrafię. |
|
|
|
#2574 | ||
|
Wtajemniczenie
|
To jakoś niedawno było, wydaje mi się że w tym roku już?
Cytat:
![]() Też chcę adres! Cytat:
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-08-31 o 21:03 |
||
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Konto usunięte
|
a w sumie to wam wkleje tu
about-nixie na blogspot.com enjoy : D |
|
|
|
#2577 |
|
Konto usunięte
|
Ilcia wydaje mi się że masz tą dobrą wersję gąbeczki, wiedziałam że będziesz zachwycona! Dzięki za pozdrowienia
|
|
|
|
#2578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrze rozumiem ostatnie zdania. Całe dorosłe życie boję się, że z moją poizotekową twarzą nie mam tej tak zwanej w ogłoszeniach "miłej aparycji".
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
chyba mam nową "ulubienicę"
strój na wesele pierwsza klasa
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Uwielbiam Karolinę za jej pro-makijaże, ale skojarzyła mi się tutaj z dziewoją wyjętą z szalonych lat 90tych, która wybiera się na randkę. Bardzo niekorzystnie wygląda, nie mówiąc już o samej idei, by pójść tak na rozmowę kwalifikacyjną...
To trochę napiszę o mojej ostatniej na rejestratorkę medycznę. Zdziwiło mnie, że tak jakby spytali mnie czy jestem mężatką. Tzn. pani powiedziała "proszę powiedzieć coś o sobie. Np. czy jest pani mężatką, czy studiuje, jakie hobby bla bla bla bla bla". Zdziwiło mnie to bardzo. Nie wiedziałam czy mnie testują ze znajomości moich prawe, czy naprawdę chcą znać mój stan cywilny. Zupełnie pominęłam tę kwestię i mówiłam o zainteresowaniach itp. Bardzo szybko zakończyli rozmowę. W sumie nie powiedzieli by mi nic o warunkach pracy gdybym ich nie dopytała. Chyba nie byli mną zainteresowani, skoro nie chcieli mi tego sami z siebie powiedzieć.