|
|
#2371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Do Łucji nie mam przekonania, bo ja nie lubię polskich znaków, dla mnie każda Łucja jest w głowie Lucją. Zrycie takie mam angielskowe A stąd już blisko do luciooola ![]() 2. Bueno (ale dlaczemu tak tanio? ) tylkow yprawa do Lbl dla dwóch to już kilka stówek. No i małżon obecnie bez możności urlopowania. Zawsze sobie tak przed snem myślę, że fajnie by było, gdyby nastały czasy, że każda kobieta ma dwóch mężów (abo i więcej, a co) Tak, żeby dostosować wszystko do swoich potrzeb. Wiadomo, mężczyźni mają mniejsze potrzeby i wymagania, zatem nam przydałaby się większa paleta możliwości. Dla mnie są za mocne, co wręcz jest komplementem dla Twoich Cytat:
Do sportów - czerń z neonem |
||
|
|
|
#2372 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() Ujdą, ale nic mi nie urwały ![]() Za to jak przymeirzyłam Oasisy - jezusieńku ale cena! nawet w outlecie tzreba dac za parę 4 stówy ponad
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2374 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja używam moich 6letnich (jesssu albo już 7letnich?) najków do spacerów, zwiedzania, popylania po mieście. Chodzę autentycznie niczym na poduszkach ![]() W tym celu tylko postrzegam NB - wygoda na co dzięń i ciekawy design. Nawet do płaszcza. W sumie, nie zdziwiło mnie, ze do sportów są takie se, juz na sam wygląd nie mają tej amortyzacji. |
|
|
|
|
#2376 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Do sportów to najki albo oasise
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-31 o 21:48 |
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A najki to swietne sa do wszystkiego - lazenia, biegania, cwiczenia Do biegania mam dedykowane, do cwiczen też, a do lazenia sprawiłam sobie czarno zielone airmaxy, ale nie takie typowe, jak u gimbusów sie widuje. Takie bardziej sportowe i boziu, jak mi sie w nich cuuudnie pomyka
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także pójdę za intuicją, nie za modą.
|
|
|
|
|
#2380 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A który to taki wyczepisty model staruszek?
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To model do biegania. Nie mam porównania z innymi, tyle lat na jednych butach Wiem wiem, świadczy to tylko o tym, że mało biegałam, ano mało. Bo biegaczom po 2 sezonach buty się kończą. Mam biało różowe i dlatemu myślę o takich samych ale ciemniejszych z kolorowym detalem, no ale nie chcę wtopić w nic gorszego.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-31 o 22:26 |
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz jak pojeździłam po świecie, to bym nie miała obaw skoro z moim nazwiskiem poradziłam sobie z odbiorem paczki od listonosza... za to każda magdalena i helena, czy w ru elena (a tych tam wiele), to teraz lena... zbrzydło mi już dawno ![]() 2. wczoraj jeszcze były, dziś od 35, jakieś słabsze, bo to na arenie ![]() ale widziałam, że sporo osób chce odsprzedać taniej u nas wychodzi za 2 osoby: bus: 40 nocleg: 109-150 bilety: 100 kolacja i reszta wieczoru: niepoliczalne ![]() u nas trochę odwrotnie, po ostatnich wypadach sama stwierdziłam, że już wystarczy tych wakacji w tym roku, a on się tylko rozochocił i wyskoczył z walią i jakimiś all incluziv w ciepłych krajach.... chyba młoda odziedziczyła po mnie też głos... podobno jak gada na lekcji, to pani jakiegoś kubę upomina...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-31 o 22:50 |
|
|
|
|
#2383 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No to czeka Cię mierzenie i kombinowanie a lubie didasy rozniaste przymeirzac, gorzej jak mam wybrac między kilkoma fajnymi, wtedy dopiero mam zgryza
|
|
#2384 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jezu ale czarna magia ![]() a pamietacie ze w tamtym roku o tej same porze była taka sama dyskusja na temat obuwia sportoweog? powtarzamy sie ![]() a mojej corce gimnazjalistce jakie naje powinnam ew kupic? jak jej sie rozpadno buty co teraz ma? ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- fogle to przyszłam sie zapytac co z tą kurna jesienią???? wypollizowało?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-08-31 o 22:49 |
|
|
|
|
#2385 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wiadomix, że do wszytskiego znajdzie sie odpowiedni modello ![]() No prosze, ja pierwszy raz biorę udział w tej discussion tutaj Rok temu o tej porze tutaj nie byfałam akurat ![]() A moze spytaj córy co by kciała? Dzieciaki mają jakies swoje kcenia przeciez
|
|
#2386 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2387 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A do czego maja byc? Do chodzenia głownie?
|
|
#2388 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak,do codziennego chodzenia i zeby starczyły na jak najdłuzej bo nie cierpimy kupowania butów
|
|
#2389 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A w ogóle to niemożliwe, żebym była pierwsza ![]() A pralkę to chcę żeby mi ktoś wreszcie przetransportował i podłączył
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2391 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
weź sobie wyobraź myj to i susz w warunkach panujących te ileś tam lat temu - pewnie średnio raz w miesiącu (zimą rzadziej) a tak to tylko to rozczesywanie po 100razy, czyli rozprowadzanie łoju po całości. Poza tym - ile to waży i ile pracy potrzeba, żeby to ułożyć? Wiem, wiem, panienki z wyższych sfer miały do tego celu pokojówki, ale mimo wszystko.....
|
|
#2392 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. no właśnie, porażka jakaś! Ponoć od jutra ochłodzenie, daj borze. |
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad duchoty i gorąca
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Kurka ja nie daje rady czystka już trzy podejścia miałam ...Brzuch mi się buntuje ...
|
|
#2394 | ||||||
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej i spod upału
![]() Cytat:
![]() jedno i drugie w porządku Cytat:
2.ad podkłady - chciał nie chciał jestem skazana na Maybelline Affinitone w tubce i ten drugi dla tłustej i mieszanej w tubce , bo to jedyne dostatecznie jasne wszystkie pozostałe sa o wiele za ciemne , nawet te typu porcelain albo ivory - dla mnie nadawałyby się wyłącznie z stanie mocnego opalenia u mnie podstawowym kryterium doboru jest kolor 3. Cytat:
Cytat:
mysza 2.no to oby nie było ![]() 3.obecność zadeklarowanych składników w suplu - one nie przechodzą żadnych badań przed dopuszczeniem do obrotu , więc mogą w sobie mieć nic ![]() 4.dieta mi robi nic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :cry :
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na temat butów sportowych się nie wypowiem bowiem mam jedne i te same czarne Adidasy już lata świetlne, więc w ogóle nie wiem co teraz sprzedają i co jest trendy (co jest trendy to zazwyczaj nie wiem )Znad soczku |
||
|
|
|
#2396 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę ochłodzenia, nie chcę być zmuszona do chodzenia w pończochach, pełnych butach i marynarce, niech jak najdłużej będzie ciepło...! Parabelko, jakie teraz są tendencje w operacjach raka prostaty? Laparoskopowo robią czy rżną tradycyjnie? ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- O, a propos imion: właśnie zauważyłam personalia nowo narodzonej dziewczynki: Lia Skibińska.
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze Zima z 4 pór roku Lirene jest w dechę blada I bb Under twenty ten jasniejszy, Manhattan jakiś Easy match kolor Soft Porcelain jest mega blady, ale jeszcze nie próbowałam.a z mineralnych polskich Amilie ma idealny dla mnie odcień Cashmere. A Ivory i Latte były dla mnie az za jasne
|
|
#2398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale Rimmele mają teraz bardzo blade odcienie. Porcelanki niemalże. |
|||
|
|
|
#2399 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.jeszcze nie , a gejsza chyba mnie nie zainteresuje - nie ten typ urody jakby jednakowoż ![]() 3. ![]() 4.nie jestem w temacie , ale generalnie jest jak najbardziej tendencja do operacji oszczędzających , bez otwierania jamy brzusznej , chyba przezcewkowo robią , ale jak mówię - głowy nie dam . Na pewno tez zależy od stadium . Cytat:
muszę tego Lirena poszukać , i zobaczę Manhattana , bo ino naziemne zakupno i próby wchodzą w grę Cytat:
![]() 2.też obluczę małż raportuje z domu , że 33 stopnie w cieniu ![]() jestem głooodna , ideu zjeść kanapkeu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2400 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
choć mając świadomość, ze to państwowa rzeźnia, jakoś nie potrafię być całkiem spokojna ![]() O, to jest bardzo dobra myśl, też chyba zastosuję
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

No i małżon obecnie bez możności urlopowania.
Zawsze sobie tak przed snem myślę, że fajnie by było, gdyby nastały czasy, że każda kobieta ma dwóch mężów (abo i więcej, a co) Tak, żeby dostosować wszystko do swoich potrzeb. Wiadomo, mężczyźni mają mniejsze potrzeby i wymagania, zatem nam przydałaby się większa paleta możliwości. 

ale cena!
nawet w outlecie tzreba dac za parę 4 stówy ponad

i dlatemu myślę o takich samych ale ciemniejszych z kolorowym detalem, no ale nie chcę wtopić w nic gorszego.

mysza