Mamusie styczniowe 2016, cz. III - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-01, 10:45   #1741
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III

Malwi to idź remont to gruba sprawa, kontrolować można ale samemu nie da się robić zwłaszcza w ciąży
Ja wczoraj się poplakalam że bez sensu iść na studia, że chciałabym na spokojnie ta ciążę przejść a tu same stresy na uczelni, że nie wiadomo czy będę w stanie wysiedziec tyle godzin, że ja chcę spokojnie urodzić i nie martwić się egzaminami,.ze.głupia jestem że z moim kalafiorem to na pewno sovie rady nie dam Dobrze że tz był w.pracy to sobie poplakalam i poszłam spać

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ale miałam.sen - ogłosiłam na fejsie że będziemy mieć.chłopczyka ale jeszcze usg nie mieliśmy i nie dało się usunąć tego. Czyli skoro śni mi się że będzie chłopak to będzie chłopak
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 10:46   #1742
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania049 Pokaż wiadomość
http://dzidziusiowo.pl/planujemy-cia...c-plec-dziecka

Chiński kalendarz płci.....sprawdził sie u WAs?
Koleżanka co urodziła jakiś czas temu mówi że u niej i innych babeczek co leżała na porodówce w 100%.
U mnie tak,ale przed ciaza nawet o czyms takim nie slyszalam

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 10:47   #1743
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Poczekam na mame, zeby przyjechala i niech ona pilnuje. Najgorsze jest to ze co chwile mnie wola majster :-(

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 10:51   #1744
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

To co teraz robią?

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Nie masz brata/kuzyna/dobrego kumpla który mogłby ich ogarnąć na miejscu?
Stary 2015-09-01, 10:52   #1745
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:

Koleżanka co urodziła jakiś czas temu mówi że u niej i innych babeczek co leżała na porodówce w 100%.
Z tego wychodzi dziewczynka, a kto będzie to narazie już nikomu nie wieżę.

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przeklinam dzien, w ktorym wymyslilam, ze poradze sobie sama z remontem!! dopiero sie zaczal, a ja mam juz dosyc! Chce do lozka :-(
Nie przemęczaj się tylko, pamiętaj że Ty i dzidziuś jesteście najważniejsi.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Malwi to idź remont to gruba sprawa, kontrolować można ale samemu nie da się robić zwłaszcza w ciąży
Ja wczoraj się poplakalam że bez sensu iść na studia, że chciałabym na spokojnie ta ciążę przejść a tu same stresy na uczelni, że nie wiadomo czy będę w stanie wysiedziec tyle godzin, że ja chcę spokojnie urodzić i nie martwić się egzaminami,.ze.głupia jestem że z moim kalafiorem to na pewno sovie rady nie dam Dobrze że tz był w.pracy to sobie poplakalam i poszłam spać

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ale miałam.sen - ogłosiłam na fejsie że będziemy mieć.chłopczyka ale jeszcze usg nie mieliśmy i nie dało się usunąć tego. Czyli skoro śni mi się że będzie chłopak to będzie chłopak
Ciekawe czy Ci się sen sprawdzi, może uda się sprawdzić wiarygodność snu na następnym usg.
Na studiach na pewno będzie Ci czasami ciężko i jeszcze nie raz będziesz zła i zrezygnowana, ale dasz radę jesteś silną kobietę
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 10:53   #1746
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52605609]W sumie jeszcze nie wiem, ale mają zadzwonić na samym początku września (to już) i ustalić datę tak by do 1 grudnia być już po i rodzić[/QUOTE]
aha, myślałam ze już masz termin
ja jak zadzwoniłam w zeszłym tygodniu to okazało się ze dopiero na koniec października terminy są, więc ogólnie trzeba się streszczać z zapisami, zwłaszcza do darmowych szkół
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość

ja to bym sobie chętnie pochodziła gdybym mogła na co chcesz chodzić?
ja przed ciążą chodziłam na jogę i chciałam kontynuować w ciąży, no ale. Już też zdążyłam wziąć namiar na fitness dla ciężarówek, ale mogę go sobie w d. wsadzić obecnie ale dostałam już nie pozwolenie a zalecenie od lekarza iść na basen, więc raczej nie odmówię skoro mogę
w klubie fitness do którego chadzałam przed ciążą są takie zajęcia "forma w ciąży" i na to chciałabym pójść
na basen tez mogę, ale ja mam schizy basenowe, boję sie infekcji
Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
Ewusia, no badania to robią, co wizytę mam coś zlecone, ale usg i ginekologicznego nie robią położna pobiera krew, waży, bada ciśnienie... I tyle :p mam bliska koleżankę która prowadziła tam dwie ciąże (nawet lekarz ten sam, przeniosla się do niego w połowie ciąży, niezadowolona z poprzedniego) i mówi że to było ok. Hmmm
chodziło mi o podstawowe badania, czyli badanie ginekologiczne w fotelu i usg
skoro usg nie mają możliwości zrobienia (co tez jest dla mnie dziwne przy prywatniej opiece) to przynajmniej na fotelu powinni badać, żeby sprawdzić stan macicy, szyjki.... dla mnie to mega dziwne
Cytat:
Napisane przez candyyfloss Pokaż wiadomość
Byliśmy w niedzielę oglądać wózki i jestem zauroczona Peg Perego... Jest lekki, bardzo dobrze wykończony i co najważniejsze - bez problemu mieści się w naszym bagazniku, zostawiając ponad połowę wolnego miejsca. Urabiam męża na niego
Ale oczywiście będziemy dalej podróżować i oglądać.
fajne są Peg Perego, lekkie i baaardzo łatwo sie składają, ale jak dla mnie zbyt lekkie jak na polskie warunki
Cytat:
Witam dziewczynki
Apropos wózka ja zastanawiam sie nad trzema. Mianowicie:
1.http://sklep.babymerc.pl/home/135-wo...ter-style.html
2. http://sklep.babyworld.az.pl/wozki_d...PRESTIGE_CANDY
3. https://www.amelis-colour.com/pro-2w1/4-wozek.html

mozecie coś powiedzieć na temat tych wózków.
Najbardziej przychylna jestem 1
ten pierwszy widziałam na żywo i nawet przez chwilę go rozważałam, ale ostatecznie coś mi w nim nie spasowało
Jest baaardzo duży i wysoki
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Bol jest w spojeniu lonowym, nie moge nog przywodzic, np zalozenie noge na noge jest niemozliwe, wyjscie np zza stolika krokiem dostawnym tez jest meeeega bolesne. W czasie lezenia czy siedzenia jest ok gorzej w momentach jak wyzej. Wychodze z zalozenia, ze niech boli ile wlezie byke z mlodym bylo wszystko ok i donosic do terminu Zaraz na plaze sie zbieramy, trzeba troszke tylek wymoczyc
współczuję bólu
Cytat:

mnie wyszła z kalendarza dziewczynka a będę miała chłopca
to jest jedna z większych bzdur jakie czytałam, ze płeć mogłaby zależeć od jakiegoś kalendarza

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 10:58   #1747
pietrusiowata
Rozeznanie

U mnie też kalendarz się nie sprawdził

Śniło mi się, że mąż kupił synkowi drona. Tylko tego mi brakowało Już widzę te samochodziki i lego jak dziecku kupuje a sam się bawi
Stary 2015-09-01, 11:03   #1748
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Magda no niestety, kuzyn w pracy, brat za granica, TZ tez, moze mam dzisiaj przyjedzie. Ciezko sie zyje jak sie mieszka totalnie samemu. Czasami wujek zatrabi jak przejedzi i to wszystko. Noo nic byle wytrzac do przyjazdu mamy

Magda kiedy masz usg, az jestem ciekawa czy Ci sie chlopak wysnil

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2015-09-01, 11:04   #1749
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy Ci się sen sprawdzi, może uda się sprawdzić wiarygodność snu na następnym usg.
Na studiach na pewno będzie Ci czasami ciężko i jeszcze nie raz będziesz zła i zrezygnowana, ale dasz radę jesteś silną kobietę
Ja mam nadzieję że się uda sprawdzić bo kolejne usg w 36 tyg niech spróbuje matce schować to nie będzie nektarynek ani sałatek przez tydzień
Wiem ze nie jestem Sama, mam koleżankę Która sama była w ciąży w sesję i Uczyłam się po to żeby zdała i żebym.mogła jej pomóc i wiem ze przy następnej sesji mi pomoże ale jakoś tak mnie zdolowalo wczoraj ze szok :-( może dlatego że tz widziałam całe 5 min wczoraj a mi Się chciało przytulić do kogoś i w ogóle
Stary 2015-09-01, 11:06   #1750
frontin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
właśnie miałam pytać czy któraś z Was chodzi na jakieś zajęcia "sportowe" dla kobiet w ciąży, bo ja chyba zacznę chodzić od przyszłego tygodnia, jeśli się będę czuła ok lekarz mi pozwolił
Joga w ciąży jest ekstra. Właściwie to nie jest taka typowa joga, są to raczej ćwiczenia w oparciu o jogę - uczymy się technik oddychania, relaksacji, wzmacniamy nogi i ręcę. Ćwiczenia są dla mnie bardzo lajtowe w porównaniu z ćwiczeniami w basenie.

Cytat:
w klubie fitness do którego chadzałam przed ciążą są takie zajęcia "forma w ciąży" i na to chciałabym pójść
na basen tez mogę, ale ja mam schizy basenowe, boję sie infekcji

to jest jedna z większych bzdur jakie czytałam, ze płeć mogłaby zależeć od jakiegoś kalendarza
Ja też się bałam infekcji, ale już od kilku lat nic się do mnie nie przyczepiło. Prawda jest taka, że infekcje intymne miałam tylko podczas brania tabletek anty. Myślę, że każdy musi indywidualnie to rozważyć. Jeśli czujesz się ok, nie masz skłonności do infekcji, to możesz spróbować raz w tygodniu pochodzić. Na basenie bardziej się boję odwodnienia i że później będzie mi słabo, bo ostatnio właśnie coś takiego mi sie przytrafiło. Będąc w wodzie nie czujesz, że nawet proste ćwiczenia cię męczą. Trzeba bardzo uważać.

A co do kalendarza, to mi wychodzi chłopiec i na chłopca też się czuję :P. Zobaczymy za 3 tygodnie.
frontin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:07   #1751
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Pietrusiowata ostatnio pytam sie tz co chce na urodziny, a on do mnie w sumie to nic, ale Mlodemu jak sie urodzi to kupie samolot na sterowanie i autko
Ech faceci to jednak duze dzieci. No i ostatnio nasze spierania polegaja na tym czym bedzie jezdzilo nasze dziecko na motocyklu zabawce (rodzice motocyklisci), jemu sie podoba zielona ninja (fuuuj) a ja nie widze innego motocykla jak suzuka. Jakby tak ktos nas posluchal z zewnatrz to stwierdzi, ze patologia

Stary 2015-09-01, 11:14   #1752
kogielmogiel
Rozeznanie

Cytat:
U mnie wychodzi dziewczynka... P. doktor powiedziala, ze 100% facecik... Ech i komu tu wierzyc.

Dziewczyny przeklinam dzien, w ktorym wymyslilam, ze poradze sobie sama z remontem!! dopiero sie zaczal, a ja mam juz dosyc! Chce do lozka :-(
Znam to z autopsji, ale trudno trzeba zacisnac zeby i skonczyc ten remont.
Ja prawde mowiac caly czas jestem w trakcie remontu bo caly czas cos robimy, teraz maz wrocil to on bedzie ogarnial
Stary 2015-09-01, 11:17   #1753
aneczka049
Przyczajenie

Moja dzidzia jest uparta i jeszcze nie wiemy czy chlopiec czy dziewzynka
aneczka049 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:19   #1754
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ja już mówiłam.ze.mój tz zaplanował karierę sportowca dla naszego bobasa ;-) nie ważne czy dziewczyna czy chłopak będzie uprawiał jakiś sport. Tż robił.wszystko co się dało, co kto wymyślił więc na każdy temat coś tam wie. Ja wiem teoretycznie, bo ja z tych łamag na wf ciekawe co to wyjdzie w kogo się wda :-D

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Mój lekarz jest sumienny i jak wystarczy 3 usg Podczas ciąży to znaczy że wystarczy i więcej nie robi. Więc teraz to połówkowe to bedxie ostatnia szansa :-D
Stary 2015-09-01, 11:20   #1755
aneczka049
Przyczajenie

wlasnie ten babymerc taki duzy sie wydaje ale prowadzi sie go mega!!
aneczka049 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:20   #1756
czarnulax
Zakorzenienie

Uwaga będzie głupie pytanie
Jak to jest z przewijakami? Powiedzmy, że kupuję sztywny zakładany na łóżeczko, na to zakładamy pokrowiec żeby dziecko nie leżało na ceracie i na to jeszcze ten jednorazowy podkład gdyby się maluch posiusiał?
Stary 2015-09-01, 11:26   #1757
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

U nas za duze sa szanse, zeby nie byl sportowcem. Ojciec sportowiec, dziadkowie tez, jeden to nawet zawodowo sie zajmowal. Genow sie chyba nie oszuka :-P

Stary 2015-09-01, 11:30   #1758
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Wiesz u mnie teoretycznie tz sportowiec jak jego siostra i rodzice (mama to usiedziec na dupie nie może mimo zaćmy), moja mama i cała.jej rodzina zawsze aktywna, mojego taty siostra i jej dzieci też aktywne(mistrzostwa świata w bieganiu itp) więc.teoretycznie powinno być ok. Tylko że ja wdalam się w mojego tatę który jest anty sport, a tata z kolei w babcie. Także wiecie :-D
Stary 2015-09-01, 11:31   #1759
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Witam dziewczynki

Pierwszy jakoś średnio mi się podoba i wydaje mi się, że ma strasznie nisko kosz.
Drugi wygląda na bardzo zgrabny i nawet ma dużą gondolę.
Trzeci mi się bardzo podobał w sklepie, później sie zniechęciłam bo zobaczyłam, że ma nie zamykany kosz.. a chyba lepszy zamykany?

Aktualnie stanęłam przy Adamex Pajero Sport.

Cytat:

Czuję się jak na dziewczynkę więc nie chcę żeby chiński się sprawdził bo tam wychodzi chłopak.

Cytat:
U mnie wychodzi dziewczynka... P. doktor powiedziala, ze 100% facecik... Ech i komu tu wierzyc.

Dasz radę, jak masz czas to odpocznij i później dalej. My zaczynamy znowu remont za 2-3 tygodnie.
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:34   #1760
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Idę spać :-D Olka poszła w końcu to i ja mogę
Stary 2015-09-01, 11:38   #1761
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam rozkminy co zrobię z dzieckiem na następny rok... Będę się starać o IOS, ale hm... no nie wiem. Wątpię, że uda mi się tak zorganizować by wszystkie zajęcia zaczynały się ok. 17 (wtedy tż by się młodym zajmował), żłobek tak średnio, a teściowa eh... Marzyło mi się, by to dało się ominąć. Wolałabym moją mamę, ale cóż, ona za daleko...
Cytat:
Mnie też wyszła dziewczynka, a liczę że mój chłopak nie zmieni płci
Dla mnie to też bzdura kompletna, ani miesiąc ani wiek matki nie mają przecież tu nic do rzeczy.
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Śniło mi się, że mąż kupił synkowi drona. Tylko tego mi brakowało Już widzę te samochodziki i lego jak dziecku kupuje a sam się bawi
Mój tż też zapowiedział, że młody będzie miał duuużo Lego. Tak się dzieckiem wysługiwać w zdobywaniu zabawek, no no

Casaa

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:40   #1762
pietrusiowata
Rozeznanie

Co do sportu. Jestem pierwszy dzień na l4 a już zaliczyłam wizytę w klubie fitness Moja rodzina to zapaleni sportowcy, rodzice prowadzą klub siatkarski i każda z nas grała i do tej pory gra. Moje dziecko może uprawiać sport jaki chce, ja zostałam wychowana w duchu sportu i pewnego rygoru zajęć ale dało mi to same korzyści. Szczególnie gry zespołowe uczą odpowiedzialności i dyscypliny.
Stary 2015-09-01, 11:43   #1763
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Ja mam rozkminy co zrobię z dzieckiem na następny rok... Będę się starać o IOS, ale hm... no nie wiem. Wątpię, że uda mi się tak zorganizować by wszystkie zajęcia zaczynały się ok. 17 (wtedy tż by się młodym zajmował), żłobek tak średnio, a teściowa eh... Marzyło mi się, by to dało się ominąć. Wolałabym moją mamę, ale cóż, ona za daleko...
A nie masz jakiejś zaufanej koleżanki? Może zgodziłaby się, żeby się zajęła maleństwem.

Stary 2015-09-01, 11:52   #1764
hariett
Zadomowienie

Cytat:
A nie masz jakiejś zaufanej koleżanki? Może zgodziłaby się, żeby się zajęła maleństwem.
Mam, ale głównie są to głównie koleżanki z roku - ja tu mieszkam od czasu zaczęcia studiów a zbyt towarzyska nie jestem W sumie jak ja będę na drugim roku oni będą na trzecim, to i inne plany będą mieć... Dobry pomysł, dziękuję

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:54   #1765
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
mój TŻ ma od początku takie plany najbardziej te Lego Technics go cieszą
Cytat:
Napisane przez frontin Pokaż wiadomość

Ja też się bałam infekcji, ale już od kilku lat nic się do mnie nie przyczepiło. Prawda jest taka, że infekcje intymne miałam tylko podczas brania tabletek anty. Myślę, że każdy musi indywidualnie to rozważyć. Jeśli czujesz się ok, nie masz skłonności do infekcji, to możesz spróbować raz w tygodniu pochodzić. Na basenie bardziej się boję odwodnienia i że później będzie mi słabo, bo ostatnio właśnie coś takiego mi sie przytrafiło. Będąc w wodzie nie czujesz, że nawet proste ćwiczenia cię męczą. Trzeba bardzo uważać.
ja mam skłonność do infekcji więc stąd moje obawy wprawdzie już dawno nie miałam, bo podchodzę restrykcyjnie bardzo do higieny + stosuję probiotyki profilaktycznie kiedy jest jakieś zagrożenie, ale i tak sie boję
Cytat:
Jak to jest z przewijakami? Powiedzmy, że kupuję sztywny zakładany na łóżeczko, na to zakładamy pokrowiec żeby dziecko nie leżało na ceracie i na to jeszcze ten jednorazowy podkład gdyby się maluch posiusiał?
ja bym obstawiała że przewijak, na to podkład jednorazowy i tyle, ale nie znam się wydaje mi się ze gdzieś czytałam że pokrowce są bez sensu bo trzeba je prać non stop

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 12:12   #1766
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
TheFall, a jaki macie wózek?
Bebetto Luca. Gdzieś na poprzednim wątku pisałam, że spacerówka ma źle pasy ułożone i wkładka zjeżdża.

Cytat:
super kiedy zaczynasz zajęcia?

oby szybko coś poradzili

ja bym się czuła olewana co to za prywatna opieka jak nawet podstawowych badań nie robią?

super, gratuluję syneczka

super ze wszystko ok
właśnie miałam pytać czy któraś z Was chodzi na jakieś zajęcia "sportowe" dla kobiet w ciąży, bo ja chyba zacznę chodzić od przyszłego tygodnia, jeśli się będę czuła ok lekarz mi pozwolił
Codziennie chodzę na zakupy z synem, do parku, po domu…. Jest fitness pełną gębą

Cytat:
Witam dziewczynki

To co mi się rzuca w oczy tak na szybko to mały kosz na zakupy w 1 i 2.
Mi się ten kosz bardzo przydaje i zawsze miejsca brakuje.

Cytat:

Z synkiem się nie sprawdziło, teraz jeszcze nie wiem.

Ale wiadomo przecież, że nie od miesiąca poczęcia zależy płeć dziecka

Cytat:
Ja na początku tylko nakładałam pieluchę flanelową na przewijak, a teraz w ogóle nic nie zakładam.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 12:16   #1767
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Mam, ale głównie są to głównie koleżanki z roku - ja tu mieszkam od czasu zaczęcia studiów a zbyt towarzyska nie jestem W sumie jak ja będę na drugim roku oni będą na trzecim, to i inne plany będą mieć... Dobry pomysł, dziękuję
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie były różne grupy i to niekoniecznie musiały się pokrywać zajęcia koleżanek z moim. Koleżanka tak robiła na studiach, jak miała coś do załatwienia, to dzwoniła do znajomej i pytała czy może przyjść zająć się dzieckiem na godzinkę czy ile tam potrzebowała. Nie zdziwiłabym się jakby same zaczęły proponować, że mogą z Maleństwem zostać na chwilę

Stary 2015-09-01, 12:19   #1768
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam nadzieję że się uda sprawdzić bo kolejne usg w 36 tyg niech spróbuje matce schować to nie będzie nektarynek ani sałatek przez tydzień ala:
Wiem ze nie jestem Sama, mam koleżankę Która sama była w ciąży w sesję i Uczyłam się po to żeby zdała i żebym.mogła jej pomóc i wiem ze przy następnej sesji mi pomoże ale jakoś tak mnie zdolowalo wczoraj ze szok :-( może dlatego że tz widziałam całe 5 min wczoraj a mi Się chciało przytulić do kogoś i w ogóle
Nie jesteś sama. Mój plan zajęć wygląda tragicznie. Cały dzień rozwalony, i tak do stycznia. Mam nadzieję, że uda mi się wychodzić..
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 13:11   #1769
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Codziennie chodzę na zakupy z synem, do parku, po domu…. Jest fitness pełną gębą

o tym samym pomyślałam

ja codziennie jeżdżę na rowerku stacjonarnym, na nic innego nie mam siły.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017

Edytowane przez uaoo
Czas edycji: 2015-09-01 o 13:13
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 13:51   #1770
baby montana
Zakorzenienie

Ja tylko z psem na spacer chodze i dom ogarniam. Po 8 godzinach na nogach w pracy nie mam siły na nic innego no i praca do polnocy też niezbyt sprzyja. Jutro jade na basen zobaczyć warunki,ceny itd,ale dla ciezarnych nie maja fitnesu tylko zwykle zajecia z plywania. Na miesiac pewnie sie zapisze,może nie zlapie zadnej infekcji.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości