|
|
#2401 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVII
Macham znad wycofania mojego odcienia farby do włosów
![]() Na pociechę przyszedł Black Tourmaline i jeszcze ciasteczka wciągnę, o
|
|
|
|
#2402 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Co w zasadzie i tak nie ma znaczenia, bo nie mam siły na farbowanie Farba stoi w szafie a ja w niedzielę byłam tak zdechła, ze nawet nie próbowałam. Powiedziałam wczoraj A., ze jak mu się nie podoba, może mi na uep torbę założyć - ale nie mieliśmy pod ręką odpowiednio dużej
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak nie przestaną, to prędzej czy później pójdziesz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-01 o 13:43 |
|
|
|
|
#2404 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Znowu będzie trzeba przetrzepywać wątki dla rudych i szukać zamiennika... |
|
|
|
|
#2405 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja obszukałam z 3 Rossy, Naturę i nie znalazłam nigdzie płukanki niebieskiej Joanny ani Marion nic
|
#2406 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2407 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ta seria niestety została wycofana z produkcji ![]() teraz rozdajo modele z adhd ![]() czy jest na sali marketingowiec???
|
|
#2408 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Miłego popołudnia całemu Baru
Wrzuciłam foty w album dla porównania: lepiej, gorzej? Iść w brązy czy w czernie raczej? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Buty sportowe mam biało-niebieskie, ale jakiej firmy? I don't know, sprawdzę.
|
|
|
#2409 |
|
Piers do przodu
|
Tri no ja Ci nie powiem
![]() ![]() Miłego dnia Baru
|
#2410 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Do najusiów air maxow? Proszę http://image.ceneo.pl/data/products/...ple.jpg?=d14c5
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj znalazłam w apteczce Amol i Tormentiol i się tym okładam, bo rady Betty nie byłam w stanie zastosować. Kozieradki nie używam w kuchni ( ).Muszę dziś wyjść na rower, bo skisnę. W pracy sajgonki, roboty multum, a ja mam czwartek i piątek wolny, bo ten ślub i wesele. W niedzielę sobie dorobię na referendum, obstawiam, że tłumów nie będzie ![]() A pamiętacie jak męczyłam Was o NiuBalansy? Nadal nie kupiłam i jakoś nie zanosi się. Ale chwaliłam się już, że w te największe upały ustrzeliłam Sorele zimowe?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-01 o 16:57 |
||
|
|
|
#2412 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Biorąc pod uwagę, ze jak w Warszawie szukałam tapicera dla szefowej, za fotel pisali 400-500, to w ogóle jest nieźle
![]() Uff, dzwoniłam do jednego gościa - może do soboty będę miała przewiezioną pralkę
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ten kto używa jej w kuchni, zaczyna pachnieć kozą ![]() ad sinupret - przed chwilą zrobiłam pyszne sajgonki ![]() nie wiedziałam, że to takie szybkie i proste ale zniknęły zanim wystygły - młoda 6 wciągnęła
|
|
#2414 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
wersja z posmażonym wcześniej mięsem i krótkim smażeniem
mięso mielone (u mnie wp.) w wersji szybkiej mieszanka chintka z biedy w oryginalnej warzywa drobno pokrojone lub starte (kap-pek, marchewka, cebula, grzyby mun, papryka, zielenina i co tam się chce) makaron ryżowy świeży imbir (wycisnęłam praską do czochu) sos sojowy odrobina jakieś chińskiej przyprawy czosnek jajo do farszu papier ryżowy jakiś sos do sajgonek - nie zdążyłam zrobić ![]() mięso zrumienić i podsmażyć na odrobinie oleju, dodać sos sojowy, czosnek, warzywa, imbir zalać makaron wrzątkiem, jak zmięknie, to pokroić wymieszać razem i jak przestygnie to dodać jajo papier namaczać 2s w ciepłej wodzie, kłaść na desce i na miękki nakładać farsz i zwijać jak krokiety smażyć z każdej strony na rumiano na oleju - warstwa ok 3mm odtłuścić na ręczniku i zjadać póki chrupkie ![]() teraz w lidlu jest wyprz azjatyckich produktów, to papier, makaron, sos można po taniości w jednym miejscu
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-01 o 17:21 |
|
|
|
#2416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto by to pamiętał I tak rzadziej o adaśkach się gada niż np o żarciu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2417 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() :dzie kuje-kwiatek:![]() Trzeba wyprobowac, bo uwielbiam sajgonki Dotychczas tylkow jednym meijscu kupowane były w stanie sprostać moim wymaganiom, ale co swoje, to swoje, czas samemu sajgonki wyprodukowac Skoro Tobie poszło, to mam nadzieje, ze i mnie pójdzie
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z papierem ryzowym miałam słabe doświadczenia po spring rollsach tu nic się nie rozwalało, nawet jak się przerwał gdzieś trochę, to farsz nie wypadał trochę kapusty brakowało i sosu, ale nie spodziewałam się aż takiego sukcesu ja w dzieciństwie uwielbiałam, a później się nasłuchałam o psie zmielonym z budą w środku i trochę się bałam zamawiać. w knajpach jak nie znam osobiście kucharza, to trzymam się zasady, że jem tylko to co widzę i to czemu nie da się przyprawami przywracać kolejnych żyć
|
|
#2419 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No mnie sie marza takie typowe sajgonki - z kielkami, mung, ichnim miesem i co tam jeszcze daja i chrupiącej "oprawce" ryzowej ALE bez sosu -bo nie cierpie chinskich sosow ![]() Jak wspominałam, w jednym jedynym meijscu tylko sajgony mi smakuja, w innych próbowałam i takze duze wyzwanie przede mna
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-09-01 o 17:47 |
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za mną łaziła ta podsmażona pekinka w mieszance była - marchew, cebula, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, grzyby chińskie, papryka zielona i czerwona, por wiadomo, że ze świeżych lepiej, ale to była błyskawiczna akcja i wyszło lepiej niż się spodziewałam ja już chyba nie spróbuję kupnych tylko będę eksperymentować we własnym zakresie papier jest całkiem mocny, ale suchy może się łamać trzeba go wyczuć i moczyć w gorącej wodzie
|
|
#2421 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kurcze, zachciało mi sie sajgonek na gwałt
|
|
#2422 | ||
|
Panaroja
|
sajgonki
ale robić mi sięnie chce , mam chińtyka po drugiej stronie ulicy ![]() Cytat:
Cytat:
umyłam rano paprykę z lodówki , łotwieram ją nożem a we środku ĆMA poszło do śmieci ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jest, ale w stanie spoczynku, nie wiem czy dam rade pomóc Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad niewyspania , przewalałam się calą noc
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Znad soczku ![]() No więc dziś w końcu coś porobię w związku z tym, bo wczoraj tylko leżałam i zdychałam z ciepła
|
|
|
|
#2426 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2428 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
trzeba było foto zrobić przed wyrzuceniem, toć to się wierzyć nie chce ![]() Coś jest z tym niewyspaniem, też się przewracałam z boku na bok do północy chyba se zaszaleję i melatoninę nabędę, bo na dłuższą metę nie wyrobię tak...
|
|
#2429 |
|
Piers do przodu
|
Tri
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w mieszkaniu nadal 27 stopni
Nie gotuję dziś obiadu ![]() Parabelko mam film dla Ciebie http://www.filmweb.pl/film/Teoria+ws...go-2014-691862 Ze 4 razy się spłakałam ... ![]() A to znasz chyba http://www.filmweb.pl/film/Histeria+...ra-2011-536959 A i polecam szampon różany polleny super zapach zostawia na włosach ![]() A widziałyście może "Polskie gówno?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-09-02 o 11:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Farba stoi w szafie a ja w niedzielę byłam tak zdechła, ze nawet nie próbowałam. Powiedziałam wczoraj A., ze jak mu się nie podoba, może mi na uep torbę założyć - ale nie mieliśmy pod ręką odpowiednio dużej

).