|
|
#4681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
No i TŻ właśnie odszedł poza zasięg technologii
![]() Bez sensu, urwał się ze smyczy Jestę nieszczęśliwo
|
|
|
|
#4682 | |
|
Wtajemniczenie
|
protein.. to bialko..
ejj zglupialam teraz. Wiecie co - nie wazne - wazne ze wszystko okej ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
#4683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe, ale fajnie opowiadasz o tym apetycie hehehe A ja przez ten upał totalnie nie mam ochoty jakoś na jedzenie ależ gorąco tylko piję litrami wodę i latam sikać. na obiad robię rosół, bo mój mąż lubi, jak wróci z pracy to będzie miał przysmaka, a na drugie kurczak + ryż gotowany z warzywami + sos słodko kwaśny ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Popieram, nadgarstkowe przekłamują, lepszy jest na ramię. |
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Jaśnie pan się odezwał. Normalnie czasem mam wrażenie że o mnie zapomina
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z łowów, pokaż Wam co kupiłam za całe 13,75
![]() ![]() Jeszcze były fajne pajacyki po 2zł i głupia nie wzięłam, a jak się wróciłam to jakaś babka je gwizdnęła Zaczęły paczki z chin przychodzić, buciki i różowa opaska są super ![]() ![]() I jeszcze kombinezon z hama ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4687 | |
|
Zadomowienie
|
Zamówiliśmy taką lampkę z projektorem gwiazdek na allegro, zapłaciliśmy, a przed chwilą przyszedł kurier z paczką i żeby płacić. No żarty jakieś.
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
|
#4688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taka męska natura---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- To uczciwi mają pod górę, bo tacy właśnie cwaniacy po nas jeżdżą. Cwaniak zawsze spadnie jak kot na 4 łapy |
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły mi te ubranka, które za dyszkę wylicytowałam. Jakbym nie wiedziala, to sama bym nie powiedziała, że to używki
|
|
#4690 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)No to mam cycka z indyka na obiad... 3 dzień pod rząd, a feeee... Ale nic innego nie ma w chałupie, a boję się wyjść z zasięgu wiatraka I chyba zaraz zrobię sobie zdrowwego loda kokosowego, gdyż normalnie mam tyle pracy, że muszę jakoś się poobijać
|
||
|
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do TŻ to nie martw się, pewnie nawet nie pomyśli, żeby spojrzeć na telefon, mojemu też się tak zdarza przez pół dnia nie pisać.
|
|
#4693 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4694 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A znów tutaj na miejscu nie da rady jeździć z zawrotną prędkością ![]() Swoją drogą jestem z tych osób, które uważają, że jak się coś będzie miało stać, to żebym nie wiem czym przypięta była to się stanie (tfu tfu). Mujer ciesz się, że nie masz żadnych bolesnych skurczów bo to nic przyjemnego U mnie produkcji mleka też jeszcze nie ma Czasem mam coś żółtego zaschniętego, ale w takiej ilości, że nie ma o czym mówić ![]() Mam tyko nadzieję, że później problemu z pokarmem nie będę miała ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój też tak kiedyś robił i uważał, że nic takiego się nie dzieje, ale oduczyłam go tego. Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że rozwiązaliście tą sytuację?
|
|
#4695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4696 |
|
Zadomowienie
|
cholercia a mnie nosi na śledzie ze śmietaną, ale nie chce mi się już wyłazić do sklepu hehe ależ bym zjadła
Ale ja wydziwiam ![]()
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wcale nie musisz mieć wycieków z piersi przed porodem a skurcze przepowiadające nie muszą być dokuczliwe tylko się cieszyć że akurat to Ci nie doskwiera ![]() Co do pasów. Mi w pierwszej ciąży ginekolog powiedział jedną rzecz, która zapadła mi w pamięć i przez nią używałam pasów przez całą pierwszą ciążę mimo że przeszkadzały i używam teraz też. Rozmowa była co prawda na wcześniejszym etapie, około 20 tygodnia przed naszym wyjazdem na wakacje. Powiedział, że na tym etapie ciąży, dziecko poza organizmem matki i tak nie przeżyje. Więc pewnie mniejsza szkoda dla mnie i dla dziecka byłaby przy zapiętych pasach. Od tej wizyty zapinałam zawsze. |
|
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Miał takie urządzonko swoje, że jak skanuje kod, to mu wyskakuje, że do zapłaty. Podejrzewam że to sprzedawca chciał zarobić. Nie przyjęłam paczki, mąż będzie dzwonił do sprzedawcy i wyjaśniał.
|
#4700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Adaptery są drogie wiem żerowanie na kobietach w ciążymoże używka spróbuj poszukać, widziałam na All bo sama się zastanawiałam nad kupnem |
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z miasta. Czuje sie jak postac z kreskowki taka rozwalcowana.
Zaraz nadrabiam alr widzialam ze znow ciuszki kroluja w postach
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo tego tam było?
|
|
#4703 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4705 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej, ja mam dzisiaj kolejny dzień lenia
![]() średnio się wyspałam bo standardowo nie mogłam zasnąć, a od 8 próbowałam wstać... Przed 9 się udało byłam dzisiaj na małych łowach, umówiłam się z dziewczyną z ogłoszenia na olx, wydałam 85 zł za 10 rzeczy ale w tym kombinezon zimowy i kombinezon bardzo ciepły welurowy i śpiworek 0-6m-cy i czekałam jeszcze na przesyłkę z otulaczem, już kurczę tydzień, w końcu zadzwoniłam do dziewczyny żeby spr co z tą przesyłką, bo wysłała poleconym priorytetem, okazało się że leży u mnie na poczcie i czeka na odbiór... A tu ani listonosza ani awiza... Chyba jutro kogoś zdenerwuję na poczcie! To już nie pierwsza taka akcja z listonoszem u mnie! A cały czas w domu siedzę przecież!Teraz mam chwilę to was nadrobię, no i wrzucę zdjęcia moich zdobyczy ![]() Acapella śliczny kombinezon, super Cytat:
Cytat:
ja też nie potrafię wózka wybrać, za dużo tego...Cytat:
złooooooooooooooo!
|
|||
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę się wdrożyć w tematykę, choć mi słabo na myśl o kolejnych miesiącach uwiązania przez karmienie... Myślicie, że uprawianie wspinaczki będzie ograniczało laktację? Zamarzył mi się kurs wspinaczki wysokogórskiej ![]() Ja tam myślę, że warto jednak mieć ten adapter dla świętego spokoju. Gadżetów mam mało, ale ten mnie przekonał ostatecznie. Ponoć po 25 tygodniu dziecko często da się już uratować, więc to by zbijało argument, że nie przeżyje bez mamy. Natomiast pasy generalnie ratują w przypadku małych stłuczek, a małe stłuczki to jednak duże szarpnięcia. Możliwe, że mamie nic się nie stanie, a dziecko właśnie ucierpi. Więc polecam jednak adaptery. Przy małych stłuczkach z kolei łatwo bez pasów się poobijać, co będzie groźne ogólnie. Przy dużych często jednak lepiej wypaść To takie spore uogólnienia oczywiście, bo różnie bywa. Sama nie planowałam w sumie adaptera, bo mało jeżdżę, ale ostatecznie posiadam ![]() Swoją drogą, jestem marna mamuśka, bo parę dni temu dzieciak wjechał mi w brzuch rowerem... Nie było to mocno, ale chodzi o to, że nie miałam odruch obronnego brzucha. Widziałam, że dziecko jedzie niestabilnie, ale byłam jakaś niemrawa i zamyślona, więc nawet nie zauważyłam, jak dzieciak mi bachnął centralnie w brzuch. Dobrz, że faktycznie było to lekkie. Choć i tak się stresowałam. Ja bym coś znalazła http://allegro.pl/listing/listing.ph...0807&buyUsed=1
Edytowane przez mujer Czas edycji: 2015-09-01 o 15:19 |
|
|
|
|
#4708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do białka w moczu to ja też miałam jakieś nieliczne, takie są niegroźne i nic się z tym nie robi Chamówa, mam nadzieję, że wyjaśnicie sprawę
|
|
#4709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
A na mnie Wasze frytki nie podziałały
Może dlatego, że w sobotę na kolację jedliśmy dorsza pieczonego z pieczonymi ziemniaczkami-księżycami Idę się za coś wziąć, bo jak na razie chodzę i żrem. Zeżarłam własnie ćwiartkę arbuza, wypiłam kolejny sok w małej butelce i zrobiłam sobie capucino Do 18 nie jem i basta! I mnie guzik obchodzi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

Jestę nieszczęśliwo 

hehehe
ależ gorąco