|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Posprzeczalismy się o kredyty we frankach. Ich córka wzięła taki i od paru miesięcy gadają, że państwo powinno to spłacić za nich. Narzeka na Afrykanczykow i wszytkie inne narodowości, które przyjeżdżają do Polski bo on nie będzie na nich płacił. A jakby Państwo splacilo kreyty frankowiczom to niby nie z naszych podatków?
Ciotka Tza powiedziała, ze nie wie czy jest sens ze mną rozmawiać bo ja się na tym nie znam, a jej córeczkę oszukali bo doradca powiedział, że franki lepsze. Wujcio nawet nie dał dojść do głosu i krzyczał do mnie że głupoty gadam jak powiedziałam, że w umowie na pewno nie mieli gwarancji stalosci franka.e3e 10 minut później opowiadali, że byli razem w banku żeby mieli wspólne konto i w razie śmierci mogli zarządzać pieniędzmi. Okazało się ze "nie przeczytałam, podpisalam od razu. Nie chciało mi się druczkow przy okienku czytac". Konto nie jest wspólne do tej pory. Ona dostała po prostu drugą kartę bankomatowa ![]() Powiedziałam cichutko Tzowi ze córeczka może też tak.warunki kredytu przeczytała. A ona zapytała czy jestem zła na nich. Powiedziałam, ze mi ten temat wisi i wszyscy na mnie obrażeni. Jak było? Odpoczeliscie sobie?
|
|
#4322 |
|
polaczek cebulaczek
|
vin polać ci wiadro wódeczki
dobrze powiedzialas, nie rozumiem czemu niby panstwo ma im pomagac w splacie mysleli ze boga za nogi zlapali z tym kredytem pare lat temu. przeciez wiadomo ze waluta jest nieprzewidywalna... Chytry dwa razy traci.
On oznacza, że chcę całować te same usta każdego ranka i każdej nocy przed pójściem spać. Jeśli odbierasz malżenstwo jako koniec wolności, to robisz to źle Edytowane przez zambeza Czas edycji: 2015-09-02 o 07:42 |
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kredytu we frankach to strasznie drażni mnie ten temat przecież ludzie chyba mają swój rozum i wiedzą jakie mogą być tego konsekwencje chyba nie ? aaa dobra nic więcej nie mówię w tym temacie ![]() nie pamiętam czy wam pisałam ale wczoraj zaczynałam kurs norweskiego ogólnie spoko było mam nadzieję, że ogarnę ten język
|
|
|
|
|
#4324 | |||||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Co prawda czekam na badania i mam nadzieję, że jak już się wyjaśni to w razie w jakieś leki czy coś i będę miała możliwy powrót do ćwiczeń ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- O! Widzę, że nie tylko ja tak mam ![]() Dzięki Bogu ! ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Swoją drogą nienawidzę tego jak ktoś coś powie a później się tego wypiera lub odwraca kota ogonem ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- OOo i jak i jak ?! Jak tam Lucek ??!!?? ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
A cóż to za tabletki ![]() Wieeesz jak mi ostatnio też napisano: głowa do góry, "do wesela się zagoi"
|
|
#4325 |
|
Zadomowienie
|
W pracy dużo pracy :/ a ja marzę o plackach po węgiersku, no i nadal o tych pysznych pomidorach z ogródka!
no i głowa mi pęka od wczoraj...
|
#4326 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Na pewno ogarniesz ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
Ale placki po węgiersku to bym sama zjadła hihihi
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Ale dziś zmiana pogody na jesienną Juz mi tęskno za tym co bylo wczoraj.. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vin, dobrze mu powiedziałaś, ale nie ma co się przejmować i denerwować. Chociaż dobrze wiem, jak strasznie denerwuje 'nie słuchajcie jej, ona się nie zna' czy inne podobne teksty ![]() Ja się akurat cieszę, że jest zmiana pogody. Wczoraj była straszna duchota mimo, że na niebie chmury. Ja ostatnio mam coś niskie ciśnienie, a jeszcze u Tżta w pracy chłopak zemdlał możliwe, że przez pogodę właśnie więc w ogóle bałam się wychodzić z domu ![]() A ogólnie czuję się do dupy przez to ucho |
|
|
|
|
#4330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla niektórych musi byc za okresloną cenę i z określoną liczbą konkretnych kamieni ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
lolo Z racji tego samego pierscionka-jak bedzie u Ciebie? ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- No tyyyyle Cię tu nie było ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
znajomy TŻ, o którym tu pisałam,że tak go nie znoszę też na ten temat się wymądrzał. Mówił,że w umowach na pewno mają napisane,że w razie zmienienia kursu będą dopłaty |
|||
|
|
|
#4331 |
|
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
Tak wiem do wesela się zagoi.
Później spróbuje Was dziewczyny nadrobić.Jak Wam się podoba taka atrakcja ? Znalazłam parę obrazków inspirujących. ![]()
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sumie dla mnie to żadna atrakcja :P
|
|
#4333 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Sama nie wiem... Chyba jestem na nie...
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do leków,podpisuje się pod tym co napisała agulek. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Wczoraj zjadłam dwa hamburgery Ale takie nieduże!
|
||
|
|
|
#4335 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj zjadłam dwa hot dogi robione w domu
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny o co warto spytać fotografa zanim podpisze się umowę?
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Regularnie was podczytuje, ale pisać nie bardzo mam wenę i czas. Teraz siadłam stworzyłam treściwą wiadomość, coś mnie wylogowało i straciłam ją cała. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#4339 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Oglądam 2 do tej pory były :P---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- W sumie to może dziewczyny Ci podpowiedzą bo my zanim się umówiliśmy na spotkanie dostaliśmy ofertę, porównaliśmy ją z innymi i w sumie stwierdziliśmy, że ta na którą się zgodziliśmy jest najlepsza. Negocjowaliśmy jedynie cenę bo zrezygnowaliśmy z sesji narzeczeńskiej :P
|
|
#4340 |
|
Raczkowanie
|
winterlly proszę
Źródło http://jacekkrzyzowski.pl/artykuly-p...fotografa.html |
|
|
|
#4341 |
|
Raczkowanie
|
plener - czy dodatkowy koszt
w jakiej formie udostępnią wam foto (net, płytka, pendrive) ile operatorów aparatu do której godziny zostają czy zrobią teledysk ze zdjęć - ew koszt ooo widze ze ktoś bardziej przygotowany :P Edytowane przez ziuta89 Czas edycji: 2015-09-02 o 10:49 |
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
A propos hamburgerow to właśnie idę do Maka, bo sa kupony;D jestem po rezonansie, miałam podawany kontrast, za tydzień odebranie wyników i konsultacja u neurologa. Dzisiaj już lepiej się czuję, więc będę zaglądać w przerwach od nauki::
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4345 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki wielkie
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam zimne ognie. Chciałabym je u siebie na weselu, bo dają ładny efekt na zdjęciach, ale te w formie "puśćmy promyk miłości" to nieeee. Tylko właśnie nie wiem kiedy je odpalić
![]() Mam dylemat. Potrzebuje aparatu na zęby (stałego) leczenie trwa ok 2 lat ale w różnych przypadkach się wydłuża. Do ślubu mam mniej niż dwa lata no i dodatkowo zanim mi założą to jeszcze z miesiąc minie... Nie byłam jeszcze u ortodonty, ale mam upatrzonego (czekam na koniec sesji poprawkowej). U góry mam przesuniętą linię środkową (zęby proste <3 tylko przesunięte w jedną stronę) na dole więcej do poprawki, ale mniej widać :P Od kiedy pamiętam to od zawsze mi to przeszkadza w szczerym uśmiechu, szczególnie do zdjęć tylko, że zawsze to odkładałam. No i moje pytanie do was, jeśli nie wyrobiłabym się czasowo ze zdjęciem aparatu to czy taka aparaktowa PM bardzo razi? No bo zastanawiam się nad opcją "po ślubie" Edytowane przez ziuta89 Czas edycji: 2015-09-02 o 11:42 |
|
|
|
#4347 |
|
Wtajemniczenie
|
My z fotografami mamy sie spotkac dopiero w pazdzierniku. Termin zaklepany ale juz spotkanie po sezonie slubnym ;p ale pytania jak najbardziej sie przydadza wiec dziekuje rowniez
|
|
|
|
#4348 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja znajoma 1,5 roku przed ślubem ząlożyła,no bo przecież musi być idealna. Powiedziałam jej,że to dośc niespotykane by leczenie trwało krócej niż dwa lata,a ona mi powiedziała,że ją to nie interesuje i na ślub ortodonta ma jej zdjąć. Więc nie wiem gdzie w tym sens. |
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Aparat to fajna rzecz, ja akurat mam proste zęby, ale mam trzy bliskie koleżanki, które musiały założyć i trochę się przemęczyły a teraz mają śliczne uśmiechy
Jedna miała ten taki, który mniej widać, zamiast metalowych części miał takie jakby przeźroczyste i na prawdę był bardzo dyskretny, tylko znowu droższy. U każdej z nich leczenie trwało ok 1,5roku - 2 lat.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

dobrze powiedzialas, nie rozumiem czemu niby panstwo ma im pomagac w splacie
mysleli ze boga za nogi zlapali z tym kredytem pare lat temu. przeciez wiadomo ze waluta jest nieprzewidywalna... Chytry dwa razy traci.
przecież ludzie chyba mają swój rozum i wiedzą jakie mogą być tego konsekwencje chyba nie ? aaa dobra nic więcej nie mówię w tym temacie 

Ale takie nieduże!