![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Ale by było fajnie tak z Wami wszystkimi usiąść i się napić ![]() ![]()
![]() |
#2372 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem jakbym zareagowała na coś takiego, ale a pewno nie przeszłoby to płazem..... może znów sie bzyka jak szalona i nie ma czasu na wizaż ![]() Cytat:
![]() ja dziś nie pije, ale zrobiłyście mi smaka.... mam ajerkoniaczek, wóde i wino i teraz dylemat...a napiłabym sie konkretnie bo znów nas wodociągi w☠☠☠☠iły ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Jest szeleszczacy liść w jednym rogu, są grzechotki chyba trzy. Lusterko. Ważki wiszą i może je ruszać to się kręcą. A co do tej funkcji to keszcze nie używamy. Z tych trzech to głównie pierwszą - melodyjki które same lecą. Ale muszę spróbować tą trzecią gdzie jest dźwięk jak dziecko ruszy grzechotkę lub tego liścia i zaszeleści (druga opcja to dźwięki lasu, ale w pierwszej też są, bo melodykki się zmieniają co jakiś czas)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Apropo tego mrożenia mleka ktoś mi kiedyś mówił że takie zamrożone mleko nadaje się tylko 2 tygodnie, bo pokarm zmienia swój skład przystosowując się do wieku dziecka, prawda to? Bo mam namrożony chyba z litr ale to z czasów nawału czyli jak Julek był noworodkiem. Ale i tak nam się nie przyda bo Panicz przecież nie je z butelki więc chyba wy☠☠☠ię. W ogóle wiecie co mi pediatra powiedziała jak ją poprosiłam o jakiś tajny sposób na nauczenie z butelki? "On wie co dla niego najlepsze, proszę go nie zmuszać" No ☠☠☠☠aaaaa szkoda tylko że ja chce karmić do roku i co rok mam siedzieć uwiązana łańcuchem do fotela do karmienia jak pies do budy?
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak mam wybierać życie na ciągłym, śmierdzącym pierdzie ![]() Cytat:
Możesz spróbować nie jeść, tylko pewnie efekty zobaczysz za jakiś czas. U mnie to trwało około 3 m-cy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojj nie ładnie się tż zachował... Mi moja gwiazda tak dała dziś popalić, że nogi wchodzą mi nie powiem gdzie ... Cały dzień nie spała bo przecież już taka dorosła, ale wieczorem padła i spi a ja czekam na tż bo jeszcze mu się robota na dyżurze trafiła ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ommmm. Oj tak ;D patola pełną parą ![]() Cytat:
![]() A ja nie mam nic do picia dziś ![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Ja mu tego nie popuszczę. Nie ma bata. Zaraz będzie daj bużki na zgodę. Tak wkuurwiona na niego to już dawno nie byłam.
Cytat Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki powinnam sobie na czole wytatuować. Byliśmy kiedyś razem, potem mnie zostawił. Ale to długa historia. Mam za swoje.
![]() |
#2379 |
Wtajemniczenie
|
Fartuch twój tż to zdecydowanie zamienił mózg na orzeszek. Posrało ładnie, że takimi tekstami sypie. Oj bym mu dała obiad, oj wypralabym mu gacie, by się mocno zdziwił :p
Hujaczek hehehehe ![]() Ja tez nie mam zamrożonego mleka.. A może chociaż jeden kubeczek bym zamrozila... Po 19 wróciłam ze spaceru, ledwo zdążyłam przed mega deszczem. I się zaczęło ![]() ![]() ![]() Na pocieszenie zamówiłam pizze do tego teraz narobilyscie smaka na piwko... ![]() Edytowane przez sylwka321 Czas edycji: 2015-09-01 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby sie zmienil. Ja bym sie napila bialego wina oesuuuuu ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Pierozek to prawda z tym mlekiem. Ono zmienia sklad i jak dziecko rosnie i ma inne potrzeby to mleko ma inny sklad.
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
Nie pozwól sobie kochana. Jeszcze tekst żebyś sobie zarobiła... nie, to straszne. Porozmawiaj z nim ostro
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Rozeznanie
|
U mnie dziewczynki już śpią a syn jeszcze coś ogląda (w końcu duży chłopak z niego)
U mnie bez zmian, tż się nie odzywa. Podejrzewam ze urażona duma nie pozwala mu zadzwonić. Fartuch współczuję sytuacji, ja też drugi raz wlazlam do tej samej rzeki tylko ze wtedy ja zrywalam Jutro dzieciaki do szkoły, rano będzie święty spokój. Bosze jak ja wstane ![]()
#2384 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczny.
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Barbaritka z jednej strony Ci zazdroszczę, bo też bym chciała żeby mój tż się wyniósł. Z drugiej strony wiem co czujesz. Bądż silna ![]() ![]()
![]() |
#2385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Fartuch a on od dawna tak? A Ty dawno miałas takie myśli ze marnujesz Życie itd? Przemysl, przegadaj z nim, na spokojniej.. Ale czasem warto lepiej jest się rozstać jak dziecko jest małe, nie pamięta przykrych sytuacji, i nie przeżywa rozstania rodziców..
Ale takie decyzję lepiej na 'trzeźwo'. Ja też weszłam dwa razy do tej samej wody.. Albo i więcej bo mamy dość burzliwy Związek. Ale z jeden strony..to w nas lubię ![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fartuszku nawet nie wiem co ci doradzić ...Ale musicie jakoś porozmawiać.. A najbardziej mnie dziwi ze on nie reaguje na płacz dziecka, mój automatycznie do małej wstaje, a nawet ja potrafię w nocy nie słyszeć tylko mnie budzi trzymając dziecko na rękach, ze zarlacz biały jest głodny ![]() Cytat:
Dokładnie!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Konto usunięte
|
Naprawdę, ja zawsze marzyłam o tym by moi rodzice sie rozwiedli ale oni za bardzo sie kochają. Miłość i nienawiść. I awantury które musiałam od dziecka ogladac. Lepiej nie fundować tego dziecku i przede wszystkim sobie.
Tz wlasnie dostał 300 zł mandatu i 8 pkt, kurewa swietnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kaczuszko zazdroszczę Ci tż. ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas znów katastrofa z zaśnięciem ...na rękach źle, w łóżeczku jeszcze gorzej. Czy w 10-12 tygodniu jest jakiś skok ? Bo jak w to nie wierzyłam tak teraz wierze bo to jest straszne. Od 19 walka i dopiero się poddał ... ![]()
![]() |
#2391 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Za prędkość, złapali go nieoznakowanym. 8 pkt... Chyba jest jakis skok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szuu- kurczę to się chyba nazywa toksyczny związek... Kika- to może być skok 3 miesiąca... U nas pewnie też się niedługo zacznie.
![]() |
#2393 | ||
celebriti
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Masakra po prostu! Aż nie wiem co powiedzieć... Cytat:
Nie dziwię się że nachodzą Cie takie myśli. Cytat:
Nam pediatra kazał brać jakiś probiotyk i twierdzi, że to pomoże. Jeśli nie to zapytam go o tę laktoze. Bo moja mama mówi, że zielony kolor też świadczy o zbyt długim zaleganiu w jelitach. Dzięki za informacje :-* A powiedz jeszcze jakie mleko podajesz? Cytat:
Proponuję pogadać jak przejdą wam nerwy i złości ale z wyrzuceniem wszystkiego co leży na sercu. Powiedz ze nie zrobiłaś sobie dziecka sama, pokaż jak wygląda Twoja praca w domu, pogadajcie o Twoim bezrobociu i innych rzeczach... To rozwiąże sytuację - albo pomoże albo definitywnie pogorszy sprawę i wtedy nie będziesz mieć wątpliwości odnośnie rozstania. Zgadzam się ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-09-02 o 06:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Już widzę tyle nawalonych mamusiek
![]() Cytat:
Jak nie uznaję przemocy to chyba tż dostałby w twarz za taki tekst..:/ Nooo ![]() Ja wczoraj mały kieliszek Carlo Rossi czerwone ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Rozeznanie
|
Dzieciaki już w szkole a ja sobie kawkę pije
![]()
#2399 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
Wczoraj wieczorem jeszcze tyle popisalyscie że już nie wiem co komu miałam napisać. Kręćka dostałam Kaczuszka fajna sukieneczka. Musisz chyba o sweterku do niej pomyśleć bo ma być już chłodniej Kaja, Marei dzięki za ODP co do maty Aika pewnie że gdybym miała takie dolegliwości to też bym z mięcha zrezygnowała, ciężko by było pewnie ale cóż Fartuch oby się jednak ogarnął TŻ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.