Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 10:07   #2431
kejtiCe
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Hej!

Rozpisalam się wcześniej i się apka zawiesiła :/

Na dodatek spacerówka w wózku nie rozkłada się na płasko
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:16   #2432
sylwka321
Wtajemniczenie

Hejo!
U nas nocka całkiem.spoko gdyby nie fakt że na śpiąco chciałam się napić wody i mi butelka wyleciała z ręki, od razu się obudziłam
Pogoda u nas też z dupy, ale chociaż świeże powietrze wlecialo do mieszkania.

Aika
Szuu no lipa z tym mandatem, nie trafił czasem na uwaga pirat?

Moj tz też jest taki że najpierw w nerwach coś palnie głupiego a później przeprasza
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:16   #2433
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A jak nauczysz? Ja smoczka uczę ponad 2 mce i ani razu nie zassala go. Ti się zgodzę że dziecko wie co dobre. Pewnie gdybyś przestała dawać pierś musiałoby się dziecko przestawić ale dopóki jest cyc.. Moja butelki też nie tknie.
No nie nauczę, właśnie dlatego pytałam pediatry czy zna może jakiś sposób żeby nauczyć bo mi się pomysły skończyły. Przecież ja wiem że on wie że cyc lepszy od butelki, ale nie o to pytałam pediatrę tylko o radę jak go jednak jakoś przyzwyczaić, bo tfu tfu może coś się stać, mnie z cycem nie będzie i jak on będzie jadł? Zwłaszcza że to nie jest kwestia że on nie umie, bo kilka razy zjadł jak był Młodszy, tylko po prostu nie chce.

No ale kwestia butelki jest zamknięta, już sięz tym pogodziłam. Mam nadzieję tylko że nie będzie żadnego kryzysu i że zawsze będę mogła podać pierś.

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:18   #2434
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Irmusia a jaką kupiłaś?
Kick&play
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:21   #2435
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbaritka84 Pokaż wiadomość
A dziękuję o dziwo czuje się dobrze, chyba po prostu do mnie nie dociera co się dzieje.
A on tak ma ze potrafi się 3 dni nie odzywać i bierze mnie na przeczekanie.
Jego hasło brzmi "pozlosci się, pozlosci i jej przejdzie".

A jak to będzie to nie wiem, rozum mówi jedno a serce drugie.
Nawet nie wiem co on teraz postanowi.
Jak się odezwie albo przyjedzie to na pewno się z wami tym podzielę.

Kurczę forum to moje uzależnienie, potrafię co 5 min sprawdzać czy któraś coś napisała.
A czujesz, że już jesteś w takiej sytuacji gdzie musisz podjąć decyzję albo w prawo albo w lewo? Tak konkretnie??

Dobrze, że piszesz więcej
Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki moje
wczraj były teksty typu: kochanie znowu się pokłóciliśmy.' Kochanie co sądzisz o tym aucie? działało to dla mnie jak płachta na byka. Powiedziałam mu w kilku konkretnych zdaniach co o nim myślę. Rano wyszedł bez sowa do roboty. obiadu nie robie.

Miałam kiepską noc, myśli krążyły po głowie. Jak zasnełam to przyszła taka burza, że aż się bałam pozwoliłam nawet psu wejść pod kołdrę bo się cała trzęsła.

Aika, a jak Twój tż?

masz rację-nie rób obiadu. Nic nie rób
Wyjdź z domu, żeby tż nikog nie zastał
Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Dokładnie

Moja ciocia właśnie dzwoniła , ze babcia jest umierająca
pojedziesz do niej?

eeejj, a ja nie mam barbaritki?!

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:23   #2436
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
odwiedzisz ją? Czy mieszka daleko?

Dzięki Dziewczyny.

Mieszka w tej samej miejscowości wiec byłam u niej kilka razy. Może jeszcze uda sie ja zobaczyć, choć nie ma z nią już kontaktu. Czekam tylko na tatę jak wróci z badań ze szpitala. Może jeszcze zdążymy.
Babcia strasznie sie męczyła przez ostatnie tygodnie, chciała umrzeć. Przynajmniej nie będzie już cierpieć.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:24   #2437
industria
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Hej!

Rozpisalam się wcześniej i się apka zawiesiła :/
bzykałaś sie wczoraj cały dzień że cie nie było?
Stary 2015-09-02, 10:25   #2438
k a j a
Zakorzenienie

Kurde wysłałam Blanke na krótki rękaw i w krótkich spodenkach.. Mam nadzieję że nie będzie jej zimno.. Chociaż ja siedzę w samej bokserce i gaciach i jest idealnie.

Muszę zrobić coś z włosami. Mam okrupne..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:28   #2439
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
No nie nauczę, właśnie dlatego pytałam pediatry czy zna może jakiś sposób żeby nauczyć bo mi się pomysły skończyły. Przecież ja wiem że on wie że cyc lepszy od butelki, ale nie o to pytałam pediatrę tylko o radę jak go jednak jakoś przyzwyczaić, bo tfu tfu może coś się stać, mnie z cycem nie będzie i jak on będzie jadł? Zwłaszcza że to nie jest kwestia że on nie umie, bo kilka razy zjadł jak był Młodszy, tylko po prostu nie chce.

No ale kwestia butelki jest zamknięta, już sięz tym pogodziłam. Mam nadzieję tylko że nie będzie żadnego kryzysu i że zawsze będę mogła podać pierś.
Położna mówiła mi że jak dziecko będzie bardzo głodne to zje z butelki chociaż nie umie.

I u nas dwa razy się to sprawdzilo a generalnie Franek też z butelki nie je wcale.

W niedzielę rano idę do fryzjera i też mąż da mu butelkę w razie czego. Jak będzie głodny to zje.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Kurde wysłałam Blanke na krótki rękaw i w krótkich spodenkach.. Mam nadzieję że nie będzie jej zimno.. Chociaż ja siedzę w samej bokserce i gaciach i jest idealnie.

Muszę zrobić coś z włosami. Mam okrupne..

Ja też miałam dziś dylemat jak ubrać Leosia.
I w końcu założyłam mu cienki ale długi rękaw i długie spodnie.
Teraz u mnie tylko 17 stopni...
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:31   #2440
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Położna mówiła mi że jak dziecko będzie bardzo głodne to zje z butelki chociaż nie umie.

I u nas dwa razy się to sprawdzilo a generalnie Franek też z butelki nie je wcale.

W niedzielę rano idę do fryzjera i też mąż da mu butelkę w razie czego. Jak będzie głodny to zje.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Julek był brany na przetrzymanie, nie jadł wtedy chyba ponad 6 godzin z piersi bo się uparłam, ale 100 ml z butelki jadł przez 4 godziny histerycznie płacząc, więc to mija się z celem.... ;/ Trudno.... po prostu wszędzie będzie jeździł ze mną, w sobotę idziemy na imprezę, Julek też idzie, będzie imprezowe dziecko
Wczoraj w ogóle poszliśmy z nim do pubu, trochę nieswojo się czułam, ale kolega wyjeżdża do Anglii, Tż chciał się pożegnać.

pierogowamama.com
Stary 2015-09-02, 10:33   #2441
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

A ja nie mogę zobaczyć Barbaritki nie wiem jak wlezc na telefonie w galerię

Blanka odstawiona do przedszkola, lena śpi a ja pije kawę. Jakoś źle spałam dziś..

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app
U mnie w nocy tragedia młoda jak nigdy obudziła się po 1..zasnąć nie mogłam potem...po 3 tż się obudził i zaczął ... Znowu nie mogłam zasnąć... Po 5 obudziła się Majka..Jak przysnelam to o 6:30 tż wstawal
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A jak nauczysz? Ja smoczka uczę ponad 2 mce i ani razu nie zassala go. Ti się zgodzę że dziecko wie co dobre. Pewnie gdybyś przestała dawać pierś musiałoby się dziecko przestawić ale dopóki jest cyc.. Moja butelki też nie tknie.
Do butelki łatwiej przekonać niż do smoka
Cytat:
Dokładnie

Cytat:

Od razu mówię że nie piszę tego jako "instrukcje" bo dzieci są bardzo różne. Moja też nie chciała butli. Dopiero jakoś idzie jak systematycznie raz dziennie uparcie zaczelam podawać moje mleko z butelki,zmienilam smoczek na 2. Jak przez 3 dni był tylko cyc i nie dałam z butli to czwartego dnia znowu był cyrk...

Idę oblukac barbaritke

☠☠☠☠aa ludzie to są nieodpowiedzialni jakieś gnomy nie zgłosiły że dzieci poszły do innych szkół i u Kuby w klasie jest 16 osób. Możliwe że będą musieli klasę rozwiązać i Dzieci poprzerzucac nosz kur...

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:34   #2442
kejtiCe
Zakorzenienie

Industria, od tej pamietnej niedzieli się nie bzykalismy jeszcze

Teściowa pochłania cały mój czas, ale dziś idę do niej później, bo muszę posprzątać szafę mojego dziecka. Wszystko jest za małe...
22.06.2015
Stary 2015-09-02, 10:35   #2443
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

pierozku tak mi się przypomniało.. A probowalas ta łyżeczkę z Lovi?

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:38   #2444
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
U mnie w nocy tragedia młoda jak nigdy obudziła się po 1..zasnąć nie mogłam potem...po 3 tż się obudził i zaczął ... Znowu nie mogłam zasnąć... Po 5 obudziła się Majka..Jak przysnelam to o 6:30 tż wstawal

Do butelki łatwiej przekonać niż do smoka

Od razu mówię że nie piszę tego jako "instrukcje" bo dzieci są bardzo różne. Moja też nie chciała butli. Dopiero jakoś idzie jak systematycznie raz dziennie uparcie zaczelam podawać moje mleko z butelki,zmienilam smoczek na 2. Jak przez 3 dni był tylko cyc i nie dałam z butli to czwartego dnia znowu był cyrk...

Idę oblukac barbaritke

☠☠☠☠aa ludzie to są nieodpowiedzialni jakieś gnomy nie zgłosiły że dzieci poszły do innych szkół i u Kuby w klasie jest 16 osób. Możliwe że będą musieli klasę rozwiązać i Dzieci poprzerzucac nosz kur...
Próbowaliśmy tego, przez tydzień próbowaliśmy jedno karmienie zastąpić moim ściągniętym z butli. Bez efektu niestety... No ale mówię ja już się z tym pogodziłam, arsenał butelek będzie dla drugiego dziecka Chociaż pewnie gdybym wystawiła na allegro to kilka stówek bym zebrała Ta cholerna mimijumi przecież 8 dych

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
pierozku tak mi się przypomniało.. A probowalas ta łyżeczkę z Lovi?
Nieee ja się poddałam, wytłumaczyłam sobie że powinnam się cieszyć że nie mam problemu z karmieniem, że dobrze że Julek lubi. Nie chcę go męczyć, szkoda mi go, bo on bardzo płakał przy tych próbach z butelką. Myślałam o kubeczku doidy cup, no ale to się nie nadaje do dokarmiania tak małego dziecka.... Jak rozszerzymy dietę to mu to wprowadzę do podawania płynów.
My próbowaliśmy nawet kubkiem niekapkiem, ale też nie. Nic na niego nie działa

pierogowamama.com
Stary 2015-09-02, 10:40   #2445
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Julek był brany na przetrzymanie, nie jadł wtedy chyba ponad 6 godzin z piersi bo się uparłam, ale 100 ml z butelki jadł przez 4 godziny histerycznie płacząc, więc to mija się z celem.... ;/ Trudno.... po prostu wszędzie będzie jeździł ze mną, w sobotę idziemy na imprezę, Julek też idzie, będzie imprezowe dziecko
Wczoraj w ogóle poszliśmy z nim do pubu, trochę nieswojo się czułam, ale kolega wyjeżdża do Anglii, Tż chciał się pożegnać.
No to dziecko w klimaty imprezowe wprawi sie od malego

Ja na poczatku z moja nigdzie nie chodziłam bo jak to wygląda itd na szczescie w pore się otrzasnełam teraz z młodą chodzimy wszedzie mam przyjaciólke, ktora ma synka 11 dni młodszego i czesto razem chodzimy na jakies obiady czy do jakies knajpki posiedziec my obie mamy butelkowe więc jak rozłożymy cały sprzęt to wyglądamy jak koczujący cyganie

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:41   #2446
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

A ja krótkie szorty i krótki rękaw ale rano sama tak byłam ubrana i było ok. Teraz jest 20st i wieje. Miałam iść na piechotke po nią ale jadę autem bo mi wózek porwie i blanka zmarznie :p

Lena
Stary 2015-09-02, 10:46   #2447
Princesika
Zakorzenienie

Jezu tyle rzeczy sie w tv zaczyna. Nic w domu nie zrobie Top model, Top chef, kto poslubi mojego syna

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Industria, od tej pamietnej niedzieli się nie bzykalismy jeszcze

Teściowa pochłania cały mój czas, ale dziś idę do niej później, bo muszę posprzątać szafę mojego dziecka. Wszystko jest za małe...
No raczej
Stary 2015-09-02, 10:47   #2448
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
No to dziecko w klimaty imprezowe wprawi sie od malego

Ja na poczatku z moja nigdzie nie chodziłam bo jak to wygląda itd na szczescie w pore się otrzasnełam teraz z młodą chodzimy wszedzie mam przyjaciólke, ktora ma synka 11 dni młodszego i czesto razem chodzimy na jakies obiady czy do jakies knajpki posiedziec my obie mamy butelkowe więc jak rozłożymy cały sprzęt to wyglądamy jak koczujący cyganie
Moja Blanka jest typem imprezowym chodzi z nami wszędzie, grille, knajpy, tz ją bierze do kumpli, ja do koleżanek i siedzi z nami do 24 ostatnio jedna z kumpel powiedziała ze blanka to taka jedna z nas

Lena
Stary 2015-09-02, 10:47   #2449
Princesika
Zakorzenienie

Moja siostra kupila Laurce tyle bluz i spodni na 68 i 74 ze chyba juz nic nie musze. My Mala jak dresa ubieramy ciagle
Stary 2015-09-02, 10:49   #2450
kejtiCe
Zakorzenienie

Ja bodziakow 68 na długi rękaw mam chyba z 15, a na krótki 5 spodni pełno, pełno, pełno. Tylko tu dużo 62 jest nadal dobrych. Bluzek z długim i krótkim miliony i nie wiem kiedy będę do zakładac. Chyba nigdy, bo nie lubię.
22.06.2015
Stary 2015-09-02, 10:53   #2451
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Jezu tyle rzeczy sie w tv zaczyna. Nic w domu nie zrobie Top model, Top chef, kto poslubi mojego syna

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

No raczej
Oj taa ja wczoraj siedziałam, już prawie zasypiałam ale oglądałam ten nowy serial na tvn.

Cytat:
Moja siostra kupila Laurce tyle bluz i spodni na 68 i 74 ze chyba juz nic nie musze. My Mala jak dresa ubieramy ciagle
Ja na 74 mam pełno po Blance. Bluzy, sukienki, swetry.. Na 68 też coś.tam mam a j teraz też kupowałam.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Wgl tak się obsrywałam ze o jej blanka nie ma kolorowanki do przedszkola (bo tylko to z wyprawki mi zostało) a widzialam ze ludzie dopiero listy se czytali i mało kto przynosil..

Lena
Stary 2015-09-02, 10:55   #2452
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Oj taa ja wczoraj siedziałam, już prawie zasypiałam ale oglądałam ten nowy serial na tvn.

Ja na 74 mam pełno po Blance. Bluzy, sukienki, swetry.. Na 68 też coś.tam mam a j teraz też kupowałam.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Wgl tak się obsrywałam ze o jej blanka nie ma kolorowanki do przedszkola (bo tylko to z wyprawki mi zostało) a widzialam ze ludzie dopiero listy se czytali i mało kto przynosil..

I co, fajny? Chciałam obejrzeć, ale my wczoraj późno do domu wróciliśmy...
22.06.2015
Stary 2015-09-02, 10:57   #2453
mehja
Zakorzenienie

Industria cwaniaki, myślały, że sobie sposób nalazły ale nie widzą na kogo trafili haha, nie daruj im

Aika dobrze, że akurat w Pl jesteś, przykro mi bardzo

Pierożku kurcze to ty nawet nigdzie sama nie wyjdziesz bo musisz być zawsze dostępna z cycem
a z tym pokarmem to nie wylewaj bo szkoda. on się nadaje do podania starszemu dziecku tylko może być po nim szybciejj głodne bo taki pokarm dla noworodka jest mniej kaloryczny niż teraz dla takiego bobasa
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:04   #2454
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
I co, fajny? Chciałam obejrzeć, ale my wczoraj późno do domu wróciliśmy...
Fajny na koniec się poplakalam

Lena
Stary 2015-09-02, 11:11   #2455
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

eeejj, a ja nie mam barbaritki?!

wejdź w jej profil i po zaprzyjaźnieniu się, zobaczysz jej folder z fotkami

Cytat:

.

ja mojego też tak wysłałam bo rano było ciepło!
na szczęście mamy szkołę obok bloku więc nie zdąży zmarznąć

Cytat:

niezła nocka

Cytat:

ciekawe czy "Rolnik szuka żony" będzie
ja w zasadzie oglądałam w tv tylko MjM ale jak byłam w ciąży to zaczęłam wszystkie te pierdoły oglądać i teraz wieczorem po kąpieli karmię małą oglądając sobie tv, nie nudzi mi się tak wtedy bo na noc ona długo je

Cytat:
Fajny na koniec się poplakalam

a jaki ten serial i gdzie?
Stary 2015-09-02, 11:31   #2456
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
wejdź w jej profil i po zaprzyjaźnieniu się, zobaczysz jej folder z fotkami

ja mojego też tak wysłałam bo rano było ciepło!
na szczęście mamy szkołę obok bloku więc nie zdąży zmarznąć

niezła nocka

ciekawe czy "Rolnik szuka żony" będzie
ja w zasadzie oglądałam w tv tylko MjM ale jak byłam w ciąży to zaczęłam wszystkie te pierdoły oglądać i teraz wieczorem po kąpieli karmię małą oglądając sobie tv, nie nudzi mi się tak wtedy bo na noc ona długo je

a jaki ten serial i gdzie?
Ja jak usypiamna noc to nie wychodze z sypialni i moja po kąpieli je albo malutko albo wcale..
Wczoraj obudziła się z drzemki i jeść musiała dostać już teraz! I dopiero kąpiel była po której zasnela moment.

A serial na tvn aż po sufit.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Chyba zaczynam ćwiczenia . W ciągu dnia blanka w p-lu, lena śpi a ja tylko leze tylko muszę ściągnąć mel b :p

Lena
Stary 2015-09-02, 11:41   #2457
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Leoś też już w przedszkolu 😊 chętnie poszedł, hurra!😊

Przyszła mata dla Frania ale jeszcze jej nie oglądałam.
To jak Wiki, nawet nie ma problemu ze wstawaniem
Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
czesc kochane
matko co za pogoda do dupy, nie ide nigdzie na spacer, pierdziele, najchętniej bym leżała cały dzień. tylko ciekawe co na to młoda. pewnie zaraz sie wybudzi z drzemki i zrobi jakąś jazde. od rana jest bardzo marudna. nawet sie zastanawiałam czy nie ma jakiegoś skoku w 10 tyg, ale ponoc dopiero w 12

aaaa gnoje! najpierw stwierdzili e łaskawie pozwolą nam przebudować ich rure która biegnie przez naszą działke - na nasz koszt a potem przejmą ją na własność! wiec my przesuneliśmy na planie dom i rury nie ruszamy- troche nas to kosztowało nerwów bo projekt mieliśmy wybrany i wszystko zaplanowane a że działka jest mała to musieliśmy sie nagimnastykować

wymyśliliśmy ze skoro takie z nich gnoje to za kare nie bedziemy korzystać z ich wody i płacić milionów co miesiąc tylko zrobimy sobie studnie głębinową.

no. ale podłączyć do kanalizacji by sie wypadało. na działeczce teściów jest taki punkt - bliziutko naszego planowanego domu i to byłoby idealne miejsce.
pisaliśmy pismo o warunki przyłącza i określili nam, że dwa punkty do których możemy sie przyłączyć są dopiero przy drodze- a żeby do nich dojść musimy zlikwidować tą rure która leci przez naszą działke! no skubani!
lepiej tego nie mogli wymyślić. to ja â�☠â�☠â�☠â�☠a po to zmieniałam plany domy zeby teraz i tak przebudowywać nie mój wodociąg na swój koszt i bulić za to 30 tysięcy! ooooooonie!!!!!!!!!
ide tam jeszcze raz robić burde, i mają mi zrobić przyłącze do teścia.
jak nie to pójdziemy do sądu. â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â� ☠one cwaniaki.
musimy sie dowiedziec czy możeby sobie zrobić szambo ekologiczne. wtedy nigdy w życiu nie zobaczą ode mnie ani złotówki a w nocy wysprejuje im na biurach jakieś chujaszki!

Ale dziady. Zawsze znajdą sposób, żeby dla nich było dobrze. Oby poszło wszystko po Waszej myśli.
Cytat:
Dokładnie

Byłam zamawiać menu na chrzciny i teraz się zastanawiam czy oprócz obiadu i ciasta zamawiać jakieś przekąski? Doradźcie.
No i oczywiście mój tata stwierdził, że pod wódeczke to by się coś przydało. Ja nie chce alkoholu, bo o tak nie miałby kto pić. Jedynie co to myślałam o jakimś winku do obiadu.

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:42   #2458
mehja
Zakorzenienie

Kaja ja też na noc usypiam w sypialni a tam mamy też tv.
nastawiam bardzo cichutko i przyciemniam ekran żeby było ciemno w sypialni.

Ja ćwiczę Chodakowską i kilka razy Mel b, na you tube sobie włączam

Miałam iść z niunią do sklepu bo mięsa nie mam do obiadu. A na dworze tak wieje że nie wiem czy iść
Stary 2015-09-02, 11:46   #2459
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość

Ale dziady. Zawsze znajdą sposób, żeby dla nich było dobrze. Oby poszło wszystko po Waszej myśli.

Byłam zamawiać menu na chrzciny i teraz się zastanawiam czy oprócz obiadu i ciasta zamawiać jakieś przekąski? Doradźcie.
No i oczywiście mój tata stwierdził, że pod wódeczke to by się coś przydało. Ja nie chce alkoholu, bo o tak nie miałby kto pić. Jedynie co to myślałam o jakimś winku do obiadu.

u nas nie było alkoholu, no ale skoro będzie wódka to chyba muszą być przekąski... ale do wina chyba już nie U nas był obiad dwudaniowy lody i tort.
Stary 2015-09-02, 11:49   #2460
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość

U nas na Blanki chrzcinach nie było alko tylko wino. Był obiad dwudaniowy, kawa ciasta i wino. A na stole stały sałatki i coś jeszcze ale nie pamiętam co

Cytat:
Kaja ja też na noc usypiam w sypialni a tam mamy też tv.
nastawiam bardzo cichutko i przyciemniam ekran żeby było ciemno w sypialni.

Ja ćwiczę Chodakowską i kilka razy Mel b, na you tube sobie włączam

Miałam iść z niunią do sklepu bo mięsa nie mam do obiadu. A na dworze tak wieje że nie wiem czy iść

Aaa no my nie mamy tv w sypialni

Ja chodakowskiej nie mogę bo strasznie kolana mnie bolały po niej a mel b lubię bo te jej ćwiczenia są krótkie

Lena
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości