|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
To sie połącz Pinguś, i wytnij dubla.
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko na tomografię dostałam skierowanie od alergologa
![]() żeby sprawdzić czy z zatokami wszystko ok, bo podobno chore zatoki dają takie same objawy jak alergia, tylko nie pamiętam jakie ![]() A co do kosmetyków, to długo mi zajęło dojście do obecnego stanu ![]() Bo jakiś czas temu to mój stan posiadania kolorówki był znacznie większy
|
#1713 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
ale ale szukają kierownika do Douglasa w Białymstoku, znaczy, że będzie, będę miała bliżej, jakieś 85 km ![]() Iwonka ja też naczynkowa LPR miałam, MF też, ale jakiś inny muszę poszukać, co to było i czemu odpadłobo ja moje kochane notatki sobie robię nt. kremów, podkładów, pudrów i perfum pamięci do nazw nie mam ![]() EDIT żeby nie było, że w tej dziurze, w której mieszkam to żadnych atrakcji nie ma, to wczoraj pod blokiem raniutko chodził łoś a teraz muszę iść mecz oglądać, bo mąż płacze, że olewam jego potrzeby ![]() |
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Beata a czemu miałaś tomografię???
Maglisa nie bój sie ja dzisiaj kupilam 7 rzeczy na allegro ![]() a ta ilość cieni to mnie zabiła Brewka o to trochę daleko masz ![]() ja zawsze biore masę próbek z S i D zanim wybrałam DW to przez kilka miesięcy żyłam na próbkach
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach rozrywki to Wam się pochwalę, że byłam dziś podrywana przez pewnego Pana uwaga: w sklepie mięsnym
![]() Pan był całkiem, całkiem
|
#1716 | ||||
|
Zakorzenienie
|
normalnie,za Wami nie można nadążyć
ale dzisiejszy temat bardzo na czasie dla mnie ![]() a ja w tej ciąży doświadczam samych przyjaznych i niesamowicie wzruszających zdarzeń i spotykam fantastycznych ludzi chyba faktycznie jestem "błogosławiona" ![]() Cytat:
moze być Sowa albo każdy inny ptak ![]() Cytat:
![]() podejrzewam,że za długo i za często stosowany wax,spróbuj krócej 1-2x w tyg. i pamiętać o dobrym spłukaniu ciepłą(nie wrzątkiem) wodą a na koniec polać obficie zimną(ale nie lodowatą) Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ten Twój rozmiar to chyba faktycznie głównie biust a może wzrost? w każdym razie wyglądasz ślicznie i szczupło-i nie wlewam |
||||
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I madrze, ze aż tomografia. Standard to zdjęcie rtg(duzo tańsze ), ale to rzeczywiście przeżytek w dziedzinie diagnozowania zatok.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko-z tymi korkami w P-niu to masz rację-jest coraz gorzej... a jeszcze jak targi są to masakra
dlatego wolę się poruszać tramwajem,w auto wsiadam tylko jak muszę wyjechać poza P-ń za dużo to nie zobaczyłaś ![]() ale może następnym razem ja będę w K-cach 6 paź. prawdopodobnie,ale też nie wiem czy nie będę od razu wracać co do kosmetyków to mam całą walizkę-ze względu na robotę,ale sama dla siebie to używam niewielu-chyba,że jakaś imprezka wypada czy cóś(a to i tak przeważnie maluję wszystkich dookoła,a na siebie braku czasu i chęci) mam: -1 podkład,1 puder sypki,1 puder brązujący w kulkach,1 brązujący prasowany używany jako róż,1 cień czarny do kresek,1 biały na powiekę i pod,1 tusz do rzęs i kilka błyszczyków,ale zazwyczaj maluję się pierwszym lepszym ![]() Brewko-ja obecnie używam Revlonu Colorstay i jestem baaardzo zadowolona zadowolona też byłam z podkładu full cover Mary Kay muszę zobaczyć czy gdzieś nie leży to też bym Ci wysłała medium cover na pewno,ale ciemniejszy odcień i nie używam na sobie |
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko-a jak Cię podrywał?
![]() ja miałam amanta na weselu-poprosił mnie do tańca(facet po 40tce) a że taniec był szybki to zaczął mnie okręcać po całej sali tak,że mało butów nie pogubiłam ![]() aż w pewnym momencie stanął jak wryty i mówi: czy pani spodziewa się dziecka????? ja: a nie widać??? on: o Boże,to ja już może nie będę tak pani obkręcał! ![]() i później wolniutko i statycznie mnie prowadził dodam,że miałam tą czarną mega-obcisłą sukienkę HM MAMA ![]() moja bratowa stwierdziła,że wywaliłam cyce na wierzch to niżej już nie spojrzał ![]() a pierwsze pytanie jakie jej zadał jak ją poprosił do tańca to :"pani tez jest w ciąży? "
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Ann podrywał poprzez rozmowę - stał przedemną w kolejce
|
#1721 | |
|
Raczkowanie
|
No jestes prawdziwy Skarb bo co Cie nie zapytac to zawsze pomozesz
Cytat:
Ann odezwe sie na pewno, 2 tygodnie temu tez bylam na weselu i jak zwykle musialam trafic na frakcje starszych podpitych panow i tance z nimi, w to sobote czeka mnie kolejne weselicho moze tym razem jakos umkne od nich A sernik juz sie studzi jak wyjme z blachy to zrobie zdjecia, nie popekal, nie zrumienil sie ma nadzieje ze sie upiekl wieczorem biore sie za pavlova
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Ann boska historia
mam nadzieję, że tym razem uda nam się spotkać w K-ce a Gnomo od powrotu z Turcji jakoś sie nie odzywa ![]() mnie to podrywają raczej koledzy brata lub ze studiów
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Pinguś Gnomo chyba jeszcze nie wróciła
![]() Ona chyba jakiegoś tureckiego neta dorwała
|
#1724 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i p�niej 33 i 1/3 ;)
Moj rozmiar to plecy, ramiona i brzuch, biust tylko czasem decyduje, ze biore ciuch rozmiar wiekszy. Zwykle to brzuch sie nie miesci albo w ramionach nie wchodza
![]() Ann pewnie ze moge dlugosc 82 do pierwszej bialej kreski 33 (jest tu zpod biustem) szerokość tego kawałka miedzy bialymi paskami 37cm szerokosc w ramionach 38 dlugosc od dolnego bialego paska do dolu 42 cm dlugosc rekawa 31 cos jeszcze podac? Edit: sorki, chinszczyzna mi wychodzi, bedzie bez polskich znakow |
|
|
|
#1725 |
|
sophisticated
|
Ann dziękuję, próbkowałam colorstay i szukam czegoś innego, bo ten dla mnie troszkę przyciężki i musiałabym mieć coś drugiego na złapanie oddechu
to wolę tylko coś drugiego ![]() no i cudna historia z tym weselem ![]() a do Mary Kay mam uraz po prezentacji, kiedy mi gęba spuchła po jej pillingu
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko-a jednak trudno w to jakoś uwierzyć
![]() tuniczkę chętnie wezmę,jeśli będzie dobra-a oddam jak przyjedziesz w grudniu(pewnie będzie Ci już dobra) do ZG i mam nadzieję,że mnie wówczas odwiedzisz bo muszę Cię wycałować od stóp do głowy no i cudnie by było zobaczyć też dziewczynki ![]() a Gnomo to chyba jeszcze nie wróciła ![]() Pingi-młodą laskę to młodzież podrywa ![]() jeśli tylko będę miała czas to NA PEWNO się z Wami będę chciała zobaczyć,bo później to już nie wiem kiedy będzie okazja
|
|
|
|
#1727 |
|
sophisticated
|
Rzabbko a kupiłaś dzisiaj coś ciekawego?
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
niom,zwłaszcza jak usłyszałam "obkręcać"
![]() Rzabbuś-na oko(i metalową miarkę ) powinna być oki,więc chętnie ją przygarnę,jesli oczywiście nie masz ochoty jej na razie zakładać ![]() ale co mogłabym Tobie w zamian zaoferować? Brewko-cwaniaku a miałaś start colorstay czy ten nowy soft flex? bo wg.mnie ten nowy jest leciutki a mocno kryje i niewiele go trzebamikrodermabrazja jak widać nie dla każdego ![]() pewnie ich podkłady też by Ci nie odpowiadały,bo kremowe bardziej są dla mnie leciutkie bardzo ma Isadora albo Lumene |
|
|
|
#1729 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
a podkładem też dostałam a jakże, na tą podrażnioną gębę i jeszcze tuszem do rzęs, więc niewiele widziałam wracając do domu, bo łzami się zalewałam bardzo udany pokaz był nic nam nie sprzedała, a 10 sztuk bab było ![]() Lumene coś z kolorami kombinował czytałam i wycofał jasny odcień, a próbka Isadory do mnie trafi od pewnej zaprzyjaźnionej wizażanki ![]() EDIT pooglądałam allegro z kolorowymi, szczerze mówiąc pierwszy raz tak dokładnie i jestem wstrząśnięta przebitką cenową
|
|
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę polecić wieeelu sprzedawców ![]() Ale jakby co - naszakasia, perfumen, individuelle, noa... i wielu, wielu innych ![]() Cytat:
Kulosy pod młotek ![]() Z wzajemnością ![]() A mnie się zdaje, że 42 to T już masz Może nawet mniej ![]() Annuś, dobre Brewko, jest całkiem sporo takich podkładów
|
||
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Już 3 godziny moją malutką łazienkę sprzątam
i jeszcze nie skończyłam![]() A miałam w planch cały dom dziś zrobić ![]() Ale ja guzdrała dziś jestem
|
#1732 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neta mam w kompie stacjonarnym ![]() Brewko jak mój ukochany dostanie urlop to ja będę od soboty odpoczywać: - o ile nie będzie lać to sobotę spędzę na zwiedzaniu Wiednia - od niedzieli będę leżeć na kamienistych plażach Chorwacji, o ile też lać nie będzie ![]() I dlatego chciałam dziś posprzątać tak porządnie, żeby później wrócić do czystego domu
|
|
#1734 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
to za urlop |
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Bea, OMG
![]() Trzamam kciuki!!! ![]() Brewko, dostałaś PW?
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Może
W ubiegłym roku nie dostał i nie pojechaliśmy na letni urlop ![]() Tylko tydzień na nartach sobie wypoczęliśmy Ale jak nie dostanie, to obiecał mi że polecimy sobie gdzieś w październiku albo w listopadzie ![]() Skończyłam wreszcie tę łazienkę ![]() Do zakamarków uzywałam tego parowego urządzonka i całkiem nieźle się sprawuje
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Bea-to my obie też
u rąk i nóg a na jak długo planujecie? masz linkę do tego Twojego urządzonka? a macie jakiś pomysł na wyszorowanie rolet? ![]() czy czyszczą może w pralniach jakiś? ![]() bo chciałabym je też odświeżyć jak już w końcu dojdzie do pomalowania mieszkania
|
|
|
|
#1738 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() E dostałam i napisałam odpowiedź tylko zapomniałam wysłać
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Rzabbocop
|
Dzisiaj
|
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Bea trzymam kciuki
za urlop, a to parow to z tv marketu?A moj malz na narty jedzie żartyję a tyj to swoją drogąkurde "e" mi szwankuj
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

LPR miałam, MF też, ale jakiś inny muszę poszukać, co to było i czemu odpadło
pamięci do nazw nie mam 

), ale to rzeczywiście przeżytek w dziedzinie diagnozowania zatok.

to
za urlop