Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 13:04   #3121
L e n a a
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez Phiphigenia Pokaż wiadomość
Zakończmy temat.
Wiele waszych wypowiedzi też wali mnie z nóg ale akceptuję to i dlatego się tutaj nigdy wcześniej nie wypowiadałam. I też w tym temacie wypowiadać nie chciałam. Uważałam że wytłumaczę wam coś z mojego punktu widzenia ale żałuję raczej że zaczęłam dyskusję.
Często tutaj można się spotkać z szyderstwem, taki sposób krytyki jest tutaj niestety często praktykowany.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:05   #3122
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
o boze... znalazlam swojego bloga z gimnazjum. Takich ciar zażenowania nie wywołuje u mnie nawet olflakonia dzieki! Bede miala rozrywke na wieczor
Dziękuję za ten link Też znalazłam swojego bloga ale tylko dwie notki, co mam zrobić jeżeli chcę poczytać całość?
Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
No ja jestem pozytywnie zaskoczona, choć parę razy się uśmiałam xD teraz przepadłam, wędruję po blogach, które odwiedzałam te 10-13 lat temu, przypominam sobie, co mnie zachwycało, kto fascynował ^^ Oceny blogów, pamiętam te emocje w oczekiwaniu na recenzję (do tego dowiedziałam się, że pisałam swego czasu newsy na stronę o żużlu czy mogę w cv wpisać "dziennikarka"? )
TAK! Pamiętam! Oceny blogów, te "recenzownie" dzieliły się na takie, które wszystkim blogom lizały tyłek, inne na takie, które wszystko dawały po chamsku na minus i jeździły po blogach jak po łysej kobyle. To były czasy. Jeszcze swego czasu robiłam layouty do blogów w photoshopie, robiło się zamówienia na layouty, cennik (walutą były komentarze, wstawienie avka do ramki na blogu, wspomnienie o blogu u siebie itp.). Blog na onecie, to były czasy

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:07   #3123
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
@fifi

Jeżeli nie dość, że uważasz, że głównym winowajcą są zacierające się różnice płciowe, liczba rozwodów świadczy o spadku jakości istniejących relacji (jakość/zadowolenie partnerów a formalna trwałość , te klimaty), a na deser, że "kiedyś było lepiej, książęta szanowali i nie zdradzali, bo byli mężczyznami z zasadami" to z mojej strony EOT i nie mam więcej pytań (ani czasu)
Mnie tez to bawi

Wystarczy ze ktos sie troszke interesuje historia i zna troche smaczkow z zycia prywatnego wladcow, krolow, ksieciow, politykow itp. ten wie ze wtedy facet niezdradzajacy swojej kobiety byl wyjatkiem. Odkad swiet istnieje to ludzie sie zdradzaja i zdradzac beda.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:08   #3124
201607111004
Konto usunięte

Leena jak zwykle w opozycji do całego wizażu 3>
Czasami odnoszę wrażenie, że ona tak naprawdę nie ma własnego zdania tylko nas trolluje na zasadzie: napiszę coś co im się nie spodoba by się podenerwowały.

3>
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:12   #3125
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Czasami odnoszę wrażenie, że ona tak naprawdę nie ma własnego zdania tylko nas trollujena zasadzie: napiszę coś co im się nie spodoba by się podenerwowały.

3>
Tak samo można napisać o Tobie, nie masz własnego zdania więc podążasz za tłumem
Stary 2015-09-02, 13:13   #3126
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Czasami odnoszę wrażenie, że ona tak naprawdę nie ma własnego zdania tylko nas trolluje na zasadzie: napiszę coś co im się nie spodoba by się podenerwowały.

3>
A was serio denerwuje co ona pisze? Bo ja np jak widzę jej post,to omijam,bo zawsze jest to samo,czyli pisanie na przekór.I bardzo często nie zgadzam się z dyskusjami tutaj.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:16   #3127
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mnie tez to bawi

Wystarczy ze ktos sie troszke interesuje historia i zna troche smaczkow z zycia prywatnego wladcow, krolow, ksieciow, politykow itp. ten wie ze wtedy facet niezdradzajacy swojej kobiety byl wyjatkiem. Odkad swiet istnieje to ludzie sie zdradzaja i zdradzac beda.
A Fifi czasami nie miała na myśli swoich czasów? Czyli lata 80-90?

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
A was serio denerwuje co ona pisze? Bo ja np jak widzę jej post,to omijam,bo zawsze jest to samo,czyli pisanie na przekór.I bardzo często nie zgadzam się z dyskusjami tutaj.
To skąd wiesz co piszę?
Stary 2015-09-02, 13:18   #3128
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
A Fifi czasami nie miała na myśli swoich czasów? Czyli lata 80-90?

*Nie znalazłam takiego gifa a nawet obrazka z Dżejkiem ;c

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-02 o 13:20
Stary 2015-09-02, 13:18   #3129
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Często tutaj można się spotkać z szyderstwem, taki sposób krytyki jest tutaj niestety często praktykowany.
Bo tutaj tylko samozwańcze królowe tego forum, które udzielają się od kilku wątków, mogą krytykować vlogerki. Wszystkim innym nie wolno, bo zaraz się zlecą chamskie prostaczki żeby zjechać, pomimo, że wcześniej same krytykowały te same ytberki
fifi_xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:19   #3130
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Niby mam ją w ignorach ale, o ja naiwna, zawsze sprawdzam czy jednak nie napisała czegoś innego niż >>w jej stylu<<
Czas przestać. Zawsze będzie zawód.
Stary 2015-09-02, 13:23   #3131
201607131114
Konto usunięte

Test podkładu w pudrze MAC u Hani
https://youtu.be/Z_2zaV0v9Mo
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:27   #3132
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Dziękuję za ten link Też znalazłam swojego bloga ale tylko dwie notki, co mam zrobić jeżeli chcę poczytać całość?

TAK! Pamiętam! Oceny blogów, te "recenzownie" dzieliły się na takie, które wszystkim blogom lizały tyłek, inne na takie, które wszystko dawały po chamsku na minus i jeździły po blogach jak po łysej kobyle. To były czasy. Jeszcze swego czasu robiłam layouty do blogów w photoshopie, robiło się zamówienia na layouty, cennik (walutą były komentarze, wstawienie avka do ramki na blogu, wspomnienie o blogu u siebie itp.). Blog na onecie, to były czasy
Też robiłam layouty, ale tylko dla siebie ; ) i byłam na blog.pl i mylog.pl Powinno się otworzyć archiwum albo snapshoty zrobione w osi czasu, tam powinnaś mieć więcej notek. Coś wspaniałego, myślałam, że wraz ze skasowaniem bloga, mój pamiętnik przepadł na zawsze, okazuje się jednak, że w internecie naprawdę nic nie ginie
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:48   #3133
Phiphigenia
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie. Rację masz.
Nie wolno być człowiekiem niepełnosprawnym z uszkodzoną sprawnością języka i z tego powodu powolnym mówieniem bo dostanie się szydercze komentarze.
Nie wolno mieć cery trądzikowej bo lubi się pizzę bo dostanie się szydercze komentarze.
Nie wolno przytyć bo dostanie się natychmiast okropnie w dupę tutaj...
Nie wolno wydać za dużo pieniędzy na coś bo zaraz hejty...
Radzę wam spoglądnąć od czasu do czasu na siebie do lustra i przemyśleć jak WY ludzi traktujecie. Płakać się chce niekiedy...

Edytowane przez Phiphigenia
Czas edycji: 2015-09-02 o 13:52
Phiphigenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:48   #3134
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Nie jestem pewna czy już to mam. Ma klucz?

Też się podepnę. Chcę sobie kupić klasyczny słownik. Kusi mnie ten pwn, ale ona ma jakoś ponad 100 tys. haseł, a innego wydawnictwa ponad 300. Nie wiem czy kupić tam gdzie jest ich więcej czy może jakość pwn mówi sama za siebie i nie szukać innego? Chyba, że znasz genialny słownik internetowy lepszy niż google translator. Chodzi mi głównie o to, by oprócz tłumaczenia pojawił się też kontekst, przykład jak je użyć.

ma klucz

Chcesz koniecznie dwujęzyczny? Bo z kontekstem to chyba najlepiej jakiś jednojęzyczny, толковый np
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:49   #3135
ladymln
Zadomowienie

Kurde myślałam,że i ja znajdę swojego bloga z czasów gimnazjum,ale ni cholery nie mogę sobie przypomnieć na jakiej platformie istniał. Nie pamiętacie,jaka strona była modna w latach 2000-2005?
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:54   #3136
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ma klucz

Chcesz koniecznie dwujęzyczny? Bo z kontekstem to chyba najlepiej jakiś jednojęzyczny, толковый np
Dwu dwu. Za słabo jeszcze znam by lecieć z jednym. ;<
Stary 2015-09-02, 13:55   #3137
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Kurde myślałam,że i ja znajdę swojego bloga z czasów gimnazjum,ale ni cholery nie mogę sobie przypomnieć na jakiej platformie istniał. Nie pamiętacie,jaka strona była modna w latach 2000-2005?
onet, pinger ?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:55   #3138
201607111004
Konto usunięte

A ja nie mam bloga z czasów gimnazjum ;( Za to zastanawiam się czy gdzieś w sieci krąży jakieś nieusunięte konto z epulsa Nawet weszłam tam z jakiś czas temu. Aż dziw, ze to jeszcze funkcjonuje. Osób online około 3 tys.
Stary 2015-09-02, 13:56   #3139
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
blog.pl, mylog.pl, ownlog.com ... te znam z własnego doświadczenia :P grzeb, grzeb, ja nie pamiętałam nazwy jednego ze swoich blogów, oglądając nowsze wypociny, znalazłam linki do czytanych przeze mnie i jeden miał nazwę na tę samą literę, co mój pierwszy blog i nagle mój umysł otworzył jakąś szufladkę i przypomniałam sobie nazwę, skąd się wzięła i na jakim portalu pisałam : ) Pamiętam jeszcze, że pisałam na stronie Filipinki. Kto pamięta to pismo? Ale paleolit
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:04   #3140
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie. Rację masz.
Nie wolno być człowiekiem niepełnosprawnym z uszkodzoną sprawnością języka i z tego powodu powolnym mówieniem bo dostanie się szydercze komentarze.
Nie wolno mieć cery trądzikowej bo lubi się pizzę bo dostanie się szydercze komentarze.
Nie wolno przytyć bo dostanie się natychmiast okropnie w dupę tutaj...
Nie wolno wydać za dużo pieniędzy na coś bo zaraz hejty...
Radzę wam spoglądnąć od czasu do czasu na siebie do lustra i przemyśleć jak WY ludzi traktujecie. Płakać się chce niekiedy...

O czym ty piszesz

Ktos tu sie nnaśmiewaz czyjejs niepelnosprawnosci? Gdzie? Z czyjegoś trądziku? Gdzie? ( poza glampaula na swoim fejsbuku)

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:

Mblog? Mylog? Onet? Blog.pl?

Ja mam wspaniale kwiatki ze swojego starego bloga <3

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez fifi_xd Pokaż wiadomość
Bo tutaj tylko samozwańcze królowe tego forum, które udzielają się od kilku wątków, mogą krytykować vlogerki. Wszystkim innym nie wolno, bo zaraz się zlecą chamskie prostaczki żeby zjechać, pomimo, że wcześniej same krytykowały te same ytberki

Tak, dokladnie tak jak piszesz

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Dwu dwu. Za słabo jeszcze znam by lecieć z jednym. ;<

kurczę, to nie pomogę :c mam różne słowniki, ale dwujęzyczne tylko obrazkowe, kieszonkowe i jakieś specjalistyczne xd ale jak szukasz to w Sopocoe są fajne antykwariaty, w których często można fajne słowniki trafić
Stary 2015-09-02, 14:07   #3141
201607111004
Konto usunięte

Czocher, spasibki ; * * 3>
Dla mnie ideałem byłaby seria jakichś powieści rosyjskich w obu wersjach językowych do tego z nagraniem lektora <3 Szukałam, chyba ni ma ; <
Stary 2015-09-02, 14:10   #3142
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Czocher, spasibki ; * * 3>
Dla mnie ideałem byłaby seria jakichś powieści rosyjskich w obu wersjach językowych do tego z nagraniem lektora <3 Szukałam, chyba ni ma ; <

a próbowałaś gazetę Остановка Россия? Ona jest spoko do nauki, masz artykuly z tlumaczonymi nizej zwrotami. Udostepniaja tez materialy glosowe do gazety ale nie wiem jak wygladaja bo nigdy nie sprawdzalam xd
Stary 2015-09-02, 14:21   #3143
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie wybrzmiało dostatecznie, powtórzę, więc raz jeszcze: Nie zrozumiałyście faktu że mówi ona o części kobiet tak ironicznie nazwanych księżniczek i tego dotyczy filmik.
I to do bicia siebie własną bronią: WY nie akceptujecie że ktoś ostro wyrazi inne od innych, niedopasowane zdanie i atakujecie za to że odbiega ono od waszego i że ktoś się odważył je wyrazić razem z indywidualną krytyką innych podejść. I za to rzucacie błotem.
Ona mówi o typie kobiety księżniczki. Nie o tych które mają inne podejście.
I ja też mówię o MOIM podejściu z perspektywy lat a nie o tym jak inne żyć MUSZą. Faktem jest że kiedyś nie było tyle rozwodów bo jedna płeć od drugiej się dokładniej odróżniała i to jest moim doświadczeniem i doświadczeniem wielu innych kobiet też. I wiele naukowców pisało już na ten temat w mediach.
Dzisiaj facet nawet nie musi być wierny bo jak nie ta to inna. Bo jest mu łatwo. Bo nie musi walczyć o księżniczkę...
Zrozumiałyście ją źle. Ona nie miała zamiaru nikogo obrażać tylko z lekką ironią swoje nastawienie opisać i inne skrytykować. To wy obraziliście ją wielokrotnie.
Weź już w końcu wypowiadaj się za siebie, a nie za innych kobieto.

Jakich naukowców? Chętnie zobaczę badania, które masz na myśli.

Kiedyś było mniej rozwodów, bo nawet jak mąż zdradzał żonę i ta o tym wiedziała, to wolała cicho siedzieć, bo jeszcze by dostała za to albo została sama z 6 dzieci. Jak naiwnym jest myśleć, że 'kiedyś to się ludzie nie zdradzali'.
Mogłabyś być moją matką - 15latka może zajść w ciąże - ale tłumaczyć Ci trzeba jak dziecku.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:27   #3144
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Weź już w końcu wypowiadaj się za siebie, a nie za innych kobieto.

Jakich naukowców? Chętnie zobaczę badania, które masz na myśli.

Kiedyś było mniej rozwodów, bo nawet jak mąż zdradzał żonę i ta o tym wiedziała, to wolała cicho siedzieć, bo jeszcze by dostała za to albo została sama z 6 dzieci. Jak naiwnym jest myśleć, że 'kiedyś to się ludzie nie zdradzali'.
Mogłabyś być moją matką - 15latka może zajść w ciąże - ale tłumaczyć Ci trzeba jak dziecku.
Przepraszam, że się wtrącam, ale czy nie potrafisz dyskutować w taki sposób żeby nie obrażać innych?

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-09-02 o 14:53
Stary 2015-09-02, 14:29   #3145
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam, że się wtrącam, ale czy nie potrafisz dyskutować w taki sposób żeby nie obrażać innych?
Nie potrafi.
fifi_xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:31   #3146
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam, że się wtrącam we wtrącenie, ale ja tu nie widzę żadnej obrazy. Myślę, że nazwanie kogoś pipą czy zerem, to jest obraza.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:32   #3147
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Nie potrafi.
To może, żeby nie wyjść na hipokrytki, raczycie zauważyć, że to nie Munka napisała "on jest zerem"? Czemu na siłę próbujecie zrobić z użytkowniczek wizażów chamidła, którymi w większości przypadków nie są?

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-09-02 o 14:35
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:34   #3148
Enpleurs
profesor nadzwyczajny

Cytat:

Co jest obraźliwego w słowie kobieta? Skoro fifi ewidentnie nią jest? A tłumaczyć jej trzeba jak dziecku więc co to za obraza, zwykłe stwierdzenie faktu.

I bawi mnie niezmiernie, z jakim uporem ty tutaj wtrącasz te swoje komentarze, kiedy większość cię olewa. Gratuluje samozaparcia.
Enpleurs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:37   #3149
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się wtrącam we wtrącenie, ale ja tu nie widzę żadnej obrazy. Myślę, że nazwanie kogoś pipą czy zerem, to jest obraza.
Ale ja się odnoszę do konkretnej wypowiedzi, nie licytujmy się teraz co jest bardziej obraźliwe..

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Enpleurs Pokaż wiadomość
Co jest obraźliwego w słowie kobieta? Skoro fifi ewidentnie nią jest? A tłumaczyć jej trzeba jak dziecku więc co to za obraza, zwykłe stwierdzenie faktu.

I bawi mnie niezmiernie, z jakim uporem ty tutaj wtrącasz te swoje komentarze, kiedy większość cię olewa. Gratuluje samozaparcia.
W tamtym kontekście w moim odczuciu miało być obraźliwe.
Ty mnie nie olewasz-dziękuję
Stary 2015-09-02, 14:45   #3150
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
a próbowałaś gazetę Остановка Россия? Ona jest spoko do nauki, masz artykuly z tlumaczonymi nizej zwrotami. Udostepniaja tez materialy glosowe do gazety ale nie wiem jak wygladaja bo nigdy nie sprawdzalam xd
Nie znałam. Sprawdzę.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Nie potrafi.
Cytat:
Więc teges. Coś jeszcze masz do wytknięcia Munce?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości