|
|
#2431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Pękne! Te moje to ichni prototyp Taka sama budowa tylko stare i brzydkie. I bez koloru Dziadki najki Cytat:
Z mięsem coś ostatnio znów nic nie lubię :nie Cytat:
Cytat:
Ja wiele razy, ale pod inym tytułem ![]() Nie no żarcik taki kiepski, nie mogłam się powstrzymac. Of kors nie widziałam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-02 o 11:45 |
||||
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2433 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, po analizie Deichmanna, CCC i Venezii uprzejmie donoszę, że w tym sezonie modne jest co następuje jeśli chodzi o buty:
- model, który kilka lat temu nosił mój ojciec: http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3024/350298 - model, który od kilku lat nosi moja matka: http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3024/349465 - model, który 3-5 lat temu nosiłam ja: http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-2611/349384 Mile widziana skóra wyglądająca jak plastik, sztywna i błyszcząca. A cholewka winna być na tyle szeroka, aby oprócz nogi zmieścić w bucie trochę zakupów. |
|
|
|
#2434 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A, informacji o Tycjanie jeszcze nie mam.
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te "mamowe" mam bardziej w wersji rockowej Bliżej im do KAte Moss ![]() Te pierwsze to chyba zwały się sztybletami? Czy nie? ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Pierwszy - "buty taty Red" vel sztyblety również do legginsów i dłuższej tuniki. Wszystko można "inkorporować" do własnych potrzeb. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-02 o 12:15 |
||
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam, miłe, lekkie i przyjemne, wbrew pozorm wcale nie szokuje ani nic ![]() Próbuje się zabrac, do 3 serii Hannibala, ale szkoda mi, bo wiem, że to ostatnia seria i jakoś tak nie chcę, żeby ta przyjemność sie kończyła ![]() Cytat:
plus: - model, jaki nosili goci gdzies z lat 90 ![]() http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3024/349592
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-02 o 12:17 |
||
|
|
|
#2437 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
OK, czekam Chyba tak. Do tunik wg mnie pasują, takich luźnych w sensie stylu. Co mi się podoba, to prostota obecnej butowej mody. Chociaż osobiście wolę jakieś marszczenia i miękką skórę. Cytat:
|
||
|
|
|
#2438 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No ja pamietam, ze weszłam do sklepu i jak je zobaczyłam, to wyjsc bez nich nie chciałam, bo mowie do mazla ze to moj ideal didasów I jak wczesniej nie bardzo mi sie Air maxy klasyczne podobaly, tak te musialy byc moje
|
|
#2439 | |||||
|
Panaroja
|
snad braku ciepła
Cytat:
Cytat:
, zresztą ćma uciekła zaraz .2.jak sie mury ochłodzą , się skończą kłopoty spaniowe Cytat:
![]() 2. ![]() 3.różami pachnie ? 4. w postaci rozlicznych psich kup i ofszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.o , jakby podwozie ciut cieńsze to niemal ideał Oglądałam wczoraj trzy rimmelowe podkłady , jeden całkiem niezły i kolorystycznie i konsystencyjnie , pozostałe dwa za gęste i za ciężkie . Tylko żebym pamiętała który był dobry , wiem że był na najwyższej półce , pozostałe niżej , ale nazwy ni huhu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie pachnie różanie z gwinta ie specjalnie ... Ale po umyciu cos w stylu chloe + drop of rose+ woods of windsor A nie chcesz minerałów spróbować?
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Co do butów to mnie kusi, aby sobie kupić w takim kolorze
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/348645 Choć czarnych botków też nie mam ![]() A i jeszcze dzisiaj urwałam suwak od butów z Deich-a, chyba mi nie przyjmą reklamacji? Ale normalnie zasuwałam ino mi w ręce został i lekko się jeszcze naderwał ![]() I właściwie to przez to nie mam w czym chodzić. Adaśki się rozwaliły, wiec je wywaliłam, a miały już swoje lata Koturnowce też idą dziś na śmietnik. W baleronkach staram się już nie śmigać od pewnego czasu. Jeszcze mam czarne szpilki i właściwie czerwone na łobcasie, ale to na co dzień się nie nadadzą Qrcze czy jeszcze coś mam, chyba nie No z 2-3 pary nowych by się przydało - cosik na koturnie, czarne botki i nieczarne botki i ... ![]() Także no, nie mam w czym chodzić ![]() O i pachnieć też już prawie nie mam czym A najgorsze, że coraz mniej mi się podoba, przesyt
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2442 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To nie to
u mnie to jest na tle nerwowym - za dużo stresów na raz
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://www.google.pl/search?q=rimme...w=1366&bih=659 ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Dzięki Ci panie, że istnieje coś takiego jak gotowanie na parze. Wrzuciłam ryby, ziemniaki i w wuj innych warzyw niech się robią same. Dziś na nogach ustać nie umiem, przeforsowałam się odgruzowaniem chaty. Wyrywa mi krzyże
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-02 o 14:26 |
|
|
|
|
#2444 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękować Baru za porady i opinie
![]() Chyba dam fryzjerowi wolną rękę a potem się zobaczy, bo szampon spiera/zmywa się na żółto, co mię wpienia, bo raczej jestem typem chłodnym, zimowym ![]() A, czy ktoś wie, jak najlepiej dobrać podszewkę pod sukienkę z weluru wiskozowego na osnowie jedwabnej? Bo zbyt lekkie jest samo chyba, i byłoby mi każdy ruch groobej JLo widać
|
|
#2445 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3.a stacjonarnie one dostępne bez problemów ? bo o ile wiem to chyba nie bardzo , a nie mam czasu i warunków na zamawiania próbek przez internet itd Cytat:
Cytat:
chyba miał czerwoną , ale głowy nie dam ![]() 2.współczuję krzyży próbowałam kiedyś i raz , że smak taki niekonieczny , dwa , że się gotuje i gotuje w wuj długo a ja nie mam czasu .Właśnie u mnie popadało . Odrobinę . I już wysycha
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2446 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie lubieu butów z za szeroką cholewką, zwłaszcza taką, gdzie można, jak Redzik pisze, zakupy zmieścić
|
|
#2447 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nic nie brałam, nie wiedziałabym nawet, co. Ja jestem dość sceptycznie nastawiona do wszelkich wspomagaczy i suplementów, jedyne co zażywam to Metforminę (skoro ma pomóc...
) i czasami Ibum, jak już nie daję rady ze łbem.A ostatnio mi się nawarstwiło - najpierw mi ta pi.... prąd odcięła, potem cała akcja z wynajmem i problemy z przeprowadzką, generalnie - z finansami, do tego permanentny stres w pracy i jeszcze operacja A. doszła. Ciut jakby sporo
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
Boszzz, ta cena...
https://www.showroom.pl/p/30805,chom...late-lato-2015 Szukam zdjęć czegoś z szerokimi rękawami i albo pokazuje mi sukienki na ramiączkach albo takie coś do pasania gęsi
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anabel minerals masz stacjonarnie na Mokotowskiej + rewelacyjna obsługa
|
|
#2450 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
Margot, a może magnezu za mało? Spróbuj na noc wziąć, mi trochę pomaga, ale mam lekki niedobór.
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Neska
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn. to trochę i tak my style, bo w takich chodzę, tylko, że przed kostki albo do kostek i nie białych, i bez tego a'la bluzowego miejsca na ręce
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jeszcze te zakolanówki tudzież pończoszki białe do tego, dżisas...
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Lubię styl dzidzia piernik tudzież podstarzała pensjonarka, ale to już pojmowanie przechodzi zupełnie...
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
KOMUNIKAT: POTRZEBUJĘ KUPIĆ WKŁADKI DO BUTÓW NA PŁASKOSTOPIE PODŁUŻNE I POPRZECZNE
Polecicie jakieś? A no i chce przez Was buty sportowe
|
#2458 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję, ale melisa na mnie nie działa zupełnie, swego czasu piłam w sporych ilościach (po parę kubków dziennie, smakowała mi ale nic poza tym).
Cytat:
![]() Kiecka do pasania gęsi bezbłędna ![]() Neska, mnie też przepisali ale olałam <wzrusza ramionami> toć bym musiała najpierw kupić buty, w które toto wejdzie....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-09-02 o 15:21 |
|
|
|
|
#2459 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
|
Takom sukienkem fcem http://tolkien.com.pl/ennorath/java2.html
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

Taka sama budowa tylko stare i brzydkie. I bez koloru

chyba se zaszaleję i melatoninę nabędę, bo na dłuższą metę nie wyrobię tak...

Koturnowce też idą dziś na śmietnik. W baleronkach staram się już nie śmigać od pewnego czasu. Jeszcze mam czarne szpilki i właściwie czerwone na łobcasie, ale to na co dzień się nie nadadzą 

u mnie to jest na tle nerwowym - za dużo stresów na raz