|
|
#91 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Cytat:
dokładnie- to jest wkurzające bo tyle rzeczy by się chciało zrobić! mam zapas Dużych Formatów- nadrobię za to ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja wczoraj przed wizytą zdążyłam wysprzątać cały dom, bo przecież nie czułam, że coś się dzieje Cytat:
Cytat:
tym bardziej, że jak rozumiem nie zapowiada się żeby za☠☠☠iste szefostwo coś sobie z tytułu grzyba robiło? Cytat:
|
|
#92 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Moja koleżanka miała kilka miesięcy temu pismo z ZUSu że nie otworzyła drzwi kontroli. Odpisała maila że w domu były z nią 2 inne dorosłe osoby i nikt nie zarejestrował dzwonka ani pukania do drzwi. Do dzisiaj spokój (lada dzień rodzi)
|
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja do Krzysia tez juz mowie :d Wgl news dnia dostalam kompa nie byle jakiego ![]() Ahahaha wlasnie go ustawiam ![]() Ciekawostka jest to ze tylko ja bede umiala go uzywac ![]() bo jest tak poustawiany
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Witam się w 27 tygodniu i od razu w nowym wątku tak myślałam że tak będzie i zanim zaczęłam odpowiadać to zobaczyłam czy nie ma nowego a tu od razu 4 strony! Szalejecie dzisiaj, to chyba ta pogoda wam energii dodała, co? ja dzisiaj rano przeżyłam małą schizę, przez którą wyłamałam się z diety, ale siła wyższa... Moja córcia chyba na zmianę pogody zareagowała snem totalnym, bo jak wczoraj szalała w brzuszku, to dzisiaj do południa nic. Nawet po śniadaniu no więc musiałam się wspomóc ciastkami i mirindą, trochę się po tym ruszyła. Uspokoiła matkę trochę...Dobra, idę nadrabiać, wrzucę wam potem jeszcze zdjęcia, odebrałam z poczty otulacz i rożek |
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale bede do nich dzwonic wiele razy probowali wode usuwac w zeszlym roku z marnym skutkiem. Ale wiecie co ? drzwi dzis czesto otwieram i jes super !
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Onedue trzymaj się kochana
ja też miałam doła, chandrę i wszystko na raz.. dwa dni ryczalam.. i jest lepiej. Oby Tobie szybciej przeszło ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Adka grzyba zgłoś do landlorda budynku. Jak z tym nic nie robi to do Councilu! To zagrożenie health&safty
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Enedue trzymaj się kochana i nie daj się! Pamiętaj, kto jak nie my?
Dasz radę z tym wszystkim a jak coś potrzebujesz to wal, może nie pomożemy, ale wygadać się też dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- ![]() Drogie Panie oto miś od Nivea baby ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
witam w nowym wątku
Gryzelda88 - ładny miś! Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-09-02 o 15:18 |
|
|
|
#102 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam pytanie odnośnie wózka, bo byłam dzisiaj u nas w sklepach i nie widziałam tego Marine, gdzie go widzialas? A poza tym widziałam Tako Extreme Plus, słyszałaś o takim? [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52622013] ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Super ten spiworek, też taki zamówie ![]() Cytat:
a zawsze o 12 ja będziesz odbierala? Może było jeszcze sporo dzieci i dlatego tak ciężko było z powrotem do,domu?Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia, trzymam kciuki ![]() Tak w ogóle to witam się z Wami po poludniu dopiero, bo,od rana nie miałam czasu ;/ i już nowy wątek i tyle,stron do czytaniA ![]() niedawno wróciłam do,domu i zaraz idę po w synów siostry, mam jej pomoc dzisiaj ich popilnowac, Bo,ona musi się spakowac, bo,przeprowadzają się, a ja jestem taka,zmęczona, ze nie wiem czy dam radę samą z 2 i 4latkiem ;/ Dzisiaj jeszcze byliśmy w 3 sklepach i oglądaliśmy wózki i wrócił mi zły humor ;/ każdy sprzedawca co innego opowiada, inne modele wózków pokazuje jako dobre, wczoraj już prawie się zdecydowałam na Tako Marine, ale coś mnie podkusilo poczytac jeszcze w,necie i znalazłam kilka słabych opinii, ze tak skrzypiec ten wózek, a to wszystko się zacina i nie wiem co,robic ;/;/ każde są do siebie podobne, mają te same mechanizmy i w głowie mi się już przewraca ;/ Wiem, ze o każdym cos złego napiszą, ale po prostu zglupialam ;/ płacić 2 tys za wózek to jednak troche kasy, a jak mam go za pół roku sprzedawać za pół ceny to średnio to wygląda ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Andriuszka miś jest gratis w Rossmannie do 2 produktów nivea baby z kartą rossne
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52625171]Andriuszka miś jest gratis w Rossmannie do 2 produktów nivea baby z kartą rossne
[/QUOTE]Mi też się podoba Podobno jakiś składnik zawarty w piwie wymagałby laktację, gdyby nie alkohol, który ją zaburza
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska ten marine to city cos tam- w tym sklepie na rynku na brzeskiej byl
![]() Ja sie nie sugeruje tym co mowia, mam swoja glowe i wiem na co patrzec Ty tez tak zrob
|
|
|
|
#107 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą... Ale to takie dywagacje póki co. Ja nie wybiegam dalej niż za poród, bo nie wiem czy przeżyję to wszystko ![]() mervie, strasznie współczuję leżenia, to męczące :/ Ale może uda się wykombinować coś, co Cię będzie zajmowało w międzyczasie... Cytat:
Stąd wolę poczytać co mogę.---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Ja mam działalność i żeby mi się nikt nie dochrzaniał mam pracownika i pełnomocnika. Aczkolwiek chodzę dalej niż do płota Mam nadzieję, że fakt, iż płacę ciągle podatki sprawia, iż nie zechcą mi siedzieć na ogonie...
|
|||
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w rampersie widziałam, ale on na sidorskiej a nie na brzeskiej? Jest jakoś sklep na brzeskiej?No niby masz rację, tylko,wiesz jak przeczytałam opinie ze wszystko w tym wózki potem slrzypi i ktoś po 3 miesiącach go sprzedaję, to jednak jest to zastanawiające ;/ A widziałaś ten Tako Extreme plus? Bo wczoraj o EXtreme pytalas? A czy któraś z Was słyszała o Jedo Fyn, bo coś wydaje mi się, ze ktoś o nim pisal? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To mi pani zamachała ręką, że spoko i obeszło się bez problemów. A niby to nie jest przyjazny dla płatnika rejon. Z tym, że no nie wiem, może szykują na mnie coś grubszego po prostu
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer akurat Teoje niusy w wiekszosci przyswajam
Bo sa dla mnie ciekawe :p |
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
No nic, mam ekstremalną depresję dziś, więc może zajmę się w końcu jakąś robotą choćby dla zabicia czasu. Ale jakąś łatwą, bo reklamacja drukarki czy naprawianie netbooka chyba mię przerasta
Że nie wspomnę o kuciu :/Pytałam już czy któraś z Krk czy okolic zna jakiegoś spoko instruktora jazdy? Mam kilku poleconych, ale... Strasznie mi się nie chcę, jednak muszę kiedyś umówić się na jazdy. Chyba dopiero za tydzień, no ale... Póki co nie ogarniam naszego samochodu. Wogle nie wiem, czy to możliwe, żebym cokolwiek ogarnęła hyh. |
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże, umieram dzisiaj. Głowa mnie boli, nie mogę leżeć, nie mogę siedzieć, nic... Eh.
|
|
#113 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie nie wnikam w politykę, bo wiele człek nie podziała, a tylko się nadenerwuje. Kiedyś miałam ambicje być aktywna, ale jak obejrzałam parę cyrków, to mi przeszło ![]() Cytat:
) Mi się wydaje, żę na zdjęciach grubo wychodzę, choć i tak lepiej niż na żywca. No ale... życie kluski takie jest :/ Chyba do grudnia pochodzę w namiotach, bo dzisiejsze spodnie mnie wykończyły
|
||
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak widzialam ale Pan nie byl mi stsnie odpowiedz czym roznia soe te dwa modele, plus kolka byly zafoliowane i nie byl chetny ich odfoliowa. Wiec dla mnie obsugla do bani |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bo brałam pod uwagę, ma dużą spacerówkę i podobno jest ok ale w spacerówce niesiedzące dziecko może zjeżdżać
|
|
#116 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie Kostek najładniejsze Sami mieliśmy tak dać synkowi na imię [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52622892]Aniqa 68-74 i nie obraziłabym się gdyby był ciut większy.[/QUOTE]Dzięki za opinię ![]() Cytat:
Cytat:
w każdym razie jeśli Cię nie zastaną to zostawiają wiadomość i możesz się wytłumaczyć Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52624868]Enedue trzymaj się kochana i nie daj się! Pamiętaj, kto jak nie my? Dasz radę z tym wszystkim a jak coś potrzebujesz to wal, może nie pomożemy, ale wygadać się też dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- ![]() Drogie Panie oto miś od Nivea baby ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Jaki fajny miś ![]() Cytat:
Bo opisu nie chciało mi się porównywać.Jest też wersja Extreme Eco, ale 200-300 zł droższa
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Wogle nienawidzę luxmedu. Prywatna opieka, płacę, a terminy i tak mam bez sensu. USG stawów na za 3 tygodnie albo i miesiąc
Beznadzieja.
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Jeszcze nie nadrobiłam poprzedniego wątku i już nowy, no ok. Ciekawe, w której części zaczniemy rodzić w 10? Ja się melduję po teście glukozy i wizycie Glukoza nie była zła, z cytryną miałam i nawet mi smakowało, może odrobinę za gęsta, ale chyba dała mało wody, bo pół dużej szklanki, na pewno nie 300 ml... ![]() Lekarz pozwolił mi nawet trochę herbaty się napić przed ostatnim pobraniem, mam nadzieję, że to nie wpłynie na wynik ![]() A u Gniewka wszystko w porządku, znowu nie chciał pokazać buzi Może na genetycznych 3 trymestru będzie chciał współpracować, idziemy za 2 tygodnie. Serce bije, wszystko działa, lekarz mówił, że niesamowicie ruchliwy ![]() Wymiary się jakoś wyrównały wszystkie tylko głowę ma największą! Tydzień starszą! Wiem, że to milimetry, no ale już się zaczęłam martwić, wg główki nowy termin wyliczony na 29 listopada ![]() A tak poza tym śliczne ciuszki kupiłyście, Kalusia i Sylwuska. I wózek też fajny, oglądamy się za tym samym (mutsy 4rider?) tylko z innymi kółkami ![]() Mujer nie wiem czy już to pisałaś kiedyś, ale co studiujesz jeśli można wiedzieć? ;> A i Koritsi dziękuję za rozbudowane informacje o stanikach w Krk, przydadzą się, bliżej porodu coś sosbie sprawię porządnego, bo teraz zaczęły dopiero mi rosnąć cycki jak szalone
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Karmazynova nie jestem cierpliwa Hahaha
Wgl. Dzisiaj po 4 powtórzenie szefa czy coś tam zrobiłam po pow że zrobiłam i powiedzialam żeby nie traktował mnie jak idiotki on powiedział że tylko musi być pewny.. Kciuki za wizyte malutka !!! Jestem leniem co się dalodało do pralki na pranie ręczne jedynie co lekkie wirowania na wszelki wypadek. A reszta w dettolu ![]() Żaneta witamy witamy!!!! Halwaya walczymy z tym już rok. Problemem są wody powierzchniowe i zalana piwnica u nas i dwa budynki obok ta sama sytuacja... Gryzia piękny misio Kolejny news !!!!!! Zjadłam i nie ma ale zdrowo mi się odbiło po jedzonko
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to był mój pierwszy tym jak szukałam wózka dla synka i nadal bardzo mi się podobają wizualnie... a poza tym koleżanka ma, używa od roku i twierdzi że jest zadowolona. Chociaż w necie różne opinie widziałam o tych wózkach.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

dokładnie- to jest wkurzające bo tyle rzeczy by się chciało zrobić! mam zapas Dużych Formatów- nadrobię za to 

witam się w nowym wątku...starego nawet nie dotykam, bo i tak nie nadrobię, więc mam nadzieję, że chociaż w tym będę w miarę na bieżąco, bo coś mnie wena do pisania opuściła...
mały mi wczoraj powiedział, że dziecko może się nazywać ANTONIK. Hm...
wiecznie coś musi być pod górkę .. zawsze COŚ musi wyjść .. siedzę i wyje ze nam to się w życiu nic nie uda .. najpierw kasa..kredyty które trzeba spłacać .. a mogliśmy juz dawno za gotówkę mieszkanie kupić no ale cóż. . Rodzinka.. później problemy z ciążą .. teraz wieczne niespodzianki z mieszkaniem .. no ileż można ; ( + do tego teraz hormony ciążowe = istny kataklizm Idę się nazrec słodyczy .. 

coś mi się kiedyś obiło o uszy

w każdym razie jeśli Cię nie zastaną to zostawiają wiadomość i możesz się wytłumaczyć 
Beznadzieja.

ale zdrowo mi się odbiło po jedzonko