Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 16:56   #3271
natalitka1988
wkręcona :)

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
No właśnie dlatego go wybrałam super jest :P

Patrzcie co moja mama dla Brianka kupiła
Oooo Będzie mały BATMANN
Stary 2015-09-02, 16:57   #3272
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Mały batman będzie
Piękne
Jeśli chodzi o stanik, póki co zakupiłam 1 szt. bo nie wiadomo jaki będę mieć rozmiar po porodzie, ale na pewno zakupię jeszcze kilka sztuk
superbohater heheh
ja chcę po porodzie jeszcze czarny dokupić o ile będę mogła karmić piersią oczywiście , jeden mam z allegro ale taki szmaciany przyszedł a miał być sztywny ale w razie W jest na zmianę
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 16:59   #3273
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
superbohater heheh
ja chcę po porodzie jeszcze czarny dokupić o ile będę mogła karmić piersią oczywiście , jeden mam z allegro ale taki szmaciany przyszedł a miał być sztywny ale w razie W jest na zmianę
No właśnie, dokupi się jak będziemy kp

Będzie real hero mały )
Stary 2015-09-02, 17:08   #3274
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Ok, polonistko, moje przeoczenie.
Ja jakbym miała na każde błąd na forum zwracać uwagę to bym
Tyle z mojej skromnej strony
Spoko to jedyny wyraz który aż tak na mnie działa Jeszcze raz przepraszam

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Mały batman będzie
Piękne
Jeśli chodzi o stanik, póki co zakupiłam 1 szt. bo nie wiadomo jaki będę mieć rozmiar po porodzie, ale na pewno zakupię jeszcze kilka sztuk
Ja kupiłam 2pak. Takie elastyczne, dopasowujące się.
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 17:26   #3275
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Ja kupiłam 2pak. Takie elastyczne, dopasowujące się.
Nie gniewam się, więc nie masz za co przepraszać

Zaraz będzie wyżerka - pizza

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Mala, który masz czosnek w tabletkach

http://www.aptekagemini.pl/alliofil-...uplikat-1.html

http://www.aptekagemini.pl/olimp-gar...-kapsulek.html

http://www.aptekagemini.pl/czosnek-a...-kapsulek.html

http://www.aptekagemini.pl/czosnek-b...-kapsulek.html

czy inny ?
Stary 2015-09-02, 17:50   #3276
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
no jestem dopiero teraz bo musiałam obiad ogarnąć....
a więc mała waży 2222g wszystkie przepływy oknadal ułożona pośladkowopo pytaniu jakie zadałam mojemu ginowi czy jest szansa by się odwróciła? pokręcił głową przecząco i powiedział że raczej już nie ma szans i za 2 tygodnie czyli w 36tc będziemy ustalać termin CC ale jak zapytałam kiedy to będzie mniej więcej w którym tygodniu to nie chciał jeszcze ze mną na ten temat rozmawiać wogóle żebym sobie tym głowy narazie nie zawracała. także wszystko po mojej myśli narazie i oby tak zostało , oby się już nie przekręciła czasami
a na moje pytanie czy można ustalić wage szacunkową jaką będzie mieć przy porodzie powiedział że to nie możliwe bo różnie dzieć rośnie
Pięknie rośnie maleńka. A Ty się nie stresuj i nie bój już wszystkiego tylko czekaj na wyznaczenie terminu

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Wzięliśmy kokos-piankę-kokos. Moja też w te upały zbyt aktywna nie była. Może dzisiaj lub jutro zacznie się więcej ruszać.
Też taki kupiłam.

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość

ja nie mogę zdzierżyć zapachu chusteczek pampers
zakupiłam huggies natural care zielone, pachną obłędnie i jak nie uczulą małej to przy nich zostanę :-
Zielone huggiesy to moje ulubione mam nadzieję że córki pupcia je zaakceptuje

A w domu tak samo jak z synem będę używać do mycia wody i płatków kosmetycznych. Zrobiłam mega zapas bo teraz w biedronce były 3-paki w promocji a to idzie jak woda

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
H&m wszystko dla Ingi
Jaki rozmiar jej teraz kupujeesz? Kamizelka przepiękna!

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
A tu juz lumpek dla Nel kurteczka ktora jest cudowna jakby jeans :P na zdjeciach nie widac jakie fajne i wszystko dobre frmy w bialych kalesonach sie zakochalam jak ksiezniczki takiej bedzie miala do spania pewnie
Ta kurteczki przepięęękna!!!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
A widzisz, ja mam 92 przy 158 cm i kawał synka noszę chyba no nic, dowiesz się wszystkiego lada chwila
O to masz mniejszy ode mnie ? A idź Ty! Pokaż się w ogóle ja mam 99 cm przy 158.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 17:50   #3277
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Tosiulek... Kogo bić?

Już się wyjaśniło, więc mogę Wam napisać co mnie dziś zdołowało, ale raczej nie cytujcie tych moich wywodów
Przedszkolnej telenoweli ciąg dalszy po wczoraj:
Rano zaspałam, ekspresem się zebraliśmy z młodym i wpadliśmy do przedszkola, dziecko się przebrało i nagle podchodzi Pani i mówi, że ma iść do inne grupy tzn grupy IV, najstarszej. Weszliśmy tam, a tam dzieci jakieś takie wyrośnięte, Pani oschła i niezbyt miła. Dziecko mi się spłoszyło, zniechęciło i zostać nie chciało, bo był nastawiony na grupę 4latków, tą co wczoraj
Z trudem go namówiłam na zostanie, wyszłam i zadzwoniłam wściekła do Tżta, a potem wróciłam do domu i się poryczałam, że zwariowali tam i mi dziecko krzywdzą przerzucając z grupy do grupy. Z nerwów cały dzień prawie nic nie zjadłam, brzuch miałam jak skała, a mała strasznie się wypinała boleśnie
Tż z pracy dzwonił kiedy będzie Pani dyrektor i wcześniej wyszedł żebyśmy pojechali to wyjaśnić. Bałam się, że rozróbę zrobi. Dyr. strasznie nas przepraszała, że jedna z Pań pomyliła sobie dzieci i to inne dziecko miało trafić do tej grupy (tam były 6latki odroczone, dlatego mi się jakieś poważne wydawały), a dały tam mojego skarba i że jak tylko przyszła i się dowiedziała, to poszła po niego zapytała w której grupie chce być i zaprowadziła do 4latków.
Normalnie miałam ochotę zagryźć te baby co rano były i zrobiły zamieszanie na szczęście mój kochany synek w każdej z grup jakoś się odnalazł, żadnego płaczu nie było i był grzeczny, a odbierany był bardzo zadowolony, chociaż zmęczony.

Muszę w końcu farbę na włosy położyć, bo od wczoraj mam dużo więcej siwych
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 17:55   #3278
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Już się wyjaśniło, więc mogę Wam napisać co mnie dziś zdołowało, ale raczej nie cytujcie tych moich wywodów
Przedszkolnej telenoweli ciąg dalszy po wczoraj:
Rano zaspałam, ekspresem się zebraliśmy z młodym i wpadliśmy do przedszkola, dziecko się przebrało i nagle podchodzi Pani i mówi, że ma iść do inne grupy tzn grupy IV, najstarszej. Weszliśmy tam, a tam dzieci jakieś takie wyrośnięte, Pani oschła i niezbyt miła. Dziecko mi się spłoszyło, zniechęciło i zostać nie chciało, bo był nastawiony na grupę 4latków, tą co wczoraj
Z trudem go namówiłam na zostanie, wyszłam i zadzwoniłam wściekła do Tżta, a potem wróciłam do domu i się poryczałam, że zwariowali tam i mi dziecko krzywdzą przerzucając z grupy do grupy. Z nerwów cały dzień prawie nic nie zjadłam, brzuch miałam jak skała, a mała strasznie się wypinała boleśnie
Tż z pracy dzwonił kiedy będzie Pani dyrektor i wcześniej wyszedł żebyśmy pojechali to wyjaśnić. Bałam się, że rozróbę zrobi. Dyr. strasznie nas przepraszała, że jedna z Pań pomyliła sobie dzieci i to inne dziecko miało trafić do tej grupy (tam były 6latki odroczone, dlatego mi się jakieś poważne wydawały), a dały tam mojego skarba i że jak tylko przyszła i się dowiedziała, to poszła po niego zapytała w której grupie chce być i zaprowadziła do 4latków.
Normalnie miałam ochotę zagryźć te baby co rano były i zrobiły zamieszanie na szczęście mój kochany synek w każdej z grup jakoś się odnalazł, żadnego płaczu nie było i był grzeczny, a odbierany był bardzo zadowolony, chociaż zmęczony.

Muszę w końcu farbę na włosy położyć, bo od wczoraj mam dużo więcej siwych
To nabawiłaś się nerwów, dobrze, że udało się to dość szybko wyjaśnić.
Twój maluszek dzielny
Stary 2015-09-02, 17:57   #3279
natalitka1988
wkręcona :)

Toska ważne, że skończyło się tak jak się skończyło
Oj ciężki los matki
Stary 2015-09-02, 18:00   #3280
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam Cię maggi, ale nie mogę się powstrzymać. Wiem że to nie forum o języku polskim, ale bynajmniej nie znaczy tego samego co przynajmniej. Nie można używać tych wyrazów zamiennie.

Wybacz, ale z tym słówkiem wyjątkowo mi zgrzyta.
A mówią o mnie, że sie czepiam o ból kości
ale prawdą jest, że bardzo dużo ludzi myli te słowa a starsze pokolenie u mnie używa tego słowa zamiennie dla przynajmniej i się kiedyś z teściem pokłóciłam o to słowo

Cytat:
No właśnie dlatego go wybrałam super jest :P

Patrzcie co moja mama dla Brianka kupiła
BAtmano

Cytat:
boję się tego i tego , ale sn chyba bardziej... zresztą zostawiam wszystko temu na górze... będzie miało być cc będzie cc , odwróci się będzie sn... powiem Wam że już mam wszystko gdzieś , nie rozmyślam , nie wkręcam się... co ma być to będzie. byle było szczęśliwe zakończenie w postaci całej i zdrowej niuni AMEN
Szczerze mówiąc to mnie już też zaczyna powoli wisieć jaki to będzie poród, bo już się męczę mocno:/ Choć zobaczymy za ok 2 tygodnie jak będę sikać w majty ze strachu i sie zastanawiać czy to nie wody płodowe

Cytat:
.

a mnie strasznie wkurza jak teściowa mówi miętkie albo słowo "sztora" a nie stora na zasłonę
ale to miętkie to mnie do szału doprowadza

Cytat:
Mam teraz ten http://www.aptekagemini.pl/olimp-gar...-kapsulek.html i on jest taki w białych kapsułkach i jakoś mi się odbija po nim, a wolę ten w przezroczytsych żółtych http://www.aptekagemini.pl/czosnek-b...-kapsulek.html
Stary 2015-09-02, 18:03   #3281
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
A mówią o mnie, że sie czepiam o ból kości
ale prawdą jest, że bardzo dużo ludzi myli te słowa a starsze pokolenie u mnie używa tego słowa zamiennie dla przynajmniej i się kiedyś z teściem pokłóciłam o to słowo

BAtmano

Szczerze mówiąc to mnie już też zaczyna powoli wisieć jaki to będzie poród, bo już się męczę mocno:/ Choć zobaczymy za ok 2 tygodnie jak będę sikać w majty ze strachu i sie zastanawiać czy to nie wody płodowe

a mnie strasznie wkurza jak teściowa mówi miętkie albo słowo "sztora" a nie stora na zasłonę
ale to miętkie to mnie do szału doprowadza

Mam teraz ten http://www.aptekagemini.pl/olimp-gar...-kapsulek.html i on jest taki w białych kapsułkach i jakoś mi się odbija po nim, a wolę ten w przezroczytsych żółtych http://www.aptekagemini.pl/czosnek-b...-kapsulek.html
To zdecyduję się na ten drugi. Dzięki
Stary 2015-09-02, 18:04   #3282
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
No ja rozumiem Po prostu ja mam to gdzies czy się ktos dowie czy nie. Na prawo i lewo tez nie rozgłaszam, ale nie dlatego, ze się wstydzę tylko jak się nikogo nie pytam w jakieś pozycji w wyrze spłodził dziecko hihihi wiec te mnie nie musza w macicę zaglądać

No chyba jednak na później się ustala cesarkę Czemu 38 tc? Może 39?
Tak wnioskuję. Bo dużo dziewczyn na grupie na fb jak ma cesarkę to w 38tc właśnie.
Stary 2015-09-02, 18:04   #3283
gosiek0388
Zadomowienie

Toska to się nastresowałaś, głupie baby, a najgorsze jest to że dezorientują młodego i stresują go przerzucając go jak piłeczke, żeby tylko się nie zniechęcił
Stary 2015-09-02, 18:07   #3284
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
O to masz mniejszy ode mnie ? A idź Ty! Pokaż się w ogóle ja mam 99 cm przy 158.
To ja mam przy 160 cm wzrostu 110 cm w brzuchu to sobie wyobraźcie jak się morduję już z nim Jeszcze trochę i będę szersza nić wyższa i będzie turlu turlu do szpitala

Tosia no to jakaś kpina z tym mieszaniem grup Dobrze, że wyjaśniliście A czemu jak piszesz to często część tekstu jest małymi literkami a ja ślepnę w ciąży?
Stary 2015-09-02, 18:09   #3285
Doorisska
Rozeznanie

Wgle ostatnio nie mam żadnych przepowiadajacych... czasem zgaga da o sobie znać, nawet lepiej mi się z lożka podnosi. Czyżby cisza przed burza? Jedynie co mnie dopadło to taki strach, przeczucie. Tez tak macie ??
Stary 2015-09-02, 18:14   #3286
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Wgle ostatnio nie mam żadnych przepowiadajacych... czasem zgaga da o sobie znać, nawet lepiej mi się z lożka podnosi. Czyżby cisza przed burza? Jedynie co mnie dopadło to taki strach, przeczucie. Tez tak macie ??
ja za to mam coraz silniejsze przepowiadacze.. a strach coraz większy
Stary 2015-09-02, 18:15   #3287
Amelie04
Zakorzenienie

hej
torba dla Tomka spakowana a moje rzeczy leżą na podlodze i czekaja, hehe.

Cytat:

no więc pojechałam z mężem w nocy na ip.. dla spokoju ducha, bo taki bałagan w głowie miałam.. jeszcze skurcze coraz silniejsze i ból w podbrzuszu ..
położna pobrała mi próbkę wydzieliny i sprawdziła czy to wody jakimś tam płynem. ale wynik negatywny.
45min pod ktg oczywiście skurcze wyższe niż ostatnio ale to jeszcze nie te właściwe. mały tak się ruszał że co chwile mu tętno skakało. ale generalnie ok .
później badanie na fotelu tym czymś metalowym co tak rozwiera i pobranie wymazu (śluzu?) ... badanie ręczne, usg dowcipne. wszystko ok szyjka normalna, zamknięta. potem jeszcze usg dzidziusia. też wszystko w porządku. ciekawostka taka że przybrał 100g od czwartku czyli waży 2400
tak więc wszystko w porządku.. do tej pory nie wiem co to było ale lekarz mówił że każde wątpliwości trzeba odrazu konsultować i nie czekać z przyjazdem , następnym razem odrazu przyjechać. mam nadzieję że następnym razem ze szpitala wrócę już z Briankiem
super , ze ok szkoda, ze w Pl tak nie ma. ja to juz wole sie sama ratowac niz korzystać z NFZ ...

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Moje ciśnienie to zazwyczaj 110/70 a tętno takie jak Twoje i chodzę przez to do kardiologa. W szpitalu stwierdzili że mam tachykardię i na nst wizycie u kardiologa mam poprosić o zbadanie ogólnego stanu krążenia i czy jak pojadę rodzić to czy potrzebna będzie intensywna terapia bo nie każdy szpital taką ma, no i czy w ogóle z takim tetnem mogę rodzić naturalnie ech jakaś dziwna babka mnie przyjmowała...

zaraz zasnę zazdroszczę Wam chłodu. U mnie dalej gorąco
ja ost mialam puls 130... a 90-100 to u mnie norma. cisnienie zawsze mam 90/50 i nikt mi nic nie powiedzial, ze to źle...
Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Dobrze, że zdrowo rośnie a ty chcesz CC??
Moja też pośladkowo leży.... ale liczę, że może jeszcze jakimś cudem jednak się przekręci ale jak ma się okręcić i jeszcze nie daj Bóg pępowiną poowijać to lepiej nich już jest jak jest...

Dziś cały dzień co wstanę i czegoś się dotknę to brzuch twardnieje i boli podbrzusze.... będę do wieczora siedzieć i odpoczywać...
któraś w ogole rodzi naturalnie oprocz mnie ? bo patrze, ze na wątku przewaga cesarek bedzie...

Cytat:
chce CC bo jestem tchórzem boje się tego czy będę wiedzieć czy nie że to już, boje się czy będą miejsca w szpitalu w którym chce rodzić bo jest oblegany i często odsyłają do innych szpitali pacjentki a tak miejsce zarezerwowane, boje się wywoływanego porodu i boje się że coś mogło by nie pójsc przy sn i wieleeee innych rzeczy się boję
a ja Wam tylko jednego zazdroszcze przy planowanym CC- ze wiadomo kiedy co i jak i o ktorej godzinie. mozna sie przygotowac. a reszty juz Wam nie zazdroszcze
gratki za wizyte

Toska- macie przeboje z tym przedszkolem.. ale to publiczne , wiec w sumie mnie to nie dziwi. pamietam jak ja chodzilam do przedszkola to tez takie dziwne rzeczy byly z grupami. raz bylam w grupie 5 latkow a nagle przeniesli mnie do 6 latkow.

wy wszystkie niedlugo kolacja a u mnie na 19 obiad , bo tak Tż wraca
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 18:15   #3288
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez mam kochana taki do doopy poranek Mam dziwne przeczucia jakby się coś miało stać. Taka niespokojna jestem. Nie iwem o co mi chodzi. Pewnie niewyspanie
Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
ojojjjj oby to tylko te wstretne hormony
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Co jest?
już napisałam jak się sprawy potoczyły.
Serio posiwiałam bardziej, bo jednak dziecięca psychika delikatna jest i każdorazowo zmiana placówki i wejście do nowej grupy jest trudne, a takie zmiany co chwilę wydają mi się torturą dla dziecka

Cytat:
a więc mała waży 2222g wszystkie przepływy oknadal ułożona pośladkowopo pytaniu jakie zadałam mojemu ginowi czy jest szansa by się odwróciła? pokręcił głową przecząco i powiedział że raczej już nie ma szans i za 2 tygodnie czyli w 36tc będziemy ustalać termin CC
chyba zacznę w końcu zazdrościć tych zaplanowanych cc

izabela596, Agatka super zakupy
Stary 2015-09-02, 18:16   #3289
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Ja miałam. Siedziałam non stop na piłce. Nawet do 4 rano. A teraz? Nic a nic. Mam nadzieje ze Kacper nie szykuje wczesnej niespodzianki xd
Stary 2015-09-02, 18:17   #3290
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
mnie juz zaczynaja denerwowac, bo nie moge sie schylic nawet zaraz skurcz i brzuch jak kamień jak wstaje z lozka to samo. najlepiej sie nie ruszac, hehe
Stary 2015-09-02, 18:17   #3291
Doorisska
Rozeznanie

U mnie nie planuje się cesarki. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
Stary 2015-09-02, 18:17   #3292
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Ja wogole żadnego przepiwiadacza nie miałam do tej pory. Ale zgage istatnio znowu miewam.

Niech mi ktoś doda mocy abym jutro spakowała torbe do szpitala
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 18:19   #3293
Amelie04
Zakorzenienie

jak większosc z Was bedzie miala planowane cesarki to serio zostane na szarym końcu i zwariuje a nie, bede przed ostatnia, bo ostatnia jest Królewna
Stary 2015-09-02, 18:20   #3294
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Ja wogole żadnego przepiwiadacza nie miałam do tej pory. Ale zgage istatnio znowu miewam.

Zgaga... skąd ja to znam. Dziś w lidlu kupiłam sobie migdały na wagę. Co poczuje to pochłaniam...

Pakuj, pakuj. Moja juz czeka. Jeszcze tylko rzeczy na przebranie dla Tż trzeba spakować.

Edytowane przez Doorisska
Czas edycji: 2015-09-02 o 18:21
Doorisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 18:22   #3295
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
To nabawiłaś się nerwów, dobrze, że udało się to dość szybko wyjaśnić.
Twój maluszek dzielny
Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Toska ważne, że skończyło się tak jak się skończyło
Oj ciężki los matki
Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Toska- macie przeboje z tym przedszkolem.. ale to publiczne , wiec w sumie mnie to nie dziwi. pamietam jak ja chodzilam do przedszkola to tez takie dziwne rzeczy byly z grupami. raz bylam w grupie 5 latkow a nagle przeniesli mnie do 6 latkow.
Cytat:
Toska to się nastresowałaś, głupie baby, a najgorsze jest to że dezorientują młodego i stresują go przerzucając go jak piłeczke, żeby tylko się nie zniechęcił
Miejmy nadzieję, że to już koniec przebojów. Pani dyr. obiecała, że już młodemu grupy nie zmieni (ewidentnie było jej głupio za tą sytuację). Za to wszystkie Panie pracujące w przedszkolu już nas i młodego kojarzą, bo tyle zamieszania przez te dwa dni.

Cytat:
Tosia no to jakaś kpina z tym mieszaniem grup Dobrze, że wyjaśniliście A czemu jak piszesz to często część tekstu jest małymi literkami a ja ślepnę w ciąży?
Nie lubię jak mój post pół ekranu komputera zajmuje, więc jak tworzę elaboraty to wolę mniejszymi napisać zawsze możesz sobie kliknąć cytuj i będziesz widziała normalny tekst
Stary 2015-09-02, 18:25   #3296
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:

a ja Wam tylko jednego zazdroszcze przy planowanym CC- ze wiadomo kiedy co i jak i o ktorej godzinie. mozna sie przygotowac. a reszty juz Wam nie zazdroszcze
gratki za wizyte
co z tego że planowane jak zawsze może się dziecku zachcieć wcześniej wyjść

Cytat:
Ja miałam. Siedziałam non stop na piłce. Nawet do 4 rano. A teraz? Nic a nic. Mam nadzieje ze Kacper nie szykuje wczesnej niespodzianki xd
aż tak to nie miałam, ale z dnia na dzień coraz gorzej. najlepiej z łóżka nie wychodzić

Cytat:
mnie juz zaczynaja denerwowac, bo nie moge sie schylic nawet zaraz skurcz i brzuch jak kamień jak wstaje z lozka to samo. najlepiej sie nie ruszac, hehe
dokładnie :P

Cytat:

niech moc będzie z Tobą

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Tosia dobrze, że wszystko z przedszkolem się wyjaśniło
Stary 2015-09-02, 18:31   #3297
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
co z tego że planowane jak zawsze może się dziecku zachcieć wcześniej wyjść

aż tak to nie miałam, ale z dnia na dzień coraz gorzej. najlepiej z łóżka nie wychodzić

dokładnie :P

niech moc będzie z Tobą

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Tosia dobrze, że wszystko z przedszkolem się wyjaśniło
Ty byś z łóżka nie wychodziła, a ja miałam wręcz odwrotnie. Nie mogłam się położyć na 5 minut,bo od razu bóle i leciałam na wc.
Stary 2015-09-02, 18:31   #3298
Amelie04
Zakorzenienie

a ja mialam sen, ze Blindness urodzila pierwsza na wątku
Stary 2015-09-02, 18:32   #3299
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
hej
torba dla Tomka spakowana a moje rzeczy leżą na podlodze i czekaja, hehe.

super , ze ok szkoda, ze w Pl tak nie ma. ja to juz wole sie sama ratowac niz korzystać z NFZ ...

ja ost mialam puls 130... a 90-100 to u mnie norma. cisnienie zawsze mam 90/50 i nikt mi nic nie powiedzial, ze to źle...

któraś w ogole rodzi naturalnie oprocz mnie ? bo patrze, ze na wątku przewaga cesarek bedzie...

gratki za wizyte

wy wszystkie niedlugo kolacja a u mnie na 19 obiad , bo tak Tż wraca
Oczywiście że nie jesteś sama. Ja chcę SN. Ostatnio dużo było rozmów na temat cc i pewnie odniosłaś takie wrażenie że tylko Ty,ale wydaje mi się że jest chyba większość na sn niż cc

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-09-02, 18:37   #3300
Amelie04
Zakorzenienie

oo Maggie Ty tylko 2 dni przede mna masz termin większosc juz sie szykuje na porod a nam troche jeszcze zostalo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości