Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 18:55   #181
andriuszka77
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Kasiu a co Ci za różnica, może słuchaj gina lepiej , to co piszą w necie to wiesz często laicy piszą, a każdy przypadek jest inny
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:12   #182
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Szpitalne jedzenie jest ohydne... Ja miałam dietę w szpitalu i dostawałam czasem takie jedzenie, że nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać... Bo mało co mogła z talerza wybrać, żeby mi nie zaszkodziło

Na szczęście mama mi przywoziła obiady lekkie z domu.
Ale było i tak czasem, że kazałam sobie nie przywozić wędliny, a na kolację dostawałam miód (nie musiałam długo czekać na efekty)...
Chyba nie miałabym odwagi zjeść tego, co serwują w szpitalu. Dlatego będę z własnym żarciem, a w razie czego jestem gotowa nawet sobie zamówić cokolwiek. Po porodzie jeszcze jeść taki syf, albo podczas choroby... No bez jaj. To ja się 1,5 roku leczę dietą... buhahah

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Kalusia, chcemy używany A jesteś pewna, że 4 rider nie ma pompowanych? W opisach na allegro czy olx ludzie pisali, że pompowane Wolałabym 4rider, bo ma dwa z przodu mniejsze a ten urban ma chyba równe?

Dziewczyny, ale ja się tą główką martwię, że będzie ciężko przy porodzie No i że w listopadzie, tylko nie to, ja chcę rodzić w grudniu!!!

Koritsi spoko, będę pisała w razie czego. TŻ jest stąd, więc on mi wykłady robi, no ale na sklepach stanikowych to nie powiem, żeby się znał, może i dobrze

A co do kosmetyków nivea, chyba nie są zbyt polecane dla dzieciaczków? Przynajmniej srokao bardziej poleca babydream i takie chciałam kupować...
http://www.srokao.pl/2012/06/kosmtyk...a-analiza.html
Orientowałyście się w tym temacie?
Właśnie muszę sobie kartę rossnę wziąć z rossmanna, dobrze, że przypomniałyście
Planuję naturalsy. Nivea jest bez sensu. Wogle wszelakie kosmetyki z parafiną nie są dobre, a Nivea parafiną stoi.

A co Ty chcesz wogle dla dziecka?
Oliwkę? Masz olej kokosowy albo olej ze słodkich migdałów. Ten drugi jest bardzo delikatny ponoć, ostatnio ekspert od ziół polecał jako swietny kosmetyk m.in. dla dzieci. Zasypkę? Ja bym jednak talku unikała. Różnie mówią, jedni, że przesada, inni że zły. Ja, jeśli nie ma pewności, że coś jest dobre i chodzą nawet legendy o szkodliwości, to wolę zastąpić. Nie wiem, jak się sprawdzi mąka ziemniaczana, ale rozważam zgłębienie jeszcze tematu. Wiem, żę osobiście wolałam ryżową.
Na odparzenia jeszcze myślę zrobić maść. Płynu do kąpieli nie planuję, tak samo mydła żadnego. Taki niemowlak przecież nie orze w polu, co on się wybrudzi Myślę o kąpielach ziołowych, ale jeszcze nie wiem jakie zioło. Z czasem przejdę na jakieś delikatne myjadła.
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:16   #183
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Chyba nie miałabym odwagi zjeść tego, co serwują w szpitalu. Dlatego będę z własnym żarciem, a w razie czego jestem gotowa nawet sobie zamówić cokolwiek. Po porodzie jeszcze jeść taki syf, albo podczas choroby... No bez jaj. To ja się 1,5 roku leczę dietą... buhahah

Planuję naturalsy. Nivea jest bez sensu. Wogle wszelakie kosmetyki z parafiną nie są dobre, a Nivea parafiną stoi.

A co Ty chcesz wogle dla dziecka?
Oliwkę? Masz olej kokosowy albo olej ze słodkich migdałów. Ten drugi jest bardzo delikatny ponoć, ostatnio ekspert od ziół polecał jako swietny kosmetyk m.in. dla dzieci. Zasypkę? Ja bym jednak talku unikała. Różnie mówią, jedni, że przesada, inni że zły. Ja, jeśli nie ma pewności, że coś jest dobre i chodzą nawet legendy o szkodliwości, to wolę zastąpić. Nie wiem, jak się sprawdzi mąka ziemniaczana, ale rozważam zgłębienie jeszcze tematu. Wiem, żę osobiście wolałam ryżową.
Na odparzenia jeszcze myślę zrobić maść. Płynu do kąpieli nie planuję, tak samo mydła żadnego. Taki niemowlak przecież nie orze w polu, co on się wybrudzi Myślę o kąpielach ziołowych, ale jeszcze nie wiem jakie zioło. Z czasem przejdę na jakieś delikatne myjadła.
Ponoć w rumianku można dziecko myć, ale na początku sama woda, nawet położne tak radzą
Stary 2015-09-02, 19:20   #184
_karmazynova_
Zadomowienie

Dzięki za kciuki
Młody ma już 1101 g ( +/- 132 g) Jest co dźwigać Lekarz pochwalił, że tyje Adaś a nie ja, bo od początku ciąży przytyłam 5 kg. Wg niego wszystko z moją wagą jest ok. Młody ma główkę większą o tydzień.. lekarz pochwalił, że Młody ma długie nogi - oby wzrost odziedziczył po tacie Jedynie trochę się zmartwiłam tym, że główka Małego jest nieprzyparta do szyjki ( lekarz zauważył to 2 tygodnie temu), a między szyjką a głową znajduję się pępowina. Lekarz 2 razy powtórzył, żeby zapamiętać, że jeżeli odejdą wody to natychmiast mamy jechać do szpitala, co by pępowina nie wypadła... Jeszcze jest na szczęście dużo czasu, więc będę się starać nie martwić na zapas. . Jeżeli dalej tak będzie, że Młody dalej będzie sporo rósł i sytuacja się nie zmieni z tym, że pępowina jest pierwsza, a główka nie przyparta to lekarz będzie się zastanawiał nad CC.

sylwoha
mieliście fajne zaręczyny - jest co wspominać

barboo fajnie, że się odezwałaś i że jest wszystko ok!

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość

I w ogóle, UWAGA, zapisałam się do SR! Zdecydowałam się, ide w piątek pierwszy raz nie wiem czy pamiętacie ale miałam problem tego typu, ze u mnie wszystkie płatne, za 6 spotkań, 200-250zł. I jedna babka co bierze 120 zł na m-c, kurs 3 m-ce i 8 zajęć w miesiącu. i na nią się zdecydowałam. całość nicy 360 zł, ale stwierdziłam, że moge przecież chodzić 2 m-ce i wtedy wyjdzie mi tak jak u tamtych. Zresztą nikt nie powiedział że nie urodze w listopadzie...
Super! Ja będę chodzić do SR od października

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Na szczescie nie.
Tyle ze brzuch twardy i czuje nacisk mocny na udo po tej stronie gdzie zylak.
Podejrzewam ze jak mala wzielam na.rece to troche sie nadwyrezylam :/
Uważaj na siebie.. może lepiej będzie jeżeli lekarz Cię zbada?

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jeszcze nie nadrobiłam poprzedniego wątku i już nowy, no ok. Ciekawe, w której części zaczniemy rodzić w 10?
Ja się melduję po teście glukozy i wizycie Glukoza nie była zła, z cytryną miałam i nawet mi smakowało, może odrobinę za gęsta, ale chyba dała mało wody, bo pół dużej szklanki, na pewno nie 300 ml... Potem troszkę nieprzyjemnie mi się zrobiło, ale do przeżycia
Lekarz pozwolił mi nawet trochę herbaty się napić przed ostatnim pobraniem, mam nadzieję, że to nie wpłynie na wynik

A u Gniewka wszystko w porządku, znowu nie chciał pokazać buzi Może na genetycznych 3 trymestru będzie chciał współpracować, idziemy za 2 tygodnie. Serce bije, wszystko działa, lekarz mówił, że niesamowicie ruchliwy
Wymiary się jakoś wyrównały wszystkie tylko głowę ma największą! Tydzień starszą! Wiem, że to milimetry, no ale już się zaczęłam martwić, wg główki nowy termin wyliczony na 29 listopada
Gratuluje udanej wizyty Super, że z Gniewkiem wszystko ok. ja pić to cholerstwo będę w piątek... bleee

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Karmazynova nie jestem cierpliwa Hahaha
Wgl. Dzisiaj po 4 powtórzenie szefa czy coś tam zrobiłam po pow że zrobiłam i powiedzialam żeby nie traktował mnie jak idiotki on powiedział że tylko musi być pewny..
Kciuki za wizyte malutka !!!

Jestem leniem co się dalodało do pralki na pranie ręczne jedynie co lekkie wirowania na wszelki wypadek.
A reszta w dettolu

Kolejny news !!!!!!
Zjadłam i nie ma ale zdrowo mi się odbiło po jedzonko
Nie dziwię się, że mu tak powiedziałaś Super, że sobie z nimi radzisz Ja nie mam takiej cierpliwości jak Ty.. Nie wytrzymałabym z nimi..
O to fajnie, że Ci się poprawiło! Mam nadzieję, że tak zostanie do końca

Cytat:
Ok, wrzucam zdjęcia. Otulacz wbrew temu co widać na zdjęciu ma piękny fioletowy kolor. Na zdjęciu jest bardziej szary. Za te 3 rzeczy dałam 50zł :-D
Fajna okazja! Ładne rzeczy

Słodki ten miś z NIVEA. może też się po niego przejdę

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:47   #185
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki
Młody ma już 1101 g ( +/- 132 g) Jest co dźwigać Lekarz pochwalił, że tyje Adaś a nie ja, bo od początku ciąży przytyłam 5 kg. Wg niego wszystko z moją wagą jest ok. Młody ma główkę większą o tydzień.. lekarz pochwalił, że Młody ma długie nogi - oby wzrost odziedziczył po tacie Jedynie trochę się zmartwiłam tym, że główka Małego jest nieprzyparta do szyjki ( lekarz zauważył to 2 tygodnie temu), a między szyjką a głową znajduję się pępowina. Lekarz 2 razy powtórzył, żeby zapamiętać, że jeżeli odejdą wody to natychmiast mamy jechać do szpitala, co by pępowina nie wypadła... Jeszcze jest na szczęście dużo czasu, więc będę się starać nie martwić na zapas. . Jeżeli dalej tak będzie, że Młody dalej będzie sporo rósł i sytuacja się nie zmieni z tym, że pępowina jest pierwsza, a główka nie przyparta to lekarz będzie się zastanawiał nad CC.
Piękna waga Adasia

Po tej glukozie miałam zrąbany dzień, po południu już mi się nudziło w łóżku to poprasowałam, a później umyłam jeszcze lodówkę

Teraz znowu mi niedobrze

Za to wyniki wyszły w miarę dobrze

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Aaa i przypomniało mi się (jak zwykle ) rozmawiałam z kimś, kto zna tako "od kuchni" i mówił, że te wózki jako jedne z nielicznych w Polsce są produkowane u nas, a nie składane z chińskich części

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:52   #186
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Przyszła paczka, rożek i śpiworek dla niuni dotarły używki, ale stan super to wypiorę i się przydadzą też
Pieknosci !!!

Cytat:
Super ta książeczka, aż by sie chciało taką zrobić... Zapisałam na wszelki, może kiedyś spróbuję

to chyba jak będziesz odchodziła to musisz go zabrać ze sobą

Biedna, mam nadzieję, że ci przejdzie... A jak nie to dzwoń po pogotowie...

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

W końcu was nadrobiłam... Idę sobie przygotować kąpiel dla moich gorących stóp, pół godzinki może pomoczę, a potem jadę z kuzynka na przymiarkę sukni ślubnej chociaz sobie przypomnę te emocje wszystkie, jak się przymierzało pierwszy raz swoją prawie już gotową suknię

i zaraz wam wstawię obiecane zdjęcie otulacza, boski jest, jestem nim zachwycona tylko niech mi jeszcze któraś powie jak tym się dziecko opatula
KOchana ta ksiazeczka suuupeeeer.
az chyba zapisze ten link gdzies.
A KOMPA niech sobie rozpracuja najpierw ahahaha
w dupieee mam ja jade za tydzien na wakacje i niech se sami siedza ohohohoh

Cytat:
Ok, wrzucam zdjęcia. Otulacz wbrew temu co widać na zdjęciu ma piękny fioletowy kolor. Na zdjęciu jest bardziej szary. Za te 3 rzeczy dałam 50zł :-D
nonno brawo tY !

Cytat:
Tak mi kostki spuchly zr leze , forum na telefonie zainstalowalam i podczytuje...
:GLASIU:

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Są dwie wersje 4ridera, z pompowanymi i z piankowymi. Ten który oglądaliśmy miał piankowe i wszystko by nam pasowało gdyby nie te piankowe kółka. Tak, Urban ma wszystkie takie same ale kółka nie są skrętne tylko cała tylna oś. TŻ mówi, że jak w ciągniku przegubowym A to nasza spacerówka
No i używki Mutsy można w dobrej cenie dostać
Fajny fajny

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Dzis przyszla paczka od moich rodziców. Wysłali mi kosmetyki o mocnym zapachu białego pizma. (m.in. perfumy) to nie jest zapach dla mnie w ciąży.. mdli mnie.. blah.. chyba poczekam czy mi po ciąży przejdzie.. głupio mi teraz kłamać rodzicom.
a ja nawet nie pamietam jak pachnie pizmo

Cytat:
Dzięki za kciuki
[B]

Nie dziwię się, że mu tak powiedziałaś Super, że sobie z nimi radzisz Ja nie mam takiej cierpliwości jak Ty.. Nie wytrzymałabym z nimi..
O to fajnie, że Ci się poprawiło! Mam nadzieję, że tak zostanie do końca

Super ze wszystko okej Ciesze sie bardzo )

poprawio zgage lekka mam ale da sie zyc
herbatke zaraz strzele

I lup na dzisiaj dla mojej kumpeli

cena sklepowa £40, kupione za £5 ;d HIHIHI

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:57   #187
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
poprawio zgage lekka mam ale da sie zyc
herbatke zaraz strzele

Dobrze, że już lepiej się czujesz

I jaki fajny łup, pierwszy raz coś takiego widzę

40/40
Stary 2015-09-02, 20:04   #188
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Dobrze, że już lepiej się czujesz

I jaki fajny łup, pierwszy raz coś takiego widzę
dziekuje Ja dla siebie mam ale dla naszej nowej ciezarnej
Jej TZ z fochem - nie kupuj naszemu dziecku uzywanych rzeczy - z pogarda na niego 0 prawie widzialam ta mine - a wez badz cicho to idz do smyka i kup wszsytko ! a na wanienke daj mi 200 zlotych !
zaplul sie prawie podobno w ramach odpowiedzi ;D ahahhaahahaha

Stary 2015-09-02, 20:09   #189
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje Ja dla siebie mam ale dla naszej nowej ciezarnej
Jej TZ z fochem - nie kupuj naszemu dziecku uzywanych rzeczy - z pogarda na niego 0 prawie widzialam ta mine - a wez badz cicho to idz do smyka i kup wszsytko ! a na wanienke daj mi 200 zlotych !
zaplul sie prawie podobno w ramach odpowiedzi ;D ahahhaahahaha
Mało który chłop akceptuje zakup używanych rzeczy
Ja swojemu się nie przyznaję jak coś z lumpa przyniosę

40/40
Stary 2015-09-02, 20:22   #190
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeszło mu jak cenę usłyszał Hahaha sam zarabia ona narazie nie pracuje także niech nie kombinuje ) vo nowe rzeczy też trzeba wyprać :F

Stary 2015-09-02, 20:25   #191
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, bo to jest 3w1
Wygląda na lekką, więcej pewnie będzie się dobrze prowadzić

Katarzyna tak jak mówisz, ja pod koniec 27 tyg bym poszla

Przede wszystkim Karmazynowa gratuluję dużego synka, masz już co nośność, no i przytylas nieduzo, brawo Ty a pepowina tak jak pisałaś, staraj się nie przejmować, jeszcze jest sporo czasu i ułożenie może sie zmienić

Evciapo a mi dzisiaj w 2 sklepach powiedzieli, że Tako to się sprzedawaly w tamtym roku i to na początku. Ale jakoś się nie dziwię, skoro wejdziesz do sklepu, zapytasz o wózek a oni Bebetto i Adameksy tylko polecają ;/

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-09-02 o 20:29
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 20:28   #192
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Wygląda na lekką, więcej pewnie będzie się dobrze prowadzić

Evciapo a mi dzisiaj w 2 sklepach powiedzieli, że Tako to się sprzedawaly w tamtym roku i to na początku. Ale jakoś się nie dziwię, skoro wejdziesz do sklepu, zapytasz o wózek a oni Bebetto i Adameksy tylko polecają ;/

Jak dla mnie super się prowadzi. A TŻ ma zabawkę
Czyli nie tylko u nas same Adameksy
Stary 2015-09-02, 20:37   #193
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:

A nam znowu babka odradzała Bebetto, a z drugiej strony koleżanka polecała i bądź tu mądry

40/40
Stary 2015-09-02, 20:42   #194
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
Andriuszka bardzo ładne rzeczy

Żaneta super ten otulacz w groszki gdzie kupowalas? Na olx? Bo widZiałam podobny

Kalusia super wygląda ta soacerowka to jest ten sam,model co gondola, tylko inny kolor?

Tak,una olx ;-) znalazłam najpierw jeden u dziewczyny niedaleko mnie ale niestety się spóźniłam, więc jak zobaczyłam ten to pomyślałam w d... z przesyłką, dzwonię i biorę :-D a kupione ogólnie w TKmax więc jak któraś ma w pobliżu to możecie zajrzeć, podobno fajne tam rzeczy

Cytat:
Dzięki za kciuki
Gratulacje! Ale masz już wielkiego chłopaka :-D a tym ulozeniem się nie martw, czytałam ostatnio co się z naszymi dzieciami właśnie dzieje to podobno bawią się pępowiną... Więc może sobie sam przesunie

Cytat:

Cudo!!! Aż jak patrzę to mi szkoda ze rodzice mają taką małą umywalkę że by mi coś takiego nie weszło :-(
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 20:46   #195
hope_35
Raczkowanie

Dziewczyny, zerkniecie na mój wynik toxo?

P-ciała p/Toxoplasma gondii IgM (s)ujemny ujemny
Komentar z 0,1 index
Interpretacja wyniku: --------------------------------- Ujemny: < 0,50 Wątpliwy: 0,50 - 0,60 (wskazane powtórne pobranie po 2-3 tyg) Dodatni: > 0,60

P-ciała p/Toxoplasma gondii IgG (s)13,1 IU/m
lUjemny: < 1,6 Wątpliwy: 1,6 - 3,0 Dodatni: > 3,0

IgG jest na czerwono.
Dziękuję
Stary 2015-09-02, 20:47   #196
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Cudo!!! Aż jak patrzę to mi szkoda ze rodzice mają taką małą umywalkę że by mi coś takiego nie weszło :-(
Ja żałuję, że wybierając umywalkę, nie pomyślałam o tym, że można kąpać w niej dziecko. Też bym większą wybrała
Stary 2015-09-02, 20:50   #197
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Hope stare zakażenie - przechodziłaś, masz odporność
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 20:51   #198
hope_35
Raczkowanie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52628957]Hope stare zakażenie - przechodziłaś, masz odporność [/QUOTE]

Gryzelda - dziękuję
Stary 2015-09-02, 20:54   #199
Fionka_31
Zakorzenienie

Hello. Wróciłam z treningu. Zaraz wciągnę makrelę z chlebkiem mniam.

Gratuluje udanych wizyt

Sluchajcie a pieluchy tetrowe to będziecie prac normalnie w 40st? Czy w wyższej?

Co do wózków to my na 90% zdecydowani na baby merc neo style. Szkoda ze nie ma o nim żadnych opinii w necie a moze to i dobrze

Tzowi tez sie podoba. Nawet dokladnie ten ze sklepu. Troche nie jestem przekonana do tak jasnego. Myślałam bardziej o szarosciach.

Gryzelda fajny misiu.

A właśnie kupujecie jakies pluszaki, zabawki czy cos?

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 20:54   #200
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Nie ma za co
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 20:55   #201
adka_19
Wtajemniczenie

Żaneta a zlew ? )

Stary 2015-09-02, 20:55   #202
sylwoha
Zakorzenienie

Hope znaczy sie ze masz przeciwciala i przechodziLas toxo. Dawno
Tak mi soe wydaje

Adka super ta wkladka do zlewu
Wygodne to, ale to chyba dla wprawionych
Ja bym soe bala ze maly mi wypadnie
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:00   #203
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

Sluchajcie a pieluchy tetrowe to będziecie prac normalnie w 40st? Czy w wyższej?
Myślę, że w 60 stopniach spokojnie można. Nasze mamy przecież gotowały
Stary 2015-09-02, 21:02   #204
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Hope znaczy sie ze masz przeciwciala i przechodziLas toxo. Dawno
Tak mi soe wydaje

Adka super ta wkladka do zlewu
Wygodne to, ale to chyba dla wprawionych
Ja bym soe bala ze maly mi wypadnie
Nie ma jak taka fajna gąbka wchodzi jak rożek do samego dna
Nie ma jak nawet malucha możesz położyć w tym i będzie na pół leżące

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Myślę, że w 60 stopniach spokojnie można. Nasze mamy przecież gotowały
Ja lecę 40 z antybakteryjnym

Stary 2015-09-02, 21:04   #205
agrita8
Raczkowanie

Cytat:
Cudo! i jaka cena

Cytat:
Tak mi kostki spuchly zr leze , forum na telefonie zainstalowalam i podczytuje...
i jak leżenie pomaga? mi też strasznie dokucza opuchlizna, ale robie wszystko, żeby tylko się nie położyć

Cytat:
Za to wyniki wyszły w miarę dobrze
Cieszę się, że wynik ok od ręki było wiadomo, że wszystko dobrze czy czekałaś na wynik?

Adka cwaniaku super łowy
agrita8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:09   #206
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
Cudo! i jaka cena

i jak leżenie pomaga? mi też strasznie dokucza opuchlizna, ale robie wszystko, żeby tylko się nie położyć

Cieszę się, że wynik ok od ręki było wiadomo, że wszystko dobrze czy czekałaś na wynik?

Adka cwaniaku super łowy
Czekałam, moja siostra pracuje w szpitalu i tam w laboratorium robią moje badania i poszła podejrzeć

40/40
Stary 2015-09-02, 21:14   #207
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Cudo! i jaka cena

Adka cwaniaku super łowy
Nooo jak wywalilam nogi do góry na kocyku to lepiej, za dużo laze w ciagu dnia i tak puchną dlatego
Jak czubasek sie czujesz? Przestało boleć, lepiej już z Toba ?

Edytowane przez andriuszka77
Czas edycji: 2015-09-04 o 15:14
Stary 2015-09-02, 21:20   #208
agrita8
Raczkowanie

Evcia dobrze Ci ☺ ja tez chcialam dowiedziec sie jak mi poszlo ale niestety, wynik doooopiero 10 wrzesnia :\

No wlasnie ciekawe co u Czubaska, mam nadzieje ze udalo sie uniknac ip...
agrita8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:20   #209
kalwinka
Zadomowienie

MAM wodę w domu !!!!
Jutro podłączą sedes i zlew w kuchni
Cytat:
Ja żadnego piżma nie mogę mieć na sobie, zresztą nie mogę używać, żadnych wypaśnych perfum bo im bardziej wyszukany zapach, tym bardziej boli mnie głowa. Nie dla mnie te wszystkie Gucci, Diory czy D&G

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

A nieraz zapach na kimś taak mi się podoba a jak go sama wypróbuję to muszę nadgarstki szorować
Już myślałam ze ze mną coś nie tak, że źle reaguję na porządne perfumy Fajnie wiedzieć że nie jetem sama

Cytat:
Szczyt osiągnął tż mojej kumpeli - od ponad 2 lat nie rozmawia z teściową, bo założyła jego dziecku buty po drugiej wnuczce
Ale facet jest w ogóle dla mnie mistrzem buractwa

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

A właśnie kupujecie jakies pluszaki, zabawki czy cos?
Mam w pralce program eco na 50 st i większość rzeczy i tak w nim piorę, najwyżej będę dosypywać środek antybakteryjny

Pluszaków na razie nie planuję, z resztą jak widzę po dzieciach znajomych najlepszą przytulanką na początku jest tetrowa pieluszka
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:21   #210
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Evcia dobrze Ci ☺ ja tez chcialam dowiedziec sie jak mi poszlo ale niestety, wynik doooopiero 10 wrzesnia :\

No wlasnie ciekawe co u Czubaska, mam nadzieje ze udalo sie uniknac ip...
A co tak długo na wyniki czekać musisz agrita? Ooo długo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości