- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 15:37   #1051
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Agusiek, bardzo mi się podoba klimat Twoich zdjęć są takie niewymuszone, superpamiątka
Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
cornflower piękne te zdjęcia z inspiracji właśnie taka sesja by mi się widziała,napewno nie jakaś goła. Mi parę zdjęć koleżanka zrobiła ale okazało się że główną gwiazdą był pies,ja i brzuch to tylko tło zrobimy sobie z tz sami parę zdjęć jak już drzewa będą kolorowe, uwielbiam jesień mamy dobry aparat więc myślę że damy rade.

Mama kupiła dzisiaj kombinezon dla małej o śpiworek takie śliczne że odrazu się chwale a mój 8letni brat kupił pierwszą zabawkę dla siostrzenicy z własnego kieszonkowego
I przy okazji zdjęcia z "sesji" na której chociaż trochę widać brzuszek jedno już kiedyś wrzucałam
Twoja sesja jest super ja też bym chętnie wzięła mojego kocura na sesję, ale on raczej nie lubi pozować

ten kombinezonek i śpiworek są rewelacyjne, gdzie je mama kupiła?

edit: ok doczytałam, co napisałaś
Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Kupiłam "dziecko" i tam jest kupon na dział dziecięcy na -20%. Podobno jest też przez fb dostępny A na dział dla dorosłych przez newsletter 25% i kupię sobie u nich staniki do karmienia bo robią furorę Bardzo wygodne podobno i funkcjonalne.

Jennyyy ja jestem ciągle głodna o co chodzi
ja mam te staniki z H&M, takie w dwupaku za 79,90 (czarny i biały) i są super, noszę już teraz, bo z innej bielizny wyrosłam

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Tak, w Koali. Wrażenia na plus, jutro też się wybiorę.
Niestety ja też mam kiepski dojazd autobusem, a samochód odpada.
Tutaj jest [URL=" miejsc z zajęciami w Krakowie[/URL], może coś Ci spasuje z lokalizacją.
może jak się wreszcie ogarnę z mieszkaniem to się wybiorę w końcu albo zmotywuję się do ćwiczeń w domu z youtube

Edytowane przez Iclosemyeyes
Czas edycji: 2015-09-02 o 15:39
Iclosemyeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 16:49   #1052
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Gaabbi a gdzie widziałaś ten śpiworek? lexiepytała a ja niestety nie wiem gdzie mama te rzeczy kupiła, jest na stałe w Niemczech. Kupiła też dwie grube czapki ostatnio
Co chwile z resztą coś kupuje,teraz przyjedzie to jeszcze dużo kupimy,przede wszystkim wózek, jest bardzo zaangażowana a najpierw nie była zadowolona że będzie babcią. Tato odwrotnie, tak się cieszył, chwalił, obiecywał a teraz ani nie zadzwoni,nie zainteresuje się,nie przyjedzie. Jestem taka na niego zła że aż mi się w nocy śniło że się z nim kłóce. I aż krzyczałam przez sen.
W TkMaxx widziałam.
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 16:51   #1053
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny

Fasterka Twoja sesja bardzo fajna, psiak dopełnia klimat zdjęć
Bardzo fajne prezenty, zazdroszczę
Stary 2015-09-02, 18:11   #1054
poznanianka1990
Zakorzenienie

Teraz weszłam na chwilkę na kompa, więc widzę zdjęcia

Agusiek89, śliczne zdjęcia, takie naturalne, ale naprawdę piękne

fasterka90, Twoje zdjęcia też są bardzo fajne Pięknego masz pieska To on czy ona?

Mąż rozmawiał z szefem i się udało, zgodził się Najprawdopodobniej nie będzie musiał nawet tego odrabiać, tylko wezmą mu to z nadgodzin

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:10   #1055
fasterka90
Zadomowienie

Wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia i... Chyba to powinno działać inaczej. Mnie te zajęcia zniechęcają. Wróciłam do domu w panice i histerii. Już się trochę uspokoiłam ale podejście mam nadal takie że jak tz się mnie pyta o co mi chodzi to wybucham i mówię że "nie będę rodzic,niech se sam urodzi".
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:14   #1056
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia i... Chyba to powinno działać inaczej. Mnie te zajęcia zniechęcają. Wróciłam do domu w panice i histerii. Już się trochę uspokoiłam ale podejście mam nadal takie że jak tz się mnie pyta o co mi chodzi to wybucham i mówię że "nie będę rodzic,niech se sam urodzi".
Ale co się stało?

Dziewczyny, jakie aplikacje ciążowe/porodowe polecacie? Chodzi mi o Androida.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:24   #1057
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:

Aco gadaja?
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:28   #1058
wonderka
Zadomowienie

Witam się wśród żywy dziewczyny! W końcu spadła temperatura i ja żyję... jupi. Tak to już może zostać. Nawet lekki deszczyk chętnie poczekam.

Fajne te wasze fotki dziewczyny.

Fasterka co oni tam powiedzieli takiego strasznego

Ja zaczynam szkołę 16tego i 10 tygodni - do samego rozwiązania bedę chodzić, za późno się obudziłam...cholera jasna!
wonderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 19:45   #1059
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co się stało?

Ja mam trzy - Asystent Ciążowy, Womanlog Pregnancy i Moja Ciąża Polecam pierwsza i ostatnią, womanlog jest bez szału.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-02, 21:11   #1060
india_love
Raczkowanie

kasiula8708 piękną masz sentencję w podpisie Teraz zauważyłam
Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
India http://allegro.pl/baby-mix-lezaczek-...278788059.html wzięłam beżowy

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Zazdroszczę wam dziewczyny które będą miały cc, tego że będziecie znały datę i możecie nawet odliczać przy sn to jest jedna wielka niewiadoma
Dzięki kochaną za link A co do CC to minusy przecież też są. Po SN będziesz smigać jak sarenka a ją do pół roku nawet będę musiała na siebie uważać:\

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Taką oto mam pamiątkę Tak jak wyżej napisałam, moim zdaniem nic specjalnego, ale każda osoba której pokazywałam była zachwycona i napatrzeć się mogła

Załącznik 6044324

Załącznik 6044325
Przepiękne zdjęcia
Stary 2015-09-02, 21:12   #1061
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość

Dzięki kochaną za link A co do CC to minusy przecież też są. Po SN będziesz smigać jak sarenka a ją do pół roku nawet będę musiała na siebie uważać:\

Przepiękne zdjęcia
Czekam na to, aż będę śmigać jak sarenka Póki co, toczę się jak pijana słonica.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:15   #1062
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Ale co się stało?

Ja mam Happy Baby (podoba mi się jak tydzień po tygodniu pokazują na warzywach i owocach jak duży jest maluszek ), Moja ciąża i Asystent ciążowy

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:15   #1063
cynamon_
Zakorzenienie

India, osobiście nie chciałabym cc, wolę sn ale zazdroszczę wam tego, że dokładnie będziecie wiedzieć kiedy to nastąpi
Stary 2015-09-02, 22:37   #1064
Kasiula8708
Rozeznanie

Cytat:
Ale co się stało?

Ja mam happy baby i moja ciąża

Cytat:

Przepiękne zdjęcia

A dzięki też mi się podoba
Odnośnie sn i cc to wszystko ma plusy i minusy,czasem nie przewidzimy jak będzie,ja chyba wole sn ale jeśli będe musiała mieć cc to trudno najważniejsza Niunia

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Ja mam Happy Baby (podoba mi się jak tydzień po tygodniu pokazują na warzywach i owocach jak duży jest maluszek ), Moja ciąża i Asystent ciążowy

Nio u mnie Lenka już jak sałata lodowa

Oglądacie może żony hollywood?jakie te babeczki śmieszny akcent mają
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:40   #1065
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiula8708 Pokaż wiadomość

Nio u mnie Lenka już jak sałata lodowa

Oglądacie może żony hollywood?jakie te babeczki śmieszny akcent mają
Tak sałata lodowa Moja sałata teraz urządziła sobie dyskotekę a żony właśnie oglądam, najbardziej naturalna wydaje mi się ta co ma męża aktora, reszta to takię ę ą z tym akcentem "ju noł"

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:53   #1066
Kasiula8708
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Tak sałata lodowa Moja sałata teraz urządziła sobie dyskotekę a żony właśnie oglądam, najbardziej naturalna wydaje mi się ta co ma męża aktora, reszta to takię ę ą z tym akcentem "ju noł"

Oł jes też uważam że tylko ta jedna jest normalna,wiem głupkowaty program ale ja spać nie mogę,mąż już chrapie to oglądam pierdoły

A pokazuje Ci ta apka dokładny tydzień i dzień tc?bo mi na początku tak pokazywało a teraz tylko tydzień
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 08:14   #1067
fasterka90
Zadomowienie

Post Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Co do mojej wczorajszej paniki po sr,to... To nie wina położnej, nic takiego strasznego nie mówili. Ja po prostu od początku okropnie się boje. Położna jest super,cisne tz żeby rodzic w tym szpitalu w którym ona pracuje,a trafić akurat na nią to już szczyt marzeń no bo przecież ostatecznie gdzieś i jakoś urodzić muszę.

Dziś zaczynam 31tc

Żony też oglądałam ostatnio -leciały po dr Housie na tvn7 i najbardziej polubiłam tą parę gdzie mąż to taki azjata. Wczoraj widziałam dość późno też na TVN był ten program ale jakieś inne babki były w większości.
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 08:20   #1068
lexie42
Zakorzenienie

Witam się z rana niestety w nie najlepszym humorze koło 6 zaczął mnie trochę pobolewać brzuch, mała się strasznie rozbrykała i ciężko było mi zasnąć. Ten brzuch to boli mnie tak jak na biegunkę, ale jak na razie nic się nie dzieje. Wczoraj na obiad zjadłam burrito i podejrzewam, że ta fasola była za ciężka dla mnie. Wypiłam trochę gorzkiej herbaty, nie wiem czy coś jeść może spróbuję trochę bułki. Oby mi tylko przeszło, bo dzisiaj zaczynam zajęcia w szkole rodzenia.
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 08:22   #1069
poznanianka1990
Zakorzenienie

Zainstalowałam tą aplikację Happy Baby, bardzo fajna Ona jakoś przypomina o wizytach?

Ja tych żon nie oglądam, zresztą wczoraj o tej godzinie już w łóżku leżałam
Oglądałam kto poślubi mojego syna, faceci w tej edycji mi się w ogóle nie widzą...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-03, 08:37   #1070
agne19s
Zadomowienie

Hej . Ja też mam ciężką noc za sobą. Maz poszedł bardzo pozno spać i cała noc chrapal. Normalnie mam dość. O 3 W nocy aż zaczęłam szukać w Internecie jakiś sposobów na to. Może wy coś poradzicie bo cmokanie klaskanie proszenie żeby przewrócił się na drugi bok działa na jakiś czas ale ja też nie mam siły co chwilę się budzić i powtarzać ten cykl. Nie wiem czy te apteczne kropelki dają jakieś efekty ?
Stary 2015-09-03, 08:49   #1071
poznanianka1990
Zakorzenienie

Zapomniałam Wam napisać, wczoraj rano jak chciałam wstać z łóżka to złapał mnie straszny skurcz w łydce, aż zaczęłam krzyczeć i pies się na mnie patrzył co się dzieje. Normalnie ten mięsień czułam na zewnątrz... Po chwili przeszło. Jak wstałam to było ok, dopiero wieczorem podczas chodzenia zaczęłam odczuwać ból tej łydki i tak jest do teraz... Jaką maść można na to stosować? Niby jak pytałam lekarki o maść na bóle pleców to mówiła. ze voltaren można. Nie ukrywam, że drogi jest, myślałam o czymś tanszym. Znalazłam maść dicloziaja, skład ten sam, ale napisane jest, że nie używać w ostatnich 3 miesiącach ciazy... I już zdurniałam... Wiecie może co innego jest dozwolone?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-03, 09:06   #1072
india_love
Raczkowanie

Cytat:
India, osobiście nie chciałabym cc, wolę sn ale zazdroszczę wam tego, że dokładnie będziecie wiedzieć kiedy to nastąpi
Mi gin wyznaczy termin po 37 TC a w szpitalu u mnie tną od 39. Niby fajnie znać termin bo jedziesz do szpitala ze spokojną głową ale co będzie jak mały wykręci mi numer i będzie chciał szybciej mamę zobaczyć?

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Hej . Ja też mam ciężką noc za sobą. Maz poszedł bardzo pozno spać i cała noc chrapal. Normalnie mam dość. O 3 W nocy aż zaczęłam szukać w Internecie jakiś sposobów na to. Może wy coś poradzicie bo cmokanie klaskanie proszenie żeby przewrócił się na drugi bok działa na jakiś czas ale ja też nie mam siły co chwilę się budzić i powtarzać ten cykl. Nie wiem czy te apteczne kropelki dają jakieś efekty ?
Ło matko! Zupełnie jak u mnie! Mój mąż ma tryb traktora z silnikiem wysokoprężnym Ile ja już śliny wyplułam aby coś z tym chrapaniem zrobił...Ostatnio, gdzieś od dwóch miesięcy nocki żadnej nie przespałam przez wszelakie dolegliwości ciążowe a ten jeszcze bezczelnie chrapie
U mnie tylko kuksańce i szturchanie wchodzi w grę. Na chwilę pomaga ale i tak marzy mi się przespać choć jedną całą noc. Wiadomo jednak, że jak się mały urodzi to mogę sobie to wybić z głowy. I tak czekają mnie noce z traktorem i krzykaczem operowym
Kobiety mają przerąbane
Stary 2015-09-03, 09:07   #1073
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość

ja mam te staniki z H&M, takie w dwupaku za 79,90 (czarny i biały) i są super, noszę już teraz, bo z innej bielizny wyrosłam
Tak, tak o te chodzi Czyli też potwierdzasz, że są wygodne

Cytat:
Dlatego ja nie idę do szkoły rodzenia, nie chcę wiedzieć jak to wygląda bo ja jestem wrażliwa. Na lekcjach biologii jak nauczycielka opowiadała o miesiączce i poczęciu podpierając się zdjęciami to leżałam już na ławce...

Cytat:
Nie pomogę...Wiem tylko po sobie, że już dawno bym wygoniła męża do drugiego pokoju albo bym ciągle go po złości szturchała Współczuję...napewno jest coś w aptece na to

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisać, wczoraj rano jak chciałam wstać z łóżka to złapał mnie straszny skurcz w łydce, aż zaczęłam krzyczeć i pies się na mnie patrzył co się dzieje. Normalnie ten mięsień czułam na zewnątrz... Po chwili przeszło. Jak wstałam to było ok, dopiero wieczorem podczas chodzenia zaczęłam odczuwać ból tej łydki i tak jest do teraz... Jaką maść można na to stosować? Niby jak pytałam lekarki o maść na bóle pleców to mówiła. ze voltaren można. Nie ukrywam, że drogi jest, myślałam o czymś tanszym. Znalazłam maść dicloziaja, skład ten sam, ale napisane jest, że nie używać w ostatnich 3 miesiącach ciazy... I już zdurniałam... Wiecie może co innego jest dozwolone?
Ale czemu Ty chcesz to maścią smarować? Na tym etapie ciąży skurcze łydek, drętwienie rąk będzie normą. Trzeba brać magnez i potas. Ja już zwiększyłam dawkę magnezu do 3x razy dziennie a i tak się zdarza raz na 3-4 dni, że złapie mnie skurcz mały. Nie wyobrażam sobie bez magnezu :P

Po wczorajszym sprzątaniu miałam taką rwę kulszową, że tylko chodziłam i się żaliłam do męża że chcę już koniec!! Czuje się jak satruszka, kulejąca i nic nie mogąca zrobić I jeszcze ten ciągły głód, zesrało się za przeproszeniem z tym zapotrzebowaniem kalorycznym No muszę się po żalić a wiem, że będzie jeszcze gorzej. Dobrze, że przynajmniej się wyspałam drugi dzień z rzędu.

I witam już się w 33 tygodniu

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 09:08   #1074
cynamon_
Zakorzenienie

Witam się z rańca wczoraj się nalatałam jak głupia, wieczorem padlam na pyszczek, kupilam małej kilka rzeczy, później wrzuce fotke, a i odwołuje ze niewiem co to skurcz w nodze, dziś w nocy tego doswiadczylam, mięsień na łydce tak wyszedł na bok ze aż się wystraszylam i postawiłam męża na równe nogi, jak się zapieralam ze magnezu nie będę brala, tak teraz grzecznie będę brała chociaż przez jakiś czas:/
Poznanianka, przybij piątkę!
Stary 2015-09-03, 09:09   #1075
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Tak, tak o te chodzi Czyli też potwierdzasz, że są wygodne

Dlatego ja nie idę do szkoły rodzenia, nie chcę wiedzieć jak to wygląda bo ja jestem wrażliwa. Na lekcjach biologii jak nauczycielka opowiadała o miesiączce i poczęciu podpierając się zdjęciami to leżałam już na ławce...

Nie pomogę...Wiem tylko po sobie, że już dawno bym wygoniła męża do drugiego pokoju albo bym ciągle go po złości szturchała Współczuję...napewno jest coś w aptece na to

Ale czemu Ty chcesz to maścią smarować? Na tym etapie ciąży skurcze łydek, drętwienie rąk będzie normą. Trzeba brać magnez i potas. Ja już zwiększyłam dawkę magnezu do 3x razy dziennie a i tak się zdarza raz na 3-4 dni, że złapie mnie skurcz mały. Nie wyobrażam sobie bez magnezu :P

Po wczorajszym sprzątaniu miałam taką rwę kulszową, że tylko chodziłam i się żaliłam do męża że chcę już koniec!! Czuje się jak satruszka, kulejąca i nic nie mogąca zrobić I jeszcze ten ciągły głód, zesrało się za przeproszeniem z tym zapotrzebowaniem kalorycznym No muszę się po żalić a wiem, że będzie jeszcze gorzej. Dobrze, że przynajmniej się wyspałam drugi dzień z rzędu.

I witam już się w 33 tygodniu
Biorę Aspargin 3x2 tabletki, czyli maksymalna dawka. A ten ból cały czas czuje, tak jakbym sobie mięsień naciagneła, momentami tak boli, że kuleje. Ale może poczekam i przejdzie.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-03, 09:15   #1076
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Biorę Aspargin 3x2 tabletki, czyli maksymalna dawka. A ten ból cały czas czuje, tak jakbym sobie mięsień naciagneła, momentami tak boli, że kuleje. Ale może poczekam i przejdzie.
Może źle się wchłania ten magnez? A bierzesz jakieś tabletki gdzie jest w składzie żelazo?

Cytat:
Witam się z rańca wczoraj się nalatałam jak głupia, wieczorem padlam na pyszczek, kupilam małej kilka rzeczy, później wrzuce fotke, a i odwołuje ze niewiem co to skurcz w nodze, dziś w nocy tego doswiadczylam, mięsień na łydce tak wyszedł na bok ze aż się wystraszylam i postawiłam męża na równe nogi, jak się zapieralam ze magnezu nie będę brala, tak teraz grzecznie będę brała chociaż przez jakiś czas:/
Poznanianka, przybij piątkę!
Czekamy na zdjęcia Niestety to ten etap ciąży gdzie trzeba będzie wspomagać się nospą, magnezem itp...

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 09:16   #1077
cynamon_
Zakorzenienie

Cytat:

Ło matko! Zupełnie jak u mnie! Mój mąż ma tryb traktora z silnikiem wysokoprężnym Ile ja już śliny wyplułam aby coś z tym chrapaniem zrobił...Ostatnio, gdzieś od dwóch miesięcy nocki żadnej nie przespałam przez wszelakie dolegliwości ciążowe a ten jeszcze bezczelnie chrapie
U mnie tylko kuksańce i szturchanie wchodzi w grę. Na chwilę pomaga ale i tak marzy mi się przespać choć jedną całą noc. Wiadomo jednak, że jak się mały urodzi to mogę sobie to wybić z głowy. I tak czekają mnie noce z traktorem i krzykaczem operowym
Kobiety mają przerąbane
Haha dobre, mój tez czasem chrapie, wtedy go klepie po ramieniu żeby przestał, a on wtedy mówi przez sen "pezepraszam" i za chwilę znów to samo ale na szczęście nie jest to częste
Stary 2015-09-03, 09:18   #1078
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz weszłam na chwilkę na kompa, więc widzę zdjęcia

Agusiek89, śliczne zdjęcia, takie naturalne, ale naprawdę piękne

fasterka90, Twoje zdjęcia też są bardzo fajne Pięknego masz pieska To on czy ona?

Mąż rozmawiał z szefem i się udało, zgodził się Najprawdopodobniej nie będzie musiał nawet tego odrabiać, tylko wezmą mu to z nadgodzin
Cytat:

Przepiękne zdjęcia
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Czekam na to, aż będę śmigać jak sarenka Póki co, toczę się jak pijana słonica.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Ja póki co chodzę jak kaczuszka małe kroki stawiam i szybko nogami przebieram
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Witam się z rana niestety w nie najlepszym humorze koło 6 zaczął mnie trochę pobolewać brzuch, mała się strasznie rozbrykała i ciężko było mi zasnąć. Ten brzuch to boli mnie tak jak na biegunkę, ale jak na razie nic się nie dzieje. Wczoraj na obiad zjadłam burrito i podejrzewam, że ta fasola była za ciężka dla mnie. Wypiłam trochę gorzkiej herbaty, nie wiem czy coś jeść może spróbuję trochę bułki. Oby mi tylko przeszło, bo dzisiaj zaczynam zajęcia w szkole rodzenia.
U mnie dziś też nieciekawa noc, o 2:30 obudziłam się bo bardzo brzuch mnie bolał, myślałam że tak siku mi się chce, wróciłam z toalety, a brzuch dalej boli pod lewym żebrem, wzięłam nospę, poleżałam i przeszło. Musiało mi się coś naciągnąć bo od 21 do 2:30 spałam nieruchomo i to na prawym boku, dopiero jak się obudziłam się kapnęłam :/ Ale bólu się przestraszyłam, myślałam że skurcze mam
Cytat:
Witaj w klubie mój też okropnie chrapie a do tego ja mam lekki sen i budzi mnie to chwilę. U nas to bardzo drażliwy temat bo on przez to się nie wysypia, gdyż ja go co chwilę budzę. Kupiliśmy jakiś czas temu w aptece ten spray do gardła "nie chrap" ale to pic nie wodę, nic nie działa i do tego TŻ mówi że bardzo pić mu się chce po tym. Póki co pomogło trochę to, że pod poduszkę kładzie jaśka, więc ma głowę wyżej, no i bardziej się sam stara spać na boku, a jeśli się nieświadomie odwróci na plecy to go delikatnie popukam w bark i wie o co chodzi
Cytat:
Mnie póki co skurcze nie łapią odkąd biorę ten lepszy magnez Neomag. Ale wcześniej jak mnie łapały to potem ta łydka w której miałam skurcz bolała mnie 2 dni aż :/ niczym nie smarowałam, przechodziłam to jakoś
Stary 2015-09-03, 09:23   #1079
poznanianka1990
Zakorzenienie

srebrna_smuga, biorę oprócz tego Vita miner prenatal dha i on ma w składzie żelazo, dokładnie w 1 tabletce 28mg.

Mnie właśnie nic dotychczas nie łapało, tylko mnie łydki bolały rano, ale odkąd śpię z nogami uniesionymi wyżej to jest ok
Trudno, muszę to rozchodzić. Oby szybko przeszło.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-03, 09:26   #1080
india_love
Raczkowanie

Wczoraj wpadłam do Auchan i takie cóś ustrzelił am. Cieplusie więc na wyjście że szpitala jak znalazł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150903_091440.jpg (157,4 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez india_love
Czas edycji: 2015-09-03 o 10:14
india_love jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości