|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
cz.5
|
|
|
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
oferta urodzinowa (urodziny mam w październiku a już teraz przysłali mi ofertę)
9PYE9BA04 wysyłka gratis od 110 zł oferta ważna do 31 grudnia 2015 do wyboru 3 wody, prezent za symboliczny 1 gr |
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
cz.2
|
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
cz.3
|
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
kody z zielonej księgi urody
do wykorzystania w sklepie internetowym, w sklepie stacjonarnym oraz telefonicznie ważne do 31 stycznia 2016 |
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcia są na 31 stronie tego wątku. Zamawia się tak samo, blankiety też są w skanach.
Edytowane przez athm Czas edycji: 2015-09-02 o 22:59 |
|
|
|
#997 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wieczorem wrzucę odnośniki na pierwszą stronę, bo niestety na telefonie nie dam rady. |
|||
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
ja wydrukowałam formularz zgłoszeniowy i wysłałam do nich pocztą, po pewnym czasie (już nie pamiętam dokładnie ale tak po około miesiącu) zaczęły przychodzić oferty http://www.yves-rocher.pl/sprzedaz_wysylkowa
wiem też że ktoś może Cię polecić "na przyjaciółkę" ale pod warunkiem że nigdy nic nie zamawiałaś z e-sklepu (najlepiej zajrzyj na 1 stronę wątku tam wszystko jest opisane) |
|
|
|
#1001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy wiążą się z tym jakieś koszty? |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Szybkie pytanko, co będzie lepsze na prezent Tender Jasmin czy Neroli?
Jakoś nie kojarzę tych zapachów. Prezent dla kuzynki 30+ lubi typowo kobiece, słodkie zapachy. Skorzystałabym z oferty 2 za 1.
|
#1003 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Dla miłośniczek typowo kwiatowych to Tendre Jasmin i ewentualnie CuE, bo Neroli jest gorzkawe. Najsłodsze są obecnie w ofercie VN, QNdA, SEP I SEBS, TJ nie jest bardzo słodkie, to taki ślubny zapach. Z doświadczenia CI powiem, że lepiej dać zestaw miniatur w prezencie. Ktoś się uśmiecha i mówi dziękuję, a później okazuje się, że zapach się nie spodobał. Wie ktoś kiedy nowe prezenty w esklepie?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-02 o 20:54 |
|
|
|
|
#1004 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Makeup challenge winner
|
Dzięki za info.
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy okazji sama spróbuję też Neroli. Kupowałabym z wysyłkowej, ale nie mam czasu bawić się w kody itp., bo jak zwykle na ostatnią chwilę.
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są zbyt wyraziste i można nie trafić w gust, dla mnie obydwie są nie do zniesienia, choć chyba Neroli troszkę mniej a jestem 30+ i lubię słodkie i delikatne kwiatowe/owocowe zapachy |
|
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Miałam nie kupować cieni...
Miałam nie kupować kolorówki... Ale poszłam do stacjonarki i zrobiłam interes życia Moje zdobycze to miedź i popielaty. W domu mam jeszcze złoty, kupiony wcześniej też za poziom![]() Nowości wchodzą od 7 września, ale stałym klientom pani pokaże towar spod lady Jest serum do włosów, ale ja pytałam o top coaty do powiek. Pomacałam też nowe kredki. Ciekawy wybór kolorów, ale muszą ostrzec: beż za Chiny nie nadaje się na linię wodnąNabyłam jednak top coat połyskujący, który jest przezroczysty. Perłowy ma dużo małych złotych drobinek, a metaliczny ma srebrne drobinki, trochę większe ale mniej ich jest. Testowałam ten swój i po wysuszeniu zostawia taką powłokę jak mają te cienie w kremie. Czyli sucha, troszkę skorupiasta i chyba będzie się trochę kruszyć, pewności nie ma. Ale raczej trochę utrwala, pewnie to też zależy ile nałożymy i na jaki cień.
Edytowane przez agtx Czas edycji: 2015-09-02 o 21:22 |
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
właściwie zapłaciłam tylko za znaczek, oferty przysyłają bezpłatnie
dostaję je średnio co 2 miesiące, są oferty których nie dostaję w wersji papierowej ale jak które ktoś poda tu na forum nr oferty to też korzystam zamawiając przez internet ja przeważnie dostaję oferty z gratisową wysyłką powyżej 110 zł ale można pokombinować z ostatnią cyfrą z numerem oferty, wtedy wysyłka będzie gratis powyżej 70 zł jak podasz datę urodzenia to przysyłają ofertę urodzinową jak podasz datę imienin raz do roku można sobie wybrać miniaturkę wody plusem oferty wysyłkowej jest brak pomyłek w paczce i wszystko jest co zamawiam, w e-sklepie często mam braki, dostaje coś innego lub wychodzą inne kwiatki ... |
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o sklep online to kiedyś zamówiłam zestaw biżuterii i nie było bransoletki tylko dwa pierścionki. Zadzwoniłam i poinformowałam Panią, która na ich koszt dosłała mi kolejny komplet biżuterii (oczywiście tego "zlego' nie musiałam odsyłać). Także warto zadzonić w razie jakiś braków, zawsze jest szansa, ze będzie coś gratis!
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak już zamawiałaś z internetowego to na pewno masz numer klienta i bez problemu możesz skorzystać z ofert wysyłkowych, gdzieś tu na forum dziewczyny pisały jak na stronie YR sprawdzić swój numer klienta tylko żeby dostać ofertę wysyłkową od nich to też trzeba wyrazić zgodę na otrzymywanie od nich ofert, w każdej ofercie wysyłkowej na samym dole blankietu zamówienia takim drobnym drukiem są zgody: 1 - zgoda na przetwarzanie danych, 2 - otrzymywanie ofert, 3 i 4 na przekazywanie danych osobowych innym firmom, można dosłownie przepisać tekst zgód i na końcu zdania napisać TAK lub NIE i wysłać im mejlem np. : "*zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Yves Rocher Polska sp. z o.o. w celach statystycznych i marketingu produktów i usług tej spółki (warunek otrzymywania drukowanych ofert yves rocher) TAK, *zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowych i propozycji zawarcia umowy komunikacji elektronicznej (w tym także e-mail, telefon) od Yves Rocher sp z o.o. w zakresie produktów i usług tej spółki (warunek otrzymywania drukowanych ofert yves rocher) - TAK, *pozostałe dwie zgody dotyczą przekazywania naszych danych innym firmom, nie polecam wyrażenia tych zgód bo to będzie oznaczało że nasze dane przekażą firmie XYZ i potem z niewiadomo jakich firm będą nam przysyłać różne dziwne oferty więc trzeba napisać NIE" |
|
|
|
|
#1012 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1013 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Trochę się spóźniłaś, bo do niedzieli jeszcze był aktywny kod KOLOR - dowolny produkt za 0zł. W tej chwili 50-tki w promocji 2 w cenie jeden z kodem -100 wyjdą za jakieś 43zł/sztukę. Cytat:
Do pobliskiej stacjonarki w centrum handlowym w hipermarkecie nie mam już cierpliwości. Po cokolwiek nie pójdę, wszystko w brakach. U mnie od pół roku nie ma tych pyłków. Mottem ekspedientek jest dezinformacja Myślałam, że może jestem przeczulona, ale wczoraj zaszłam przy okazji do innej stacjonarki, to byłam w 7-mym niebie. Miła pogawędka, duży wybór kolorówki, żadnego naciskania na zakup, żadnego wyganiania ze sklepu,jak się przyznałam, że kupuję głównie online. Ekspedientka sama zaproponowała próbki! ![]() I takie podejście jest słuszne, bo choć mam spore zapasy, skusiłam się na zakup lakieru. Cały czas czekam na moje zamówienie z kodem -100zł. ![]() Chyba coś jest w brakach. Wiecie może co?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-03 o 08:46 |
||
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Konto usunięte
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;52622915]
Ja mam śliwkową i jest piekna, na bazie trzyma się cały dzień. I ładnie podkreśla brązową tęczówkę oczu.[/QUOTE] Dziękuję ślicznie Edytowane przez 201607121243 Czas edycji: 2015-09-03 o 09:13 |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Zaprosiłam chłopaka do oferty wysyłkowej i za ok. 40 zł przyszła do niego paczka z:
kremem 3 w 1 dla mężczyzn, szamponem dodającym objętości, wodą Ambre Noir dla niego i Neroli w prezencie dla mnie. Takie zakupy wciągają ![]() Czy ktoś testował już serum do włosów? Jak wrażenia? |
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Cały czas czekam na moje zamówienie z kodem -100zł.
![]() Chyba coś jest w brakach. Wiecie może co?[/QUOTE] a co zamawiałaś, bo ja zamawiałam w niedzielę pyłki i we wtorek były już w paczkomacie?
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

lubi typowo kobiece, słodkie zapachy. Skorzystałabym z oferty 2 za 1.
Przy okazji sama spróbuję też Neroli. Kupowałabym z wysyłkowej, ale nie mam czasu bawić się w kody itp., bo jak zwykle na ostatnią chwilę.
Moje zdobycze to miedź i popielaty. W domu mam jeszcze złoty, kupiony wcześniej też za poziom
Jest serum do włosów, ale ja pytałam o top coaty do powiek. Pomacałam też nowe kredki. Ciekawy wybór kolorów, ale muszą ostrzec: beż za Chiny nie nadaje się na linię wodną
bo choć mam spore zapasy, skusiłam się na zakup lakieru.