![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Wyglądam tak źle w tej ciąży, że to po prostu musi być dziewczyna. Jak się dzisiaj w lustrze w Galerii zobaczyłam to się przeraziłam.
A przy okazji zakupów sama się zdziwiłam, że kompletnie nie patrzyłam za czymś dla siebie. Od razu kierunek dział dziecięcy i reszta mnie w ogóle nie interesowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Tesciowa ja odbiera. Mowila, ze nie chciala isc do domu bo bawila sie z dziecmi na placu zabaw 😲 coz..
#63 |
Rozeznanie
|
Musisz Bonku poszperać w internecie my bralliśmy na wesele kredyt gotówkowy 50tys złotych na 2lata w ing odsetek wyszło nam tylko 5 tys. Ale kredyt na krotki czas teraz jak policzylam dla hipotecznego to sie zalamalam bo to wyjdzie drugie tyle dla banku. Ale co zrobić wynajmować wiecznie szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis bylam rano na krwi, potem pojechalam na paznokcie potem do kolezanki na kawe i sernik
![]() Wrocilam o 20, kapiel i w koncu czuje ze odzylam haha Czekam az mama wroci z wakacji to podetne wlosy i rzuce farbe ![]() W niedziele mamy rocznice, chyba pojdziemy cos dobrego zjesc albo do kina. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Hej witam się w nowym wątku i Ide nadrabiac ale popisalyscie
#66 |
Wtajemniczenie
|
Popcorn tez bym zjadła z mikrofali z masłem
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A ten bol głowy to chyba przez zmianę poogody przynajmniej w Polsce wreszcie chlodniej ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- O 5tys odsetek to byloby wspaniale, bo właśnie gdzies tyle chcielibyśmy wziąć, ale tak na 5lat rozglądniemy sie bo to na pewno nie w tym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
jesteśmy i my
![]() matko już 3 strona ![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
Coś Olgietki już parę dni nie ma. Nie wiem jak ona to nadrobi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Każda czekała na nowy wątek więc tak pędzimy. Byłam dzis u kosmetyczki bo mam odwieczny problem z zaskórniakami a tu ani nie można w ciąży pilingu kawitacyjnego, a ani kwasów więc tylko wyciskanie i maseczka. Czytałam że nie wskazane jest też farbowanie włosów co o tym myślicie bo nie wiem czy to taki stereotyp że szkodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Nie to nie szkodzi. To paskudne zabobony!!
Najlepiej chodzic brudnym niepomalowanym i w paskudnych wlosach. Obalam mita, farbowanie nie szkodzi ![]() Chyba ze bedziesz wdychac farbe jak klej haha to moze cie zemdlic :p |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ponoć niewskazane, ale mi gin pozwoliła i tego się trzymam. Ewentualnie będę rzadziej chodzić. Teraz wytrzymałam dwa miesiące i jutro pójdę się umówić, bo tragedia. Mam ze trzy cm odrostów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
i ja sie melduję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny od kilku dni biorę żelazo i fatalnie się po nim czuję. Boli mnie brzuch, nie mogę się załatwić albo mam biegunkę. Masakra!
#76 |
Rozeznanie
|
a ja właśnie siedzę w kuchni i nie wiem jak zasnę dzisiaj, dorwał mnie jakiś ból w plecach - okolice prawej łopatki ale promieniuje do klatki piersiowej więc podejrzewam nerwoból... expert ze mnie żaden więc poczekam do wizyty, a póki co siedzę i myślę co by tu zrobić albo jak się położyć żeby było lepiej, bo w każdej pozycji jest tak samo do kitu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Kurcze trochę mnie nie było a tu takie zmiany!!! Część II super! ![]() A więc też się melduję! Zaczęła się praca i przez to ta moja nieobecność. Bardzo się cieszę z Waszych wizyt ![]() Czas tak szybko leci ja juz w 14 tyg szok!!! Nim się obejrzymy i będziemy pisać jak to się udał poród ![]() Pozdrawiam Was wszystkie szczęśliwe przyszłe mamuśki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Ja slyszalam ze farbowanie wlosow jest niewskazane w pierwszym trymestrze..pozniej mozna. A poza tym sa farby bez amoniaku..a to wlasnie glownie przez niego te przeciwskazania bo jest szkodliwy jak sie go wdycha. Ja zamierzam w tym tyg robic wlosy bo wygladam juz jak czarownica i moge dzieci straszyc ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Spaliny tez sa szkodliwe, zakaz jazdy autem w 1 trymestrze.
Bron panie boze dieslem :p Paranoja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
a ja dalej siedzę i umieram, nie pomogła ciepła herbatka ani leżenie, w sumie jak leżę to jest jeszcze gorzej więc znowu przyszłam posiedzieć
![]() EDIT: jest 3:08 a u mnie bez zmian, jeśli nie przejdzie do rana to łyknę apap i chyba pojade do przychodni Edytowane przez Abii84 Czas edycji: 2015-09-03 o 02:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
przyczajony tygrys
|
Widze, ze nie tylko ja nie moge spac. Piacha. Strasznie sie boje, ze cos bedzie nie tak...
#82 |
Rozeznanie
|
a ja sie boję, że jak pójde do lekarza to uslysze ze nic sie z tym bólem nie da zrobic i trzeba przeczekać... przed chwilą moja kolacja wylądowała w WC, nie wiem czy z powodu bólu, czy nerwów że tak długo boli, w każdym razie myślałam, że to coś pomoże ale gdzie tam, dalej boli, nie zasne dzisiaj bo jak się kładę to jest jeszcze gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie stresuj się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Też muszę iść do fryzjera coś zrobić tylko nie mam pomysłu. Na pewno podetne włosy. Mam dosyć długie, wiec z 10-15cm. I miałam ombre w maju robione wiec teraz pewnie tez zrobię.
Ale miałam sen, byłam w szpitalu juz po porodzie. Porodu w ogóle nie pamiętałam. Poszłam tylko do sali obok po mojego malucha. Moja bratowa rodzi miesiąc po mnie i też była w szpitalu. Urodzilysmy obydwie chłopców, ciekawe czy u niej się sprawdzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz farbowalam wlasnie bez amoniaku farba, jest świetny blog o pielęgnacji włosów Anwen na facebooku wlsomaniaczki, ona byla w ciąży rok temu i jest pare wpisów o włosach i kosmetykach w ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
i co i pierwszy dzien wolnego nie trzeba isc do roboty to nie dosc ze niemoglam zasnac ..zasnelam gdzie so 2 to juz od godziny nie spie ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
ja po nieprzespanej nocy mówię do mojego R, że może odbiorę młodego ze szkoły, choć wolałabym się wyspać skoro ból mi przeszedł (APAP+ kubek melisy...) a on mi mówi, że w trumnie się wyśpię
![]() w sumie ma rację a hasło zgapił ode mnie więc nie mogę się nawet na niego złościć, zwłaszcza, że obudziłam go rano i kazałam jechać do apteki :P przespałam dzisiaj dosłownie godzinę także szaleństwo, mam nadzieję, że taka noc już się nie powtórzy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Witam, ja tam bym jeszcze pospala ale trzeba isc do pracy.. slonce pieknie swieci a ja najchetniej zostalanym w lozku. Od poczatku tygodnia mam fatalne samopoczucie, zwlaszcza bol glowy jest nie do zniesienia.. Chociaz nie powiem mialo to i dobre strony..wczoraj zakupy zrobione przez m ( tona owocow), ugotowany obiad. Na stole roze a w lazience nowe perfumy
![]() ![]() ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny ja tez nie pospalam. W tygodniu chociaz jestem na zwolnieniu musze wstac jako pierwsza z naszej trojki. W sumie wstaje kolo 7 rano i robie mezowi sniadanie i corce, kanapki do przedszkola (zawsze lubi miec), potem musze ja naszykowac, uczesac.
Dzisiaj wstalam z potwornym bolem glowy. Rano zafundowalam sobie maseczke nawilzajaca z Ziaja. Strasznie swedzi mnie skora na nogach. Normalnie drapie sie az mam strupki. Kupilam balsam, mam nadzieje, ze pomoze. Smarujecie juz brzuszki? Jesli tak to czym i ile razy dziennie?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.